Nå er jeg 17 år!!

hurra, hurra, hurraaa. jeg føler virkelig at den oreo kaka jeg lagde igår skal smake. haha, gledet meg i hele natt bare til den kaka, viser hvor mye bursdagsfølesene har gått vekk, jeg føler at det er en helt vanlig dag med masse kake. neida, jeg føler at jeg er sytten år, tenk om ett år er jeg atten, wow, nøyaltig ett år, hehe, jeg gleder meg, men akuratt nå er jeg sytten år, så nå skal jeg leve i nåtiden. jeg kan vise dere gavene jeg fikk også, jeg har fått gave fra før av av moren min som da var treningskort for 1 år på friskhuset. nå skal jeg legge ut bilder av gavene:
åååh jeg hadde ønsket meg de gavene så alt for mye!!! særlig parfymen, har faktisk ett innlegg som jeg lagde i sommerferien om hvor mye jeg ville ha den parfymen. endelig har jeg den <3<3 takk tante!!

Oreo-o kake! made by me

jeg, serine løvberg har bursdag imorgen 31.08.94. klassen min ønsket at jeg skulle lage en kake til de, jeg svarte at jeg ikke var sikker på om jeg hadde tid(jeg hadde tid, jeg har bare skrekk for å lage kake), så til slutt sa jeg at jeg kunne lage det til de, og de kom med forslag, og av alle de forslagene tok jeg det som folk sier er en krevende kake, oreokake. jeg dro ned på butikken, ringte tanta mi og fikk ingrediensene som jeg trengte, dro hjem og startet, det var sikkelig morsomt å lage den, så nå har jeg baket i hele tre timer, sykt, men hva gjør jeg ikke for min kjære klasse.

her er sånn den var fra start til slutt:

skal bli spennende å se om den er god imorgen! liker du å lage kake?

shaawing

jeg fikk bestillt meg verdens beste shaive greier, jeg måtte bare fortelle dere om den. den er sikkelig god fordi det er skomskomskooom på den, veldig bra! idag har jeg vært i bardu å filmet, det var morsomt. så neste søndag må dere bare følge med på spotl. jeje, nå skal jeg redigere filmen fra idag så har jeg fått gjort det.


den er kjempebra, anbefales!!

prty fra gårsdagens

det var bare veldig morsomt, koselig hos vicci og liv. virkelig liv! jeg har ikke så mye å skrive, idag var det spotlight, var det morsomt. ja egentlig ikke noe å si. men nå skal jeg se noe morsomt på tv snakkes!

haha for en kveld <3 mussmuss

jeg liker dere!

du er så søt og snill som leser denne kjedlige bloggen som ikke opptatterer noe ting, jeg er en bad girl. inatt var jeg på prty hos victoria, endte opp i en låve på natta,fint med sånne kvelder også. det var veldig gøy, kommer bilder fra gårdsdagen ikveld, når jeg kommer hjem fra spotlight. foresten, dere må følge med på dagens spotlight, det handler om kjærlighet. funfunfunfun. 

speilbilder muss muss, husk å følg med på webtv på www.salangen-nyheter.com klokken 20:00, funfunfunfun!

litt news

idag kommer charlotte hit, hun skal sove hos meg til mandagen, så det skal bli digg og kos, ikveld blir en alkolisert kveld som ikke er så ofte her på denne lille plassen, jeg gleder meg kjempemasse. imorgen er det spotlight som dere må følge med på, jeg orker ikke forklare igjen, men det er et ungdomsprogram, men nå må jeg fikse meg kjapt, charlotte er rett rundt hjørnet!oss ilag på sending sist søndag. snakkes<3


gratulere med dagen mamma

muss muss, glad i deg, kommer ikke til å lage noe stort innlegg, men mamma er best, hun fyller 41 år, enda ung, gratulere med dagen en gang til!og btw. har blogget lite nå, kommer innlegg sikkert imorgen!

2HEA

nå har jeg som sagt begynt på helsefagarbeider, det er en kjempefin klasse, selvfølgelig man savner litt gamleklassen, men jeg vet at når vi blir onkli kjent med alle kommer vi til å si at dette var den beste klassen. klasserommet vårt er veldig kult, jeg kunne ha laget en film av det en gang bare for å vist dere, det er pasient senger der, rullestoler og alt som man bruker på sykehus/sykehjem. nå skal jeg slenge ut noen bilder fra dagen, coool!

flere bilder senere fra klassen, bare følg med!

jentekveld!

igår kveld hadde dro jeg og charlotte til iselin og hadde jentekveld, det var sikkelig koselig, vi såg film og spiste, vi tok alle sammen og prøvde silversjampo, så håret mitt er litt små grønt nå, ingen som har sagt noe om det så jeg er vel heldig da, så sov jeg over der selv om det var skole idag, kjørte bare mopeden hjem, ingen prob.  

 

vi spiste kinesisk mat, det var sikkelig godt, det er en sånn toropakke man kjøper på helt vanlig matbutikk, anbefaler!btw. grunnen til at jeg krysset over munnen til charlotte, hun gapet! :)
finfinkveld<3

da har jeg brukt 1600 på konsert!

nå dere, nå kan jeg fortelle dere at jeg gjorde noe som virkelig jeg ikke angrer på, bestilte døgnvillbilletten, endelig! som dere kanskje ser i overskriften så brukte jeg 1600 kroner på dette, ja det er litt av en pris, men jeg føler jeg fortjener det virkelig!

 

hvorfor jeg fortjener å dra en helg til tromsø og se mange artister som er fantastiske flinke, jo, jeg har jobbet hele sommeren(skal ikke klage på at jeg fikk dra til syden da...) men hele sommeren har jeg jobbet, stått på og virkelig tenkt at noe av lønna mi skulle gå på døgnvill, heldige meg klarte det. jeg skal reise med en gjeng venninner, det skal bli kjempefestelig!

også er det en artist som ikke er sluppet ut enda(en stor artist), gleder meg! de sangene over er av de jeg gleder meg mest til å se!!

SENDINGEN

her har dere hele sendingen om du gikk glipp av den igår, det var kjempemorsomt å være med, nå er det bare å jobbe til neste sending. har ikke så mye å si, det var første skoledag idag, en herlig klasse jeg har havnet i! nå kommer spotligth sendingen, lik oss på facebook med å søke opp "spotlight"http://salangen-nyheter.exss.no/webtv/pages/?clipid=311 Bare kjik og se! hver søndag klokken 20:00!

blogger i et HASTVERK!!

jeg, serine løvberg har mye å gjøre idag, jeg har vært på sjøvegan i 5 timer, jeg måtte filme noe som skal være med på spotlight imorgen. så jeg måtte hjem og slippe hunden ut og bare kjappe meg og dra tilbake, jeg skal på "ungdomspolitisk dag", rolffa skal spille der også! gleder meg!

 

 

finefineronja, elsker deg!

hvilken russeklær skal jeg velge?

jeg gjør som de fleste bloggere, blogge om hvilken russeklær jeg burde kjøpe utav de jeg kan velge mellom, så, nå kan dere se russeklærne, så kan dere se hvilken bukse jeg burde ha, hviken hatt, hvilken tskjorter og ikke minst de deilige fleeze genserne. 


hihihi!

hva mener du? (btw jeg laget lue på alle, hihihi)

jeg har blitt programleder!

nå har jeg blitt programleder i ett ungdomsprogram som heter spotlight, det gleder jeg meg til, det går søndager klokken 20:00 på www.salangen-nyheter.com, jeg både gleder og gruer meg til første sending, tenk når man står bak kameraet live og kan ikke gjøre annet enn å prate og lage liv. jeg har ikke noe særlig bilder og legge ut, så jeg legger ut en film fra ellen som var dritbra. jeg holdt på å flire meg ihjæl da taylor swift ble skremt!

 

 

filmen er så bra!

sminke hår video!

elsker å redigere videoer, så nå har jeg gjort det igjen. fordi i den andre videoen var det mye tull. og det er ikke den sminken jeg har nå + at jeg ville lage en ny video! 

se i 720p!

beste syden plass(?)

de siste 3 årene har vi vært i syden, først mallorca, så tyrkia og til slutt iår gran canaria. jeg tenkte å fortelle dere litt om hver plass, hva som var best og hva som ikke er så lurt og velge. 

mallorca:


jaa, ikke le. 

plassen: mallorca er en liten øy med nydelig landskap, det var veldig varmt der men også litt god vind så det ikke ble for varmt. hotellet vi lå på (alcudia sun villige) var fint, men vi hadde problemer med svarte småe maur som kom med en gang det lå mat inne eller som i vårt tilfelle hadde søstra mi mistet en tann, hun la den på badet, da vi kom hjem og jeg skulle gå inn på toalettet var det en svart dam som rørte seg rundt det. ekkelt å tenke på men, det var det ene hotellet, andre hotell har jeg hørt er ikke plaget med dette.

 

mat: mallorca hadde masse god mat, pizza og litt normal mat, ikke sånn rar mat liksom.

 

butikker: dårlig, det var for det meste bare ting som man kunne kjøpe "i love mallorca" på, så det var ganske kjedelig når det gjalt shopping, men de hadde et spillerom der man kunne vinne tickets, det var morsomt.

 

Passer for: jeg synes denne plassen passer for familier, rett og slett. det er veldig koselig der og for det meste turister. jeg anbefaler mallorca!


tyrkia:plassen: tyrkia er en plass som er... jeg vet ikke hva jeg skal kalle det, veldig klamt og tungt for å puste,kan jeg si det? den plassen vi var på het SIDE, og fra verandaen vår kunne jeg se nesten som en ørken som lå utenfor hotellområdet. hotellet vi sov på reddet meg for min del, jeg hadde ikke klart meg uten aircondition, fordi det var ikke en et eneste vindkast, så det ble så tungt. 

 

mat: fisj, jeg hadde sikkelig problemer med magen etter tyrkia(har hørt andre som også fikk det da de dro dit) jeg spiste noe jeg kanskje ikke skulle ha spist. hele familien min(10-15stk) likte maten der, jeg holdt på å brekke meg da de nevnte mat.. kanskje det bare var meg, men det var sikkelig ekkel mat...

 

butikker: fake klær, det liker jeg i alle fall! jeg kjøpte meg onepiece der, masse varme klær, billig og bra til vinteren. butikkene var helt suverene, det var så mye å velge imellom, også måtte man prute,gøygøy!

 

Passer for: jeg synes denne plassen passer for venninner/kjærester, rett og slett. det var mye festing på båter der og sånn. for min del, jeg skal aldri tilbake... anbefaler ikke!

 

gran canaria:plassen:
hele øya er helt harmonisk, det er berg og fjell som det er bygget hotell oppigjennom, det er mye vind der som gjør sånn at det blir kaldere på kvelden enn i andre land. vi sov på hotell uten aircondition, jeg ble litt redd da jeg hørte det, men det gikk kjempebra, jeg sov som en stein på natten. det var veldig mange fine strender der, ikke bare en!

 

mat: nydelig mat, veldig lik mallorca, men det beste jeg spiste var fahitas(vet ikke om det er rett skrevet) det var så godt, jeg kjøpte det 2 ganger på rad, det var nydelig! 

 

butikker: der vi bodde i puerto rico var det masse butikker nedenfor der vi hadde hotell, men vi tok og dro inn til storbyen palmas(som er 3 ganger større en oslo), der var det H&M, lindex og mange kule butikker, det var som en drøm!

 

Passer for: jeg synes denne plassen passer for alle sammen, uansett alder. det er badeland der, det er mye festing på natten og veldig nydelig der. JEG MÅ TILBAKE, den beste plassen jeg har vært på! ANBEFALES!!!

 


 

folk bruker å spørre meg på facebook hvilken sydenplass som er best, men nå har dere grunnene her, så slipper jeg å forklare. ei venninne spurte meg om tyrkia var bra, så sa jeg at det ikke var bra pga maten osv, men såklart hun kan jo like maten for all del, så nå kan dere se hvilken plasser som passer for hvem og hvordan plassene er! 

 

hvilken sydenplass er din favoritt?

jeg elsker nordnorge!

sap people from norwaay, jeg elsker elsker NORD NORGE, jah jah her er det fint vær og ikke minst FLOTT. haha, neidaa kødda med det, men det er sykt fint vær, ikke nå men for to timer siden. jeg og søskenbarnet mitt gikk rundt tofta(brukte 2 timer), vi møtte karina som hadde med sin hund, der ble vi stående og prate med henne, det var koselig. på turen tok søskenbarnet mitt bilder, hihi, jeg sier ikke nei til det! 

 

hunden min var heelt vill, dere skulle ha sett henne, når hun så bølgene på havet klikket det helt for henne. jeg hadde ikke noe særlig å blogge om idag så jeg blogger bare denne turen, sikkert mere senere. nå LA INK!

om dere lurer, det er en Irsk Setter. en vill hunderase!

meg og meg

idag hadde jeg besøk av søskenbarnet mitt(som jeg er hos nå), hun meldte seg frivillig til å ta bilder av meg for å legge på bloggen, vi gikk ned til kaia og syke hvor mye vind det var der, jeg fikk sjokk! så dro vi hit og tok bilder på fotballbanen. cocooococoooll!

heheheheh, flere bilder senere!! <3 ;*;*;* <3 køddaa...

om en jente kan vise så mye hat...

til dere som leser bloggen, om noen sier du er feit og stygg, det gjør vondt men du kan ikke tenke på det, du tenker for det meste på at denne personen sa dette, men gå vidre, tenk over hvor voksen du er og hvor barnslig den andre er. særlig når du sliter med selvtilliten kan dette gjøre veldig vondt. alle sammen kan tenke om seg selv "jeg ser ganske feit ut på det bildet... uff", MEN man vil ikke ha det bekreftet av andre at de mener det. 

 

om du er en av de som har såret noen med å angripe hvordan de ser ut, voks opp, gi slipp på fjortistiden og begyn å tenk på hvordan det kan være for den andre, du ødelegger noe hos en person, men samtidig gjør du denne personen sterkere! du blir å slite om du skal angripe med dette, de fleste jenter sliter med kroppen sin, da trenger ikke du komme å ødelegge noe mere av det som er ødelagt!

 

jeg er meg selv, ingen kan gjøre noe med det, ikke en gang DU! du kan komme med en spydig kommentar i kommentarfeltet, men jeg bryr meg ikke! jeg er stolt av å være meg selv, jeg er glad jeg har gode venner som ikke bryr seg om hvordan jeg ser ut men hvordan jeg oppfører meg, fordi jeg har en oppførsel, moren min har opptratt meg til å bli en jente som skal være høflig og hyggelig med alle. så at du sa at jeg var stygg og feit gjorde vondt der og da, du fikk meg til å gråte, men nå har jeg innsett hvor teit det var av deg å si det som du VET jeg er mest missfornøyd med. du kan gå rundt omkring å prate drit om meg, men jeg tror folk kjenner meg og vet at jeg er en snill jente som ler av det meste!

faataasss <33<3 :)

 

LA INK

nå har jeg fått alle tv'kanalene i leiligheta, jeg elsker det, nå slipper jeg å bytte kanal når det er fotballkamp eller nyheter, nå kan jeg se LA ink når jeg vil! jeg elsker det, hver dag fra klokken 18:00-19:00 sitter jeg å ser på det beste programmet. det gjør meg glad! HAPPYGIRL. om jeg noen gang skal ta tatto skal jeg la KAT da den for meg! 

 
 nå begynner det, snakkes!!!

liker du LA INK?

Klærne har ankommet!

jeg er så glad, pakken jeg bestillte fra H&M er fantastisk, jeg digger klærne! jeg vet dere ikke leser teksten min noe særlig men heller vil se bilder, her kommer bildene! ALL FROM H&M!


topp:149,- armbånd:19,-

skjorte:49,- armbånd:19,-

skjorte:149,-

skjorte:29,-

skjorte:49,-

 

as i said, all from H&M, storfornøyd!

sometimes,you have to fake a smile!

jeg er så glad i dere

tantebarna mine, Brage og Adele. i <3 them

Brage:Adele:
aaaahhh, smelter <3

shopping i tromsø!

jeg stod opp klokken 06:00 og hoppet i dusjen, klokken 07:30 måtte vi kjøre til brøstadbåtn for å rekke båten, kom oss på båten og tromsø vi annkom. vi er her hos pappa, men det var bare vi "damene" som var på shopping, men jeg kjøpte ikke så mye, brente en tusenlapp og ikke mer! sjokkert, siden jeg fikk lønn idag, er det ikke da man skal kaste seg ut i det? her kommer innkjøpene!


mascara L'oreal;109,- | dipliner IsaDora 109,- | foundation L'oreal;109,-

never say never; 99(siden jeg ble medlem av "kompis") 

3 cubus bukser, 299 pr. bukse, 3for2!
 

så dagens innkjøp har egentlig bare vært litt enkelt, men jeg har jo som dere ser fått brukt noen kroner, klar til skolestart nå jeg. pakken fra h&m ligger å venter hjemme i salangen, skal hente den dagen jeg kommer hjem!

extreme makeover hos meg!

jeg elsker alt som er sikkelig gammeldags og fint, blomstrer og bilder med svake farger der en stil mange liker, jeg elsker den! idag i sverige kjøpte jeg ikke klær(stolt), men jeg kjøpte masse annet! alt til rommet mitt, ett nytt dusjkabinet til badet, søppelbøtte, øredobber, tannkrem og ikke minst litt godis. jeg er så fornøyd med rommet, her kommer før etter bildene!

 

FØR PÅ BADET:

RESULTAT:FØR PÅ ROMMET:RESULTAT:


jeg er suuuperfornøyd!!
også må jeg legge til at jeg reiset til pappa imorgen, så blir lite blogging, opp tilig, shopping i byen så hjem, så spise, så går tiden på prating og lite PC. 

wæææ da drar jeg til sværige lism

bare en dagstur til kiruna, vi skal handle litt over alt der, ikke at det er så store butikker, men mere enn abisko da. jeg har lastet ned ny musikk, klar for en 3 timerstur dit og en 3 timers tur tilbake! imorgen reiser jeg tilig til tromsø, skal til pappa, så måtte tilig opp idag og imorgen, det hjelper i alle fall for døgnrytmen!jaaaa, snakkes!

youtube har alt!

hunden min er kulere enn din

hunden min kan man kysse uansett, hun elsker det:

 

hunden min elsker sokker, så man kan leke med henne hele dagen:

 

hunden min har en hengene overleppe, så når hun biter tennene sammen han dette skje med leppa:

 

hunden min elsker sokker... ooops den har jeg sagt:

 

hunden min vet når man tar bilde, derfor står hun iro:

 

jeg elsker hunden min, derfor hadde jeg lite å skrive om så jeg lagde ett innlegg til deg!:


 

har du hund?

konkurranse, vinn!

kjære blogglesere, jeg er egentlig for dårlig til å ha sånne ting som konkurranser, nå skal jeg ha det, dere som skal være med se videoen, hater når folk bare skriver; "jeg er med" på kommentar uten å ha sett videoen å vetti hva de skal gjøre. men som dere ser på videoen kan dere vinne en link på bloggen min, noe som ikke er så dårlig, den linken skal være der lenge. det er så lett å være med i denne konkurransen.

 

 LYKKETIL så langt, 6 påmeldte

bare 10kr, det kjøper jeg!

var på rema1000 idag, kjøpte inn litt ting til penalet mitt som jeg skal kjøpe i tromsø i helga(om vi drar til byen), pluss at vi skal til kiruna på torsdagen så det blir sikkert litt handling der. 

 

jeg elsker å kjøpe ting under 50 kr, så da jeg så at det bare kostet 10 kr for hver av tingene klarte jeg ikke la vær, kjøpte inn litt så er jeg sånn passe klar til skolestart, mangler bare de neste 100 tingene som skal for å få ett gjennomført skoleår.er det noen andre som er like vill på kjøpinga til skolestart som meg?

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits