10 rare fakta om meg

Okei, here we go again! Ti rare fakta om meg, har ingenting å blogge om så dere som faktisk leser bloggen får kose dere med de her syke faktaene.

 

1. Jeg bruker snær 3-4 q-tips hver dag bare fordi jeg elsker å klø meg i øret. Ekkelt ja, men det er jo helt fantastisk godt. Visste du at legen sa til meg da jeg gikk i 7 klassen sikkert at jeg måtte slutte å bruke det, fordi mandlene mine blir større av det. Hørte jeg på legen? Nop!

2. Når jeg hører på musikk jeg liker så får jeg ett sånn stirreblikk som ikke kan forklares, også begynner jeg å slå meg på lårene med takten til musikken. Sant! Vennene mine observerer dette veldig godt, har en bestevenninne Emily som bruker å si "Eg ser at du likte sangen Serine", bare fordi jeg gjør de bevegelsene! Haha sykt!

3. Får veldig lett latterkrampe, og har syke tanker i hodet! Kan sitte midt i timen å le, ikke fordi jeg ler av noen men jeg forestiller meg forskjellige rare ting. Jeg og lillesøsteren min hadde en sånn ting når vi var mindre at vi skulle se for oss dyrene våre spille i ett band eller danse i ett hulehula skjørt! Er kanskje en grunn til at jeg har så sykt dårlig humor!

4. Ligger i 3 timer å tenker før jeg sovner, av og til 2 timer om jeg er heldig. Tenker på alle sånne ting som:"Åh, koffer sa eg ikke det! Koffer gjorde eg det? Eg måtte ha sett dust ut da! Ka skal eg gjøre imorra? Koffer brukte eg det plagget?" Sånne ting...og det er sikkelig irriterende, så kommer man på ting som er flaut som har skjedd. HaAtTeee IT!

Smash Wall Head

 

5. Jeg hater å dusje før jeg legger meg, det betyr at jeg må legge meg med vått hår, så våkner man midt på natta så er liksom puta klissevåt! Det er så ekkelt, og nei jeg kan ikke føne håret om du tenker å kommentere det. Grunnen til det...nei glem det, vi går vidre til neste fakta! 

6. Når jeg sminker meg om morgen til en skoledag bruker jeg kanskje bare ett kvarter, når jeg sminker meg for helgen bruker jeg automatisk nesten en time. Ikke fordi jeg må, men fordi jeg stresser aldri med det, kan sitte å gnu inn pudderet en halvtime bare å sitte der å finne feil med huden min, haha. Og brynene, tar evigheter. 

7. Når noen blir syk(som nå, søstra mi hadde spysjuka idag og jeg skal IKKE bli syk) så blir jeg helt gal og sperrer meg inne! Som idag, jeg hadde ikke spist annet enn frokost idag, så klokken ti bestemte jeg meg for å gå opp, så jeg knøyt en t-skjorte over nesa/munnen min og gikk opp. Når jeg kom opp vasket jeg hendene mine sikkelig ofte, bare jeg tok i ett håndtak måtte jeg vaske hendene mine. Altså, jeg skal ikke ha spysjuka til attenårsfeiringa mi! ALDRI!

8. Jeg elsker å flaue meg sikkelig ut! Åh det er så gøy, når alle bare sender det blikket til meg. Luuuv it! Så bruker å sitte i kantina å synge sikkelig surt å bare rope ut. Folk tror jeg er gal, særlig de på førsteåret som ikke er vant til det. Get used to it, det skjer hver dag, hehe. Har ikke noe imot 1 året, det virket sikkelig som om jeg sa det på den måten. Elsker at det har kommet nye elever til skolen, masse nye mennesker!

9. Jeg vet masse om folk som de ikke vet at jeg vet om de. Fordi, nå skal dere høre. Jeg får høre mye rart av masse folk, så er jeg jo ikke særlig smart, jeg er jo litt sånn som sier ting før jeg tenker. Men inni hodet mitt er det fullt av informasjon om kanskje deg? Hehe, ja jeg vet det meste om alle, det er en god ting å ha med vidre. Jeg er litt som henne:

Får vite om det, legger det i bakhodet med alle de andre tingene jeg vet om andre. Heehee ;)

 

10. Jeg har aldri røyket i hele mitt liv eller dopet meg eller noe sånt. Fakta! Det er ikke rart, men mange ungdommer synes det er rart at jeg aldri har prøvd røyk. "Koffer?" spørr de og jeg bare "Koffer ikke? Det stinke og e ekkelt..." Thatswhyy! 

 Håper dere likte faktaene om meg. Kjempebra innlegg må jeg si. Haha, hadde ikke noe bedre å gjøre. Natta, skole imorgen! 

 

 

HAR FARGET HÅRET BRUNT!!

Neida det har jeg ikke, tenkte bare å lage ett sånn skremmeinnlegg! he-he, jeg er så morsom, og du trodde på det. Eller det kan jo for all del være sånn at du ikke trodde på det men bare klikket inn for å sjekke ut om jeg faktisk hadde gjort det, NOE som gjør det til at du trodde på det. Neejjdaa, jeg skal aldri farge det brunt igjen!

   image 

 

hehe, god natt <3

Gratulere med dagen mammi

Min kjære mor fyller 42 år idag! Gratulerer henne altså med dagen på bloggen. Og når hun kommer hjem, glad i deg 
Sverigetur

Igår dro jeg, Charlotte og Emily til sverige, det var kjempekoselig. Har hørt veldig mange ganger "skulle sett en film av hverdagen deres" (altså min og Charlotte sin.) Så da tok vi oss vår frihet å filmet sånn 2 timer av livet, når vi kjører til sverige. Kjempegøøøy! Filmet ikke på hjemturen fordi vi var sulten å sur... så her er litt av tilturen!

 
hahah! Kos dere

Første skoledag på 3PÅB

Jeg visste denne dagen ble å komme, har gruet meg sikkelig dette året siden 3PÅB er den linja som krever mest arbeid. Klassen har jeg ikke blitt så godt kjent med men det kommer sikkert inn snart. Godt å komme tilbake til rutiner! Vi fikk også velge ett studiefag, valgte internasjonal engelsk siden jeg skal bli flyvertinne(har ikke sagt det på bloggen, men kan lage ett innlegg om hvorfor jeg ikke skal bli sykepleier lengere og hvorfor jeg vil bli flyvertinne senere) så valgte da det som studiefag. Skal jobbe kjempegodt iår med alle fag å bli god! Gleder meg til imorgen!

Nå skal jeg powenappe! Snakkes<3

VI HAR FÅTT OSS KATT

Wihoo! Endelig har den kommet, har gledet meg kjempemasse til det. Skal sove med han/hun inatt. Så her er navnene, om det blir en jente skal den hete Molly fordi det bare er ett kjempefint navn og det var søstra mi som sa om det var en jente at den skulle hete det. Vi trodde jo det var en jente, men nå tror vi det er en gutt. Så da kom jeg på Cullen, guess why? Twilight såklart! Tenkte på Bieber men det er ikke ett navn egentlig, Bieber psspspspspsps, nei det går ikke, så prøv å si "Cullen" det passer godt! Og pusen er så søt, aw. 

 

Har jo en Irsk setter som vi har hatt i 3 år, vi var jo veldig redde for at hun skulle reagere dårlig, men hun ble bare veldig glad og vasket hele katta. Med en gang katta var borte så begynte hun å lete liksom, det var så søtt. Nå skal jeg snart legge meg med katten å sove.Nå skal jeg kanskje legge meg, vi snakkes. Peace 

Har det kongebra!

Musikk til de grader

Heihei alle sammen, nå har jeg besøk av beste Charlotte som skal være her hele helga. Hører på musikk og chiller. Det jeg skulle fortelle dere er at jeg har en musikkliste på spotify som jeg bare har ny musikk som jeg elsker. Så bytter jeg ut etter som ukene går. Så dere kan subscribe den så får dere med dere litt ny musikk. Jeg er jo ganske oppdattert sånn at dere vet det, for det meste partymusikk! 

http://open.spotify.com/user/serinelovberg/playlist/0HDrsuXeyKcHTqUCzUGBlG

Gamle bilder og videoer. Shiett

Det her er snakk om to år siden disse bildene og filmene ble laget. Over to år mange av de, men tenkte jeg måtte dele med dere, har vært morsomt å redigere for å si det sånn. hahaha!

Blogger jeg leser

Har bloggsperre nå og vet faktisk ikke hva jeg skal blogge om, så jeg bestemte meg for å fortelle dere hvordan blogger jeg leser. 

http://shellum.blogg.no/: Kjenner Susan og følger bloggen hennes, masse fine bilder og hun skriver veldig bra!

http://sophieelise.blogg.no/ : Elsker bloggen hennes, elsker hvordan hun står for det hun mener, det er sykt bra! 

http://ssbk.blogg.no/ : Hun er så pen, kjøper nye klær hele tiden og jeg blir inspirert. Hun har så mye fint!

http://sirikristine.blogg.no/: Kjenner henne også, hun blogger veldig bra og har så mye morsomme innlegg! Elsker det!

http://heialisee.blogg.no/: Kjenner henne også, er ofte inne på bloggen å sjekker om det er noen nye innlegg. Blogger utrolig bra.

http://annais.blogg.no/: Siden jeg var sånn 14 har jeg lest bloggen hennes, hun er en nydelig jente! Hun som fikk meg til å begynne med blogging også!

http://tcmn.blogg.no/: Leser bloggen hennes egentlig fordi hun har så mye brae bilder, også  har hun vært i florida(!!) jeg vil også..

http://tuvaw.blogg.no/: Hun har også masse fine bilder og blogger veldig bra, morsomt å lese nå som hun har fått ny leilighet!

http://linni.blogg.no/: Linni..storfan! Trenger ikke si mer!

 

Hvordan blogger leser du?

Dagen som har gått

Idag natt sov jeg i BB, igår var jeg og Charlotte på sørreisa å festet. Det var bra, nå har jeg kommet meg hjem å dusjet. Håret mitt er enda grått, hater det. Skulle jo blondere håret og hadde silversjampooen for lenge i, så det ble grått, ikke hvitt men grått. Fantastisk. Håper jeg slipper å gå med grått hår når jeg begynner på skolen. Da blir jeg sikkert spurt om jeg er 50 år eller noe. Huff. 
 

Møtte også noen fantastiske jenter igår som leser bloggen min, dere er så søte <3  
Filmer jeg kunne ha levd i

<3

Statuser JEG hater VOL2

"15:03: Idag skal vi hjem!!
15:30: Pakket og klart!
17:00: Heime!!
17:15: Godt å være heime!
17:30: Pakka ut og spist god middag av min kjære!"

Du kunne ha skrevet en status: "Idag skal jeg hjem, blir godt å komme hjem."  Isteden for å spamme hele facebook, det der er unødvendig. 

 

"Fyyyf....!! Er så lei!!! SIER IKKE HVA DET ER, BARE I CHAT!!"

*Facepalm* Oppmerksomhet...Oppmerksomhet. Ikke skrik ut på facebook at du har noe å fortelle til folk, herrejessufader det er jo bare sinnsykt flaut å skrive A og forvente at folk vil vite B. Tror egentlig ingen bryr seg...

 

"Ånei, skole om 9 daga..."

Åherregud. Hold det inni deg, skole er sosialt! Skjønner godt at du vil sitte hjemme på ræva å spille WoW, LOL eller Skyrim. Eller nei, skjønner det faktisk ikke. Men ferien har vært, det kommer en ny en...

 

Det er veldig mange eldre som deler sånne her bilder, jeg kjenner jeg blir irritert. Bildene er stygge, teksten gir ikke menig(okei den gir kanskje mening) MEN SJEKK FARGEN. Lilla stygg skrift som er laget på paint. Ikke driv å del sånne bilder, det ser ut som om man er en poetiker da...

 

Om du vil lese den første jeg lagde, fikk beskjed om å lage en til siden folk likte det. Her er den første: http://wisl.blogg.no/1344194903_statuser_jeg_hater.html

Ojj glømte å si..

At jeg kjøpte de her også:

119,- 119,- 59,-

hahah glømte det!

Shoppet seg stein

Idag har jeg, Charlotte også møtte vi Nora når vi kom på bussen, vært på shopping. Jeg tok litt for mye av, altså, skulle til å kjøpe en barbie, hun var så søt.

 Men nei det hadde blitt for dumt. Letet ekstremt etter den nye Guitar Hero spillet, til xbox, men neeeida såklart hadde de den ikke inne, "utsolgt å vanskelig å få tak i" sa hun i kassa, så neste gang jeg drar til tromsø what ever så kommer jeg til å lete på ALLE butikker. SKAL ha det! SKAL! Men ellers en fin dag. Kjøpte meg noe småting.

Mobilspillergreier, 199 på en elektrobutikk


 Lindex 119! Elsker fargen!

Max factor: 145,-  hårfarge: 100,-  Viva la vida: 59,-

Kjole til burdagen! Ville ha noe med farge i så byttet til denne heller, SALG: 99,-! Smykke og øredobber; 100 kr.

Bh: 199,-  truse: 99,-

 

Dæ var dæ. Nå skal jeg gå å chille på senga med Charlotte, og senere idag blir hun hentet hjem, så skal jeg kjøre etter med mopeden, fordi mamma ikke kan hente meg imorgen. Så bb idaag<3

Jeg vil lese DIN blogg

Nå som jeg venter på Charlotte og ikke egentlig har noe å gjøre så kunne jeg tenke meg å lese blogger, jeg har liksom lest alle på topplista, men vil også lese sjulte blogger. Så kommenter så skal jeg lese bloggen din. Takker så fint på forhånd. 

Hva er bloggadressen din?;*

Besøk av beste snart

Snart kommer Charlotte hit, vi skal kose oss ikveld ilag, imorgen skal vi til en by (forteller ikke hvordan by fordi det har skjedd så mye skummelt i det siste, hvem vet hvem som leser bloggen min), så det blir koselig. Ellers idag har jeg verdens sløveste stil, selv om jeg har dongeri på, så bruker bilder fra igår. 

 

Har så sykt lyst å dra til syden! To venninner av meg tok en spontantur til syden og jeg må si at jeg hadde sykt lyst, og det hjelper ikke når bestevenninna di sier: "Serine, skal vi fære til syden??" Altsååå, jaaa men!!! åååh. Skjønner! Vi sparer den til vinter heller!

CAPSEN MIN WHOOPWHOOP!

 
Vil du reise til syden? 

Pakken fra Nelly!

Nå har jeg fått pakken fra nelly og er stooorfornøyd! Kunne ikke ta bilde med kjolen min fordi jeg er midt i ett selvbruningsprosjekt, og da er man flekkete de to første gangene man smører seg inn. Men joda jeg elsker alt, men best av alt er faktisk capsen, elsker deeen! Og kjolen da. Og klærne. Og egentlig alt. 

(herregud. bøyer meg på hvert bilde.)
;* Skal smørre meg litt inn nå

DJ BL3ND

Dette innlegget skriver jeg mens jeg prater med Emily på telefonen, vi er helt gal etter musikk, særlig DJ BL3ND. Vi sitter å sender sanger av DJ BL3ND til hverandre omtrent hver dag, og sangene blir bare bedre og bedre. 

 

LIKER DU DJ BL3ND?

@Instagram

Hei du som lusker på bloggen min, til dere som har instagram, add meg! Elsker å sjekke ut nye bilder av andre, så add meg. Heter @serinelovv som dere ser.

 

Igår/natt/idag var jeg oppe ganske lenge, siden jeg hadde besøk av Charlotte, Emily og Ole. Først så vi en skrekkfilm, kåret til årets skummleste film, den var sykt dårlig. VHS heter den om jeg husker riktig. Ja, så skulle vi se madagaskar, men vi ble heller sittende å prate. Det var kjempekoselig. Nå har jeg ryddet, mamma og de kommer hjem imorgen, bestemor og bestefar også, så gleder meg til å se de. Vi snakkes!

Høøør på sangen daa! (Ole, takk for at du fikk den på hjernen min...)

 

Har du instagram? AAADD MEEEEI

Sol ute, sol inne

Har vært ute i kanskje 3 min idag, det var det. Men har planer for dagen, skal ut å kjøre med to venninner og en kompis som kom fra oslo idag, så ser virkelig bare fram til kvelden. Ellers så sov jeg over hos Lene inatt, det var koselig, dro hjem og fikk lillesøstra mi til å ta oppvasken, men jeg måtte hente posten.. Nå skal jeg rydde leiligheta litt, den ser faen me ikke ut, svinesti. 

 

snakkes <3

Bandana

Har sett att andre har brukt det og synes det ser så søtt ut, så jeg gikk i skapet til mamma(fordi hun elsker skjerf), der fant jeg 3 stykk, liker den blåe best da. Veldig mange synes kanskje det er litt harry men jeg synes det er fint, skal begynne å bruke det nå. Er så glad mamma har tatt vare på gamle skjerf, takkduuu<3

Hva synes du om bandana?;)

Hverdagssminken steg for steg

Har tatt bildene med webcamera da fordi jeg ikke orka å gå de to stegene å hente speilrefleksen. Her er hverdagssminken min!

 

Jeg har den beste av alle beste

Jeg må bare fortelle dere at jeg har den beste vennen i hele verden. Haha, så sykt fjortis å skrive det men jeg har virkelig det. Hun er der for meg hele tiden og har egentlig ikke møtt noen som er så søt og rappkjeftig samtidig! Har besøk av henne nå, hun skal overnatte her inatt, det er så koselig! Så vi tok oss litt tid til å ta noen færske bilder. 

ha en fin kveld vidre <3Tekster fra MINE dagbøker

Kallenavn:

2004: "Serinemor."

2006: "Snuppa."

 

Om 15 år er jeg:

2004: "Få meg en bondegård" (hahahdauer)

2006: "Dyrelege"

 

Om jeg fikk bestemme i norge ville jeg...

2004: "Lagd gull" 

2006: "Vært superstjerne"

 

Min favorittkjendis: 

2004: "Britnispers, Eminem"

2006: "Ravi og dj løv"

 

Jeg er forelsket i:

2004: "INGEN, jeg sa INGEN!"

2006: "Hihihi"

 

Tekster i 2004:

26/11 2004:
"Idag har vi vert på skolen. Fin dag. Jeme er det litt vanskelig bare, hysj jeg fikk mensen! Mamma sitt bind er stort. "

Kjærlighetssdikt:
"Hei min engel. Håper du er ledig for dette er er en kjærlighets gåte! Jeg er venn med ..... og er veldig snill. Ja/nei?"

 31/10 2004:
"Det er halowwin. Vi var på Halowwinparti. Mase tøys. Vi gikk halowwin! Masse got og epler mandarin og lit til. Magna overnata moro. Vi prata om kroka bertil! Ha Ha. Moro. Det var alt. Hade. HiHi."

 

Tekster i 2006:

Bra ting som skjedde denne mnd på skolen?
"Nei, va no bære ute."

På fritiden:
"Dansa og va på diskotek"

I helgene:
"Not'h ting"

Skolens kuleste gutt er:
"INGEN!!!!" 

Er du forelsket?
"Du får ikke vite, æ vet mamma fin boka." 

 
14 dager til skolen!!!

Er jeg den eneste som virkelig gleder meg til skolen? Jeg gleder meg sikkelig! Det kribbler i magen liksom, så mye gleder jeg meg, jeg vet at etter ett halvt år kommer jeg til å se tilbake på dette innlegget å tenke "hva var det jeg tenkte på? VÆR GLAD DU HADDE FERIE!" Men nei jeg liker ikke ferie, det er så slappt. Jeg sover halve dagen og sitter oppe på natten å gjør ingenting. Når skolen begynner får jeg døgnrytmen tilbake og jeg kan endelig jobbe sikkelig med lekser, elsker det. Okei løyg litt der men jeg gjør alltid leksene mine.

 

Skal gå 3året påb nå, det blir jo ett sikkelig hardt år men det skal bli godt å ikke ha helsefagene, er så lei på en måte som ikke kan beskrives. Norsk ti timer i uken, huh, bra norsk er et fag jeg liker. Også er det alle de andre fagene, gruer meg sikkelig til matte, kan 2+2 men ellers så klikker det i hodet. Og bare noen dager etter at skolen har begynt (11 dager) så blir jeg atten!!! Endelig! 

Browniees fra kantina!

Statuser JEG hater

1. "HATE LIVET.......HATE SKOLEN.........HATE FOTBALL..........HATE JUSTIN BIEBER...... HATE ALT!!!! TAKK FOR MEG ALTSÅ!"

Hør nå her kjære du... Om du hater livet ditt så fiks opp i det, prøv å finn deg en venn du kan prate med, ikke facebook. Og det med skolen, du skal bare droppe ut om du vil, det er ingen som tvinger deg. Det hjelper ikke si at du hater fotball, det er globalt. Du hater justin bieber, hørt det før, over en million antall elsker han, inkludert meg. Okei du hater alt, fikk det med meg. For en fin status. Koselig!

2. "Har den største hangoveren ever..."
 Hvordan skal jeg si dette...Du skriver på facebook at du er fyllasyk, ja ok det er greit men hvorfor i all verden vil du meddele at du ikke tåler alkohol kan jeg spørre? Det er flaut, flautflautFLAUT!


3. 
"Har fått nye sko, elsker de!"
 Hehehe OKEEI, du tar bilde av deg selv UTEN skoene å sier at du har fått nye sko, du ville kanskje ha mye likes på bildet men nei..det blir for dumt.

 

4. "Lik profilbildet mitt så skal jeg..."

Åneeei.....så flaut. Altså, v-æ-r   s-å   s-n-i-l-l... Jeg hadde ikke skrevet det der, få likes fordi du gjør noen en tjeneste? Wtf. Hvordan verden er det vi lever ii....

 

5. "Du e faceraped xDxD DUST som ikke logga av xD"

Ånei, for det første, faceraping skal være voldelig. Altså det skal stå noe dær som ser ekte ut og gir folk en god latter, den her statusen er for dum. For det andre, ikke bruk "xD" ..sier ikke mer

 

6. "Mamma sitt lille gull sa "GAKKGAKK" idag <3"

Gjorde hun? Neimen så fint da, skal du skrive opp alt hun lærer, kanskje "KVAKK KVAKK" imorgen?........

 

Hvordan statuser er det du hater? 


Bitch please

Okei til du/dere som koser dere med drittkommentarer, bring it on, jeg tar det ikke til meg sånn egneltig, greit at du ikke liker bloggen min men husk på da VI LEVER I EN VERDEN MED MYE RART, som foreksempel blogging. Jeg synes det er en kjempefin ting å gjøre, det å ha sin egen nettiside er faktisk morsomt! Og når folk du ikke kjenner og kommer å sir: "E DU HO SERINE? EG LES BLOGGEN DIN." Det er faktisk gøy. Jeg sier ikke at jeg er den beste bloggeren eller noe men jeg kjenner jeg blir litt sånn irritert over at folk kan slenge sånn anonymt dritt, da kan du heller stå for hvem du er og jeg ville tatt det til meg kanskje PITTELITT bedre. Men nå ler jeg bare av deg, så hyggelig at du også ga meg ett til lesertall, det liker jeg. 

 

Og du/dere får meg ikke bort herifra uansett. WISL WILL GO ON;) 

;*

Mobilblogging: Slik fikser jeg håret mitt

1. Jeg sover med håret i en ball så jeg må slette det!

Skjønner? Så sletter jeg alt

Så sletter jeg fakehåret

Sletteslette

.
.
.
.
.
.

Slette litt til
.
.
.
.
.
.
.
.

Ferdig! Det var det. Det er litt jobb på morgen ja! Nå skal jeg, søstra mi og venninnen hennes se madagaskar i 3D, gleder meg sykt! Alle har ett barn i seg, snakkes<3

Musikk musikk musikk!

 

 

 

  

 

 

 

 
 

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits