Ørene mine og dine

Dette innlegget skal dedikeres til ørene våre, dere lurer sikkert på hvorfor i f**n jeg lager ett innlegg til ørene våre(?), fordi de trenger musikk og jeg ville ha en overskrift som...dette fungerer dårlig, dere skjønner. Men jeg skal skrive opp sanger du bør høre, ikke alle har samme musikksmak som Serine Løvberg men det er iallefall utrolig bra musikk, SYNES JEG! Så etter at jeg kom hjem fra Afrika har jeg ikke fått med meg hva som er nytt osv, så dette var noe jeg gledet meg til. Idag har jeg hatt en vennefri dag der jeg har sittet inne å letet etter musikk, siden jeg ikke har fått med meg hva som er nytt. 

 

 

Men etter jeg hadde sjekket litt ut her og der fant jeg masse musikk! Du lurer sikkert på hvorfor jeg ikke er lei "The fox - Ylvis", fordi jeg hørte den først for en UKE siden.. Håper dere får litt inspirasjon, eller at ørene deres trives i dette selvskapet, kafan.. jaokei. Også kan jeg jo dele den andre store listen min, som jeg har hatt sånn type 5 år, så det er veldig mye forskjellig på den, musikk fra 2009 osv. 

 

 

 

Okei snakkes <3 Så nå at i denne spillelisten over er det bare 200 sanger som vises, men om dere klikker inn på den er det 1755 sanger der.

Afrika turen og litt sånn videoblogg

På denne videoen skal jeg fortelle dere litt om Afrika, eller ikke så mye fra turen fordi det var en opplevelse for livet, men det er så vanskelig å beskrive hva som skjedde der nede, vi var mye på museum og sånne turistplasser om dere skjønner? Så det er ikke så morsomt å høre om det, men her er det jeg kjøpte der nede.

 

Om dere har noen spørsmål så kan dere kommentere i kommetarfeltet nedenfor, dere har sikkert spørsmål!

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits