Aqua Land og bursdag

idag har lillesøstra mi bursdag, vi spiste på pinokkio og alle på pinokkio begynte å spille "happy birthday", beste av alt, hun ble flau. 

 

aqua land er en stor badeplass her på gran canaria. jeg tok ALLE skliene, det er heelt sykt fordi jeg liker vanligvis ikke å gjøre ting som er høyt oppe, i stor fart osv. jeg koste meg sikkelig, jeg har aldri vært med på noe så sykt i mitt liv. jeg kjørte boomerangen, den VÆRSTE sklia der. fyyfaader for ett sug. jeg har ikke noe særlig bilder fra idag, men googlebilde går bra det? alle som drar til gran canaria, dra til aqua land. 

denne tok jeg 2 ganger, den verste av alle skliene på maspalomas, vi startet der oppe og sklei nedover og fikk sikkelig sug i magen, så for man fram og tilbake til man stoppet. jeg hylte og hylte. har det på film men kan ikke legge ut desverre. men når jeg kommer til norge SKAL jeg legge ut! natta. imorgen skal vi på shopping!

"æ trur ikke det"

jeg bruker vanligvis å si "eg", men siden søskenbarnet mitt og de andre sier "æ" har jeg fått bodø dialekta mi tilbake, ikke at er noe problem, men foretrekker "eg". idag har jeg bare sittet for det meste inne fordi igår på stranda ble jeg sol breent, da har jeg sittet inne å hadd latterkrampe, en dag inne gjør ingenting. vi gikk ut for å spise, så jeg var ute, bare ikke i sola.

 

blogginnleggene fra igår var sløve, jeg satt lenge å lastet opp bilder, hadde ikke tid siden jeg hadde det så morsomt med de andre. nå har jeg tid. de andre er nede på spillerommet, som det bare er billiard på, jeg liker ikke billiard, så jeg er her å blogger heller, sitter på verandaen. tror det er rundt 20 varmegrader, eller mer. 

 

imorgen skal vi til badeland, en plass med masse skiler og sånn, siden lillesøstra mi blir 13 år så må det feires, gleder meg kjempemasse til det, liker sklier!bilde fra stranda, jeg hadde slått hjul og sånn, så etterpå så jeg ikke ut. halve bhen vises jo (btw bildene er små fordi jeg kan ikke laste opp store bilder i syden)

the beach

snakkes

er ananas inn?

sigurd og meg. begge hadde en lik t-skjorte, er ananas inn? hhahahah

im living in a dream right now

gran canaria er fantastisk. jeg har virkelig ikke ord. idag var vi med en båt for å se på delfiner, men det kom ingen, det eneste vi så var flygefisker, noe jeg aldri har sett. så kjørte båten oss til en "kardemommeby" som jeg kaldte den, siden den var så søt og sånn. 

etter å ha vært på den plassen, der jeg kjøpte skoen mine også, dro vi rett hjem for å slappe av. jeg blogget litt, tok en dusj å fikset meg for kvelden, så gikk vi ned på en resturang som het "tango", en kjerring stod å sang der hele tiden, hun skulle også synge dancingqueen, men hun kunne ikke en gang si "young and sweet", hun sa "hofjen weed..", serriøst, hun kunne ikke sangen! så kom det en tryllekunstner å hadde show. det var morsomt. bildene for dagen, som tar iallefall 1 time å laste opp, minner bare på det.

 


brukte 1 time på bildet ovenfor. fra nå av, småe bilder, selv om jeg hater det!...: 


nettet er dårligst på kveldene, så jeg må blogge småe bilder på kveldene, desverre, det ser ikke ut, men jeg skal prøve å få blogget på dagen, så slipper jeg den driten. god natt!

ohlala, new shoes

ohlala, i love them! 239,-

sushi

overskriften sier noe? jepp, idag smakte jeg på sushi, det var ikke så ille som jeg hadde trodd, det var O.K. etter å ha spist på kina stedet, gikk jeg og lillesøstra mi på desperat vifteleting. vi letet og letet, så endelig fant vi en butikk med en liten vifte, en sånn rosa plastiskvifte som i norge ville ha kostet, sikkert 15kr. han som jobbet i butikken sa "10 euro", jeg sa "for both of them?" han bare "no, for one.." jeg kjøpte de, men så i ettertid ble jeg litt sur fordi jeg hadde blitt lurt så jeg gikk tilbake å sa "sorry, but my mom bought me the same fan. can i get the money back?" han bare ristet på hodet, jeg er sikker på at jeg stod der i fem minutter for å prøve å få pengene tilbake. men han, neeida han ga rett og slett faen i det... d.u.s.t. fra nå av skal jeg ikke bli lurt!

snakkes imorgen

nye innkjøp fra gran canaria

jeg har lastet opp bilder i en halvtime nå. skal prøve å blogge her ifra, ser ut som det fungerer nå faktisk! skal også endre designet mitt om en stund, jeg blir desperat av å ha en header nå!


viser også ett bilde på slutten som viser hvor mye farge jeg har fått på denne uka som har gått :)


jææ storkoser meg

jo jeg kan blogge, jeg har bare ikke noe særlig tid. jeg tenkte å fortelle dere litt hvordan det går med meg her nede. jeg har vært på shopping, spist på mange forskjellige plasser, fått forespørsel om jeg vil være kjæreste med en dude og blitt brunere! 

selv om jeg ikke kan legge ut bilder, så tar jeg bildene fra arkivet, det eneste valget... men jeg storkoser meg dere! når jeg kommer hjem (4.juli lander vi i oslo), da skal jeg love, det blirt ett stoort innlegg!dere må også like facebooksiden min her. talks <3

gran canaria

kan ikke blogge her ifra, desverre. dette drittnettet vil ikke legge ut bilder, men jeg koser meg sikkelig her! 35 varmegrader er bra!!

hade bra norge, sees om 16 dager

flyet går 09:30, så det er en time til flyet går. jeg er avslappet, ikke redd, har vært på tax free'en å kjøpt meg sminkeservietter, godis og tyggis. har også kjøpt boka "vann til elefantene", skulle låne den hos susan, men glemte det helt av, like greit å kjøpe den! 

det er bra det er nett på flyplassen, ellers hadde tiden gått enda saktere. jeg blir helt klart å blogge i granis(gran canaria), som jeg kaller det. 

her i oslo regner det, drittvær. så jeg gleder meg faktisk til å komme meg over skyene, der er det sol, særlig til målet, sola steiker der! når jeg kommer fram skal jeg hoppe rett i bassenget, såklart sjekke inn, kle på meg bikini og smørre meg inn i solkrem først da.

hadee ;*

gardemoen airport

nå er jeg på vei til syden, igår pakket jeg på denne tiden, idag sitter jeg på et hotelrom å chiller. siste skoledag var egentlig ganske bra, ble hentet kvart på tolv av mamma før vi dro til evenes der flyet skulle gå til gardemoen. jeg grua meg sikkelig til flyet,desverre. jeg liker ikke fly, den førlesen før jeg skal på fly hater jeg, men imorgen skal jeg jo på en enda lengere flytur, så dagens flytur var bare en smakebit, så jeg grugleder meg til imorgen, skal jo til gran canaria, så det er jo null stress!

 

lillesøstra mi har fått seg et kamera, så vi blir å flime i syden, av og til blir jeg å komme med filmsnutter. idag har vi jo filmet litt i flyet, men sånne unødvendige ting orker jeg ikke legge ut!
gleder meg sånn til imorgen. husk å følg bloggen!

FINAL COAT

nå har jeg pakket det siste, lastet over musikk til mp3, ladet opp mobilen og alt er klart! nå gleder jeg meg sikkelig. kommer til å blogge fra gran canaria. dette blir utrolig bra. jeg kan jo forklare dere hva som skjer disse dagene!

 

imorgen reiser vi til gardemoen, der vi skal sove på et hotel til lørdagen, så tar vi flyet klokken 05:00 til gran canaria, flyturen varer 6 timer tror jeg. så kommer vi fram til gran canaria, der jeg skal bade, sole meg og slappe av den første dagen. blogger på kvelden! så jeg blir sikkert ikke blogge før gardemoen imorgen. snakkes imorgen da!!funn!!

syden sanger

imorgen reiser jeg dere. blogget ikke igår, sol hele dagen så det ble ikke tid til noe blogging. samme med idag. nå sitter jeg å laster ned sanger jeg skal høre på i syden når jeg soler meg, dette er mine sommerhits for tiden. pluss mange fler.

 

 

har du noen sommersanger?

lakserosa 14062011

- love

kanotur

idag har jeg vært på kanotur med den herlige klassen min (heart), det var sikkelig koselig, vi gikk ned til kanoene, og jeg kan heeelt ærlig si at jeg ikke ville med det første, men jeg ombestemte meg. 

vi rodde i kanskje en halvtime, før vi for inn. kan slenge ut bilder. koselig.


ida, janita, meg, hanne og elise


victoria og gry


her sitter vi i kanoendigg!

Luftambulansetjenesten

jeg lå nesten å sov,da det hørtes ut som et fly skulle kræsje i huset vårt. lyden ble sterkere og sterkere, jeg forstod ingenting. jeg og lillesøstra mi gikk ut av vinduet, da vi så ut av vinduet var det ambulansehelikopteret som kom. det brølte og landet, så ble det stille.

kanskje ett kvarter etterpå begynte det å lage lyder igjen, jeg spurtet rett til vinduet for å ta bilder, fordi jeg skjønte ikke hvilket helikopter det var, da jeg zoomet inn på bildet så jeg jo at det stod "lufttransport", så jeg forstod det.

wow. hvem ble henta?...

kamp

idag har jeg vært på kamp. spist burger, vært på familiebesøk og bare slappa av. stod opp klokken 15.30. o m g.random rekkefølge. nå skal jeg sove. god natt

mo ha ha ha ah!

den morsomste youtuberen, sjekk ut!

 

party rock is in the house tonight, everybody just have a good time

igår/inatt var jeg i fjæra å hadde det sikkelig morsomt. skulle legge ut bilde av mine største og søteste lesere, bardujentene. haha, de er så søte. kom bort til meg å sa "VI VIL VÆRE PÅ BLOGGEN DIN", haha. jeg hadde ikke kamera, så det ble mobilkvalitet. noe som er helt fantastisk nydelig!

hele dagen startet med at jeg dro til christel, fiksa meg og dro innover i fjæra. da jeg kom dit var det mange som alerede var dårlig, stakkars. senere på kvelden var det bare sikkelig morsomt og veldig livlig! skal bare slenge ut dette bildet, vi snakkes.hahahahahahahahahahahhah! FUN 

pakking til syden?

nå er det bare 6 dager til syden, 5 dager til vi reiser. jeg skal til gran canaria på puerto rico, jeg gleder meg sikkelig mye nå. sitter å laster ned musikk jeg kan kose meg med på ørene i flyet og når jeg soler meg. jeg skal lage dere en liste som dere kan laste ned de perfekte sommersangene, det har kommet mange sanger ut nå!

mange av dere lurer sikkert på hvorfor jeg pakker så lenge før jeg drar, det er fordi jeg rett og slett vil være hundre prosent sikker på at jeg får med meg alt, jeg vil ikke komme til syden å tenke "nei faen jeg glemte det..", derfor pakker jeg ferdig de tingene som er nyvasket som jeg skal ha med da, legger de i kofferten og tenker ikke mere på de klærne. jeg gleder meg, lett!

kiss

besøk av en liten tass

inatt sov Christel over. da jeg våknet hadde vi fått besøk av en hund, en pølsehund. aaw hun er så søt, grunnen til at vi har henne nå er fordi vi skal se om vi kan passe henne i sommer. vi må passe henne for eierne skal til syden eller noe. det som er dumt er at vi er i syden da, så vi får ikke vært hjemme. men jeg har blitt litt kjent med den hunden.

vår egen hund, Ronja, er sikkelig sjalu når jeg roper på den andre hunden Frida. da kommer Ronja med en gang springende fremfor meg. sjalu eller?


ronja og frida
jeg elsker å vaske deg!

ikke deg! mopeden min. jeg må bare blogge som bare det for dagen, for jeg veit at resten av dagen går ut på soling og kos i sola. igår var jeg ikke så flink så... jeg har vasket mopeden min idag, vi var ferdig på skolen klokken 11, så jeg har vel hadd veldig god tid idag. jeg elsker å vaske mopeden, det føles så ny da når jeg kjører med den.

jaaa, jeg fikk foresten 4 i i ENGELSK. O M G, dere skjønner at jeg er ikke noe særlig god i engelsk, men tenk at jeg fikk det! ifjord hadde jeg 3, så iår er jeg lykkelig!

har du moped/bil/sykkel(?)/motorsykkel?

topp 2 sommersko

jeg har mange sko. mange forskjellige. men de beste skoene jeg har er de lette sommerskoene mine, i love them. jeg er ikke en jente som liker å skille meg ut, men nå i det siste har jeg kastet meg ut i de klærne jeg vil ha på meg. folk reagerer som de vil, men jeg driter i det bare jeg føler meg bra.

men her kommer topplista mi av de skoene jeg har. såklart finnes det finerer sko, men disse skoene er herlig.

2.
1.lag du også et innlegg med dine fineste sommersko:)

just a small town girl

idag har jeg bare koset meg i sola, virkelig koset meg. jeg har solt meg i hele fem timer, det sier jo bare litt. har ikke brukt solkrem og fikk ikke noe brennheter, bare en litt brunere farge, herlig! jeg har også vært ute å kjørt med janita, hun fikk låne mopeden hos bestefaren sin så vi tok noen runder. 

så her kommer moppis bildene. YO
hadee <3

jeg er imot cirkus

folk har spurt meg i hele dag om jeg skal på cirkus, det skal jeg ikke. jeg er imot dyreplageri og liker ikke noe av det de gjør med dyrene mens vi klapper. tenk å klappe for at en hest springer rundt i ring og blir pisket fordi han mistet helt kontrollen? tenk å klappe for masse hunder som står på ett ben på en ball? det er helt utrolig.

jeg blir sint av at det er cirkus her nå, jeg har så lyst å be de slippe alle dyrene løs. de fleste dyrene skal leve i afrika eller være et hus dyr, et hus dyr trenger kjærlighet og omsorg. jeg slenger ut noen videosnutter folk har lagt ut om cirkus merano...
fy.. jeg klikker....

en helt vanlig skoledag

en helt sprø skoledag, vi gikk virkelig vill på kameraet mitt idag. jeg driver å lager en film vi skal vise på avsluttningen(bare til vår klasse), så idag tok vi noen bilder som skulle være med på filmen, sånn at den ikke ble så kort og kjedelig.

vi er bare 15(?) stykk i klassen, BARE jenter, eller vi har en gutt men han er ikke i klassen vår om dere skjønner. jeg kan ikke tro at jeg snart er ferdig med helse og sosial. gleder meg til neste år, helsefagarbeider!


snakkes 

SHAYTARDS

det er en familie som har filmet hele livet sitt i snart 3 år, altså vblog alt. det er så morsomt, det er liksom så perfekt hos de, jeg elsker det, jeg ser det hver dag, og en episode varer i nesten 20 min, varierer. alle sammen har ett navn og TARD bak, det er så søtt!

jeg satt en dag å så på dette i flere timer, jeg ble så glad, de er så søte barna og glad hele tiden. men de har ikke lagt ut neste dag's video, så jeg venter i spenning. jeg slenger ut en av de siste videoene. det er veldig fritids å se på det men, jeg elsker det!! det er så koselig.

 

sett den ene episoden? det er mange flere her. lovee it!!!

standarhoppet mitt

det er kanskje ett hopp jeg har brukt alt for mange ganger. ja, nå idag også. har vel aldri tenkt over det? men det er jo ganske "happy" eller hva jeg skal si. når det er noen som spørr om vi skal ta hoppebilder, er dette det første jeg tenker på. her kommer en rekke med bilder av det.

HA-HA-HA! skjønner?

ånei, hun døde :-(

neida jeg er ikke død. jeg har bare gjort masse idag som jeg skal fortelle dere om. da jeg var på skolen skjedde det ingenting, vi fikk gå tiligere fordi læreren min er så søt! haha, uansett. jeg dro hjem, sov til klokken 5, fikset meg i fulle farta å dro innover for å spise på elvelund. grunnen til at jeg var på elvelund var fordi alle trenere og folk i styret i turn skulle spise pizza å ha avsluttning. det var kos, så hoppet jeg på trampolina med henriette, hun er så søt, lille "søstra" mi. 

vi dro på kamp, siden det var guttekamp synes jeg det desverre er kjedelig fordi det ikke er som når A-laget spiller, så jeg tenkte å dra, men tror du ikke christel holder meg igjen fra klokken 7-9! SÅ dro jeg ned for å trene, jeg trente, tok sol, og kom hjem klokken 22:00. det var den dagen, slenger ut bilder http://henriiettefr.blogg.no/ tok av oss idag, søte lille jenta mi, sjekk bloggen hennes!
littlesiss, husk å besøke bloggen hennes, http://henriiettefr.blogg.no/  <3

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits