Spørsmålsrunde

Jeg lurer egentlig på hva dere lurer på om MEG! Nå har jo tre program av 'Ingen kjære mor' gått på tven. Er det noe dere lurer på derifra eller nå idag? Jeg skal svare på videoblogg til dere, wiho!

 

Også har min blogging vært helt nede i det siste, når jeg er hjemme sover jeg, ellerså er jeg ute med venninner hele tiden! Så tiden er knapp. Men jeg skal etter å ha fått noen spm blogge om det og være aktiv. 

Spørr i vei 

Livet som student

Jeg går på skole, betaler 400kr i mnd for ett busskort, handler inn first price og coop produkter, spiser alle måltid alene og blir overlykkelig av 100kr. Dette er livet som student i en by. 

 

Jeg trives supergodt her i Tromsø, angrer ikke ett sekund! Jeg har ett koselig rom, bor med to utrolig hyggelige jenter og har en kort vei til skolen! Det eneste jeg vil trekke ned på er maten, jeg har måtte kuttet ned på melk(favoritten min), godteri(det er jo bare bra da meeen..) og snus(skal sies at det er bra, men det er vanskelig)! Så nå lever jeg på COOP x-tra varer og first price. Unnskyld meg det smaker ikke godt i lengden.. I begynnelsen syntes jeg det var helt toppers, kjente ikke forskjellen. Såklart det er noen varer man ikke kjenner forskjell på, pasta er pasta og potet er potet! Men fiskegratengen og fiskepinnene er ikke det samme. Jeg virker kresen, men jeg er ikke det til vanlig! Så begynte jeg å lese litt på hva som var i denne "Fiskegratengen". Ikke en eneste fisk. Fyysh... Nei livet som student er ikke lett! Men som sagt, stortrives!

 

haha bruker ett gammelt bilde av meg og Ronja! Koselig bilde, ser ut som om hun krepperer hahaha!

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits