Apper jeg bruker vol2

1. InstaFrame+

Virkelig en app som gjør alt mye lettere, nå har jo jeg bakgrunn av meg og Christel, sånn 20 bilder i en ramme, så bare huker man av de bildene man skal ha og VIPS de er i rammen. Man kan velge mange forskjellige rammer, noen er bare 4 bilder i, noen er 50. Veldig lett.

2. RelaxMel O.M.

Dette er kanskje litt rart men..når jeg skal sove må jeg høre lyder. Det kan være alt ifra hyling til musikk. Jeg liker veldig godt å høre på regn, så derfor lastet jeg ned denne appen for kanskje en mnd siden og trives veldig godt med den. Bare dumt det er blitt en dårlig uvane, synes synd i de som sover over hos meg. Men da slår jeg ikke på regnet når jeg har overnatting.

3. InstaQuote

Jeg setter inn ett bilde, så er det bare å legge på den quoten man vil ha. Er ganske stilig, fordi det ser så bra ut liksom. Kan nesten ikke beskrives hvordan det fungerer, last den ned å finn ut.

4. Viaplay

Går ikke en dag uten vialpay, derfor er det så lett å ha det på telefonen i ett nødstilfelle. Men det er ikke vits å laste ned denne appen om du ikke abonnerer, jeg betaler jo 79 kr i mnd, det er en billig pris for å se og streame så mange filmer og serier man vil!

Dette var alle de jeg har å anbefale til dere. Håper det var litt tips, er forresten veldig fornøyd med iPhone. Og en ting til, skal bli flink til å blogge igjen. 

Nå ble det veldig mye av de her bildene...sorry

Millionfisken

Hei allesammen. Idag sov jeg alt for lenge, trenger ikke en gang fortelle dere når jeg stod opp men kan si at det var en gang på kvelden. Millionfisken har vært i Salangen, det som er så fælt når det er over er at det faktisk er ett år til neste gang. Det er kjipt. Har vært på tivoli (som de burde gjøre bedre, 4 karuseller? Really..). Jeg har vært på BANANA AIRLINES, det var helt konge. Var på DDE for noen dager siden også, kongejaa. Nei det har bare vært en fantastisk helg. 

 

Jeg har filmet mye, men jeg skal lage en video når sommeren er over med alle minner fra sommeren. Det blir KOSELIG. BLIR DET IKKE DET. JODA. 

 

avslutter med at dere må høre på musikk jeg hører på nå. elsker....

 

 

 

elskk

Oppdatering

Hei folkens. Jeg skal oppdatere dere litt på hva som skjer i hverdagen min, nå er det sommer og sommerjobb har begynt. Jeg jobber på sykehjemmet som nattevakt og trives. Millionfisken er rett rundt hjørnet, det er så sykt herlig å se at det er kommet så mange folk til lille Salangen, rett og slett herlig. Hva har jeg ellers gjort i det siste? 

  • Vært på shopping
  • Lodet overalt (FINNER IKKE NOEN KULERE ENN MEG EHEHEH)
  • Sett filmer (ALENE. Ingen som vil se film med meg...)
  • Vært med venner 

OKEI bra innlegg. Ville egentlig bare holde bloggen varm

 

 

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits