Bloggpause

Hei om du har trykket på bloggen, tar en pause i noen uker, har ikke hatt lyst til å blogge, kan ikke dere legge igjen kommentarer om hva jeg skal blogge om? Jeg har liksom ingenting å blogge om..

celebcrush

I dette innlegget skal jeg gi dere litt mere inntrykk av hvem mine drømmemenn er, altså, jeg skal gi dere litt mer innblikk i privatlivet mitt. Men dette er ikke noe jeg er redd for å dele, skal vise bilder og FORKLARE litt om hvorfor jeg på en måte forelsker meg i de her.

Paul Walker.. Da han spilte i "fast and furious" og "into the blue" ble jeg bare helt betatt av han. Bare se på smilet hannes, ingen klarer å si at han ikke er kjekk, han er bare sykt sykt okei vi går videre.

 Harry Styles, babyface! Av alle gutter i 1D så er han rett og slett den som tar seg best ut, og jeg skjønner godt Taylor Swift synger om han i hver eneste tekst. Etter alle de intervjuene jeg har sett med han, så er han en så jordnær gutt, og veldig fin å se på. 

 


A$AP Rocky(Rakim Mayers), dette synes venninnene mine er litt drøyt osv, men han er kjekk, utrolig flink å rappe og ikke minst kul klestil.Alle vet han røyker osv,det gjør han ikke mindre verdig.

 

Douglas Booth, til dere som tenker at dere har sett han før, ja LOL, altså filmen LOL. Filmen er ikke så bra, men etter å ha sett den sitter man med sikkel over hele seg selv, pga Douglas..

 

Channing Tatum..trenger ikke si mere, haha. Han har nettopp blitt far. Han er bare. Magic Mike. Dear John.

 

Ikke han første som synger, men han andre (Gerard Butler) er så syyykt drømmemann, IRSK, SPILLER INSTRUMENT, MANDIG. osv. osv. Klippet er fra verdens beste film, PS: I love you.

 

WEEEELL, det var alt. Blogges senere!

 

 

I live for the applause

Hei og hå alle ihop. Idag har vært en hektisk dag...siden alle rundt meg har begynt på skole og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med livet, haha. Men tenkte å bare legge ut litt musikk som jeg elsker ATM, har helt dilla på Lady Gaga - Applause, den er så sykt bra! 

 

 

Har du noe musikk du vil dele med meg? Jeg er åpen for alt!

Videoblogg fra SOMMER2013

Hei og hå, jeg har lenge sittet å redigert den her videoen, startet fra sommeren begynte til nå. La tilslutt musikk som passet til, American GIRL. Elsker den. Min sommer har rett og slett bare vært morsomt, mye latter, alt for mye snapchat, oslotur, bilturer og diskusjoner. Den har vært bra! Nå skal jeg bare slippe ut denne videoen, har sett flere bloggere gjøre det, synes alt blir så topp med en god sang og mye tull! Takk!

 

TRYKK PÅ TANNHJULET, 720pHP (!!)

 

Har du hatt en fin sommer? :-)

Lønn, syden og hemmeligheten

Idag har jeg fått lønning, wiho. Jeg og bestevenninna mi skal bestille sydentur idag, ikke helt sikkert hvor vi skal enda men vi har noe på lur, hehe. Det er noe av det jeg gleder meg mest til. Jeg skal også kjøpe døgnvillpasset om jeg ikke kommer med på denne "hemmeligheten" eller det programmet som dere ikke vet noe om. Døgnvill er på BURSDAGEN min og AVICII spiller på MIN bursdag!! Så jeg gleder meg vilt!
Idag får jeg beskjed om jeg er kommet videre eller ikke, dette er så sykt spennende, gleder meg til å få telefonen fra dem. Skriver om dette programmet når jeg har fått beskjed, fordi det har vært en syk opplevelse til nå. 

 

Snakkes senere idag!!

Sleepover

(blogger fra telefon, små bilder kan oppstå).
hei alle der ute som faktisk leser bloggen min, idag har vært en kjempefin dag der jeg har fått møtt mine slektninger som er lenge siden jeg har sett. Så utrolig morsomt at de kjenner meg igjen etter så mange år(barna altså).

Her er meg og Ligia.

Jeg sover over hos hun inatt, vi har jenteprat om gutter og alt mulig, kjempekos!

Anngående programmet jeg ikke helt sikkert skal være med i får jeg vite til uka som kommer.

Dette ble ett litt lite innelgg, men som sagt blogger jeg fra telefonen, nydelig vær sørpå!

koset meg i sola idag, snakkes, girltalk now!

Oslo og ut med "hemmeligheten"

Hei og hå, igår fløy jeg til Gardemoen, tok toget til bestemor og bestefar og skal være her til mandag. Er enda litt usikkert hvor jeg skal være fra man-tirs, men det fikser seg. Grunnen til at jeg reiste nedover er fordi det skal gå ett program på tv'en jeg er påmeldt på der jeg hadde mitt siste intervju med tv2 idag. Får vite til uken om jeg er en av de som får gå videre, håper jo på det da. 

 

Først startet det med ett intervju med produsenten og teamet, så gikk jeg på ett filmrom der jeg skulle gjøre forskjellige øvelser mens jeg pratet i en annen form, var ikke vanskelig. Så gikk jeg til psykologen der han skulle se om jeg er psykisk sterk til dette, deretter dro jeg til legen der hun sjekket helsa mi. Gikk jo alene i mange timer idag, kjøpte meg noen få plagg, ikke så mye. 

 

Dere lurer sikkert på hvordan program det er, men jeg kommer ikke til å fortelle noe før jeg er sikker på at jeg blir med i det, at det er helt sikkert liksom! Men dere kan jo tenke dere til hvordan program det er, det er ikke noe paradise hotell eller big brother altså, det hadde vært drøyt. 

 

Fra nå av skal jeg blogge hver dag, må tenke på det som en jobb, så fungerer det bra!

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits