Snapchatadd meg. skjønner ikke at jeg vil ha flere snappere, men morsomt med nye. bra ting å blogge om. wow

Brunette

Hvorfor bytter man hårfarge? Jo enkelt svar på det, fordi man er lei av den fargen man har. Jeg er så glad jeg har mulighet for å farge håret mitt, det har jo alle da men, jeg er glad for at jeg kunne gjøre det, og jeg angrer ikke. Jeg har ikke vært brunette siden jeg gikk på ungdomskolen, så fikk jeg svart hår(noe jeg aldri skal gjøre igjen) og brukte 1 år for å få blondt hår, nå er jeg tilbake til brunt, egentlig fordi jeg synes det ser litt for barnslig ut å ha bleika hår, og det sliter på håret.

 

Idag var jeg sikkelig spontan og fikk plutselig bare lyst til å forandre noe, men skjønte ikke hva jeg ville forandre, så isteden for å bytte serie som jeg ser på så valgte jeg å kjøpe meg hårfarge. Tenk at jeg turte, Lene som farget håret mitt bare "ja, kom igjen..no starte eg!" og jeg fikk helt panikk i det jeg hørte at hårfargen traff hodet mitt. Her er resultatet:

 

Elsker den sangen,snakkes!

Iggy Azalea

 

elsker musikken hennes. omg

I heart it, f*ck you

"Det her er noe jeg sier ofte" bilder:"Det her treffer meg" bilder:

God natt 

Herregud, 2årsdag for bloggen!!

Heiabloggen, jeg satt å sjekket ut andre blogger da jeg kom til å tenke "korr lenge har egentlig eg blogga no? F*EN! Eg har jo hatt 2årsdag!!" Jepp, tilsammen har jeg nå blogget i 5 år, 5 flotte år med mange opplevelser. Derfor ville jeg også lage en video til dere, eller bare en bildevideo, fra masse gamle blogger, til bloggen min idag, noen bilder burde ikke vises men jeg ser ingen skam i noe. 

 

Russetiden, den pågår nå, derfor har jeg desverre ikke hatt tid til å blogge..men jeg er helt sikker på at etter russetiden er jeg tilbake til den gamle gale Serine.

 

Hachiko

På facebook er det mye rare delinger, men av og til kan man bla over noe utrolig fint! Jeg bladde over Hachiko, en hund, ja okei poenget. Den hunden ventet på eieren sin i 10 år, så de laget en statue av denne hunden i Kina, Japan, Asia området liksom. I DARE YOU til å se denne videoen, feller ikke du noen tårer så skjønner jeg ingenting. 

 

 

Hunder er så vakre dyr, ser jo bare på min hund, når jeg kommer hjem springer hun i sofaen og legger seg ned på meg for å få kos, hver dag. Åhåhåå 

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits