Hjelp meg!

Om noen dager skal jeg bestille kjolen jeg skal ha på bursdagen min, som skal feires, men bare inviterte da. Også er jeg veldig usikker på hva jeg vil ha på meg! Kan ikke dere kommentere den kjolen dere tror jeg hadde passet best? Fordi jeg er så usikker! Heeelp

 

Elsker alle de kjolene, men hvilken? Svar meg er du snill<3

Utrolige dansevideoer!

 

herregud det er så bra! elsker å se på dansevideoer! :)

Sangvideo.........

 


okei dette er kleint... men jeg og charlotte gjorde det om hverande gjorde det, så om hun la ut så lovde jeg å legge ut, så ah ja her er den da...

FOR EN FANTSTISK DAG, JUSTIN BIEBER OG KARUSELLER!!!

Okei den her dagen har virkelig vært en dag jeg ikke kommer til å glemme! FØRST dro vi til finnsnes, og som jeg skrev ista skulle jeg IKKE ta karuseller, tror du ikke bestevenninnene mine klarte å tvinge meg i alladin, åjoda. jeg ropte, hylte som en idiot men etter en stund fant jeg ut at det faktsisk var veldig morsomt, så tok den en gang til! Jeg elsker den karusellen! WIHO!! Også stod jeg og Erlend å så på at Charlotte og Gro tok spykoppen, så ser vi det trynet, en fyr som ble snurra da og fikk sikkelig sånn rart tryne, hahaha holdte på å dø! 

 DA VI KOM HJEM(jeg er i brøstadbotn og kaller det hjem) FIKK VI DEN GOOODNYHETEN, bilettene våre til JUSTIIIN BIEBER er kommet!!! Åh er så gira! NÅ skriver jeg sikkelig stygt med masse sånne tegn og jeg hater det men jeg elsker den her dagen! ELLLSKEEER DEEEN!!!AAAHHH!!!

Finnsnes i fest

Heihei alle sammen, nå skal jeg snart dra med mine venninner og en kompis til finnsnes, det blir digg. Jeg hater karuseller men elsker store folkemengder. Så nå har vi fikset oss litt og skal om ikke lenge dra til finnsnes. 

me and my girllzzz i luv 

hadee <3

22 juli, ett år etter

Idag er det ett år siden den grusomme hendelsen. Jeg sitter nå å ser på minnekonserten på utøya, tårene triller. Savnet er stort, Simon<3

<3

Hva kan jeg gjøre for å gjøre bloggen bedre?

Her kommer en sånn spørrerundegreier. Så nå skal dere bare svare under her da: " Klikk her for å ta spørreundersøkelsen " Okei er den grei? Om dere er grei så svarer dere med en gang så vet jeg sånn ca hva jeg skal forbedre meg på. 

 

 

Okei snakkes!

Planer for helgen

Hei alle sammen, tenkte å fortelle dere hva jeg skal gjøre i helga! Idag er jeg alene hjemme, mamma og stefaren min drar på hytta og jeg må sitte her alene, skal klare å få noen til å komme hit! Ellers idag skal jeg planlegge attenårsdagen min, skal feire den på hus og det skal komme masse folk! (om noen vil komme) Så skal idag sitte å kjike på nett om det er noe jeg kan bestille til bursdagen, fordi jeg vil at den skal være stooor, det er en stor dag når jeg endelig kan gjøre hva jeg vil!
 
Imorgen skal jeg kjøre til brøstad, skal sove over hos min beste venninne, Charlotte. Hun er alene hjemme hun også så da skal vi kose oss sikkelig med taco eller lasagne eller pizza eller...ja noe sånt. Gleder meg.  Men det er meldt regn imorgen, så må jo pakke meg sikkelig inn før jeg drar til brøstad, skal kjøre med mopeden min dit. Ønsk meg lykke til. Det er langt! 

 Størst grill gjør meg vill! Berit og Hans, dere har en engangsgrill! 

 

 

Skal sove

Nå er det natt. Jeg er trøtt. Det her blir ett innlegg fordi jeg har vært så jæævla lat å ikke blogget. Det er for dårlig!

På den tiden jeg ikke har blogget på har jeg vært ilag med mitt herlige søskenbarn Sigurd! Hoppet mye på trampolina og skal dra til brøstad på lørdag! Gleder meg!

Aw, følg meg på instagram @serinelovv ;*

Norske Beliebers

Hei alle haters, hei alle beliebers! Idag skulle jeg fortelle dere litt om det å være en belieber, altså, det er ikke bare tolvåringer som liker han om det er det dere tror, utrolig mange på 16-20 år liker han og er belieber! Okei, det jeg skulle fram til. Jeg er med i en hemmelig gruppe på facebook som heter Norske Beliebers. Det er en gruppe der vi deler alt om justin, får nye venner og oppdatterer hverandre hver dag som går. Det er en gruppe som betyr mye for mange, jeg elsker den gruppa, det er liksom som en blogg man følger og får med seg alt som skjer liksom! 

 

Mange av vennene mine tenker sikkert nå; "serine, ro ned..." MEN HEEELT serriøst, jeg har så bieberfever at jeg klarer ikke kontrollere det, jeg får frysninger av sangene hannes og tekstene treffer sikkelig! Så her er mitt budskap til dere som tror Justin bare er en fase(som tokio hotel for noen år siden, hvor ble de av liksom), det er han ikke, fordi han har slått alle hits på youtube, han lager nye sanger hele tiden og elsker fansen sin over alt på jord! Han er fantastisk. 

 

Og dere, les de her bloggene, det er andre beliebers som ville jeg skulle linke de: www.l0vebekka.blogg.no , www.kristinnordb.blogg.no , www.lifeascrazy.blogg.no , www.vildebjookne.blogg.no  ,  www.mylifeaselisee.blogg.no  , www.lobyou.blogg.no :)

 

Thats it! Nå skal jeg ikke blogge noe mere om han, dere blir vel gal :) hehe! Eller okei, skal såklart blogge om han når jeg skal på konserten, etter konserten, når vi gifter oss osv :)

Lenge siden sist!

Heihei! Nå er det lenge siden jeg har blogget, hvorfor(?), fordi jeg har hatt så mye jobb, det har vært millionfisken, jeg har festet og bare hatt det utrolig gøy. Men idag har jeg fri, må opp imorgen tilig fordi har time en plass som ikke nevnes her, så skal ikke sitte alt for lenge oppe! Dere lurer vel på (for dere som leser, men ser jo faktisk at folk går innpå bloggen min selv om jeg ikke blogger) hva jeg har gjort de her dagene! Åh, det sa jeg jo ista. Hvaa skal jeg fortelle da. Em. Ok det her ble bare tull. Men. Jeg finner noe å blogge om imorgen! 

 

HADEE

ÆÆÆH!! JEG FIKK BILLETTER TIL JUSTIN BIEBER!!!!

JEG ER SÅ GIRAA!!!! HERREGUUD!!!! Igår skulle vi jo egentlig bestille billetter, men så fikk vi ikke til, jeg og bestevenninna mi Charlotte ble sikkelig sur. så idag var hennes kjære far klar til å bestille, begge vi hadde jobb så det var ikke muligheter! så ringer
charlotte: serine, vi fikk ikke billetta....
jeg: ånei....åååh eg veste det, no blir eg å begynne å skrike....
charlotte: serine? eg tulla, vi fikk billetta!
jeg: hæ?! TULLE DU?! (begynner å gråte) ÅÅÅÅÅHH!!

folk på jobb lo sånn av meg så sier de; nårtid kommer han da? og jeg svarte 16-17 april. de lo sikkelig da, fordi de mente det var så lenge til! haha. og jeg gråt og gråt! ååh er så glad!<3


heeelt vill! 

 

 

TO AV MANGE SANGER. KLOKKER SNARRTTTT :D <3

Nettmobbing

Er det noe man ser hver dag, på facebook, twitter eller andre nettsteder så er det nettmobbing. Jeg personlig synes det er svakt av de som mobber, de sitter bak en skjerm og tror de er noe når de skriver stygge meldinger eller poster noe som er hintet til en person. Mobbing generelt er noe av det dårligste jeg ser, at noen kan være så slem mot en person å få en person til å føle seg nedverdig? Det er rett og slett helt forferdelig. Jeg har nettopp sett en film om nettmobbing og felte masse tårer, nydelig film og anbefaler alle å se den! 

 

 

Tenkte å prate litt om mobbing på bloggen min, de fleste som har gått på skole har opplevd ting som de kanskje ikke vil prate om. Jeg har selv blitt mobbet, men vil ikke prate om det her på bloggen, man skal ikke dele alt på nett, men tenkte å fortelle dere hvordan jeg klarte å komme dit jeg er idag! Jeg hadde gått på skole i Målselv, de var ikke noe særlig snille med meg på den skolen, hadde noen få venner og satte virkelig pris på de! Men en dag flyttet vi til Bodø, ny skole, endelig kunne alt endre seg. Jeg husker at jeg fikk en dårlig start, men så endret alt seg..jeg hadde gym og en av jentene i den "populære" vennegjengen spurte meg; "hvordan var du på din forje skole?" og jeg svarte "jeg var den mest populære.." jeg løyg, og alle ville plutselig bli venn med meg! Jeg tror den dag idag om jeg ikke hadde sagt det jeg sa så ville jeg kanskje ikke endt opp i den gjengen som jeg gjorde, og jeg er veldig glad for at det skjedde! 

181303_495991640428111_705880054_n_large

 

Så etter at jeg har opplevd en del ting, som å komme til en ny skole uten venner, jeg vet hvor vanskelig det er. Så hver gang det kommer noen nye i klassen, sånn foreksempel en ny jente så går jeg bort med en gang å prater med henne, uansett om hun kommer fra Norge eller Afghanistan! Alle må bli tatt imot på en lik måte. 

428493_474846589198306_1145526415_n_large

 

Har du blitt mobbet? Fortell din historie i kommentarfeltet, du kan godt være anonym om du ikke ønsker å oppgi navnet ditt.
Blir du mobbet? Ikke hold det inni deg, få det ut å prat med en venn, foreldre eller noen du kjenner! 

Overtrøtt.

nå er jeg overtrøtt. skal snart dra til finnsnes og har ikke sovet inatt. wiho! snakkes.hahaha ler meg ihæl. skal finne mer morsomt!

 
jeg fant dette bildet og måtte bare spørre meg en ting...hva er det jeg har på meg?! hahahahah!

 

 

haha okei. god morgen og snakkes senere :)

 

 6 ting jeg hater

her kommer en liste(som ikke gikk så bra sist gang fordi folk følte seg truffet) med ting jeg hater, og forstå at om du føler deg truffet, så bare ikke gjør det rundt meg da og ikke klikk!

1. FOLK som som snakker med en person, og er sikkelig snill med personen, og med en gang når personen har gått så sier vedkommende "åherregudd...like ikke ho der...."

2. FOLK som blir så fulle at de får det her blikket:

da er det på tide å legge seg altså....

 

3. FOLK som har noe imot meg, at de sender meg stygge blikk pga dipdyen min eller twittrer om hvor fælt dipdye er etter at jeg har fått det. OK jeg forstår at du ikke liker det, bryr meg egentlig så her mye:

 

4. FOLK som slafser, sier det igjen og hater det. derfor liker jeg å spise med litt bakgrunnsmusikk eller noe sånt, bare for å slippe å høre smatting og fæle lyder fra munnen.

 

5. FOLK som skal forklare noe, også klarer de ikke å fortelle det fordi de ikke finner ut ordet, og når jeg har hørt på historien i ti min eller noe, så skjønner jeg egentlig ikke vitsen med å fortelle den historien fordi jeg brydde meg engentlig ikke...også prøver personen så hardt...

 

6. FOLK som skriver sånn her til meg på facebook:  

altså....forstå at jeg ikke vil skrive da!

 

 

hva er det DU hater? :)

 


 

Siste sommerferie dag på meg!

Imorgen starter jeg med sommerjobb. Gleder meg noe sykt til å komme inn i jobbrutiner og få tilbake den gode døgnrytmen min! Hadde sending idag med spotlight, siste sendinga før til høsten. Vet ikke enda om jeg skal slutte, vi får se!

Herreguud gleder meg sånn til å jobbe, jeg må bare tenke;"for hver dag som går, ett skritt nærmere BMW'en min!", MOTIVERENDE!

Uuuukei! Snakkes etter jobb imorgen, en eller en annen gang. Haaha

Ikke for å klage men..

jeg har ikke råd til spotify premium nå! og det irriterer meg noe sykt!
fantastisk ! så nå må jeg bruke youtube i? hvor mange dager? noen som vet, er ikke vant til å ha unlimited spotify!

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits