Godt nyttårfilm

 

Godt nyttår alle sammen hjertehjerte

Innkjøp narvik

Idag har jeg vært på julegavehandling, men det ble ikke bare det jeg handlet inn, jeg måtte jo nesten handle noe til meg selv også. Har ikke vært på shopping siden jeg kom fra Afrika, så jeg gledet meg ganske mye. Fikk brukt to tusen, noe av det er julegaver, så har ikke tatt helt av.

HM: 150 kr

HM: 99,- per hårfarge

 


Bik bok: 150,-

 

HM: Twerk it: 249,-  Batman: 149,-

 


Kicks: 390,-

 


HM: 200,-  til dere som ikke ser hva det er, ser ut som mannen med hjåen, men det er faktisk et maxiskjørt.

 

Dette er ikke alt, men føler ikke for å legge ut undertøy og sånn, får som oftest fæle kommentarer da. Nå sitter jeg med den blodrøde hårfargen i håret mitt, lillesøstra mi tok seg tid tl å farge det, har aldri prøvd syoss sin hårfarge, men jeg tror denne blir en sterkere rødfarge enn alle de andre jeg har prøvd. Både gleder og gruer meg til å ta det ut. 

 

Imorgen reiser jeg til Tromsø, skal ut på kvelden, sove på hotell hele helga, men lørdag tror jeg vi skal ha en edru dag, vet ikke helt ennå hva planen er. Vi er ett godt folk med venner som skal dit, gleder meg!

VB Svar på spørsmålsrunde

Her er videobloggen og svar på de spørsmålene dere stilte meg 05.12.13. Håper du får svar på det du ønsker og til du som ikke spurte, blir bedre kjent med den kuleste bitcha i hele verden.

 

 

 

 

 

 

Spørsmålsrunde

herregud så lenge siden jeg har kjørt det, nå er det bare for deg eller dere å spørre meg, så skal jeg svare så pent jeg klarer på videoblogg når det er enough spørsmål. Så om det er noe du har lurt på lenge, bare skrik ut, eller sånn egentlig skriv det i kommentarfeltet.

 

xoxo

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits