tilbakeblikk på 2011

dette året har vært et år jeg aldri blir å glemme, det har vært fylt av glede og sorg. jeg skal se tilbake på de fine minnene! iår har jeg vært i syden, jeg har blitt trener til en helt ny gruppe som heter 12/13, jeg har begynt på en helt ny linje og møtt masse herlige folk, jeg har kost meg dette året!

 

her kommer en masse bilder fra 2011, minner som vil huskes. imorgen er vi i 2012, jeg håper alle sammen får ett fint år fram til neste år!

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!!!! 

AVICII DERE!! JEG SKAL!!!!!ÅÅÅH GLEDER MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bestillinger!

jeg har gjort det, kjøpt kjole til pyntefest eller noe. også kjøpte jeg hååår! nå vil jeg ha langt hår! langt langt! og da er det bare en ting å gjøre. håper jeg får det iløpet av uka, alt sammen liksom! gleder meg!

 

nelly.com / pilus.no

 

 

20 ting du ikke viste om meg

1. jeg har en egen leilighet i huset vårt, og den ser til tider helt jævlig ut

2. av og til, uten grunn, sminker jeg meg bare for å føle meg bra. ikke fordi jeg skal noe men fordi jeg vil føle meg bra

3. sier noen noe stygt til meg kan jeg le, men inni meg gjør det vondt. jeg er redd for å si ifra

4. tror ikke på "drømmegutten"

5. når jeg skal si adjø til noen, har jeg klump i halsen dagen før. 

6. mange tror jeg er helt vill hele tiden, at jeg ikke sover. jeg lover dere, jeg sover og gjør ikke annet enn å sløve hele dagen, hjemme går jeg uten sminke og gjør ikke en shit

7. jeg har fobi mot vinnmøller. kan godt lage ett innlegg om det en gang. 

8. "jo falskere man ser ut, jo bedre" jeg kan være enig i den. det synes jeg.....

9. jeg skulle ønske jeg hadde en spansk hud, vil være solbrun!

10. når handler for over tusen(som er mye på en klesbutikk), skelver jeg når je trykker inn de fire sifrene til kortet(selv om jeg har masse penger igjen)

11. når jeg lager videoblogger forbereder jeg meg aldri

12. legger jeg ut et profilbilde uten noen likes, sletter jeg det etter 30 min!! da kan jeg også si at jeg skifter profilbilde alt for ofte!

13. jeg har ingen klesplagg fra gina tricot! liker ikke klærne, men masse fine kjoler da!

14. gjennomsnittskarakteren min ligger på 4-5, jeg vil ligge på 5.

15. jeg har alltid hatt lyst til å melde meg på idol, xfactor osv. men når kjangsen har vært der feiger jeg ut. 

16. jeg spiser negler, klarer ikke slutte!

17. jeg bruker skjerf, ikke fordi det er kaldt men fordi jeg synes det er fint.

18. ser mest på tv2 bliss og disney channel

19. når jeg er alene hjemme synger jeg for full hals! sikker på at naboene hører meg!

20. jeg bruker speilrefleksen hver dag, siden jeg blogger?

lærte du noe nytt?! og btw noen som kalte meg stygg på bloggen til charlotte, det var ikke fint sagt.. jeg sier bare.....carecarecare:)

en video dere sent vil glemme

 

mangemange!!!

JEG=platinablond!

nå har jeg farget håret mitt i hele dag, først skulle jeg bare kjøpe lyse striper fordi jeg er så lei det grønne og mørke håret, så sa jeg til charlotte at jeg tar den lyseste, hun sa "TULLE DU?! sekker på at du ikkje skal kjøpe to pakka da?" jeg bare "neineinei, treng bære en!!" så satte vi oss i bilen og jeg kom på at jeg ikke hadde kjøpt striper, men bleiking, jeg snudde meg sakte bak til charlotte og sa "det e vell hette med i dennan? sånn stripe hette?" hun svarte "nei, det der e jo bleiking, heilfarging!"  jeg grøsset! jeg ville jo ikke bli platinablond! da jeg kom hjem måtte jeg tenke meg om to ganger, jeg gikk i speilet og så på det grønne stygge håret... jeg tenkte "du leve no bære en gang, serine" så da ble det farging! så setter en runde med farging ble det ikke så blondt, så jeg fikk stebroren min til å kjøpe en til pakke. så wips nå er jeg platinablond! storfornøyd!


FØR 

ETTER BLEIKING 1

RESULTATET

disney original movie

er jeg den eneste som elsker disneyfilmer? jeg og charlotte ser på en film nå som heter "Lemonade mouth", sikkelig bra film! jeg elsker sånne sang filmer som bare har en happy ending. high school musical er også en fin film. åh men nå skal jeg se vidre av denne filmen, dere bør se den!

sykt bra film!

my bestfriend

bestevenner er vanskelig å finne, jeg har funnet mine, charlotte og susan er de nermeste! de er der for meg uansett hva. nå har jeg jentekveld med charlotte, vi har flirt så mye og vært småredd. vi gikk ned på kaia og jeg fortalte charlotte forskjellige historier fra ruinene...som faktisk er sant! DET ER EKKELT DER NEDE. så tok vi mange bilder og hadde det bare helt sykt morsomt!

 

ikveld før vi legger oss skal vi zoome inn på ruinbildene bare for å se om vi kan se glimt av noen der inne, det er så sykt spennende men samtidig skummelt. men vi vil bli skremt og vi hørte masse ekle lyder der nede! fisj!!

 

men det var ikke dette innlegget skulle handle om! charlotte, du er en herlig bestevenn, i love you!
ene ruinbildet....creeeepyyy!!!!!!

let's have a lazy day

idag dere, idag håper jeg å få besøk av charlotte senere og ikke minst før hun kommer så ser dere hva jeg driver med. jeg bare chillern i kosedressen og har det kult med film. om charlotte kommer idag skal jeg tvinge henne til å se hostel3! om hun ikke kommer blir jeg fortapt. da må jeg sitte enda en natt alene. men hun kommer sikkert litt senere, hun skulle spørre faren om hun kunne komme så.

 

men tilbake til overskriften. nå som det er ferie har jeg virkelig tatt ferie. jeg blogger tre ganger for dagen bare fordi jeg kan, jeg ser på tv flere timer bare fordi jeg har tid. det er det som er så herlig med ferien, man kan være så lazy som man klarer på en gang. og man slipper å tenke på "hva skal jeg ha på meg idag?" fordi nå sitter man bare inne i leiligheta å chiller. åh, mere blogging senere!sminkelaus og jævli. men alikavel, herlig å gå sånn også!

pixlr

veldig mange som spør meg hvor jeg redigerer bildene mine, og jeg trodde alle viste om denne siden? det er pixlr jeg bruker. jeg er ikke sånn som redigerer bilder som skal legges ut på bloggen i ett innlegg, bare sånn at dere vet det, jeg bare redigerer bare belysningen. 

 


nå har jeg lært dere noe nytt! HURRAA!

caffè latte

idag hadde jeg en powernap på flere timer, og jeg angrer meg litt for at jeg la meg på puta for å sove en liten blund! da jeg våknet var fakeøyenvippene bøyd og ødelagt! jeg så ikke ut og hadde masse sove merker i trynet. så gikk jeg opp og lagde meg en caffè latte, nam! mamma og stefaren min kjøpte seg en sånn maskin i julegave til dem fra dem. haha, på pakken stod det "til arve og hilde, fra hilde og arve!" haha dårlig humor. men uansett! caffè latten var helig! sick! sick! haha overdriver litt, men den var nydelig! 

nam! bør prøves!!

lets get tan!

jeg elsker å være brun. og jeg mine venner, har ikke pigmenter, ekke det typisk? moren min blir ....hvordan skal jeg si det uten at det blir rassistisk, jeg er altså ikke rassist, men hun blir svart! pappa også! LILLESØSTRA mi også! så sitter jeg her da, med fregner i hele trynet og på armene, det er så kjipt at jeg kan ikke beskrive det. og nå har de innført en ny lov "du må være atten for å ta solarium" FUU!! så derfor dere, måtte jeg kjøpe meg en selvbruningskrem. jeg skal kjøpe en annen fra ett annet merke, fordi DOVE sin er rett og slett orange. men det fungerer for meg! men som sagt,jeg vil bli brun!  

 

da jeg stod opp imorges angret jeg veldig, det stinket selvbruning, så jeg måtte ta med meg bodyshop produkt og smøre meg i hele dag på jobb slik at jeg ikke luktet selvbruning! fikk veldig god responds på kokosnøttlukta i bodyshop kremen da!

 

igår hadde jeg en sikkelig peeling kveld helt alene, jeg smurte meg inn og sminket meg på masse forskjellige måter, elsker å drive på med sånt når ikke andre ser på. det er herlig. idag ellers skal jeg ikke gjøre så mye, skal endre på det drittdesignet jeg har nå som jeg har kopiert! æsjæsj! liker ikke å ha kopierte design!

litt flekker her og der. snakkes! :)

 

 

guitar hero

kvelden gikk i at jeg spilte xbox og koste meg, koselig. skulle jo egentlig se film men det ble ikke noe av det, jeg vil ikke se hostel3 alene alikevel. nå skal jeg legge meg, imorgen har jeg tiligvakt som jeg angrer på at jeg sa ja til. jeg har ikke fått slappet av to dager i strekk siden en vanlig helg, så nå er jeg lei. men når jeg har hatt vakten imorgen er det noen dager til neste vakt, 31... ja også den 1. men herregud,penger å få!:):) god natt!

angrer ikke!

jeg angrer ikke på at jeg tok piercingen min selv om jeg får ett arr for livet. som dere ser blir arret som det er på bildet nede. det blir jo nesten ikke vises men jeg angrer ikke. jeg tok piercing sommeren i 2009, jeg husker det så godt, jeg var livredd(fordi jeg er ikke sånn som liker sånne ting), men jeg hadde alltid synes at Madonna-piercingen var så fin! folk spør meg om det er vondt å ha noe sånt i munnen, det er en vanesak, jeg synes det er ekkelt uten den nå! det er også folk som spør om det var vondt å ta den, svaret der er at det er ganske ekkelt å sitte med en pinne igjennom leppa, og det er vanskelig å snakke etterpå, men det går som sagt over.

 

nå idag vil jeg ikke ta flere piercinger, ikke en gang i tunga. jeg synes det er fælt jeg,ærlig. men smak for smak. sånn er det. her kommer ett bilde uten piercing.


 

 

maximalt lei

nå er jeg lei det drittdesignet mitt og skal endre iløpet av dagen. blogget ikke igår fordi det gikk mest utover at jeg ville bare slappe av. det å lage design trenger man god tålmodighet, og jeg blir for lei. så idag blir alt endret og jeg skal blogge mere senere!og jeg er også lei av vinteren, fordi det ikke er vinter og bare storm. jeg er lei av å ikke ha vært sosial på lenge. her sitter jeg, tror jeg skal se hostel3 ikveld, alene. sånn er det når alle andre fester og koser seg mens jeg ikke gidder og jobber. 

JULEGAVENE!!

igår var det juleaften, og jeg hadde det utroooolig fint! elsker julegavene jeg fikk, hos moren min fikk jeg harddisk som driver å laster over bilder nå,31 668 bilder det tar litt tid det. men nå legger jeg ut bilder!!

GOD NATT, TILIGVAKT IDAG!!!

vasker inn jula

idag har jeg vært på sjøvegan, sov ganske lenge, så jeg kastet bare på meg sminken før jeg dro innover. der kjøpte jeg inn den siste julegaven, til farmor. også kjøpte jeg "få meg på, for faen". jeg googlet den i hele går når for å de om jeg kunne finne den, men idag på butikken stod den der og jeg har fått lønning så det gjorde ingenting om jeg kjøpte den. også har jeg såklart vasket rundt. og det var KOS. nå lukter det stygg grønnsåpe i hele leiligheta nå. fisj!
 

HATER Å VASKE :)

musikk tips

(Avicii - Levels) herlig fest sang og god bilmusikk når man har på høy bass og gode høytalere. jeg elsker sangen, artisten Avicii har masse god techno musikk.  

 (Alexandra Stan - Get back ASAP) en digg låt som jeg elskerelsker! elsker å synge med den, den minner meg liksom om sommeren, jeg veit ikke hvorfor. elsker denn!

 


 

(Deadmau5 - Raise your weapon NOISIA REMIX) Jeg elsker dubstep, jeg elsker deadmau5, jeg elsker denne sangen fordi den er så digg. den er veldig bra å høre i bilen med HØY lyd! om dere ikke liker denne, så hør på musikken til deadmau5, sykt bra, strobe og ghost 'n' stuff er dritbra! 

(Kings of Leon - Closer) elsker sangen, etter at idol Isak sang den, nå hører jeg på den av og til, den er så fin. det er få sånne her sanger jeg liker, det skal mye til for at jeg liker de, denne elsker jeg!

  

(Sia - Breathe me) åh den er så fin. elsker den....den er så trist....regner med alle sammen har sett videoen til den gutten som ble mobbet? og mange trodde det var løygn, men det var det ikke, han fortalte senere at dette var sant. denne sangen er nydelig,får tårer av den.

 


 

(Coldplay - Paradise) Det er ingen sang som er bedre enn denne, jeg elsker den så mye at jeg ikke har gått lei av den engang, jeg hørte den da den kom ut og elsket den fra første gang jeg hørte den, så nå i det siste har folk begynt å spille den, jeg er enda ikke lei, PARAPARAPARADISE!

 


 

(Mike Posner - She looks like sex) diggærn. har hørt mye på den i det siste og kommer til å høre mye på den framover. Mike Posner har veldig like sanger, men jeg digger det fordeom!

 


 

nå har jeg ikke mer på lager, det er de disse sangene jeg hører på for tiden. og nå skal jeg på jobb. vi snakkes!(heart) håper dere fikk tips!

jobbjentå

hele julen skal jeg jobbe, jeg skal jobbe på juleaften, dager etter juleaften, nyttårsaften og dagen etter. og idag jobbet jeg, og imorgen skal jeg. WHOHHOO. det beste av alt er at jeg elsker å jobbe, pengerpenger. ikke bare det da, men også det at jeg ikke bare blir sittende hele julen, da blir det virkelig kjedelig! så bare så dere vet deet, jeg jobber. WOHOFIKK BLOGGET IDAG OGSÅ, DEN ER 23:59 nå, LUCKYGIRLLL!!!!!!

videoblogg- julestemning

 

 

juleavsluttninga

idag var det juleavluttning, siste dag på skolen. det var morsomt av og til, så kunne det bli veldig kjedelig til tider. vi spiste grøt og hadde det koselig, imårrest da jeg skulle stå opp holdt jeg på å forsove meg, jeg skulle opp klokken 06.00, men vånket 07.10, så da måtte jeg bare kjappe meg med sminke osv. men skal blogge senere idag, nå skal jeg bare rydde litt rundt omkring så skal jeg bare vente til charlotte har sendt meg bildene som hun tok, som ble bedre synes jeg.


mor og datter, nydelig!

smiiiiil

iselinsøta

jørgen med blikket sitt

charlotte og kusina hennes, lisa. pene jenter!

Driiiiiitdårlig(mobilblogging)

Herreguud innebandyturneringa gikk kjempe dårlig, vi gikk inn for å vinne oh ut som tapere. men vi vant en match av tre så vi vant jo egentlig

Så hadde vi ikke noe bra kostyme heller, vi hadde bare jobbklær på oss, det var mange som hadde kledd seg ut dritbra, nonstop, herkules osvosv,coooolt. Så snakkes, skal dusje!!

hva skjedde igår a?

igår var charlotte her å sov over for første gang, det var koselig. vi så film, spiste natchos og vokset leggene våre. hahah, dere skulle ha sett charlotte, hun ville nesten gråte så redd var hun da hun skulle rive av legghårene, jeg gjorde det først og jeg så hvor lite vondt det gjorte, men jeg ropte og skrek "AAUU" så hun trodde det skulle gjøre vondt, stakkars, jeg måtte rive av plasteret hennes. haha, det var morsomt. også så vi PS: I LOVE YOU. klikk på linken så får dere se traileren, den er så fantastisk fiiiiiin. hadde ikke noe bilder å legge ut så legger bare ut bilde av rommet mitt som jeg og charlotte sov i inatt. hahah!

Anorakk ønske

den koster 2 198 NOK er forelsket. mamma må kjøpe den til meg!

nå ble jeg glad!

jenny vant! jenny vant! jeg er så glad! jeg har ikke brukt penger på tull, jenny vant! happyface. happy smile. JEG ER GLAD NÅ, så nå er idol over og jeg skal virkelig bare slappe av til jul. det er juleaften om 8 dager, kan ikke tro det, men uansett, jenny vant! hurra!

DRITGLAD!! JENNYYY!!!<3<3

STEM PÅ JENNY!

Jenny er den beste på idol, det er ikke tvil, synes jeg da, jeg har stemt på henne og jeg håper virkelig hun vinner, jeg veit ikke hvorfor jeg er så opphengt i at hun skal vinne. men hun har liksom gitt 100% hver uke, da Isak gikk ut var det ikke tvil om at jeg heiet på henne, og hun er jo en fantastisk vokalist. så alle sammen, send kodeord 2 til 26400!!

der har dere beviset på at jeg stemte. elsker stemmen hennes og attituden hennes. fantastisk!

vaske rundt

idag har vi hatt studie dag fra skolen så vi fikk fri, da tok jeg min frihet til å sove lenge, så jeg ble vekt av vekker klokka mi klokken 12:30 fordi jeg føler at jeg ikke får med meg dagen om jeg sover lengre. så idag er planene klare, jeg skal vaske rundt i leiligheta, igår før jeg la meg ryddet jeg all driten som lå rundt omkring som jeg ikke trengte. ellers idag skal jeg jo slappe heelt av å jobbe meg ferdig med evalueringa mi som jeg skal gjøre ferdig til mandagen, jeg kjenner det blir godt å få levert inn alle de tingene vi har fått i lekse for tiden, så slipper man å tenke på noe av det!

 

håper dere også får en chill og rolig dag som meg. bye! blogger senere

Julerevyen2011

idag var jeg på julerevyen til 10'ende klasse, det var koselig. jeg lo godt da rektoren deres hang i en trå og hadde englevinger på seg, trodde jeg skulle pisse meg ut(drakk litt mye julebrus i tillegg). jeg var med charlotte kristensen og iselin, det var koselig, selv om det satt noen foran oss som var så sykt høye at vi måtte liksom lure oss imellom de for å kunne se, dumt det der. chillææærn med charlotte lizmmmm

brillekrigen til meg og mamma

hver dag etter at jeg kommer hjem fra skolen er jeg sikkelig rød på øyene, og dette tror mamma kommer av at jeg ikke bruker brillene mine, noe som er sant. jeg er nærsynt(ser dårlig langt ifra) og må derfor bruke stygge briller!! så idag med matbordet diskuterte vi veldig fordi jeg mener rødheten i øynene kommer av limet på fakeøyenvippene, mamma er fast bestemt på at det er brillene sin skyld, tilslutt fant vi ut at jeg må nesten bare få meg linser. såklart er det herlig for meg å se bra, men jeg vil jo ikke se ut som en annen brilleslange heller, haha teit, jeg vet. 


med BRILLER!!!!!!

uten<3 

 

jeg vil ha linser nå, lei av brillekrigen til meg og mamma!

for en fin dag

idag har jeg ikke fått vært hjemme fordi jeg har vært i målselv(hjemstedet mitt), der har jeg mange slektninger og idag dro vi til kirkestallen og var på besøk hos gammel gammel tanta mi. hun ble 84 år, så ellers idag så har vi vært en tur oppe med blånisseland og sett, så kjørte vi igjenom rundhaugen og jeg satt å mimret i bilen, det var så gøy å se, det er mange år siden jeg har sett. "der bor hun, der bor han" satt jeg å sa i bilen, det var så koselig. så kjørte vi forbi huset vi bodde i på løvberg, nå kalles det vel ikke løvberg lengere siden det ikke bor løvberg folk der lengere. eller naboene våre er jo litt i slekt med oss og de heter jo selv løvberg så da regner jeg med at plassen enda heter løvberg. okei nå ble det mye løvbergprating. også var vi på grava til mor og far, koselig. ja også ble det shopping, jeg kjøpte bare fakeøyenvipper thats it.lyset er tent og jeg regner med mor ble veldig glad for at vi besøkte henne, ser for meg hun sier "gud så stor dokker har blitt" <3

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits