Bursdagen

Idag har jeg egentlig bare ligget i sengen, sett på Cake BOSS, spist mat og slappet helt av. Det er litt rart at jeg er halvveis 40, men det skal jeg ikke tenke på haha! Men dagen ble feiret igår, vi dro ut ett stort gjeng, hoppet og danset som noen gærne mennesker! Jeg synes denne feiringen var super bra, er kjempefornøyd! Om ikke skal jeg hoppe i dusjen, legge på nytt senge trekk og sove godt inatt, fordi imorgen er det skole og hverdag igjen! Jeg gleder meg til en ny uke med flere ting å lære! 

Mobilkamera!! Men takk for en fin kveld til dere som feiret med meg! <3

Modell

Igår på skolen skulle vi ha modell for hodebunns massasje og styling av hår. Min kunde(Emily) hadde veldig slitt hår fordi hun hadde bleket det gang på gang. Derfor vasket jeg det med en shampoo med proteiner i, for å styrke det, så en kur som skulle masseres inni hele hodebunnen, etter det fikk hun fuktighet i tuppene fordi det var så slitt, og håret trengte det. Når jeg da stylet håret var det som om det var helt nytt! Hun ble veldig fornøyd! 

 

Det var gøy å ha kunde dag, gleder meg til neste gang! Ikveld skal jeg feire bursdagen min, den er jo ikke før imorgen men skal dra ut etter klokken 00:00, blir jo 20 år!!

 

 

Helt i 100

I dag gikk førsteepisoden på tv, jeg kjente det stakk litt i magen under hele den `timen`.  


Det var utrolig koselig, etter skoletid dro jeg og noen i klassen til jekta og handlet inn taco, spiste den opp og fikk i oss rikelig med drikke. Haha cola. Når vi hadde spist og tatt masse selfies gikk tiden nærmere til at det hele skulle begynne. Selv om jeg har sett de to første episodene var det litt skummelt å se det når alle andre skulle se det, vanskelig å forklare haha! Men heldigvis lo vi mye og hadde det gøy når det gikk!

Men nå klikker pcen. Så vi snakkes imorgen! Har ikke så veldig mange spennende bilder, men dere får en speilrefleksselfie!

 skuffa mi bak er blitt ødelagt...veldig trist egentlig! og litt klær her og der!

Hva synes du om episoden som gikk i dag?

Overlykkelig

Alt er så spennende for tiden! Nå bor jeg i et kollektiv, jeg går på skolen hver dag, gjør leksene og elsker det! Jeg tar buss grytidlig på morgen og møter på min herlige klasse! Jeg er så takknemmelig. Imorgen skal jeg og hele klassen dra til en av de å spise taco, etterfulgt av å se Ingen kjære mor. Det tror jeg blir gøy, da blir det ikke så skummelt å se det når man er så få, vi er jo hele 20stk. Men gleder meg mest til taco hehe. Jeg har ikke spist taco på lenge..sikkert en uke siden...hahhaha.

Til helgen fyller jeg også 20 år, herremin, jeg er jo hallveis 40.  Emily og Lene kommer, ååh gleder meg. Så skal vi tre jentene som bor ilag og noen andre vorse litt før vi drar ut. Det skal bli gøy! 

 

Men jeg er så takknemmelig for de fine kommentarene fra alle dere som skal se på ingen kjære mor, jeg er jo heller ikke flau over det så jeg er bare glad noen vil følge med! Det er så koselig med brev fra folk jeg ikke har snakket med på lenge, blir nesten litt rørt. 
 

Nå skal jeg jobbe litt videre med skolearbeid, så skal jeg blogge etter første episode imorgen, snakkes imorgen da!!

 

OSLO&PREMIEREN

På torsdagen som var denne uka møttes alle vi jentene fra Ingen kjære mor. Det var så sykt godt å se de igjen, vi gikk ilag rundt omkring på karl johan, stoppet på T.G.I Friday og spiste utrolig god mat, himmelsk. Da kvelden skulle komme satte vi oss i litt fiksing, kjappet oss i en taxi og dro til den resturanten som skulle ha premieren i. Spiste utrolig god mat der også og drakk mye vin, mye. Vi fikk se første episode og andre episode! JEG gleder meg masse til alle dere andre endelig kan få se det! Jeg tror det blir spennende å følge med oss drittunger som er vant til å få alt på gullfat. Vi som da har vært i produksjonen og alle som var med kunne se tilbake på dette og le, le masse! Det er en veldig gøy serie som jeg tror blir å falle godt i smak for dere som liker humor og gråting på en gang. 

(Rwanda sangen)
 

Men det var veldig godt å møte de andre jentene, vet at det blir lenge til neste gang, men vi skal fikse noe til neste sommer, tomorrowland eller Roma. Så da får vi se hva det blir, jeg er iallefall utrolig glad i de, og coatchen, og alle andre som filmet, regisørene, lydmennene, alle i afrika, produsentene osv osv. Det er mange under en kam for å si det sånn! 

 

 

<3 

Game on

De to siste dagene har vært helt utrolig rare, jeg kan ikke forstå at alt dette skal skje. Til dere som ikke har fått det med dere, jeg er med i den nye sesongen av Ingen kjære mor. Jeg kom først til Bergen for tre dager siden, men jeg skulle opp tidlig så jeg la meg når jeg hadde reist hele den veien. Når jeg kom til hotellet var det veldig fint der, luksus. Jeg sov og da jeg våknet dro jeg rett til der lanseringen skulle være, ble sminket og de filmet direkte over til god morgen norge, jeg og Livden pratet om afrikaturen. Ida kom senere til Bergen. Vi gjorde oss klare til høstlanseringen for hele TV2. Det var en rød løper vi skulle gå over, gruet meg skikkelig til den, men det gikk jo bra. Senere på kvelden var det middag, masse alkohol og dans! Jeg snakket med mange av de jeg virkelig liker på tvskjermen, fikk ha en lang samtale med Agnete fra Skal vi danse! Hun var utrolig hyggelig. Samme med Suzanne fra Bloggerne, snakket litt med henne om dette med press på blogg. Jeg vet jo ikke hva jeg går til nå når dette kommer på skjermen, men jeg takler det. Og ikke minst TANTE JOSLIN! Herregud jeg lo så mye, fordi hun var jo så kul, og hun kom bort ofte og sa at tante joslin skulle fikse i det eller noe sånt. Hahaha det er det beste! Men det var rart å være med så mange kjente mennesker, følte meg som en hane i ett hønebur, men da festen kom ble jo alle så åpne og pratet mye sammen. Da var det ikke så skummelt lengere!

 

 

Gøy! Ble litt for mye vin, men dette var jo once in a life time så hvorfor ikke! Imorgen har vi en privat premiere vi som var med og hele teamet. Gleder meg til å se første episode! 
Gleder du deg til Ingen kjære mor iår? :-) 

Oh my gooood

Overskriften forteller litt hva hodet mitt tenker nå, jeg både gruer og gleder meg til første skoledag. Nå har jeg i en hel uke bodd hjemmefra, og flyttet inn her jeg bor i Tromsø. Jeg er så spent på hvordan de andre medelevene er, hvordan det blir å komme på skolebenken igjen IKKE MINST. Det er så utrolig gøy å tenke at jeg kan se fram til noe stort og jeg har 5mnd jeg aldri vil glemme framfor meg, ikke minst når lærlingtiden kommer, herregud jeg tenker for langt fram haha!

 

Men det er også noe som skal skje imorgen, jeg skal fortelle dere noen SVÆÆRT, ja ikke så svært men ganske stort da. Men jeg kan dessverre ikke fortelle dere hva det er før imorgen etter skolen, eller senere når jeg har tid til å blogge da. Nå skal jeg snart hoppe til køys. Så vi snakkes! ØNSK MEG LYKKE TIL DA!utsikta mi er ganske fin egentlig! WÆÆ GOD NATT(L)(L)(L)

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits