"We like to sleep all day, and party all night"

det er ungdommer idag. igår var jeg på grillparty hos en venninne og det var kjempekoselig! jeg dro hjem ganske tilig, i ett tiden. så stekte jeg meg mat eller noe sånt så la jeg meg. å idag våknet jeg kjempe tilig, klokken ett!! er sjokkert! bruker å sove til middag, men det er jo kanskje fordi døgnrytmen min egentlig er sånn at jeg er våken til klokken seks. men jeg var utslitt igår, heldigvis! 

såå...hvordan var din dag igår? :)

Rosa dip dye!

idag har jeg gjort det, endelig! jeg fikk pakken igår, men var ikke hjemme igår så hentet ut pakken idag. det er liksom så rart å se ned på håret sitt, fordi det er så knæsj! haha, hadde jo egentlig lyst på babyrosa, samme som mopeden min, men det ble knæsjrosa. gjør ingenting for all del, er fornøyd! 


haha føler meg som en hippie! 

 

Kunne du tenkt deg å tatt dip dye, isåfall, hvilken farge? :)

God sommer musikk!

 

god sommer <3

Nyvasket leilighet og en utrolig god nyhet!

Idag da jeg kom hjem fra Gro måtte jeg vaske leiligheta, det blir så fort rotete når jeg er en rotete person, som dere sikkert vet så har jeg ventet nå på Susan(bestevenninna mi) i flere uker, for noen uker siden sa hun til meg at hun hadde bestilt flybilletter, men det var en hemmelighet når hun kom. Så idag når jeg vasket ringte jeg henne, jeg var sikker på at hun ble å komme til helgen, hun sa til meg at hun kom på fredagen, men plutselig sier hun at hun er på Salangsverket, "eg e på verandaen" sa hun og jeg trodde ikke på det, men jeg heiv på meg uggsene og gikk ut, der stod hun!!! Jeg spraang som en tullibg bortover og møtte henne etter 5 mnd! Ååh det er så herlig å ha henne tilbake. Alt er bra nå,nyvaska leilighet og bestevenninne tilbake, snart er det nillionfisken og da kommer Charlotte og Iselin hjem. Herlig! Jeg tar lappen, kjøper meg en feet BMW og livet er fantastisk!! Haha jeg er så glad!

Wihoooo!!!!!

Photoshoot med flotte Gro

inatt skal jeg sove hos Gro, det blir kjempekoselig! vi er ute i den vakre skogen, det er der vi er, haha. nå er jeg i seljeskogen, jeg ble ikke fornøyd med ett eneste bilde, lagde for det meste grimaser osv, så imorgen skal vi ut å ta nye bilder da men her er bildene!hahaha, kos med hunden til Gro! aw  god kveld vidre!

Nå har jeg fått grått hår!

kjære blogglesere, kjære du som bare klikket inn her for se meg med hvitt hår, ja jeg har farget det hvitt. her er grunnen. 1. jeg skulle farge extansionet mitt så ble det hvitt fordi jeg lot silvershampoen fungere en halvtime isteden for 3 min, hehe. 2. fordi jeg måtte farge resten av håret mitt slik at jeg ikke fikk gult hår med hvite tupper. og tre, det ser grått ut, nais. 

hva synes du? også snart blir det rosae tupper! sikkelig makeover!

Dip dye

hei hopp alle sammen, idag er det søndag, dette betyr spotlight sending på www.salangen-nyheter.com klokken 20:00, håper du ser på. ser dere overskriften min? ja jeg har virkelig vurdert lenge nå å kjøpe meg rosa hårfarge å farge tuppene mine rosa, men så kom jeg på noe enda bedre, for ikke å angre, hvorfor ikke bare farge hair extensionset mitt istedenfor? så det er det jeg skal gjøre nå da. har bestilt rosa farge på www.superkul.no , det er der du finner det om du lurer på! 

 

jeg husker da jeg var mindre, sikkert sånn 8 år, da bodde jeg i målselva og vi kjørte forbi en jente som hadde røde tupper, jeg maste på mamma i flere dager om at jeg ville ha rosae tupper, men fikk det aldri. når jeg fortalte dette til mamma idag at jeg skal gjøre det så sa hun bare; åhærreguud... 

 

det er en venninne fra bardu som har det, synes det er så sykt stilig! så Maren, nå har jeg blogget om deg(lovde henne det). Hva synes du om dip dye? :)

Mine dumme gullkorn!

*Jeg gikk i 4 klassen og en lærer skulle forklare oss at jorda var rund, han skrellet en appelsin og jeg brøt inn.*
"Åååå, så det betyr at kartet e feil egentlig?"
"Nei serine...Det betyr at kartet e strekt ut."
"Nei, du sa jorda va en appelsin?" 


*Klokka skulle stilles en time FRAM og jeg og bestevenninna mi(Charlotte) pratet om at vi fikk sove en time lengere, plutselig sier hun.*
"Nei serine... det betyr jo egentlig at vi får sove en time mindre.."
"Nei charlotte, hør no her! Du tar klokka en time fram og klokka blir en time lengere"
"Serine....nei! Når du tar klokka en time fram så miste du en time!"
"Neeeei! Hør no! Klokka e no 11, det vil si at... vent litt..."
"ja skjønne du??"
"Nei! FORDI OM MAN STILLE EN TIME TILBAKE SÅ MÅ MAN LEGGE SEG TILIAR!!"
*Slik fortsatte den samtalen i en time, Charlotte holdt på å le seg ihæl.* 


(Klassiker)
*To klassekamerater satt å snakket om Barcelona som da er ett fotball lag, så brøt jeg inn.* 
"E ikke landslaget til Barcelona Frankrike?"


 

*Jeg skulle steke mais, men før jeg heller den opp i stekeplata går jeg ut til lillesøstra mi og sier:*
"-Vest eg steike mais, blir det ikke popkorn da??" 
*Lillesøstra mi slo seg i hodet... *


 

*En historie...Jeg spurte læreren min hvordan hitler døde, dette var i tiende klassen, så sier han "han døde på gratangsfjellet"
Ett år etterpå....
*Jeg og to venninner satt på chatroulette å snakket med folk, så kom det tyskere så sier jeg*
"Hitler died on Gratangsfjellet."
*De to venninnene mine bare så rart på meg og vi googlet det. Tenk at læreren min løyg til meg og jeg trodde på det!*

 

 

#Teenager post, kjenner du deg igjen?

kjenner meg igjen i alt, hahah :)

Innkjøp i navik

her er bilder fra når vi var på narvik, helt gal!
og når jeg kom hjem for å liksom skulle blogge så fant jeg ut at det var:...

så jeg dro på det og fikk ikke blogget om innkjøpene!.... her er de da:

hm, 99,- for hver

bikbok, 249,- (fint rot bak i senga...:$)


husker ikke hvor mye den kostet, cubus.

husker heller ikke hva den kostet, cubus. 

 

 

så det var alt. idag har lillesøstra mi feiret 14års dagen sin, jeg har baket kake, lagd middag og fått vært med litt i bursdagen. jeg lagde oreokake, nam. men OPPTUREN idag var at lillesøstra mi fikk to plakater av Justin Bieber, og jeg hadde så sykt lyst på det, så hun ga det til meg selv om hun også elsker han, er ikke det fantastisk snilt?! sjekk ut:
eg elskar det..... okei det her ble et random innlegg som såklart ble rotete. skal blogge mere senere. og ja jeg kjøpte meg også mobildeksel, rosa. sånn ferdlig! :)

 

Ny mobiltelefon, endelig!

nå har jg fått samsung galaxy s2 i hvit. hehe, dere kan jo få se hvor fin min svarte er nå, det er bare knust ett parr ganger. herlig! liker den hvite bedre, den virker bare bedre enn den svarte, kanskje fordi jeg ikke husker hvordan det var å ha en skjerm som ikke var oppknust? neida men jeg elsker den. sussmuss, nr mitt er 94050637 btw. hihi
ofc....justin dukket opp på mobilen da jeg slo den på! for ett herlig syn!

Serine, lappen??

idag har jeg øvelseskjørt, kan helt ærlig si at jeg ikke er noe særlig flink å kjøre bil. det var sykt flaut at jeg stoppet bilen i et kryss og det kom en dame bak meg SOM IKKE HADDE RESPEKT og tuta liksom, så jeg fikk litt bakoversveis fordi hun måtte jo skjønne at jeg....kvelte...ja bilen, ett parr ganger....! 

 

men hvorfor har jeg denne overskriften? jo fordi jeg har bestilt kjøretimer. jessuhimmelfader i jesus kristus navn! jeg kan ikke skjønne at denne dagen bare nærmer seg og jeg snart er atten år. gleder meg til å få en sikkelig feeet bil med sikkelig sub! viktig, ettersom jeg kommer til å ha den desidert beste musikken! OG da kan jeg kjøre rundt omkring isteden for å feste, wihoo!!

haahhaa der sitter jeg i drømmebilen! god kveld videre! jeg skal prøve å slappe av etter denne syke hendelsen!

platinablooond!

har egentlig bare vært gul i håret siden jeg bleika det, men nå er det platinablond og jeg liker det. tror jeg skal farge fakehåret mitt å begynne å bruke det igjen. og ja jeg er lei lugg, men jeg skal prøve for harde livet å holde luggen fordi jeg ønsker å ha den, men jeg får så nydelig hjelmsveis etter å ha kjørt mopeden med den, den står liksom utover da, nydelig<3

 

wihooooo. bra kvalitet på wwwweeebcaaam. 

Jeg blir å savne Markus!

Markus Brose Fossli. Dette innlegget er til deg. Jeg blir å savne å gå i klasse med deg fordi du har en så sykt bra humor og vet alt som er rett. Her er bilde av markus:

Han synger i et band som heter Mind Of Diar og er veldig flink til å synge.

Nei....vi holder ikke på men jeg fikk denne mld av han stakkars:
Haha, også skrev jeg dette innlegget med stor forbokstav og ingen smiley fordi Markus ikke liker det. Takk, og ja jeg blir å savne deg <3

Trampoline

idag da jeg stod opp (våknet til den her låten) isbilen... så gikk jeg opp, spiste en is, eeheheh, og gikk ut for å jogge. jogget, dusjet, gikk ut å hoppet på trampolina, kverka sikkert 20 edderkopper idag i leiligheta så det var kanskje på tide å vaske. vasket og gikk ut igjen for å hoppe. sånn har dagen min vært. koselig!

ha en fin dag vidre! nå skal jeg dra til Victoria <3 snakkes ;*

Svar på spørsmålsrunde, videoblogg!

takk til alle som har spurt, og ja jeg fikk også en del kommentarer om at jeg ikke må skrive småe bokstaver i innleggene, men jeg klarer liksom å skrive mye fortere når jeg ikke må trykke på den der pil oppover knappen. desverre :) 

 

 

haha håper dere likte videoen, har faktisk sotte å redigert den i hele dag...fordi plutselig fikk jeg bluescreen så alt slo seg av. så her er den da, over her altså!

hhhhhhaaaaahhhhaaa

Endelig sommerferie!

nå har jeg endelig tatt sommerferie og jeg elsker det. idag har jeg vært på skolen og jogget. skal begynne å jogge annenhver dag fra nå av, men tilbake tik skolen. det var sikkelig trist å si hade til de som flytter avgårde. camilla:( åååh. charlotte får jeg jo se til neste år uansett. og camilla lovde meg å kjøre hit å besøke meg så jeg tar det ikke så tungt, hehe! 

<3<3<3

JEG HAR PRATET MED PARADISE DENNIS

åååh! det beste som kunne skje noen gang (for uten om justin bieber, det hadde vært svært det)! tok opptak av det men så hvor faktatisk kleint det var så jeg legger det ikke ut. grunnen til at jeg fikk prate med han var fordi jeg var med i en konkurranse på et ungdomsprogram "status" og jeg vant å prate med han! WIHO I LOVE HIM!


 

HAPPY GIRL!!!!!

Sol og fint vær!

heihei! den tverrfagelige eksamen ble da som tema "hjerneslag", det er veldig komplisert men jeg takler det sikkert. mamma kommer hjem idag og da skal vi øve, hun kan mye om det siden hun har vært hjelpepleier i 17 år. idag er det nydelig vær, jeg har tatt på meg sommerklær og skal sole meg litt, samtidig som jeg jobber. 
hva skal du gjøre idag?

Spørrerunde

nå skal jeg herved ha en spørrerunde til, så det er bare å spørre. lurer du på noe? spørr.
og foreesteeen. skal svare på videoblogg for å være sikkelig snill! 

Dette er til alle dere! 

 

(og ja dere, fikk fire på eksamen) 

Eksamen om en time

hei og hopp, nå begynner nervene å komme og jeg sitter her å tenker på at det skal gå bra, selv om jeg er veldig redd. skal sbart kjøre innover på mopeden så må bare lage ett kjapt innlegg. snakkes;*

serlovv @ instagram

Mine sommerhits 2012!

 

 

har du noen nye låter du vil dele med meg som du tror du blir å høre mye på i sommer? 

Eksamen imorgen og Ramsund

imorgen er det eksamen, jeg gleder meg egentlig fordi nå kan jeg virkelig det jeg skal vise fram. forventer en to'er og håper på en tre'er. men jeg er først imorgen tilig så jeg gleder meg bare til å være ferdig. det som er problemet mitt det er at jeg surrer sånn når jeg prater engelsk og blir så flau, blir flau av det meste men det her er virkelig flaut, skal stå der oppe å si feile ord? flaut. det jeg skal prate om er "hvorfor de fleste eldre ikke trives på det norske sykehjem". glad jeg fikk det temaet jeg fikk da. hehe

 

til helga skal jeg være med Emily til faren sin og Charlotte skal være med. det blir kjempekoselig! også har jeg turnoppvisning med ungene mine(de jeg trener) imorgen i idrettshallen, så håper alle sammen kommer å se på, klokken 18:00! 

  

 

kos dere videre ikveld 

JEG SKJØNTE DET!!!!!

jeg kom opp i ENGELSK MUTLIG! ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆH. shit er så sur nå. temaet er : health and social care..... heldigvis det isteden for indianerne osv, så jeg er jo ikke så sint. bare sint fordi jeg må prate engelsk! åh. det her tenker jeg nå:

 

OVER OG UT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karma is a bit*h

jeg er helt sikker på at jeg kommer opp i ENGELSK på onsdagen. det er så typisk, bare venter liksom på at de roper opp "da starte vi me muntlig engelsk, fra klassen 2hea... Serine Løvberg..." fyfader da pisser jeg på meg, kjenner nervene kommer. så imorgen har jeg fri og skal nyte min siste dag uten stress fordi jeg vet at jeg kommer opp, og greit nokk at jeg har en 4'er i engelsk muntlig, egentlig 5, men det er fordi læreren vår er så snill. jeg kan ikke snakke engelsk uten å begynne å le og bli sikkelig nervøs! aah.... 

EG BÆRE VEIT AT EG KOMMER OPP I ÆNGELSK! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Espenesfesten

igår var det da bygdefest til dere som ikke har hørt det, det var kjeeempegøy å møte masse nye folk som jeg ikke kjenner og kjente. spesielt koselig når det kom folk bort til meg og kunne navnet mitt, og fortalte at de leste bloggen min. aw jeg er enda smigret.... MEN dere lurer sikkert på hva jeg gjorde denne kvelden, gir ikke detaljer men hadde det veldig fint med venner og la meg ikke før i femtiden. sovnet av på toalettet til charlotte og litt sånn dær. haha. (instagram@serinelovv)

 

natta <3

FÆST PÅ BYGDA

idag er det bygdefest i brøstadbotn, gleder meg noe sykt :)

 

bestejentene mine;*

Da har jeg klipt håret mitt!

endelig gjorde jeg det, trodde aldri jeg ble å gjøre det men jeg hadde som sagt en følelse i magen min som sa gjør det. jeg er fornøyd, er ikke noe irriert over at det nesten henger i håret mitt, men jeg hadde ikke klipt meg om jeg ikke var forberedt på at det skulle henge i øynene mine. her er resultatet:
hva synes du? :))

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits