"MÅ GJØRE VIDEO" hjeelp

jeg og lnnilsen.blogg.no skal ha en videoblogg imorgen. (på grunn av blogglesere som maser om det, har faktisk mast i ett år som jeg husker) så vi har endelig planlagt å lage denne videoen, hun kommer til meg imorgen, men så snakket vi over chaten og hun sier "hvilken type video skal vi ha da?", da tenkte jeg at vi kunne gjøre mye forskjellige rare ting på en video, ta litt spørsmål, ha noen må gjøre ting osv. prate litt om livet her på landet. rett og slett. så kom med tips, vi er mottakelig for ALT! 

 så nå er det bare å skrive hva DU vil vi skal gjøre!

shopping bbbik bok

freaks

igår dro jeg til marita, ikke fordi jeg ikke hadde noe å gjøre, men fordi det var lenge siden sist vi hadde vært ilag, marlene var der også. da vi skulle dra innover dro jeg først med mopeden for å se om vi rakk butikkene, noe vi ikke gjorde, en time forskeeint er litt sent ute. så mens de gikk innover kjørte jeg rundt omkring på sjøvegan, jeg stoppet utenfor minnestedet der alle blomstrene lå, der de hadde tent lys og gjort det så fint, nydelig.

 

vi dro til statoil og kjøpte pizza for 60 kroner, tenk hvor desperat vi var etter mat, vi skulle egentlig spise på mix, de skulle stenge, så vi kunne bare bestille chips, teit. men vi kjøpte pizza og dro hjem, koste oss og spiste, la oss ikke før klokken 05:30. jepp. jeg og marlene sa at vi ville dra på treningssenteret klokken 06:00, men vi sovnet av, jeg er faktisk ganske glad for det, siden jeg har jobb imorgen!jeg likte det øverstet bildet, naw søte lille theo <3

Boy you got my heartbeat runnin' away

elsker superbass med Nicki,den er søt. idag tok jeg meg også tid til å ta bilder, jeg dro ned til kaia og knipset i vei, det var en kaald vind så jeg skal si dere jeg hadde gåsehud da jeg kom hjem. her er noen av bildene som ble O.K.whatcha think?

good old days

isteden for å legge ut alle bilder gamle bilder på bloggen, laget jeg en video, så er det mye mere ryddigere og bedre. idag har jeg ryddet rommet, da jeg kom over en masse gamle bilder tenkte jeg at jeg måtte dele det med dere, det er så morsomt å se hvordan man har vokst siden den tiden, man husker noen ting, og andre ting er bare et minne på bildet. 

 

 

btw grunnen til lite blogging, bare fordi jeg jobber, har nesten ikke tid til å sjekke facebook om dagene, men nå skal jeg prøve å skjerpe meg.

270711

nå har jeg ikke blogget, igår altså, det var fint vær igår, jeg og christel dro på treningssenteret og hardtrente. idag har jeg jobb, så jeg kan ikke gå å trene idag, jeg driver å ser på kjoler fra nelly.no, de er så fine, jeg har virkelig tenkt å bestille noe med christel, men vi venter litt før vi bestiller. kjolene er nydelige! dere må se de, så derfor legger jeg de ut her, bare gå på www.nelly.no og sjekk ut på festkjoler, det er mange kjoler som er dyre, men du finner litt billige også!


REVERSE

 


VERO MODA


- THREE LITTLE WORDS

 


AX PARIS

  


- JOHN ZACK

 


CLUB L
hva synes du?

på bærtur.

jeg sover jo hos christel nå, fordi moren og faren og heele familien har reist bort, herlig å være alene hjemme med henne, så jeg har faktisk "flyttet over", pakket alle klær, kjører hjem om jeg skal hente noe, men idag skal jeg fortelle ifra.

 

chrisitel spurte om ikke vi kunne plukke blåbær i skogen, så vi tok på oss støvlene å gikk opp på en haug å plukket, etter 1 time med plukking i den våte skogen med masse mygg gikk vi for fullt hjem, rensket bærene og laget en herlig smoothie og syltetøy av det, etter å ha drukket den opp satt christel å spiste noe mens jeg sjekket facebook,da jeg snudde meg satt hun å spiste SYLTETØYET, etter den lange turen med plukking(selv om jeg ikke var keen på syltetøy) så sitter hun å spiser med en skei!
grr jummy jummy


RIP en fantastisk gutt

jeg har felt tårer idag, jeg har tenkt mye, på de nærmeste, på de som mistet en god venn, familie eller kjæreste, da jeg hørte som det som skjedde på utøya ble jeg sjokkert, en jeg kjenner var der, Simon Sæbø. han var en helt fantastisk gutt som ikke klarte seg, det er så forferdelig, hele salangen er i sjokk og i sorg. 

 

jeg kjente han bare litt, pratet litt med han, hatt latterkrampe med han og gått på samme skole. han var en engasjert gutt, sånn alle gutter skulle vært, han brydde seg om alle og hilste hyggelig alltid! han holdt tale siste skoledag, nå i ettertid da jeg tenker på det får jeg klump i halsen, hvem hadde trodd dette skulle skje? 

 

jeg tenker så mye på familie og nærmeste venner, de går rett og slett igjennom ett helvette. bare jeg som ikke kjente han noe særlig gråt idag under minnestunden. det er urettferdig, forferdelig og utrolig trist, han hadde hele livet foran seg, og det hadde de andre også på Utøya, men noen skal ødelegge... uansett, hvil i fred Simon Sæbø.en engasjert, hyggelig og elsket gutt.

favoritt kjole


H&M

elsker sommerkjoler, før sommeren startet var jeg på h&m sin shopping butikk, da jeg så denne kjolen falt jeg pladask for den, en søt sommerkjole som var enkel og fin, men den kostet 199 og jeg var blakk, og de gangene jeg skulle bestille var den ikke inne lengere. 

 

for 3 uker siden bestillte jeg den i en pakke jeg fikk,dere lurer sikkert på hvor de kjolene ble av, og jeg kan helt ærlig si de ble sendt på retur, jeg fikk ikke kjolene over puppene, som vanlig... jeg hater det problemet, det går fint ant å få kjolen over magen og rumpa, men puppene, neei de skal være småe i andres sine tanker, som designere. derfor liker jeg kjoler som dette, men husker dere denne kjolen:(bra kvalitet) ja i den kjolen som også er fra h&m ble de skvist, jeg måtte virkelig jobbe med å puste i den kjolen, sånn er det når man er jente, og har former, man må lide for skjønnheten. HAHAHAHA. 

pimp my computer

idag dro jeg innover med bestevenninna mi janita til butikken, jeg hadde ingen anding for hva jeg skulle kjøpe, så jeg gikk forbi noen klistremerker som jeg falt for, jeg så for meg PC'en min i en helt annen verden med nydelige klistremerker, så jeg kjøpte de(janita kjøpte også), klistret på og NYDELIG ble pc'en. eller jeg elsker sånn dilldall, det er det beste med alt! nå elsker jeg pc'en

 

wihoo! kjøpt på REMA1000og hørte dere om den ulykken i oslo? og den på øya? det gjorde jeg, tenker på alle de som er involvert...

run 4 life

nå skal jeg begynne på lettmat igjen, jeg jogget nettopp så jeg skjelver i fingrene, det er fantastisk herlig å komme i treningsform igjen. til frokost spiste jeg salat, ikke brødskive, jeg er fast bestemt på at jeg skal klare dette nå, det er herlig å jogge bare man har tid, når jeg er på jobb går jeg i 6-7 timer i strekk, det er ikke latskap å jobbe på sykehjem, så alle de dagene jeg har fri må jeg jogge, ellers blir jeg bare sittende, noe som IKKE er bra. haha jeg har enda kick etter jogginga, jeg er så glad jeg er hjemme!

 


PS: dette var før jeg jogget,nå er jeg rød som en tomat og svett som f**n , dusjen next!

DA JEG MØTTE JUSTIN BIEBER

ja jeg møtte han nettopp, neida bare tulla, men jeg tenkte å blogge litt om han da. han har jo blitt så kjent på veldig kort tid, jeg er sjokkert, jeg husker jeg så han på youtube da han sang "with you", jeg husker jeg spilte den av igjen og igjen, jeg elsket stemmen hannes. plutselig var han på TV, da jeg fikk høre at det var han youtubegutten ble jeg så glad, var det noen som fortjente å bli stjerne fra youtube så var det han!

 

jeg skulle ønske jeg virkelig kunne møte han en dag, da hadde jeg kysset han til døden, han hadde ikke kommet seg vekk fra meg, han har bare å gå på kne til meg så sier jeg JA! jeg har fått bieber fever..LOVE ;**

stille

det har vært veldig stille i det siste, derfor har jeg ikke blogget noe særlig, så har jeg bare vært på jobb og sovet ganske mye, men idag skal jeg være ilag med christel, vi skal på shopping til finnsnes, jeg har ikke penger så jeg aner ikke hvordan dette skal gå men, skal egentlig bare være med sånn at vi kan være ilag og finne på noe. hadde ikke så mye å blogge om, det er dårlig vær her, blir sikkert fint vær på lørdag når jeg har jobb. 

 

nå gleder jeg meg til å gå i butikker, det er det beste jeg vet, særlig når man skal gå med bestevenninna si, ekstra gøy, vi har ett sånn blikk som ingen skjønner, sånn "haha see" blikk, det er sikkelig morsomt. nå må jeg kanskje fikse meg, så kan jeg legge bilde til teksten. 
blogger ikveld ;*

 

svar på spm runde 190711

her har du svarene,håper du skjønner hva jeg sier..

 

meg for 1 år sidenoommgg.. glad jeg er over den tiden..

spørræhrundæh

tenkte at jeg skulle være en sikkelig blogger med å ha en spørrerunde, spørsmål om alt mulig bare dere spørr da så skal jeg svare.

 

jeg hater å ha korte tekster på bloggen min, særlig når det kommer til sånne her innlegg, da er jeg liksom bare sånn at jeg skriver at dere må spørre meg spørsmål og sånn der, men jeg hater å legge det ut å forvente at andre skal kommentere med spørsmål, jeg veit jo selv at jeg nesten aldri kommenterer andre blogger, bare om jeg har noe bra å kommentere, men jeg liker ikke blogger som har lite tekst, det er mange blogginnlegg jeg har laget og ikke lagt ut fordi jeg synes det er for lite tekst. men nå skrev jeg meg bort, åh se, det ble lang tekst. husk å spørr!


80 år

farmora mi fyllte 80 år på lørdagen, hele familien kom selvfølgelig, og det ble festing og sånn, jeg snek meg inn på en pub(som jeg ikke sier navnet på), fikk 20års stempel, jeg var bare der for å ha det gøy da, men ble kastet ut fordi en person jeg vet hvem er sa ifra akuratt da jeg skulle gå, shitasss, men det gjorde ingenting.

 

fra lørdag til søndag har søstra mi jeanette vært her, det har vært sikkelig koselig, jeg har ledd masse og koset meg når vi har vært ilag. da hun dro idag måtte jeg felle noen tårer fordi vi ser hverandre så altfor lite, hun bor sørpå noe som er dumt siden jeg bor her laangt oppe, så vi sees max en gang i året... neste år skal jeg reise til henne, jeg har bestemt meg for det! 

 

tilbake til bursdagen, det var koselig, mye sang og musikk, litt dansing og alkohol.  jeg har virkelig en sprek bestemor, hun er 80 år og trikser med en fotball, jeg kan ikke en gang gjøre det hun klarte, sprek er hun! det var virkelig en fin kveld med venner og familie, jeg og jeanette tok ikke natt før klokken 03:30. sick.


marlene, meg og jeanette, søstrene!spreeekkaa! 80år!


så var det natt for oss!

wait for a moment....

du vet når du skal rydde, så bare....

har du andre ting å gjøre.. jeg vet!

shoppingfreeak

som dere vet bestillte jeg en pakke fra H&M for ca litt over en uke siden, i den pakken var de klærne jeg skulle bruke imorgen på bursdagen til besta, men jeg har ikke fått den enda så idag ble det shoppingtur i narvik. jeg fant kjole, og mye mer, jeg tror jeg prøvde 5 kjoler før jeg fant den rette, alle sammen er så små over puppene, så om jeg bruker str. 42, må jeg bruke str. 46 fordi jeg IKKE får den over puppene, men jeg fant en kjole jeg fikk på meg, selv om puppene blir helt skvist så får de bare bli det, JEG.VILLE.HA.DEN.KJOLEN. så jeg kjøpte den, og masse annet. orker ikke forklare, dere kan bare se her.


h&m og cubus

bik bok og cubus

h&m

 

jeg veit ikke om jeg fortalte dere det, men jeg har ryddet leiligheta og snær, også har jeg vært på h&m sin side der det står at pakken skal være her imorgen... noe som er litt kjipt siden jeg har kjøpt meg kjole nå, også skal jeg farge øyenbrynene mine idag. thats it. bye


i-i follow i follow you

idag skal jeg besøke familie, siden besta blir 80 år så skal det feires. jeg skulle egentlig til tromsø imorgen for å kjøpe meg kjole (siden den stygge HM pakken ikke har kommet), derfor må jeg bruke ekstra mye penger på ENDA en ny kjole, men isteden for å bruke masse hundre kroner på å dra til tromsø, reiser vi til narvik. like greit.

 

jeg har egentlig ikke så mye å blogge om, hver eneste dag skal jeg skrive ett eller annet som får dere til å ville lese, noe jeg regner med dere ikke gjør siden jeg bare babler hele tiden om hva som skal skje og hva som har skjedd og sånn liksom. men blogging er en del av mine hobbyer. 

FINE fregner jeg har ;* ?

Vblog|sminke

her har jeg laget en video til dere, jeg elsker å redigere filmer, særlig når jeg kan ta litt fortfilm og litt sakte, med musikk og sånn, det beste jeg vet! jeg skal på jobb 15:30, har seinvakt så det blir sikkert ikke blogging når jeg kommer hjem, derfort tenkte jeg å slå til med en god gammeldags sminkevideo. 

 

legger dere merke til at jeg IKKE bruker webcamera, søstra mi fikk et canon videokamera som er superbra! har ikke ord, den fokuserer sikkelig bra, så nå kan dere faktisk se at jeg legger på sminke og ikke bare at toningen i fargen blir annerledens. 

 

love you like a love song

den sangen er så bra, av selena gomes, hun har virkelig vokst fra å være en disney figurd til å bli en sikkelig god artist, synes jeg. idag har jeg egentlig bare tatt livet med ro, vært hos bestemoren min å skrattet litt. 

 

hadde tenkt til å vaske hele leiligheta mi, men det ble ikke noe av det idag, mamma vasket den da jeg var i syden så det er ikke krise, men jeg er virkelig redd for å "falle" for fristelsen av rot. om ikke lenge kommer søstra mi og skal sove her hos meg, så jeg vil heldst ha det rydding, ehm ja nå skal jeg legge ut bildene jeg tok av meg selv idag;*;* I LOVE ME

yoyoyooyoyoy gangstahhhh ;*;*;*

chillin'

jeg chiller jeg, på høyeste nivå. først dro jeg på jobb(ikke noe særlig chill det da), så kom jeg hjem, spiste middag, slappa av på pc'en med "ellen degeneres"(tidenes beste talkshow), hørte isbilen stod utenfor så jeg sprang rett ut for å kjøpe meg is, så lagde jeg meg kakao, så dro jeg for å hente pengeboka mi hos lene, dro rett hjem for å så blogge til dere.  

 

denne hele dagen (for uten om fra klokken 08:00-15:00) har jeg vært veldig chill, ikke gjort noe særlig mye, brukt noen timer av livet mitt på ingenting. det gjør ingenting, jeg liker å slappe helt av med pc'en på fanget. men ikke tro at jeg ikke skal gjøre noe idag, jeg skal være ilag med janita og madelen ikveld(som om det ikke er kveld, jeg mener egentlig inatt), imorgen har jeg fri, har lyst å skrive ett hjerte men kan ikke gjøre det, hater blogger som har sånn her:

 

hei bloggeeeen<3 <3 <3 :) idag har jeg vært ute. spist is:) vært med mamma og pappa:D:D:D:D så dro jeg rett til kaninen min å stelte han og greide han og koste med han og sånn!:) nå skal jeg dusje, hade<3<3

 

kvalmt... uansett, sånn blogger veldig mange, OM NOEN SOM HAR EN SLIK BLOGG LESER DETTE, dropp disse ":):D:P:*<3(L)" ok? snakkes


stilfull må jeg si

STEM PÅ INTROEN MIN, hvilken skal jeg velge(?)

 

 

 

stem på den du likte best ;*

sove.. sove ;*

jeg lå og sov inatt, plutselig ringte telefonen min, jeg trodde det var vekkeklokka mi, men neida det var sykehjemmet "er du på vei til jobb eller?", jeg svare "j..aah..", så flaut, men kolegaen min sa det ikke gjorde noe, siden ingen av pasientene hadde stått riktig opp enda, jeg jeg ble litt småflau, jeg dro innover uten å gjøre noe, da jeg stod opp tok jeg bare nøklene til mopeden å hoppet på den, såklart jeg kledde på meg da, men tok ikke på meg sminke, ikke at jeg bruker noe særlig sminke når jeg er på sykehjemmet.

 

mobilen min var på ringeklokke halv 7, men jeg hadde lagt den sånn at jeg ikke hørte lyden (siden den er lavere enn ringetonen min), så imorgen skal jeg brunke vekkerklokka mi som står på bordet mitt nattbordet mitt, jeg stoler ikke på telefoner lengere!har du forsovet deg til jobb/skole før? :)

chilling med venner

 som dere leste i det forje innlegget så dro jeg for å bade med lene, det var klegg og sånn der så vi gikk opp etter en liten stund, jeg holdt serriøst på å klikke på den vepsen. da vi kom opp så vi at regnværet var på vei, det var meldt torden og fare for lyn, tro det eller ei, vi så fire lyn ble slått ned. 

 

da vi kom hjem drakk vi cola på verandaen under ett tak som ikke gjorde oss våte, det regnet og regnet, når det kom lyn  glemte jeg av å ta bilder, det var litt skummelt da det plutselig blinket der vi satt, ett lyn rett forran øynene våre, så etter 10 sek dundret det rett over oss, spesielt. som sagt jeg fikk ikke bilder av det, men jeg tok nesten hundre bilder fordi jeg tok bildet hvert sek. 

 

imorgen er det jobb igjen, jeg kjenner jeg gleder meg til tirsdagen, da skal jeg sove lenge, eller jeg har fri så jeg slipper å stå opp så utrolig tilig, her kommer bildene fra dagen.lene reklamerer for cola btw

 

for en herlig kveld, må gjentas ;*


etter sola synger (?)

idag har jeg vært på jobb, det var ikke en chill dag, mye som skjedde idag der men jeg har taushetsplikt så jeg kan ikke fortelle noe, eller jeg vil heller ikke fortelle. da jeg gikk ut fra jobben viste jeg jo at det var varmt, det var sikkelig varmt, 37 varmegrader i sola, sykt! jeg følte jeg var tilbake på gran canaria, wiho. 

 

nå skal jeg bade med lene, det blir superbra, selv om det er veldig kaldt i havet, ekstremt kaldt! men vi skal jo også sole oss, så vi kjøler oss bare ned i vannet. men nå snakkes vi, jeg må pakke bikinien!
lollipop ;* snakkes


"Bestillingen er sendt...."

jeg klarte å gjøre det igjen...BESTILLE NYE KJOLER. jeg elsker sommerens kjoler, de er så fiiiiineee. sorry for overdrevent med skrift men,,, jeg elsker bare de kjolene, også kjøpte jeg en topp som passer fint til highwaist shortsen min. 
 jeg eier jo nesten ikke noe fine kjoler, bare sånne som er helt normale liksom. bestemora mi fyller 80 år om.... hmm la meg tenke.... noen uker, jeg har kjøpt sko til det, men ikke kjole, den kjolen jeg egentlig skulle bruke var veldig utringet, noe jeg IKKE liker, jeg hater å ha utrigning, det er ekkelt! men nokk om det, her kommer kjolene! og skjorta.

 

fine? elsker de

summer happens so fast...


........


aaw den er så søt, fikk den ifjord i sommergave av Susan ;*

siste innlegg om syden

jeg har bare pratet om syden i det siste, nå har jeg endret designet mitt igjen og fikset på det, jeg ble så lei det gamle, så jeg ville faktisk ikke blogge da. jeg tenkte å vise dere hva jeg kjøpte i syden, av ting og klær, det var ganske mye faktisk, så jeg ville oppdattere, jeg skal også blogge mere senere på dagen, selv om det er ganske seint så. 

 

jeg har også sommerjobb, men det er ikke noe jeg kan legge skylda på, jeg er bare litt smålat, men nå er jeg dritlei av å ha lite lesere på dagen,nå skal jeg endre det med å blogge dagli, hobbyen min. men nå kommer bildene av det jeg kjøpte meg i syden, la ut noen klær da jeg var i syden, men det var ikke alt!

kort topp: h&m

bluse: h&m 

øredobber: accessorize

øredobber: accessorize

øredobber: accessorize

pc pynt: accessorize

the bodyshop set: taxfree

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits