jeg er programleder ikveld!

idag våknet jeg ganske sent, skal ikke fortelle dere hvor sent det var men jeg føler nå klokken 6 at klokken er 2 eller noe. skal snart kjøre innover til spotlight, se på www.salangen-nyheter.com klokken 20:00, da kjører vi live show, eller det kaller kanskje ikke liveshow, det er jo et program da. så send gjærne inn meldiger til oss og til andre kjente ikveld.


haha, sovedyrsees ikveld på www.salangen-nyheter.com

10 ting du ikke viste om meg!

1. jeg har en tvangstanke om noe helt teit, jeg må lage mønster med  øynene mine og passe på at det blir en trekantform, så kniper jeg øynene igjen fordi "fargen" skal lages. ER DET MULIG? har hatt det i flere år.

2. når jeg blir sint blir jeg veldig sint! mange tror ikke jeg kan bli sint, men er det noe som irriterer meg så sier jeg ifra! da jeg var mindre sa jeg aldri ifra om noen sa noe jeg ikke likte, nå idag har jeg lært meg at det hjelper ikke bare sitte å høre på, da fyrer man seg og sier ifra. når det har skjedd med vennenne mine  har de sånne her øyner: O.O, haha.

3. jeg hater døden. har hatet den siden jeg var liten, så jeg har aldri sett en død person selv om jeg jobber på ett sykehjem. jeg vil ikke se noen død eller noe sånt, synes det er ekkelt...

4. jeg er ikke spontan, jeg vil heldst at man skal planlegge en fest to uker før, får jeg vite det samme kvelden blir jeg stresset, og av og til drar jeg ikke da, bare fordi det ikke var planelagt. 

5. jeg har aldri smakt røyk i hele mitt liv, jeg hater det og hver fest jeg er på der folk røyker spyr jeg. men hver fest der det ikke er røyk blir jeg ikke kvalm en gang. for å si det sånn, røyk er ÆSJ!

6. jeg har gjort en del russeknuter som dere ikke en gang vet om:* 5 minutters poledance på en lyktestolpe ved et folksomt sted

* Pusse tennene med majones  * Kline med en russ av samme kjønn

 * Få signatur på brystet fra et medlem av russestyret (og jeg har signert mange fordi jeg selv er i russestyret)
* Spise et helt russekort (fyysj det var kvalmende)
* Gå bøssebærer for årets kreftaksjon 
Dette er det jeg har gjort sålangt, mange igjen på lista!

 

7.  det neste du kanskje ikke vet om meg er at jeg er veldig skolelei, andreåret på vidregående helsefagarbeider er et hardt sisteår, synes jeg da. alle sykdommene som vi må lære oss og alt det der, det er ganske mye prøver på en gang også, fordi vi har vært i praksis og på den tiden har vi bare vært to ganger på skolen, og prøver hver dag. så til dere som skal gå helsefagarbeider, vær innstillt på et hardt år.

8. jeg er ganske emosjonel om jeg kan kalle det det, jeg får veldig lett tårer i øynene av sånne småting. serier, one tree hill var virkelig nydelig. når jeg ser noen vinner eller går vidre på et program og de begynner å skrike får jeg tårer. og jeg hater å si hade. derfor gruer jeg meg til siste skoledag,det er 4 stykk i klassen man faktisk må si hade til, det er trist... 

9. jeg har ett mål om å gå ned tre buksestørrelser til etter sommeren, jeg går ofte tur og går på diett, har gått ned ett kilo da. wiho. men kiloene har ikke noe å si! og russebuksa mi er blitt for stor, men det er kanskje fordi den går ut? ja kanskje derfor, men jeg har 3 buksestørrelser jeg skal ned. jeg bruker 40 i bukse... så det betyr at jeg skal bli... i 36 eller noe sånt om det går ant!
10. jeg har bare vært sikkelig full en gang, det er ting jeg ikke husker derifra, det var faktisk i helgen. jeg hadde sittet på toalettet og sagt.. "ahh...dem har varmekabla i taket!" også hadde jeg snakket til meg selv i speilet. haha jeg husker ikke så mye, så for å si det sånn, aldri igjen. skummelt at man ikke husker!

 


 


 russebilder. snakkes!

i heart music, russelåter/festlåter

  

 

hva hører du på? :)

RUSSETREFFET

kjære bloggeeen! nå har jeg og de fleste fra russen vært på russetreff, jeg og venninnene mine er jo ikke atten så første kveld var det en hjemmefest inni senja, den var ikke så bra. derimot IGÅÅR var vi på finnsnes på en hjemmefest, det var syykt med liv og utroolig bra! jeg koste meg, herrefred. gleder meg til neste år, da kan vi dra på OTTOS som er konge da. gleding, utrolig flott helg med herlige folk!

haha stjerten. MEN DERE, HAR.KNUST SKJERMEN PÅ MOBILEN MIN. haha, ser litt av det jeg skriver så dere må bleklage meg for skrivefeil.

1 ÅRS DAG FOR BLOGGEN MIN IDAG!!!

idag har jeg blogget til sammen ETT heeelt år (på denne bloggen da)! OG TIL SAMMEN 4 ÅR MED DE BLOGGENE JEG HAR HATT FØR. jeg er blogggaaal! så kos dere med bilder som er tatt oppigjennom bloggtiden på WISL. skal blogge masse år framover!

 

 

 

WIHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Russetid dag 1

Hei og hopp alle! igår var det første mai feiring og det gikk supert. forhåpentlig bedre fester senere og til helgen skal vi på finnsnestreffet og treffe andre russ i troms. jeg har gitt ut mange russekort så langt og jeg gleder meg til å gi ut flere. her er foresten en liten film av russepresidenten vår sin tale og litt av dåpen: http://www.salangen-nyheter.com/russetiden-er-startet.5049411-28288.html 
 

tror denne russetiden blir bra jeg, gleder meg noe syykt og er syykt stoka! hadde en ok dag igår, ble litt mye med ringing av sykebil og drama over alt(selv om jeg var en del av dramaet) så endte alt godt på slutten. så gleder meg til helga. skal fortelle dere alt som skjer i russetiden så dere skal bare holde dere på bloggen min hver dag! også mobilblogger jeg jo også. men da avslutter jeg med litt bilder fra igår og en sang som sier litt om humøret mitt nååå:

 Holdt bare flaska til en venninne som er over atten, ikke min, jeg drikker ikke ;););)

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits