Rogers

Heihei, igår koset jeg meg masse ute med kolleger og venner, vi danset, sang og hadde det supert! Men siden noen av vennene mine er under 20 år så dro vi på ROGGERN, haha. For min del gikk det helt fint, danset og trivdes. Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive om kvelden, men den var super, også vorset vi hos oss, å det var koos.

 

Jeg og Hanne dro også en tur til Kaia(en plass der det bare er 40+), danset swing, herre min hatt så gøy, var ikke så ulikt som å være på bygdefest hjemme, så følte meg hjemme der hahaha! Så slenger jeg med gårsdagens beste sanger:

 

 

Hva gjorde du igår?

Helg

Idag gikk jeg av til helg fra jobb, det er godt å slappe helt av. Denne uken, altså på onsdag kom Iselin på besøk, som bor i Bardu, Charlotte kom også å vi lagde oss Tikka Masala, nam. Så dro vi å tok solarium, jeg fikk ingen farge, men sånn er det å ikke bli født med pigmenter..en vakker dag så kommer det kanskje.. Men det var veldig behagelig. 
Iselin sov over, fikk klippet seg på torsdagen og dro hjem da, det var ikke så lenge men veldig fint den tiden hun var her! 

Tidligere idag var jeg med Trine Lise og Inger Lise på bowling, det var SYKT gøy, men jeg tapte, selv om jeg ledet de to første rundene(10+10 kast). Skulle egentlig dra ut å drikke idag, men det ble ikke som planlagt, har vært litt slapp og trøtt, så la meg i 9 tiden, men fikk ikke sove så derfor våknet jeg nå haha. Nå sitter jeg og Inger lise å ser på "Legevakten 24timer", det er spennende. 

  

 

Hva skal du gjøre i helgen?

thowback

Sykt å tenke på at det er så lenge siden den sommeren jeg var i Gran Canaria(4år siden), da jeg gikk ut av VGS(2år siden), da jeg var blåruss(3år siden). Klikker helt for meg, hvorfor skal tiden gå så fort? Også er det mange som sier at jo eldre du blir jo fortere går tiden, noe så teit, burde vært omvendt for min del. 

2011: Jeg var veldig glad i å suse på mopeden, elsket å henge på MIX(en liten kiosk med burger og kebab i Salangen). 

 

2012: Bieber fever, var omtrent det eneste jeg snakket om, jeg var også mye på fest og drakk hele helgen, ikke noe alkoholiker men jeg hadde det veldig gøy!

 

2013: Ble ikke roligere, jeg var enda JB fan, festet enda mye og hadde en utrolig vekst på øyebrynene, ene dagen var de tynne men ingen mellomrom, andre dager var de så store at de kunne ha blitt oppkalt for pannebryn..DETTE ER NOE MAN IKKE SER SELV, GI BESKJED TIL DIN VENN ELLER VENNINNE <3 Jeg fikk også lappen i 2013, så dette året gikk for det meste i Opel Corsa, altså jeg bodde i bilen min.

 

2014: Jeg hadde ett jobb år før jeg skulle flytte, var med gode venner og sluttet egentlig å drikke så ofte, var ikke så viktig. Jeg dro heller ut å kjørte tur HELE TIDEN. SERIØST, tenker på hvor mye bensin jeg brukte! 

 

HVAAAAAAA SYNES DU OM DETTE INNLEGGET?

For ett liv

 

Nå sitter jeg og Inger lise, god og mett i leiligheta. Vi har nå nettopp spist fisk, andre dagen på rad. Tidligere idag gikk vi en tur opp til UNN å så oss litt rundt, det var veldig koselig fordi idag har det vært 15+++. Sitter i kjole, meget behagelig. Vi tenkte at jeg kunne blogge om hvordan vi har det, men det må bli en annen dag, nå har jeg fått tatt litt bilder da.

Så vil jeg fortelle hvorfor jeg har lagt ut den sangen som ligger helt øverst av innlegget, jo fordi jeg rett og slett er utrolig hekta. KING KUNTA. Klikker haha, Inger-Lise er veldig lei av at jeg hele tiden synger på den. 

På dette bildet, synger jeg. Hun skulle jo ta bilder av meg, så plutselig begynte jeg å synge KING KUNTA mens hun tok bilder, så hun fortsettet bare hahahaha.

 

Hva synes dere om det nye designet mitt?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Desember 2014


hits