oh, the notebook!

nå har jeg sett the notebook, jeg er så emosjonell og når jeg så den filmen så satt jeg her og gråt som om det var jeg som var i filmen. det er en så fantastisk film, jeg kan ikke beskrive det, jeg har jo ikke sett den før men jeg måtte jo bare se den, dere kan se den gratis her. nydelig kjærlighets......ah nå vil jeg gråte litt igjen, den var så fin! 1 stk. gråtende serine....the notebook<3

Hverdagssminken min i en video

åh ja sangen er coldplay - paradise, elsker den over alt på jord!

Innkjøpene

igår var jeg jo på shopping, så her kommer innkjøpene, jeg orker ikke sitte å se over kviteringene, så jeg tar heller bare å skriver hvor jeg har kjøpt de isteden for. 


veromonda og cubus

black design

black design

black design

veromoda , cubus

vero moda

fornøyd!

shopping me jentene!

idag har jeg vært på shopping med mine herlige charlotte og iselin,det var sikkelig koselig. for å si det sånn så har jeg brent bort noen tusenlapper idag, kjøpte meg masse fint! jeg er sikkelig fornøyd, fant meg f.eks julekjole, masse øredobber, nye klær, sminke, ting til rommet... åååh alt av ting. jeg vil ikke vise dere tingene for imorgen fordi jeg kan bare ta bilder med mobilen, og jeg vil ha litt bilder fra speilrefleksen også, eller så blir det bare en rar blogg!

når vi ventet på bussen


milano! Mike og Charlotte

Charlotte og meg på milano.


KEBABTALERKEEEN!!!!

Så dere, imorgen kommer innkjøpene, jeg lover <3

ain't no dog

håhåhå, hunden min ronjaaa er så søøøøøøøt! cute

hangover

nei jeg er ikke hangover nå, men den nye sangen til Taio Cruz er sykt braaa! klikk HER for å høre den! likte den sikkelig godt! men nå skal jeg fortelle dere at vi har en sikkelig stor prøve idag, eller jeg vet ikke hvor stor den er men det er i allefall om alt rundt yrket vårt..... jeg klikker fordi vi har prøve hele j*vla tiden....åh! wish me luck!

 


før skolenpå skolen! RANDOM!

j*vla leger!!!

mamma har sagt til meg i ukesvis nå at jeg må dra til legen for å sjekke hvorfor jeg har vært tett i nesen i 2 mnd og fikk da time klokken 14:00 hos legevakta. jeg kom dit og satte meg ned med alle de andre folkene som satt der, etter en halv time over tiden hørte jeg bare en av de som satt der sa "eg hadde jo time kvart over 1, og eg har enda ikke fått gått inn..." jeg snudde meg og bare "hvem er legen din?!" hun svarte det navnet som min lege het, jeg ble sikkelig irritert... så etter en time, JA EN TIME gikk jeg til resepsjonen og spurte om hvor lang ventetiden var, de lurte på hvem legen min var og jeg sa navnet, hun i resepjonen sa "ho e jo kjent for å være træg så..." jeg forstod jo det, fordi dette har jo skjedd før!

 

så ja, etter en og en halv time måtte jeg bare gå så fikk jeg en NY time på onsdagen, jeg BA om å få en annen lege... fyfader for en dag!heeeeeeeeeeeeeeer sitter jeg og veeeeeeeeeeenteeer. tortur....

SPOTLIGHT!!

SPOTLIGHT IKVELD KLOKKEN 20:00 på www.salangen-nyheter.com, følg med daah!!!

ååh min kjære rekruttgruppe

de er så flinke! de skal knuse alle sammen!! neida, hahha men de er virkelig på bedringens vei, det er alltid vanskelig å starte en egen konkurransetropp fordi man må huske alt med strake rister, hodet opp, strake armer, smil og ikke minst eleganse! hehe, okei snakkes. nå skal jeg chille max til spotlight ikveld!!<3

videoblogg med LENE SØRENSEN

 

hahahah digg! btw bestevenninna mi har vært utsatt for en bilulykke, jeg er glad i henne <3 @charlotte arntsen

hår

hår er en ting, og fikse det er noe annet. veit egentlig ikke hvorfor jeg laget dette innlegget men.. snart skal jeg innover med lene så skal vi lage oreokake ;) namnamc

 

først så: så bare:og da ble det bare:;)

JEG HAR FÅTT MEG NY MOBIIIL!

 

jeg er så happy!!!!

nye sko er kjærlighet!

nå har jeg fått meg de skoene jeg bestilte fra h&m som kom senere. endelig! de er heelt perfekte og ser sikkelig bra ut, og til dere som lurer så koster de 399,-. jeg er storfornøyd. idag dere så har jeg bare hjulpet til med spotlight fordi vi skal få nytt studio osv, det blir så bra, så idag kom det masse møbler! menne, nå skal jeg ta vare på besøket mitt, charlotte. HADE <3

elskeeer dee!!! 399,- h&m!

klassens fiskeboller

satt i klasserommet da to av de som går i klassen min (charlotte og camilla) sa "serine æ e skuffa, du har ikke blogga på længe, du kan jo blogge om oss fiskebollan!" jeg bare OK, så nå har jeg blogget, fornøyd!
og så et finbilde, <-charlotte som ble litt ufornøyd med bildet fordi hun hadde en sprekk mellom luggen, ahhah!!


lovelovelooove fiskebollan mine!

for en natt!

inatt var jeg på russefest, så her kommer bare bildene. BTW vi har mange spotlightfans også. hahah pesser meg 


:D finkveld

to festglade jenter!

nå er det fest i hela huset. neida haha, men nå er det russefest og jeg gleder meg sykt. festen starter ikke før i syv tiden, og jeg og charlotte har allerede sminket oss og tatt på oss dagens antrekk! jeg gleder meg sykt mye, aah kan ikke få ut hvor mye jeg gleder meg. 

what the fuck?! :D

bursdagskos!

nå er jeg hos iselin, vi feirer bursdagen og koser oss bare så utrolig! vi har spist og koset oss masse, her kommer det bare bilder!
åååh så koselig, snakkes nå skal jeg nyte tiden min med bestisene!

Min hund er OK(parodi av my boobs are OK)

på spotlight på søndagen lagde vi en sang som het "min hun er OK", siden temaet er bimbo. til venstre er Charlotte, midten er Julie og hun rare med hunden i hendene er meg. så hør sangen og dans!

 

hva synes du? ahah

muffins!mnnn

imorgen skal jeg i bursdag til charlotte, bestevenninna mi! det skal feires hos iselin og det blir kjempekoselig, gleder meg. jeg ville jo også bidra til å hjelpe med å bake, så jeg tok muffins, det ser bra ut og smaker herlig. det stod på pakken at det skulle bli 16 muffinser, men jeg tok litt for mye fyll i en så det ble bare ni. menneh, det går bra, vi er bare fire stykk som skal feire og kose oss. gleder meg! 

ja gleder meg til imorgen, masse kaker og NAM!

TWEET!!

 

so now u know!

nå fikk jeg lyst på....


fantastisk. dere lurer også sikker på hvorfor jeg ikke har blogget, det er fordi det eneste som skjer i livet mitt nå er at jeg pugger til en stor prøve i helsefremmende OG at jeg har ryttet leiligheta! thats it. imorgen har jeg jobb også, men jeg kommer med en videoblogg straks også!

SVAR PÅ SPØRRERUNDE, DEL1

Hvilke blogger leser du ?

de faste jeg må lese: bennalou.blogg.no, tcmn.blogg.no, sophieelise.blogg.no. ellers så kijiker jeg rundt omkring på venner sine blogger, så det er egentlig ganske mange!

Ønsker du å komme på topplisten ?

hadde ikke gjort meg noe om jeg hadde havnet der, jeg hadde bare blitt veldig sjokkert. men klart, jeg ønsker jo det, men mest av alt så liker jeg bare å blogge, jeg er ikke ute etter å komme på topplisten.

beste sjekketriks?

hard one! har egentlig ingen, jeg liker heller å bli sjekket opp en å sjekke opp, skjønner?


hvor har du kjøpt toppen på headeren?

vero moda, 349,-

hvor mye bruker du på klær/sminke i mnd?

det varierer.... men denne mnd har jeg allerede brukt to tusen.. og vi er på 6?! jeg er gal! men det er utrolig herlig å kjøpe seg nye klær og sminke. så.. i mnd bruker jeg ca 3000... skam på meg. men har man råd så why not?!

hvordan har du forandret deg fra du var 12 år?

MYEMYE. da jeg var 12 år bodde jeg i bodø, da var jeg sånn som ikke brydde om hva andre synes om meg og jeg var veldig sånn at jeg ikke turte å gjøre noe som heldst. idag er jeg ikke sånn, jeg tørr å si min mening mere idag enn før. kan jo vise bilde fra hvordan jeg så ut før til nå!


                                                da jeg var 12 <-         -> fem år etter


angrer du på at du kjøpte den rosae mopeden?

hvorfor skal jeg angre? det er noe av det beste jeg har kjøpt så langt i livet mitt. jeg kommer meg fram og tilbake med den. nå har setet på mopeden blitt ødelagt, så jeg må dra til skomakeren å få nytt skinn på den, jeg er så glad i lille pia mi at jeg gjør alt for den. mussmuss! angrer aldri!


værste flause?

hver spørrerunde får jeg det spørsmålet, og jeg husker ikke, det er det samme svaret som jeg alltid må svare, fordi jeg har opplevd så mye flaut i livet mitt at jeg kan ikke velge noen av de. 


det ekkleste du vet?

edderkopper, taranteller og kalibaner....

det beste du vet?

venner, fester, klær og familien. 

kjæreste eller bestevenn, hvem velger du først?

bestevenn uten tvil. 

 

Hva er favoritt sminken, parymen du har?

favorittsminken min er GOSH produktene, de er herlig. parfymen min heter "angel" som her verdens herligste.


hvordan stil har du?

heelt ærlig, så aner jeg ikke! stilen min er som alle andre sin tror jeg? eller jeg liker litt store overdeler og dongeribukse, uten dongeribukse så hadde jeg ikke klart meg, jeg går i dongeribukse på en dag når jeg bare skal være hjemme alene f.eks, jeg føler meg bedre da. skjønner ikke at folk klarer å gå i en baggie bukse, ekkeeellt! 

 

lager en del to en annen dag, nå skal jeg kjøre innover med mopedvenninna mi, haha janita! så vi snakkes. bare spørr flere spørsmål på spørrerunden som er her. jeg er åpen for alt!

pakken fra H&M har kommet

her er innkjøpene jeg fikk. jeg ble så utrolig skuffet, fordi pakken kostet til sammen 1500, men da jeg skulle betale pakken var den bare på 1100, joda det er mindre penger, men jeg forstod at det var noe som manglet... selvfølgelig de nye skoene mine, jeg ble sikkelig skuffet. jeg hadde bestillt to parr sko, ett parr som var lave og ett parr som var høyhælte. så sjekket jeg h&m sin side, da stod det at pakken min kom ikke før i slutten av oktober, skuff skuff.. men jeg er jo fornøyd med de tingene jeg fikk, jeg tok ikke bilde av alt fordi noen ting er ikke vits å ta bilder av, de tingene jeg ikke tok bilder av var kjølebagen min som jeg skal ha på fester for å holde "brusen" kald, så var det en t-skjorte som jeg skal ha på nerdedagen på skolen når vi har temadag i russetiden. 


kjole 349,-

putetrekk 99,-

sko: 199,-    high heels high hopes t-skjorte: 125,-

 

likte innkjøpene. idag skal jeg også ta meg tid til å svare på spørrerunden :)

Videoblogg dag3 fra Vanessa og Tina

dette er tull til et program som heter spotlight, ikke ta oss serriøs! 

VIDEOBLOGG DAG2 FRA VANESSA OG TINA

alt er tull altså! dette er under spotlight!

Me want!


RARE FASHION


ELISE RYAN


RARE FASHION

 

herregud så fine <3

Russetema1: Pysjamas og morgenstemning!

idag har vi tema Pysjamas og morgenstemning, siden jeg er russ i år så ble jeg med på det. jeg har ikke noe pysjamas så jeg måtte bare hente noen klær fra mamma sitt skap og fant noe sløvete.. 

Pyyysj på skolen <3 sminkeløs, wonderful :)

Videoblogg dag1 fra Vanessa og Tina

spotlight 4evah

herregud, jeg synes det er så gøy å hoppe og flire bak det kameraet, selv om jeg vet at folk ler av meg så er det bare så gøy! spotlight er et ungdomsprogram her i Salangen der vi står og lager liv på en sen søndagskveld. jeg har bare sååå mye energi når det er spotlight. men det er litt flaut når det er innringere som du VET ser på spotlight for å le av deg, så spørr du " ka du synes om spotlight." de bare "DET E DET BEEESTE EVAH, LIKSOM", kult. altså, jeg har bare så lyst å si på direkten at jeg veit at de bare ler av det, men jajaj la de bare le, vi har det gøy med HØYT seer tall! wow. jaja nokk om spotlight. husk spørrerunden min!
vi snakkes <3


Spørrerunde

nå skal jeg ha spørrerunde, fordi det er lenge siden jeg har hatt det og jeg ser at jeg stadig vekk får spørsmål på kommentarer i forskjellige innlegg. nå kan dere bare spørre her så får dere garantert svar, haah. spørr anonymt eller spørr med å skrive navn, så lenge spørsmålene ikke går for langt så skal det gå bra! spørr og græv!

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits