Svar på spørsmålsrunde

Heihei alle sammen. Her kommer videobloggen som egentlig skulle ha blitt laget for en stund siden, men pga flytting har jeg ikke hatt tid til noe! Men her kommer den!

 

 

 

 

Så nå skal jeg og Lene bare chille i senga, var på Italiobrothers igår, så nå er det avslapping! Imorgen har jeg eksamen så jeg skal øve litt også!

Leopardis

Idag hadde vi make up dag på skolen, det er noe av det beste jeg vet. Synes det er så gøy å gjøre uvanlige ting med sminken, det fikk vi virkelig prøve på idag. Jeg og Charlotte sminket hverandre, alle i klassen gikk to og to. Det var kjempegøy, vi ble så inspirert at da vi kom til jekta ville vi gi alle barn leopard print! Idag fylte Jekta storsenter 2år. 

 

Videobloggen kommer faktisk imorgen, mye som har stoppet det hele tiden! Nå kan jeg ikke gjøre den med leopardprint. JEPP gikk sånn på Jekta. 

Hva liker du best med sminke??

Slenger med favorittsangen min atm! 

Liker. Snakkes imorgen med videoblogg og greier!

Mine damer&herrer, ikveeld...

Ikveld må du følge meg på tv2 klokken 22:40, om du ikke gjør det kan du se reprise på tv2 sumo.no eller på lørdag klokken 13:50 (tror jeg). Jeg gleder meg ikke så mye selv, det er litt vanskelig å følge med uten å hakke tenner til tusen. Jeg sitter alltid å hakker tenner, så tenkte jeg "Kanskje eg frys?" Ballet på meg masse dyner, nope. Det er noe rart som skjer med kroppen når det går på tv. Pluss at jeg flirer tre ganger høyere enn vanlig, fordi jeg får en sånn tiks latter hahahah. Så pulsen kommer 3min før sendingen starter. 

 

Jeg har faktisk gledet meg mest til denne episoden, vi skal faktisk på barnehjem! Også får dere sikkert høre meg snakke engelsk, det er ikke gå gøy, men det er verdt å holde seg våken en time lengere. 



Skal du følge med??

JEG ER TILBAKE

Nå er jeg tilbake for godt. Jeg har ikke fått blogget så mye som jeg ville fordi jeg ikke har hatt ett godt nett eller noe å skrive om. Jeg har nettopp flyttet inn på en liten hybel alene. Jeg har gjort mye på denne tiden som jeg ikke skulle trodd om meg seg, jeg har sluttet å snuse, jeg kunne ikke vært mere glad enn jeg er nå, de første to ukene var jævli, men nå får jeg bare av og til ett sug etter snus, så jeg putter inn en tyggis. smart. 

 

Jeg skal svare på spørsmålsrunden min ikveld, så den kommer sikkert ut imorgen. Har vært så mye å gjøre på skolen, så har ikke vært tid til det. Takk til alle dere som har klikket inn på bloggen for å sjekke om det er noen nye innlegg, jeg ser dere på statistikken haha.  

 




Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits