Send meg hit

Om jeg skulle valgt en plass å være nå ville det vært syden, ligget på solsenga med en iskald drink. Idag dro mamma og søstra mi til syden, jeg er ikke bare litt sjalu.. 

 

Skal til syden i August er planen om jeg ikke kommer med på denne hemmeligheten som jeg ikke har fortalt dere enda, men om jeg kommer med må jeg nesten utsette hele syden til noen mnd. etter. Det blir i neste uke jeg får beskjed om jeg er topp 20, nå er jeg topp 30 så det er ikke sikkert. Men se disse bildene nedenfor, får frysninger...
Overskrift

 
13år bak skolebenken

1-5: Bakkehaug skole (Målselv)

5-8: Hunstad Barne/ungdomskole (Bodø)

8-10: Salangen skole (Salangen)

1 VGS: Helse og Sosial (SVGS)

2 VGS: Helsefagarbeider (SVGS)

3 VGS: Påbygg (SVGS) 

 

Bak meg står det veldig mange år, med oppturer og nedturer, jeg er ferdig med 13 år bak skolebenken. Det er egentlig en sikkelig rar følelse, husker egentlig omentrent alle dagene på Sjøvegan VGS, har hatt det så trivelig at jeg tar alt som gode minner. Det eneste er at jeg skulle ha gått i Tromsø iår, det er for sent å søke så det blir neste år. Ett år uten skole, bare jobb, gruer meg egentlig, tror alt det sosiale blir litt borte! Nei nå skal jeg ikke tenke på det, nå tenkte jeg å fortelle det beste med HELE vidregående. 

 

Det beste med hele vidregående er hvor mye mer voksen man blir på det, jeg tror alle trenger 3 år med vidregående for å vokse opp fra ungdomskoledrama. Såklart har det vært mye drama på vidregående, ting man angrer på at man har sagt osv, men man lærer seg etter hvert å bli mere saklig i krangling. 

 

 

 

iPhone, endelig!

Hei allesammen, idag fikk jeg telefonen min som jeg har sittet så lenge å ventet på. Det var herlig!! Å gå fra samsung til iPhone er veldig rart, men jeg venner meg sikkert til å ha en mindre telefon med mindre tastatur senere. 

 

Så langt er jeg VELDIG fornøyd, alt med telefonen er mye bedre. Pou koster penger å laste ned, det er minuset, men det gjør meg ingenting!!

hehe, lastet ned et program der jeg tar bilde av meg selv der jeg setter inne justin vedsiden av meg. 
FØRSTE REAKSJON, TATOVERING


Kom på idag at jeg faktisk ikke har delt med dere hvordan denne tatoveringa gikk, det gikk som dere kan se på filmen, var kjempenervøs men til slutt når nåla stakk inn kunne jeg...skal ikke spoile, dere må bare se hvordan det gikk. For deres beste tar dere opp kvaliteten, så sykt dårlig kvalitet på den om ikke du bytter kvalitet med å trykke på tannhjulet. 

Tattovering

Hei alle sammen, på fredag skal jeg tattovere meg for første gang, gud som jeg grugleder meg. Jeg er ganske sikker på hva jeg skal ta og gleder meg! Det kan jeg gjøre til en liten overraskelse, nesten ingen som vet hva jeg skal ta men kan fortelle dere at det skal være på håndleddene mine, så det kommer til å gjøre veldig vondt. Men må man ikke lide for skjønnheten?

 

;)

 

Jeg har som sagt eksamen, men øvde i hele går så jeg føler at alt er trygt idag, kom opp i Internasjonal Engelsk. Eksamen min er imorgen, den gleder jeg meg bare til, elsker å ha muntlig. Det som er litt skummelt er at jeg vet ikke hvor bredt jeg skal gå i dette temaet, men jeg tror jeg har tatt de viktigste faktorene. Snakkes!

Eksamen og en hemmelighet

Hei allesammen, nå har jeg kommet opp i eksamen og har en hemmelighet som dere ser i overskriften, har jo sendt snap til alle vennene mine på snap hva det var men jeg skal holde det hemmelig helt til alt er sikkert. Dere får kose dere med denne sangen og PRØVE å gjette hva jeg kanskje skal være med på til høsten?? Isåfall skal jeg synge denne på programmet

 

 

Gjett

Fra Samsung til iPhone

Om 3 dager er det ikke lenge til jeg får noe jeg har ventet syykt lenge på, iPhone. Nå har jeg en Samsung Galaxy S2, suger mildt, til alle dere som har planer om å kjøpe den, ikke gjør det. Har hatt min telefon i ett år og her er en liste av ting som gjør det til en kjedelig telefon..

1. Kan ikke filme med utekameraet på snapchat, hele telefoen klikker og lager en sånn syk lyd så slår den seg av.

2. Når mobilen har slått seg på er strømmen gått fra 90% til 18%. 

3. Når telefonen endelig er startet kommer det en sang som er så SYKT irriterende og slår seg ikke av. Fant sangen på youtube, omg klikker på den.

 

 

4. Mobilen har virus, det kommer alltid opp en sånn rar greie der det står "HEI, VIL DU SJEKKE UT IQ'EN DIN??" så kan man trykke "JAA!!" eller "Nei." 

5. Alle de forbanna gangene Apple har fått ut apper 10 mnd før Android, man er alltid sent ute med apper og alt blir "ut" før man får det på sin telefon..

 

 

Skjønner dere hvorfor jeg i det hele tatt bytter telefon? Pluss at iPhone er en så sykt fin telefon! Nå er det slutt på alt tull med den stygge fæle telefonen, har hatt den tilsammen i 2 år nå (knuste den svarte..) 
LEVELS REVERSE

Når jeg hører denne sangen så vil jeg gjøre som jeg gjør på dette bildet. Levels er faktisk like konge in reverse som orginalen!!

 

FEEET LÅÅÅÅT

Videoblogg, svar på spørsmål

Trykk på tannhjulet og endre det til 1080p
Spørsmålsrunde

Heihei, imorgen skal jeg svare på spørsmålsrunden, denne gangen lover jeg å svare, vet ikke om jeg tar det på video eller lager ett langt innlegg om det. Det er lenge siden jeg har gjort noe som dette på bloggen, vil ikke slette den heller fordi dette er noe jeg liker. Her er bilder fra igår, katta mi heter Noldus(ja som i Harry Potter) og jeg er så glad i han. 

Spørr ivei. Svarer imorgen om jeg ikke har kommet opp i eksamen.

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits