Det gjør litt vondt ja

Idag stod jeg opp tidlig, hadde hele dagen framfor meg, men skulle til tannlegen. Jeg har ikke tannlegeskrekk, har ikke noe skrekk for noe som heldst helsevesen egentlig, de gjør bare en god jobb! Men tilbake til saken, jeg satt meg ned i stolen, fikk en god del sprøyter og skulle da trekke ut denne visdomstanna, kjente ingenting. Men da den kom ut sier tannlegen at det kom med en nerve, jeg tenkte ikke så mye over det, bedøvelsen var enda i funksjon. Gikk ut, skulle betale og fikk en resept på paralgin forte. Da jeg kom meg ned i bilen kjente jeg at det begynte å gjøre vondt, dro ned til apoteket og hentet ut medisinen, mens jeg stod der ville jeg bare gråte, det kjentes ut som om ti mann stod å hamret meg i munnen. 

Jeg kom hjem, fikk helt panikk og tenkte at dette blir ikke å gå. Jeg gråter ikke ofte, men når jeg har sikkelig vondt da hjelper det egentlig å få det ut med litt tårer haha.  Ringte mamma, tok en paralgin og etter bare en time datt jeg bort. Jeg sovnet av altså. 

 

Nå har jeg enda vondt, ising. Men kjennes ikke ut som ti mann haha. Ikke det jeg hadde forventet med dagen, men ting blir ikke som man forventer alltid, alle sa til meg at det ikke blir å gjøre vondt, men det er så typisk at jeg må oppleve det som ikke skal skje! Typisk. 
 

Har du noen gang hatt en vondt opplevelse i slike tilfeller?

 

 

Naturen spirer og fisken drar

Idag har vært en nydelig fin dag. Vi fikk endelig varme i nord. Det var utrolig herlig å kjenne sola for en gang skyld, håper den varer. Okei skal ikke skrive så mye som været fordi det er så utrolig kjedelig. Lene og Ådne spurte meg da jeg kom hjem fra jobb om jeg ble med på å ha bål i fjæra, såklart ble jeg med. Grillet og koset oss, to andre venner ble også med. De vil ikke utgi navnet sitt på bloggen. 

 

Vi grillet, koset oss, og jeg fisket faktisk. Det ble ikke noe napp, men en krok tapt.  Jeg klarte å sette kroken under en stein så vi måtte forlate den. Det er egentlig ikke så mye å skrive i dette innlegget, men fine bilder av naturen som spirer og fisken som ikke dro. Men jeg trodde det i 1sek. 

 

 

 

God natt.

Har skjedd så mye...

Jeg tenker ofte på bloggen, jeg sier til meg selv at jeg skal blogge fra a til å. Men greia er det at jeg ikke klarer å komme på noe som helst, jeg har sittet mange ganger og skrevet lange innlegg om hvor fustrert jeg er, jeg klarer ikke poste noe som helst. For hver setning tenker jeg. Men så har jeg funnet ut at jeg skriver jo faktisk ikke en roman, jeg bare deler privatlivet mitt på min egen hjemmeside. 

 

* Har hoppet i havet. Eller sprang ut og dyppet meg. Kaldt

* Gikk forbi en frisørsalong og der hadde de ett vindu man kune speile seg i, men jeg kunne ikke se inn. Jeg ropte "Åh så tynn eg så ut no!" og poserte. Venninnene mine lo seg ihel da alle på frisørsalongen så meg og lo.

* Har blitt gudmor til det ene tantebarnet mitt Linnea, og blitt tante til en liten gutt som heter Theo. 

* Har kjøpt meg ny pc. Toshiba laptop.

* Har sett hele sesongen av Orange is the new black. Ny sesong 2juni, gleder meg.

* Tok sol uten å bli solbrent. Stolt. Men fikk ikke farge, fregner..

 


 

Ellers har det ikke skjedd så mye, men jeg vil at DU skal kommentere hva du ønsker jeg skal blogge om. Har serriøst brukt 5t på dette lille innlegget.


SÅ KOMMENTER UNDER HER HVA DU VIL AT  SERINE SKAL BLOGGE OM ELLER VIDEOBLOGGE. ittje lur dej unna nu

 

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits