Regrets

There are no regrets in life, just lessons.

 

I dette blogginnlegget skal jeg snakke litt om det å ha anger i livet. Vi alle angrer på ting som vi aldri kan ta tilbake, jeg skal dele mitt største anger.. Året er 2012, jeg gikk andreåret på videregående. Jeg var helt imot tobakk og hadde aldri smakt røyk(det er faktisk sant, har aldri røyket i hele mitt liv. Går ikke glipp av noe). Alle venninnene mine snuset, og jeg syntes det var teit. Jeg skulle iallefall ikke begynne med det, hadde prøvd det mange år før men det endte bare i spybøtta.

En kveld i vinteren 2012 satt jeg hos en venninne, hun og de andre snakket så fint om at det var så godt med en snus etter middag. Jeg lo og sa at det luktet stygt og var ekkelt. Men de utfordret meg til å prøve en boks av det svakeste, så jeg gjorde det. Den første boksen hadde jeg i en hel uke, og syntes ikke det var så godt, men den søte lille boksen var så utrolig herlig, og jeg ville ha mer. Tiden gikk, plutselig var jeg avhengig av det tranget til å putte inn en snus. Jeg holdt det hemmelig for foreldrene mine, men de skjønte det fort. 

 

Idag er jeg så avhengig av snus at jeg kan ikke gå timer uten det. Det er utrolig dyrt, snus er noe av det styggeste som er laget. Jeg har prøvd å slutte, men humøret mitt blir synket til de grader og jeg klarer ikke gjøre noe som helst. En gang da jeg skulle slutte begynte jeg å gråte, det er værre enn kjærlighetssorg. For meg er det en stor del av meg, og jeg angrer den dag idag på at jeg begynte i det hele og store. Skulle bare sluttet når leken var god. Jeg klandrer ikke venninnene mine, fordi folk har prøvd å utfordret meg til å røyke, men jeg har ett så stort hat mot røyk, men snus derimot var liksom en ting alle ungdommer gjorde. 

 

Jeg vil bare råde deg som leser dette, det er ikke kult, det er ekkelt. Og du får stygge tenner som gjør sånn at du må kjøpe inn tannbleiking for å holde tennene i stell. Men jeg syntes ikke det så noe kult ut da jeg startet, jeg bare ville kjenne den følelsen som alle venninnene mine syntes var så fantastisk. Og alle synes snus er kvalmende i begynnelsen, så hvorfor fortsette? Jeg vet ikke. Jeg er dum. Ett svakt menneske, men vær så snill å ikke begynn om du ikke har gjort det enda, folk vil bare dra deg ned i myra slik at du også må bruke 1000-2000 i mnd på noe som er bortkastet. Jeg ville aldri påvirket NOEN til å gjøre det. 

 

 

Så mitt spørsmål til deg, hva angrer du mest på?

 Godt å føle seg trygg

Hei, dette er ett innlegg om hvor gald jeg faktisk er, og takknemlig. Igår dro jeg og Lene til Tromsø, prøvde lenge å finne fram til kollektivet jeg har begynt å flytte inn i. Når vi endelig fant det ble vi lettet. (Adressen fantes ikke på kartet. Eller GPS. Så sleit litt.) Vi sprang inn for å finne rommet mitt, det er perfeekt, hele huset er på fire etasjer og en skikkelig studentbolig, med tagger på vegger og store vinduer. Jeg tok bilder fra rommet, men vil egentlig vente til jeg har flyttet inn alt, nå ser det litt halvveis ferdig ut, det er ikke så pent. Men gleder meg til neste gang jeg skal dra dit å sove over, må bli vant til bylivet, ikke så vanskelig, men må jo busse til skolen hver dag og hjem, tror det blir litt skummeelt, men alt kommer etter hvert. 

 

På bildet kan du se litt av det jeg kjøpte i Tromsø, shoppingpia94.

 

skal du flytte hjemmefra denne høsten?

Fisketur

Igår kveld dro jeg, Ine, Lene og Ådne til Mjøsundbrua og fisket. Det var veldig koselig, fikk tilogmed 4 fiks på kroken, ikke at de var så stor..det var bare småfisk. Men gøy var det. Når jeg fikk en fisk skulle jeg kjappe meg å ta den av kroken for å kaste den i havet, slik at den overlevde. Ine ble så lei seg da fiskene døde. Trist. Hunden til Lene var også med, men vet ikke hvordan navnet hennes skrives, men kan prøve, Cassi, det må jo være sånn(?), hun var veldig opptatt av fiskene, og skalv for hver gang det kom en ny fisk. Den siste fisken skulle hun til å spise faktisk, hahaha. Søt. 

 Trivelig å gjøre sånne ting. Så for en gangs skyld  tok jeg med meg speilrefleksen. Liker du å fiske?

musikk til humør

Hei, i dette innlegget skal jeg fortelle dere hvilken musikk jeg hører på, spørs hvilket humør jeg er i liksom. Dere kan også følge min store spotifyliste her, det er over 2000 sanger der, samlet opp fra 2009. Jeg er veldig variert i musikk, og det er noe jeg må ha hver dag, uten musikk ingen meg rett og slett. Og jeg er ofte å leter etter ny musikk rundt omkring på nettet, det er kos. 

 
 
 
 
 

 

 

Så kan dere følge spillelista mi, dere ser hvor variert jeg er. Heeelt syykt!!!! neida. Men følg lista mi så får du med deg det nyeste!
 

 

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits