Skal sove

Nå er det natt. Jeg er trøtt. Det her blir ett innlegg fordi jeg har vært så jæævla lat å ikke blogget. Det er for dårlig!

På den tiden jeg ikke har blogget på har jeg vært ilag med mitt herlige søskenbarn Sigurd! Hoppet mye på trampolina og skal dra til brøstad på lørdag! Gleder meg!

Aw, følg meg på instagram @serinelovv ;*

Siste sommerferie dag på meg!

Imorgen starter jeg med sommerjobb. Gleder meg noe sykt til å komme inn i jobbrutiner og få tilbake den gode døgnrytmen min! Hadde sending idag med spotlight, siste sendinga før til høsten. Vet ikke enda om jeg skal slutte, vi får se!

Herreguud gleder meg sånn til å jobbe, jeg må bare tenke;"for hver dag som går, ett skritt nærmere BMW'en min!", MOTIVERENDE!

Uuuukei! Snakkes etter jobb imorgen, en eller en annen gang. Haaha

Nyvasket leilighet og en utrolig god nyhet!

Idag da jeg kom hjem fra Gro måtte jeg vaske leiligheta, det blir så fort rotete når jeg er en rotete person, som dere sikkert vet så har jeg ventet nå på Susan(bestevenninna mi) i flere uker, for noen uker siden sa hun til meg at hun hadde bestilt flybilletter, men det var en hemmelighet når hun kom. Så idag når jeg vasket ringte jeg henne, jeg var sikker på at hun ble å komme til helgen, hun sa til meg at hun kom på fredagen, men plutselig sier hun at hun er på Salangsverket, "eg e på verandaen" sa hun og jeg trodde ikke på det, men jeg heiv på meg uggsene og gikk ut, der stod hun!!! Jeg spraang som en tullibg bortover og møtte henne etter 5 mnd! Ååh det er så herlig å ha henne tilbake. Alt er bra nå,nyvaska leilighet og bestevenninne tilbake, snart er det nillionfisken og da kommer Charlotte og Iselin hjem. Herlig! Jeg tar lappen, kjøper meg en feet BMW og livet er fantastisk!! Haha jeg er så glad!

Wihoooo!!!!!

nyvasket leilighet!

sjekk hvor flink jeg eer

gidder ikke ta flere bilder, men det tok til sammen 1 time:)

Nye HØYTALEREEE

bestillte de fra en random side, når det er fint vær skal jeg teipe de på mopeden og spille på hlyt nivå, elsker å dumme meg ut! de er sykt bra, kostet 299,-. billig jepp. anbefales!

;)

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits