Sverige

Idag var jeg, mamma, lillesøstra mi og venninna hennes i sverige! Det var en fin tur og det skjedde noe jeg skal fortelle dere om senere. Noe kjempebra!!! Jeg er så glad nå! Men jeg skal fortelle dere det når jeg endelig skal holde videobloggen min! 

 

Ellers idag har jeg vært i stallen med Ada og Henriette(som fyller 16 år idag) og ridd. Det var kjempegøy! Snakkes!

 

 

FANT ENDELIG GUITAR HERO 5!!!! STOKAAA!!!!!
 

Musikk som jeg hører på NÅ

(Okei den der musikkvideoen var bare så trist. Takk She wolf, nå gråter jeg!)

 

 

Ja kos dere med musikken. Elsker det for tiden <3

Spørrerunde

Heihei alle sammen, nå skal jeg holde en spørrerunde for å holde bloggen varm slik at jeg ikke glemmer den av, så nå kan dere bare spørre om hva som heldst og jeg blir å svare fint på det i ett annet innlegg, kanskje jeg kjører det på videoblogg. Neppe, men jeg skal vurdere det. Så bare skriv sakelige spørsmål som dere lurer på, anonym eller ikke, I dont care. 

 

Hva lurer du på? Spørrda ;*

Sminkevideo

Hei, det her gjorde jeg fordi det er jo kjempe lenge siden jeg har blogget. Så nå har dere fått meg til å lage en sminkevideo som er det kleineste og mest dummeste man gjør. Som dere ser så har jeg på meg tannbleiking under videoen.

 

 

KOS DÆ!!!!!!!!!!!!!!

Høstferie bitches

Endelig høstferie, noe jeg har ventet på siden skolestart, haha neiijda. Men det er herlig å tenke på at imorgen kan jeg sove lenge! Hva skal jeg gjøre i helga, jo jeg skal i bursdag til to kompiser og sove masse, det blir jo konge det. Også må jeg jo se masse GLEE, LOVOOVOVOVEE!

(gammelt bilde) Men nå skal jeg se glee, kos dere vidre ;*

Dagen der på

Heihei, igår var jeg i Kirkesdalen på bygdefest, og ja det var sikkelig bygdefest med sikkelig bygdemusikk! (musikk som jeg ikke hører på). Men det var kjeeempekoselig! Møtte mange gamle kjente der, har jo bodd i Målselv så de jeg har gått i klasse med kjente jeg nesten ikke igjen! Hang nesten bare med de hele kvelden, men det er jo kjempegøy å møte gamle kjente! 

 

Idag har jeg vondt i hodet. Jeg skal øvelseskjøre innover idag, skal ikke kjøpe burger eller noe men jeg skal bare kjøre. Ok. Men nå skal jeg se på glee. Har bestevenninna mi her, Charlotte, så må desverre være litt usosial.....

 

Minner meg om gårddagen....


hehehe hade

Fest er kult

Okei jeg kom ikke på noe bedre overskrift så det får bare bli sånn. Nå skal jeg på fest, høst fest. Gleder meg veldig! Møte gamle kjente! Men nå snakkes vi, skulle bare egentlig blogge ett innlegg så jeg ikke mister dere som leser! Suss suss!
Hva skal du gjøre ikveld?

TANNBLEKING

Heihei! Mobilblogger nå fordi jeg smarta selv klarte å glemme pc'ladderen på skolen. Wiho... Uansett, idag fikk jeg tannblekinga og er storfornøyd! Den fungerer jo! Okei skal helt ærlig innrømme at det er ekkelt å ha de strippsene på tennene, det gjør ikke vondt eller noe det er bare ekkelt fordi man kan ikke skvelge eller noe sånt. Skjønner? MEN det var absolutt verdt de 499 kronene! SMILELAB folkens!

Wihowihowiho! Imorgen skal jeg til tromsø, skal fortelle dere etterpå hva jeg skal der men ikke nå;)

Hårprodukt kms

Heihei, igår var jeg i bjerkvik(faktisk) fordi venninna mi skulle farge håret sitt hos frisøren, mens jeg var der fikk jeg tid til å se på hårprodukter, kjøpte KMS som da er ett veldig bra produkt. Man skal bruke det i håret før man sletter det, det er for å ikke skade håret sitt under slettinga, alle sammen vet jo at håret blir veldig slitt når det kommer snær 200 grader på ett lite hårstrå, men til sammen mange tusen. Så jeg prøvde den idag, den lukter kjempegodt og jeg var jo så dum at jeg tok den i hele håret. Skjønte jo ikke at det bare skulle være i tuppene, så håret mitt så skittent ut idag, fordi det skal bare være i lengden og ikke på selve hodet. Men anbefaler alle å bruke den her, den er kjempebra!

 

<- Slettetanga heter: Grundigstyle(Kjempebra) 800 kr.  og ofc KMS California: 239,- ->

 

Hvordan hårprodukter bruker du?

Du blir å gråte!

Denne filmen fikk jeg anbefalt av Henriette, hun sa jeg måtte se den og at den var sikkelig trist. Så imårrest da jeg sminket meg tok jeg meg tid til å se den, dere må bare se for å skjønne. Aw :')

 

Har du noen andre xfactor filmer som jeg bør se?

Hei og hå!

Hei alle sammen, som jeg lovde forje innlegg, og innlegget før der kanskje så skulle jeg skjerpe meg å begynne med blogging igjen, det tok litt tid å nå er jeg virkelig tilbake. Hva har jeg gjort denne helgen? Jo i helga var jeg og Charlotte hos faren min, han bor på en liten øy utanfor tromsø, det var veldig koselig! Da jeg kom hjem idag var var jeg overlykkelig, jeg har fått bankkortet mitt med kode, så nå kan jeg bestille sånne attenårsting liksom! Det er bra!! Og ja, livet som attenåring er så herlig, jeg elsker å være atten! Det er så mange muligheter som man ikke kunne gjøre før som jeg kan gjøre nå! HeEEEeeElt konge!

 

Idag har jeg bestilt hotellrom til meg og Charlotte under attenårsfeiringa hennes som skal holdes i Tromsø, så nå er det gjort. En annen ting jeg bestilte meg idag, tannbleking fra SmileLab:

Ønsker du deg hvite tenner?

Sånn der ja! Så håper den fungerer, jeg vil ha kritthvite tenner! Prisen nevner jeg ikke, mamma leser bloggen.. ehhehe :)

 

Seejah!

Oppdatering!

1. Jeg ser på glee hele tiden, derfor har jeg ikke tid til å blogge.

2. Når det er skoledager ser jeg på glee, men jeg gjør også lekser.

3. Når jeg har fri i helgene er jeg ute med vennene mine isteden for å sitte inne, spontanpie94!

4. Jeg er enda turntrener, men har nå også begynt på turn som jeg gikk på for 1 år siden.(!!!!)

5. Jeg glemte av bloggen!

6. Jeg ser enda på glee og har prøvd å lagd en helt random film, etter en times arbeid med redigering kom det "youtube støtter ikke filen din". takk for den..

7. Masse folk, MASSE folk har sagt at jeg må blogge snart, er kanskje på tide så skal komme med det brae innlegget imorgen!!!!!!!!!!

8. Har handlet ganske mye den tiden dere ikke har sett noe til meg. Hehehehe..

9. Har vondt i halsen etter skumparty igår. Det var morsomt!!!

10. Seeeyah imorgen!

Farget håret svart!

 

Neejjda! Elsker å tulle! hhhhohoohhhoohohohooh

18 års feiringa!

Alle sammen, igår hadde jeg bursdag. Det var kjempekos! Det kom masse folk til meg og vi feiret, herregud hvor morsomt det var. Jeg blir å huske denne dagen lenge, vil spole tilbake. Takk til alle sammen som kom, takk til de som prøvde seg å komme men jeg sa nei. Hør nå her, hehe, jeg ville ikke ha folk i bursdagen som jeg ikke kjente, okei det var kanskje ett parr stykk som jeg ikke kjente som kom, men de var sjåfør så hva skulle jeg si? Jeg vil si til de som er sint på meg fordi jeg ikke bedde de, har jeg noe forhold til deg(?) tenk litt på det ;) 
 

Okei ellers, det var morsomt ja. Ingen drama, litt kanskje. Masse dansing og flotte mennesker! Tusentakk for at dere gjorde bursdagen min til en fantastisk dag!

Bursdagsplagget! 

 

Såh. nå skal vi rydde litt mere. Jeg og Lotte har ryddet siden klokken 9, haha ja vi stod opp i halv 9 tiden av en VEPS!! og at katta bet meg i armen så jeg ropte au. Ikveld skal jeg dra ut på lundbrygga, det blir morsomt å se hvordan det går.

 

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits