når noen skader seg, hjelper jeg til med glede!

idag på turntreninga skjedde det mye action! eller jeg skal ikke kalde det action, fordi det var jo noen skader, folk som datt på trampetten og folk som skrapet seg. JEG som har gått grunnkurset helse og sosial pluss at jeg går helsefagarbeider nå var VELDIG med, turnerne lo av meg men jeg var dønn serriøst, jeg elsker når sånne ting skjer fordi da kan jeg endelig bruke de kunnskapene jeg kan! så var det nå en som hoppet på trampetten og tok en alt for lav salto. det er bilde av henne her nede. vi kjølte ned med ispose,såklart ett underlag under for å ikke frosne.


her er hun. jeg tulla med å bitte bandasje rundt hodet, men vi lagde en liten komik av det. hun som slo seg heter andrea og ville veldig gjærne at jeg skulle si det.

her er to jenter på turngruppa som også ville si hei, og jeg skulle fortelle at de elsker turning og den beste treneren ever. meg

her renser jeg såret til kristine som skjærte seg.

Pyntepynte

idag har jeg pakket inn alle de tusen julegavene, hehe. tusen og tusen, ikke tusen akkurat men det tok sin tid! på skolen idag skrev jeg ut litt bilder fra litt minner osv. så nå har jeg fikset her i leiligheta med bilder. endelig. det er koselig å se hver gang man går forbi. så ellers idag har det regnet, og jeg hater regn, jeg elsker snø! men den måtte jo såklart gå vekk... sad.. her kommer iallefall bildene!

bilder er koselig!

julestemning

nå har jeg pyntet til jul i leiligheta mi, det er så herlig! så nå går det i rødt og mørke farger og masse nisser og snømanner. jeg har skiftet til et juledynetrekk, det er så godt å pynte til jul!! og idag da jeg våknet var det litt snø ute, jeg ble så glad, det betyr at det kanskje blir snø i år, selv om vi hadde snø tiligere. men snøen er viktig for å få en god stemning!

elsker jul!

å slik gikk det!

festen igår var veldig bra helt til noe skjedde på slutten som vi ikke snakker om. vil bare nevne at jeg stjeler donøkkler hele tiden ;) jepp. så ja masse herlige folk og bra med BRUS. herlig. snakkes tok ikke så mange bilder med, orker liksom ikke!

festligheter

idag har jeg vært på jobb og nå er jeg klar for fest med brus og kaker...hahah. jeg gleder meg veldig, vi snakkes, nå skal jeg, charlotte og iselin starte å drikke brus før vi drar så er vi litt i steming! woopwooptalk to you later 

svar på spørrerunde video

 

glemte å si det, takk for alle spørsmålene og håper dere lærte noe nytt av meg. ehheh

litt om ditten og datten

har endret designet mitt foresten! og ja, idag hadde vi tentamen og det gikk framover! det gikk ikke dårlig men det gikk ikke bra heller, jeg satser på en treer og faller i tårer. men uansett. idag kom julie på besøk med hunden sin, åh Luna(hunden hennes) og Ronja(hunden min) var så lekne og koste seg. det var så morsomt! og jeg og julie lo og lo og pratet og pratet og, gud nå ble det mange OG bokstaver. men nå skal jeg legge ut svarene på videoblogg til spørrerunden, følg med.
<3

fin tegning av meg og min gode medelev!serine har tegnet fantastisk kropp, jørgen stod for det fine kvinnelige fjeset. vakkert!

eheh...litt nye innkjøp...

jeg.....klarer ikke å kontrollere meg når jeg kommer til en plass med kjøpesenter og jeg har en god del penger. så igår som sist helg og helga før der og helga før der....ble det shopping! så her kommer innkjøpene!


cubus

cubus

veromoda

veromoda

ekspert

oups. 99,- kapphal

og det var enda mere...men det blir så mye styr!

FOR EN AFTEN!

djesus. igår var jeg på breaking dawn premieren, filmen var heeelt fantastisk bra! jeg har aldri i mitt liv vært på en film å felt så mange småtårer, ledd så mye og vært så fornøyd med en film. denne filmen var helt fantastisk bra ifra boka! jeg har jo lest alle bøkerne å slik jeg hadde sett det for meg, slik ble det. jeg gleder meg bare så utrolig mye til neste film. da får Charlie vite at Bella er blitt en vampyr, åh det blir så bra! sorry for dere som fikk vite det nå å ikke har lest bøkerne, synd for dere fordi det er så sykt brae bøker at de bør leses, selv jeg leste de, hallo?! uansett, gårsdagens film var så JÆVLA bra! herregudherreguuud! og på premieren hadde jeg på meg linsene, noen så bare rart på meg, andre ble redd.. haha det var morsomt! koselig :)

serine prøver ut sjokolade egg
den slår ikke påskeegg...den var egentlig bare veldig kvalmende...det var bare sjokoladen utanpå jeg likte. så neitakk til flere sånne...

artige.no

fyfaader jeg ler meg ihæl. 

ja....dårlig humor=herlig!

det snør det snør, tiddeliBOOM!

jeg liker det! jeg elsker det. endelig en dag uten regn, for en fantastisk dag. selv om den var veldig kald og JEG glemte sminken min på skolen(ikke at jeg har med meg sminke på skolen til hverdagen, men jeg hadde den med i gymbagen og ja gjett hvem som glemte den) jajaja, det går bra det. jeg klæsjer meg bare inn i litt snø imorgen så blir jeg så pen atte. eller så stjeler jeg bare litt mamma sminke...hehehe. ja ellers for tiden, så har jeg nå sett dagens mann, tidenes program. og nå skal det bare chilles til det er big brother. har fått hekta på det!(tatt imårrest, nå er det myemye mer) og huff, det er meldt regn imorgen....håper det snør da og :))

videoblogg til juliannneeee

julianne, dette var veldig random, men nå har jeg laget den(lagde den igår men fikk ikke tid å legge den ut fordi jeg dro på spotlight) :)

Twilight Maraton!

dere vet at part 1 av sistefilmen kommer ut 18 november! DEN SKAL IALLEFALL VI SE! STØRSTE FANS EVER. HERREGUD SOM VI ELSKER DEM! OG NÅ SKAL VI BARE FRISKE OPP TANKENE MED LITT GODE GAMLE 1-2-3 FILMER, VI BLIR Å SITTE UTOVER NATTEN. takk for meg!


charlotte viser filmene vi skal se idag! bestis og film = en herlig lørdagskveld!

dagens innkjøøp

idag var jeg mamma og marlene i narvik, det var veldig koselig. her er innkjøpene!


veromoda 349,-

cubus 299,-

cubus 179,-

h&m 149,-

 

og masse masse gaver som jeg ikke kan dele med dere :)

BEKLAGER,BEKLAGER!

jeg må beklage min desverre så alt for lite blogging. jeg har hatt hektiske dager, men jeg kan jo fortelle hva jeg har gjort! spotlight, spotlight, turn, spotlight, spotlight og turning! 


skole

turngruppa mi <3

 

snart kommer innlegg for hva jeg kjøpte på shoppingen idag!

råbra!

haha, den videoen der jeg legger på den fuckings linsa, det er dritmange som synes den var dritmorsom. takk. jeg bukker og neier. jeg er tydligvis morsom når jeg er sur, haha! charlotte, bestevenninna mi bruker også å hylflire når jeg blir sur, jeg tror ikke jeg kan bli tatt serrøst. for dere som ikke har sett videoen så er den i innlegget nedenfor. jeg skal kan lage flere videoer "SERINE GJØR TING HUN IKKE KAN", perfekt. tror dette blir storartet! haha, veit ikke en gang hva storartet er, men det passet bare så bra. takk for meg. nå skal jeg slappe litt av og vente til hodepinen har gått vekk. til helga er det kretsmesterskap i turn, her i salangen. oppfordrer alle til å komme.facinerende bilde, snu å se da......

"1stk irritert serine prøver å sette på linser"

 

haha, resultatet ble bra så. selv om jeg brukte EN TIME i alt. så ble det bra! 

"OJOJOJ, EN SIKKELIG KRAFTIG HALSBETENNELSE"

ja idag møtte jeg opp på jobb, så sier en av de som var på vaktrommet "e du sliten?" jeg bare "nei men eg må være prekksjuk", så sier de "KOM DEG HEIM" jeg tenkte bare faen fordi jeg hadde jo stått opp så tilig bare for ingenting. så spørr den ene sykepleieren om symptomene, jeg forklarte og hun ba meg gå ned til legen og be de om å ta en prøve på meg, det gjorde jeg og etter å ha sittet lenge på legekontoret fikk jeg svar "OJOJOJ, EN SIKKELIG KRAFTIG HALSBETENNELSE". så nå håper jeg at all den surkinga når jeg puster og hvalelydene jeg lager når jeg puster går vekk. jeg er drittlei, har vært syk i over 2mnd!


SPRØYTESTIKK 


voffsen og jeg slapper helt av nå. chill

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits