Android har fått snapchat

Hei, okei ett "veldig" stort tema, vi som har android har fått snapchat, bruker det selv fordi det er rett og slett av en rar grunn veldig morsomt! Men de som hadde iphone fra før av virker som om de er rasende for at "deres" app kan brukes på android telefoner. Åherregud.. skal jeg bli sur fordi en venninne av meg fikk samme genser som meg som jeg har hatt lengere enn henne? Eh nei? Det er en genser alle kan få, men venninna hadde bare ikke tilgang til det før. Så enough med det her sytinga over at vi har fått snapchat, det er en forbanna APP!? Haha. Okei sånn, da fikk jeg ut det!

 

Feel free to comment ;)

Halloweenfesten

Igår var det halloweenfest, det var veldig bra! Morsomt ikke minst! Iselin lo av meg hele festen fordi hun synes jeg var så morsom, men på slutten var det jo veldig morsomt da fordi haha, jeg knakk hellen min og gikk som en idiot og danset med en knekt hell! og det var de beste høyhælte skoene mine, men har ett parr til som jeg kjøpte i syden som kan brukes da, men blir å bestille nye sånne sko som jeg hadde, de skoene er fra hm så. Okei, men tilbake til kvelden, det var jo veldig morsomt men jeg synes hele kvelden gikk så fort! DET VAR GØY!!!
Var du på halloweenfest?

Uventet pakke!

Idag var det OD dag, jeg lå hjemme og slappa helt av, men skal betale for fridagen! hehe. Igår fikk jeg også en uventet pakke fra H&M, eller det var vell egentlig på tirsdagen jeg egentlig fikk det, men har bare ikke blogget om det. Pakken bestillte jeg for snær 4 mnd siden, er ikke det feil at jeg skal betale for den da(?), jaja er nå fornøyd med det jeg "fikk". ser ikke ut på håret btw, fordi jeg skal ut med nabobarna å ake med dem på veien YOLO neida(elsker å ake, siden Susan fløtta må jeg bare fortsette, fordi det er så gøy). Så vi snakkes, blogger etter akinga!

 

Haha skoene ser ut som bowlingssko, men de ser bedre ut i virkeligheten. til sammen 700 kr, pluss en svart tights og en t-skjorte som ikke var fin!
Hvordan få skoletimen til å gå?

1. Gå inn på alle blogger som man kan gå inn på, ikke fordi man vil lese, men bare bla igjennom bloggene å se på bildene, nå blir tiden din å gå fortere!

http://l0ve.blogg.no/

http://tcmn.blogg.no/

http://sophieelise.blogg.no/

http://annais.blogg.no/

  

2. Gå inn på http://weheartit.com/ og søk på hva du vil, søk funny og timen går fort!

 

3. Se opp i taket mens du tenker på helgen, helt til lyset blender deg og du må se i veggen der du legger merke til at det er en stygg farge på veggen, så ser du til sies og ser at de som har malt veggen har mistet malekosthår på veggen mens de malte, applaus for det!

 

4. Scroll igjennom facebook og sjekk hva alle de andre gjør, når du oppdaterer vil du se at det har ikke skjedd noe mere enn det, så du burde egentlig spare facebook til slutten av dagen!

 

5. Sjekk formspringen til alle vennene dine, veldig morsomt å lese.

 

6. Gå på vg og se hva som har skjedd der, selv om det egentlig er like kjedelig som å se i taket fordi ingenting er særlig morsomt på vg.  

 

7. Overhør samtalene til alle i klassen, og le litt med, ikke le av lærervitser, da blir man kokt i hodet!

 

Sånn, alle de tingene over her gjør jeg hver norsktime, egentlig fordi vi har norsk 10 timer i uka og man blir gal i hodet av det. Håper jeg hjalp til med kjedsomheten alle sitter med nå!

 

 

Hva gjør du når du kjeder deg i timen? Forslag?

 

Vinn billetter til SHM siste tour!

Jeg har sikkelig troen nå på at jeg vinner, neida haha, men det hadde vært lykke rus! Det eneste man må gjøre for å være med i denne konkurransen er å ta ett bilde på instagram av noe som har noe med swedish house mafie å gjøre. Her er konkurransen til dere som vil være med; http://www.thevoice.no/index.php?option=com_content&view=article&id=617:shm-konsert&catid=1:konkurranser&Itemid=10 . LYKKE TIL! VINNER DU TAR DU MEG MED. HEHE, DEAL 

 

 

 

Musikk jeg hører på nå

Elsker sangen selv om den er gammel. SHM <3 siste låt

Bloggærn ær bæck!

Heihei alle sammen, nå blir jeg snart hentet av Hanne som skal kjøre meg til BB, mitt tredje hjem! Jeg og Charlotte skal drikke vin ikveld, kose oss med det, eller det spørs nå om det blir så mye kos eller om det blir mere presse i oss liksom, ingen av oss er spesiellt glad i vin, men vi har aldri prøvd rødvin så dette kan jo kanskje gå(?) 

Jeg skal blogge mere framover, har vært litt skremt i det siste av denne anonyme som har kommentert så mye dritt, men sorry du klarer ikke få meg til å slutte med noe jeg elsker, blogging!

ha det på ba det

Borte bra, hjemme best

Heihei, mobilblogger nå som dere kanskje skjønner! Igår gikk alt bra, bare kjedelig ute da! Vi sov på clarion hotell bryggen i helgen, kjempefint hotell. Så spiste vi på Egon idag, namm! Deretter tok vi den 4-5 timers bussen hjem. Jippi... Så nå ligger jeg i senga klar for å sove, ny uke imorgen. Natta!

Natta! Igjeen

TROMSØ, HOTELL OG INNKJØP

Hei hei alle sammen! Igår var jeg, Charlotte, Gro og en kompis av henne ute på rogers, det var kjempemorsomt, skal ut idag også! Igår da jeg og Charlotte stod på badet kom TCMN og TUWA, toppbloggerne, så vi pratet no med de, det var koselig. Idag da jeg våknet hadde jeg kjempevondt i hodet, men det gikk jo som sagt bort etter noen paracetter, har vært på en rask shoppingtur med Charlotte. Som dere ser på bildene så viser det jo hvor mye jeg og Charlotte rydder etter oss, eeheheh...vi rydder imorgen! Sier ikke hvordan hotell vi bor på men forteller det heller på søndagen, i frykt for at det kommer stalkere hit. Heheheh. Blogges!


rot1

rot2

rot3

CUBUS: tunika:149,- smykke:149,- ABBYE bukser: 299,- 299,-

VINMONOPOLET, husker ikke priser.

H&M: Tskjorte:149,-

 

 

BURSDAG!!!

Idag har bestevenninna mi bursdag, Charlotte! Gratulere så mye med dagen! Idag skal vi feire atten års dagen hennes ute på byen, det blir kjempekoselig og jeg gleder meg masse! Gro kommer, bestevenninna mi som går nå på folkehøyskole, hun skal ta fly helt fra finnmark! Gleder meg som ett lite lam! Jeg oppdatterer bloggen imorgen å forteller hvordan dagen var, eller natta! heheh

 

Gratulere med dagen snuppa, gleder meg masse <3 Mussmuss!

Lyser opp søndagen

Idag er det søndag, "sunday is funday", eller ikke. Jeg har generelt alltid syntes at søndager minner meg om en kjedelig dag, men det er jo den dagen man sitter hjemme, ser på tv, er fri for godteri og som oftest er hangover. Men min søndag idag er en nydelig dag! Idag har jeg vasket, jeg har tent lys og koser meg, for uten om at jeg ser ut som et spøkelse i fjeset når jeg går forbi speilet så er alt perfekt. 

Ha en fin søndag videre <3

Verdens beste serie

Nå er jeg ferdig med GLEE sesongene, nå som jeg har vært syk(er frisk nå) så har jeg funnet ut hvor mange timer jeg har sett på det mens jeg var syk, tilsammen litt over 20 timer. jepp.. Men til dere som ikke har sett GLEE før så ber jeg virkelig dere gi det en kjangse, det er sikkert det eneste jeg prater om på bloggen min nå, men det er fordi jeg bare elsker det. 

 

 

 

kos dere :')

Svar på videoblogg

Her er svarene til spørsmålene som jeg fikk, det ble ganske mange så videobloggen er ganske lang som dere ser, men dere so  har lyst å bruke tid på å se den så er det bare å se. Enjoy!

 

;*

 

Jeg er syk. fml

Som jeg sa til dere igår så skulle jeg lage videoblogg og det der, svar på spørsmålsrunden, men mamma måtte komme å hente meg på skolen fordi jeg var blitt så syk. Jeg klarte ikke en gang å kjøre hjem(øvelseskjører hele tiden) så jeg satt bare der, sikkelig sjuk. Da jeg kom hjem spilte jeg på den nye guitar hero'en som jeg rett og slett elsker, så lagde mamma fiskeboller i hvitsaus. NAM. Etter det skulle jeg lage videoblogg men desverre sovnet jeg av..fra klokken 4 til 8, og da jeg stod opp hadde jeg fått ny tv i leiligheta. Jeg vet ikke om jeg låner den eller om jeg fikk den. Aner ikke, den bare kom inn hit. 

 

Planene for min dag idag er å sitte her i stolen min å drikke capri-sonne, se på tv og såklart kose meg med GLEE. Hva er dine planer for dagen?

 

-> Ukas <-SPOTIFY LISTA MI. Dere blir å digge den.

Tatovering

Hei alle sammen, nå har jeg norsk time, ja skal jo egentlig ikke blogge men jeg fikk bare veldig lyst. Om ikke så lenge så skal jeg ta tatovering, BELIEVE eller fugler. Jæ væit itte likzom! Men bare legg igjen en kommentar med hva dere synes jeg burde ta. Om jeg skal ta BELIEVE så skal jeg ha det på siden av armen i samme skrift da. KOMMENTER.

1. 2. eller 3? 

Svar på spm og dagen idag

Heihei alle vakre vesner på denne bloggen. Imorgen skal jeg svare på spmrunden som er sånn der 3 innlegg nedenfor dette innlegget. Idag har jeg vært på jentekveld med de to beste! Så nå skal jeg ikke blogge mere, før imorgen. Lotte sover over hos meg inatt<3<3<3

Hahha syra katt. Natta!

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits