videoblogg - slik sminker jeg huden min

sminkeprodukt; GOSH

gårdsdagens innkjøp i tromsø

herregud. det er jo bare senep farger og brun farge på butikkene, jeg synes ikke noe om de senepfargene, de faller ikke i smak. jeg skulle EGENTLIG kjøpe meg noe ejg kunne ha på russefesten, noe fint, men det er ingen ting på butikkene som verken glittret eller at jeg fikk en sånn "ÅH DEN MÅ MEG KJØPE" ting, men jeg fant meg noe som jeg likte veldig godt. også har jeg kjøpt meg litt ting klar til noen temadager i skal ha i russetiden. halloween og galla temaet er klart. gleder meg hahah!


h&m 199,-

cubus 149,-

h&m 39,- 

accessorize 250 til sammen

BACONPØLSE!!!

eg vil ha PØLSE I BRØD..... kan ikke vi kjøre ned til.....narvesen å kjøpe.....BACONPØLSE MED OOOOOST OG ...... SPRØØØØØØØSTEKTLØØØØØK!!! 

 

dette ovenfor skrev jeg i timen, gjett hva jeg gjorde. dro nedover å kjøpte meg BACONPØLSE! NONONOM!

TASTYTASTY!!!!!! <3 og nå eg jeg stappmett og angrer. 

i posten jeg fikk!

haha, overskriften virket litt som en gammeldags overskrift, om dere skjønner. nei kanskje ikke. men. som noen av dere husker har jeg verdens beste barberhøvel, innlegg trykk HER. den er superbra, så idag fikk jeg påfyll av flere barberhøvler, veldig bra. det er billig også, nå reklamerer jeg så sykt men dere må bare skjønne hvor bra den er, jeg har aldri vært borti noe så bra. de vanlige som jeg brukte før er fææl, på denne trenger du ikke bruke såpe, det er såpe på den fra før av! 
best! 

pose under øynene?


 

ødela hele bildet. takk posete ØYNER.......... snakk om å være trøtt!

stolt!

nå er jeg stolt av meg selv som har en stor prøve imorgen og leser. ikke at jeg ikke hadde tenkt å gjøre noe annet enn å øve, men jeg skal virkelig øve til ikveld når jeg skal legge meg, innimellom skal jeg blogge og fortelle litt småting. såh nå skal det bare jobbes, jeg gleder meg til høstferien, vi skal til tromsø da til pappa, og det er egentlig ikke lenge til! jaja vi snakkes. litt bilder fra hvordan jeg så ut idag. 
snakkes!

sminke på en søndag, serine du er dom!

våknet i halv ett tiden idag, huff, så ble jeg ganske gira på dusjen, tok meg en lang dusj og ble ganske gira på å kle på meg, deretter ble jeg supergira på å sminke meg. så ble jeg ikke så gira da jeg så at det var søndag, og jeg sitter bare inne å gamer på søndager(the sims social) da tenkte jeg at jeg var dum, jeg er veldig dum som gjorde det, men da kunne jeg ta bloggbilder, wihooo lucky me. og idag har jeg tatt på meg nyskjorta mi som jeg liker veeeldig godt, såh.nå skal jeg game og lage et til blogginnlegg, siden jeg er så gira på bloggen!nå. the sims social <3 <3

dagens innkjøp!

det gikk villt for seg idag, neida det gjorde ikke det, jeg svidde bare to tusen lapper og thats it. btw jeg var på finnsnes. jeg skal ganske snart gå spise hjemmelaga pizza her hjemme, det blir ubeskrivelig bra etter en såå lang tur til finnsnes, haha ikke langt. janita øvelseskjørte dit med søstra, jeg satt bake og bare krysset fingrene for at vi kom oss fram, hun var overraskende bra til å kjøre, jeg vil også være så god.  

 

jeg har ikke vært flink til å blogge de siste dagene, jeg er så lei designet mitt at det er sykt, tror det er derfor jeg bare har blogget om ting som kanskje ikke er vits å blogge om. her kommer innkjøpene, og jeg skal prøve å motivere meg selv til å blogge mere, i promise!


cubus 199,-

vero moda 199,-

vero moda; freja earstuds 79,-   carole earstuds 59,-    lipgloss 29,-

vita sminkepung 98,-


vita: gosh pressed powder 89,-

vita: gosh velvet toush prime 159,-  gosh mascara 125,-

vita: gosh so natural 125,-  gosh natural cream 44,-

vita manikyrsett 24,-

vero moda hedy purse 129,-

økonomisko 399,-

les så ser du.

 

ja, det var noen andre ting jeg også kjøpte, men jeg trenger liksom ikke ta bilder at ett parr hansker, eller sokker eller sånt liksom. så værsjegod der gikk en time av livet mitt til bloggen,heheheheh. og nå gleder jeg meg til pizza og at jeg skal prøve den nye sminken min. jeg kan lage en ny sminkevideo om ikke så lenge, kanskje i neste uke? jahjahjah avtale! 

HAHAHAH SE DET HER

 

flire meg ihjæl!

sånn går no dagan og no litt fri!

jeg har virkelig bare jobbet masse med prøvene jeg har hatt i det siste, øvd og øvd. snittet mitt ifjord var 4,2 og jeg vil ha det nærmere 5,0. sikkert mange andre som skjønner det, ifjord øvde jeg jo til prøvene, men jeg ga ikke alt om dere forstår, så nå skal jeg gi alt, jeg skal virkelig vise at jeg KAAAN og vil! jeg synes gårdsdagens prøve gikk bra, og dagens gikk enda bedre, så jeg håper på en bra karakter. haha, stressa. og nå har jeg litt fri, jeg tror jeg skal få unna bloggdesignene til folk, mange som spør og spørr om jeg kan lage design siden jeg lagde til Elise(ung mor), en god venninne av meg, så nå spørr alle, det går bra, jeg skal først ta den første som spurte, så går jeg vidre. snakkes heartheart!trøtt og sliten serine løvberg bare slapper ææævv <3

jobbejobbejobbe!

i hele går satt jeg og jobbet med prøven vi hadde på skolen idag, samfunnsfag, som samfunnet vårt og vi mennesker hvordan vi gjør samfunnet til det det er. vanskelig! det er så mye tanker rundt det hele, og oppgavene var bra da fordi jeg hadde øvd såppas mye, og jeg har en prøve til imorgen også, som jeg må øve til, heldigvis har jeg fritime så heeeldigvis kan jeg øve og heeeldigvis kan jeg kanskje klare den prøven også. jeg har trening idag med turngruppa mi, så jeg har mye å gjøre i hele dag også. jammen, vi snakkes!!

aaah, skriveskriveskriveskrive!

etter en langlang dag, er det godt med pleie!

idag har jeg vært på skolen, etter det dro jeg på spotlight møte og sa ifra at jeg vil melde meg ut, men det gikk ikke, hihi de vil ha meg der og de ga meg heller fri når jeg følte for det, som denne uken når jeg har en presentasjon imorgen, prøver onsdag og torsdag og innlevering til fredagen, lite kult, men jeg er glad vi jobber mye med stoffet. derfor fikk jeg fri, så neste uke ser dere meg kanskje på spotlight(?), jeg vet IKKE. nå har jeg dusjet, mamma har vasket hele leiligheta mi fordi vi skulle gjøre det ilag idag, men jeg var ikke hjemme før halv ni, da var hun ferdig, takk mamma(<3), jeg har lakket neglene på tærne, pleie for dagen. så, nå må jeg bare øve på framvisningen til imorgen, den skal være perfeekt! jeg takler ikke en karakter under fem, så jeg skal virkelig jobbe! jepp, da snakkes vi kjære lesere som er så tolmodig og leser bloggen, jeg er sjokkert over at dere orker å lese når jeg blogger ett innlegg for dagen og det bare står hva som har skjedd, natta!

SERINE, IKKE KJØR I SABBEN!!!

jaa,ehehe. nå har jeg øvelseskjørt, det gikk overraskende bra, jeg kvelte bilen kanskje 5 av 10 ganger mulige. men det som skjedde da som var veeldig flaut va da jeg kjørte opp med vidregående, så er det ett kryss der som folk kan gå over, jeg kommer kjørende opp der og måtte bremse ganske hardt... to folk gikk over, og jeg fikk ikke start..............flaut, men til slutt(etter 3 kvelinger) klarte jeg det, og jeg dro til kirka og dro hjem igjen. da jeg kom hjem, huffhuff, så skulle vi kjøre inn til gårdsplassen vår, og jeg kjører opp klar for å parkere, og sabben stod der(andre nybilen vår) og jeg hold på å kjøre i den! OG JEG BRÅSTOPPET. jeg og mamma ble sittende stille i 2 sek før jeg bare "ådæven, HAHAHAHAH!" mamma bare "serine, tenk om du hadde knust sabben!!?" huff, så ble det sikkelig bremsespor, sjekk ut: sicksickssssiiick eheheheheh :)

the lol cam love


ehehehe, folk bare "kjede du dæ serine?" ehehehe...

spesial bildetaking

jeg har vært ute å blitt tatt bilder av, jeg liker det tydeligvis. tenkte jeg måtte tøffe meg litt også med å vise fingern, det er jo en bloggklassiker. tiligere åt jeg indisk mat, og man spiser ikke så mye før man er stappmett, sikkelig kraftig greie det der. men, nå skal dere da få se bildene.

  

 nå skal jeg lage et nytt design, jeg er drittlei det jeg har, og mange lurer på om jeg kan lage design til de, det har jeg nesten aldri tid til, og jeg setter mitt design FØRST, så nå skal jeg kose meg med mitt design og høre på herlig musikk på NRK mp3. 

ÆG E FRESK

fin overskrift *applaus*, livet mitt er heeelt fantastisk nå, jeg er FRISK, eller jeg er enda syk, men jeg fikk dra på skolen idag å se alle mine herlige klassevenner og bestevenner som jeg har savnet så masse. nå har jeg sett på idol og koset meg, spist natchos og namnamnamnam. så nå skal jeg bare fortelle dere denne gode nyheten og fortsette med livet mitt, hehe, ikke at blogg ikke er ett liv, det er et liv, som er bra? men hovedsaken, ÆG E FRESK!
da setter vi på litt glad musikk, MOVES LIKE JAGGER - MARIOON 5! hør den her.

TOPP 10 PARTY

jeg har laget en VIDEO, hurra. det er ikke så mye å blogge om når man ligger syk, så nå har jeg sittet og redigert og sånn en lang stund, så håper dere finner noen sanger i den videoen som dere liker. jepp,snakkes! ja jeg kan jo forelle hva planen min for dagen er, jeg skulle egentlig på AUF møte men siden jeg er syk, så ble det ikke noe av det, så planene mine for idag er å vaske leiligheta og skifte dynetrekk osv, jeg tror det kan gjøre meg frisk! jeg må jo prøve alt mulig! SÅ ELLERS, SNAKKES, se videoen og gled dere til imorgen, jeg SKAL bli frisk til da, ellers så klikker det litt for meg!

 

dette er hemmelig.. men.. russekortet mitt...

ja hysh dette er hemmelig, jeg tror jeg har fått fikset meg russekort *thihi!*, haha neida det er ikke hemmelig, men jeg har faktisk laget russekortet mitt, jeg satt i en time igår for å lage det sånn jeg vil ha det, og jeg er fornøyd, håper bare ikke jeg kommer til å angre til russetiden, for da er det jo litt seint... hehe, jeg lurer på hva dere synes, jeg kan jo forklare HVORFOR jeg vil ha det sånn. det står at navnet mitt er Serine Selveste Russelege, det ville jeg bare ha fordi jeg ville ikke ville skrive "serine løvberg" kjedelig.. så er jeg jo russelege så det passet jo bra! så, adresse står det, så valgte jeg å skrive wisl.blogg.no fordi jeg vil IKKE at noen randome folk jeg ikke kjenner skal komme på døra mi, skummelt. så var det mobiltlf, jeg måtte komme med en bra ting der da, så da skrev jeg "i lomma i think?" hehehehehhehehehe, bra vits. uansett, vet ikke om dere klarer å lese det som står der da, men prøv nå bare å les den lille teksten, den passet så bra til meg. fordi jeg snakker virkelig før jeg tenker over hva jeg kanskje ikke skulle ha sagt, og jeg har sagt det før til venner "koffer skal eg tenke før eg snakke når eg ikke veit ka eg skal si før eg har sagt det?" eheheh, true story! kanskje jeg skal skrive den på min dialekt, så blir det litt tøffere. også tilslutt, FYLLA HAR SKYLDA, den sier jeg heeeeele tiden, "jaja, fylla har skylda", sånn er det, det er fylla sin skyld! så den passet bra! hva synes dere?haha, jeg liker det jeg!

dumdumdumduuuummm!

jeg er enda syk, idag har jeg trening og jeg MÅ dra på den, jeg kan ikke være hjemme, jeg skal jo ikke bli trent, jeg skal trene andre, jeg hadde ikke klart å sitte hjemme mens de hadde hatt trening, da hadde det klikka for meg, fordi jeg er et ordensmenneske som trenger orden, jeg har til og med problemer med å ikke kunne gå på skolen, tenk alle de leksene de får som jeg ikke får, det er urettferdig å bli syk. men jeg har en prøve å øve til, neste onsdag har jeg prøve, så den må jeg bare øve til! håper jeg kan dra på skolen imorgen! feber, vondt i halsen og hodepine x100. ikke morsomt. 

savner deg såå!!

susan, min beste venn, for hveer eneste dag som går så tenker jeg på hvor mye jeg savner henne. når jeg drar på butikken tenker jeg på alle de gangene susan skulle være alene hjemme og jeg fikk dra til henne hele helga og sove over, og vi spiste selvfølgelig lasagne, bestematen! når jeg kjører forbi huset hennes tenker jeg på alle de timene jeg har sittet der inne å pratet med henne og alle de tingene vi har gjort sammen fra vi var små. når jeg går ned på kaia tenker jeg på alle de photoshootene vi har hatt der, og første gangen jeg farget håret mitt gikk vi ned til kaia for å ta nytt profilbilde. når jeg står utenfor døra mi tenker jeg på da jeg måtte si hade til min aller beste venn, da du reiste til oslo. vi hadde begge gruet oss til den dagen, plutselig var den der, vi hadde begge håpet på at du kom inn i tromsø, det hadde du sikkert gjort om du hadde tatt det som førstevalget ditt, men jeg tror det var godt for deg å dra til en helt ny plass, jeg er stolt av å kalle deg min bestevenn, bedre venn finnes ikke. en man kan stole hundre prosent på og en so  ikke går rundt å snakker bak ryggen din, det er du susan, love you best friend, takk for den fine videoen du laget til meg om oss, jeg gråt og gråt, og lo litt da! gleder meg til du kommer oppover, det blir gøy!

 

 

ååheee <3<3<3

SIIICK!!

ikke sykt bra eller sykt herlig, men jeg er syk. jeg var på spotlight igår, syk. etter sendinga ble jeg verre, da jeg ble kjørt hjem kjentes det ut som om noe lå og slo meg i hodet, da jeg kom hjem tok jeg meg en smertestillende og la meg. jeg spiser ikke, jeg hoster hele natta, jeg har slim i hele halsen, jeg ligger i senga og tørr ikke gjøre annet enn å sitte i ro, om jeg røyser meg kan jeg risikere å få vondt.

 

fin forklaring, men jeg er syk. dere tenker sikkert "hvorfor ikke bare dra til legen da??", nei det skal jeg fortelle dere at jeg aldri vil gå igjennom igjen, her i salangen på legekontoret tar det i alle fall fire timer før du virkelig får dra fra legekontoret, og er du heldig får du dra etter tre timer, så derfor gjør jeg meg heller frisk på en normal måte, å slappe av, fordi du klarer ikke slappe av på det stedet der. hehe, nå ble det mye syting, men jeg hater virkelig å være syk, særlig når jeg ikke kan dra på skolen som jeg har så lyst til, fordi jeg vet at jeg går glipp av mye!! wow nå har jeg skrevet mye her, kanskje jeg skal runde ned eller noe? jeg tror det, snakkes.

 

 sånn ser jeg ut nå. hah, elsker det bildet, ler like mye hver gang!

ti år siden tragedien..

idag er det faktisk 11 september, husker den dagen da jeg var liten, vi kom på skolen og hadde minnestund for de, da gikk jeg bare i 2 klassen om jeg husker rett, jeg skal legge ut en film. som er hhheeelt syk. jeg synes så synd på alle de som mistet noen og de som ble rammet. 

 

jeg så ikke hele filmen, hoppet litt innimellom, den var så lang.

u smile, i smile

jeg bare elsker justin bieber. derfor har jeg laget en liten faaaan videeo av han, fordi jeg elskelskeeesker den gutten!!! wooooo, skulle ønske jeg bare kunne ha møtt han!! jeg har sikkelig feber nå kjenner jeg, bieber feeeveeer!!! woo. snart skal jeg dra innover, har ryddet hele huset og bare spilt sims. snakkes!

 
elsker å redigere, elsker justin !!<3

For en oppførsel! Stopp mobbing


så du som skrev på formspringen min "du burde slanke deg, ingen gutta like feite jente:)" du kan komme å si ifra til meg før jeg innblander politiet i dette, fordi jeg kommer til å vise di dette, de finner IP adressen din og så finner de ut hvem du er og du får store problemer...

 

har du noen gang fått frekke kommentarer av anonyme??

wh0opwho0p

jeg har den der "loca people" på hjernen heele dagen, man får den ikke ut.. men tilbake til virkeligheten, idag kom tanta mi og bestemor fra oslo, jeg bakte de oreokake som vi skal spise idag, det blir kos. på skolen idag skjedde det så alt for lite, ingenting. neida, jeg hang med venner og var på ett russemøtet siden jeg er med i russestyret(russelege) såh. et unødvendig innlegg men også viktig å opptattere deg. så snakkes ikveld! idag har jeg tid ja!
mussmuss på dere!

oppstart av tuurn!

endelig, nå skal jeg begynne å trene ungene i turn igjen! yeeey. så idag klokken 1815 skal jeg endelig trene de, dagen jeg har ventet på siden sommerferien sluttet. det er så teit at man må vente så lenge før man kan starte opp, skulle egentlig starte opp for en uke siden, men det gikk ikke så idag skal vi gjøre det da, jeg gleder meg som saagt. 

 

nå sitter jeg på skolen, har spist lunch og er klar for masse masse helsefag i neste time, som kan av og til.. rett og slett bli litt tørt, jeg gleder meg så syykt til skolen er ferdig jeg, så skal det feires med... turn!!
wwwiiwiiwiiwiiiiwwwwiiiii!!!

skoleskole

nå sitter jeg på skolen, gjør egentlig ikke en eneste drit fordi vi har ikke lærer, men igår fikk jeg ikke tid til å blogge, hadde lekser og litt ting og tang hjemme, idag har jeg heller ikke sikkert, for uten om nå. så slenger jeg også ut søndagens sending fra spotlight. snakkes. snakkes!
DØGNVILL ER OVER, bjørnen sover

nåå er døgnvill over, jeg kan ikke fatte det, det har vært en sikkelig hæærlig helg med bare tull og tøys, jeg gleder meg så syykt til neste år, da er jeg nettopp fylt atten så da skal jeg feire på døgnvill! tenk at det er over, jeg synes lørdagen var den beste ut av alle dagene! huff, og jaa overskriften er fordi det rimte!
aaah savner døgnvill!! nå, dusjen!

party joik og litt innkjøp

igår var jeg på shopping, idag har jeg tatt bilde av alt, nesten, men jeg tok bare det viktigste, så har jeg ellers bare kjøpt en masse mannskit. nåå skal jeg legge ut bildene, for ikke om så lenge skal jeg og charlotte innover til byen å kjøpe kebab! namnanmanm! snakkes!

 


kuule headset! 130kr på en raandom butikk!

jakke, cubus 799,- 


genser, cubus 199,-

strikkegenser, cubus 199,-

bestevenn, 10 kr fra cubus, briller fra jallashappe 100kr

snakkes <3<3<3<3<3 og ja kjøpte mye mere, men jeg orker ikke ta bilde!!

wooooooooooooooooooooooooo

livet er fantastisk. idag har vi vært på døgnvill dag2! jeg må bare nevne en leser som sier at hun eeelsker bloggen min og hun er så fantastisk greei, HANNE DORTHEEE!! du er heeelt herlig jente! også skal jeg nevne INGRIID, fordi jeg lovte de, hun andre husker jeg iokkke hva hun het, men nå skal jeg forkare...

 

vi dro til byen, så dro vi på døgnvill, så kom først kaizers, etter det kom kelis så kom ROBYN! hun var heelt rå, såklart var de andre også det men jeg følte at jeg fikk mest kontakt med robyn om dere skjønner! dirtbra!!

jeg måtte ta bilder med webcam! pga det går ikke ant å legge inn bilder fra tlf. dumt..!


ok webcam suger, særlig når du skal ta bilde på mobilen med webcam, fungerer dårlig! men imorgen/søndagen/mandagen skal jeg vise dere alle de klærne jeg har kjøpt, jeg kjøpte klær til 2 tusen. så gled dere!! 

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits