Vurderer å klippe lugg!

hei og hopp alle sammen idag har jeg vært på skolen og hatt et møte med helsesøsteren, vil egentlig ikke fortelle hva det handlet om men ikke noe big deeal. har også ganske lenge tenkt på lugg, jeg har så sykt lyst på lugg at dere aner ikke. det er nesten som om jeg bare skal klippe det. problemet med lugg er da at jeg ikke bare kan ha donut på hodet da! det er jo kjempetrist fordi jeg vil liksom begge deler. og uansett nå til sommeren så skal jeg jo jobbe mye på sykehjem og håret vil rett og slett bli i veien tenker jeg. men på en eller en annen side så sier magen min at jeg skal klippe lugg. og jeg vil egentlig ha kort hår bake og litt lengere framover. elsker sånn hår, men da må man ha en skrålugg noe jeg ikke takler fordi det kommer rett i øynene bare man snur seg til side. 

 

hva tenker dere at jeg skal gjøre? er sikkelig irritert over at jeg ikke finner ut av hva jeg skal gjøre, trenger tips av dere nå

 

fortell meg hva du mener jeg skal gjøre? :)

Vinter i nord

nå er det vinter her i nord, ja det snør faktisk. det som er sykt irriterende er at i sør koser de seg med sol og klager over 10 grader, haha. det er litt sykt. og idag måtte jeg faktisk ta BUSSEN til skolen så jeg ble jo stående å vente på bussen sikkelig lenge... åh. også er spotifyen min gått ut på "dato" nå så jeg kunne bare høre en sang i bussen. er så lei drittvær-

 

upositiv.no 

Vil du være med på min toppliste?

det er ikke så vanskelig enn å bare skrive under her om du ønsker at jeg skal sette deg på min toppliste, kommer til å lage 10 plasser så det kan være med en god del som har lyst til det. det er jo engentlig en reklamering for de som blir med, men jeg vil bare ha noe på bloggen som ikke handler om meg, er så lei av å skrive om meg selv og mine meninger hver dag. men til alle som leser bloggen min, dere er virkelig herlig, jeg har ikke hatt drittkommentarer på lenge og dere aner ikke hvor herlig det er, dere lyser opp dagen min også. suss på dere. meld dere inn i konkurransen også, eller det er jo egentlig ikke en konkurranse bare en påmeldelse. 

(dagens antrekk) neida. men meld dere på! :) vær helsprø

 

Fulle navn: (Serine Løvberg)
Bloggadresse: (www.wisl.blogg.no)  

Ånei hvorfor bor jeg i nordnorge idag?

for det første, nå skal jeg ikke klage her men været er som en kald vinterdag og dagen etter der kan man kanskje være heldig å få et lite glimt av sola. for det andre JUSTIN BIEBER skal ha gratiskonsert imorgen på Opraen! whaaaat...hvorfor meeeg.... jeg er så lei av å bo i nordnorge nå at dere aner ikke! det er sikkelig irriterende at andre fans skal få dra på konsert og ikke VI HEEER I NORRRRD!!! ååh. han får komme på millionfisken i salangen så skal jeg smile, he-hee...

 

åååh:(

 

 

Nytt design igjen!

har jo hatt det gamle designet ganske lenge, så det gleder meg å si at jeg har fått nytt design. håper dere liker det, det er mye mere ryddig. jeg satt oppe til klokken 04.00 og laget det så har lagt litt arbeid i det, haha! også skulle jeg fortelle at jeg ikke sovnet før klokken 5 inatt og klokken 6 våknet jeg og gikk i dusjen. jeg føler meg utkvilt men er egentlig bare overtrøtt. 
 

do u like it?

Lana Del Rey

har endelig funnet ut hva hun heter, har hørt musikken hennes på radio og elsker den deppemusikken, ifjord hørte jeg mye på lykke li som også har en del deppemusikk. til tider er det god musikk synes jeg da. men lana del rey er også kjempepen, hun har utrolig fin stil. elsker det! 

 

liker du Lana Del Rey?

sydengave!

søte ingerlise var i spania og kjøpte meg sydengave<3

fiiint<3 takk

siste dag i russetiden. 16'mai

hey alle i hoppaan! no skal vi snart dra til vika, der det skjer ikveld. siden jeg og venninnene mine er ikke atten så gidder vi ikke dra helt til finnsnes for å dra på en hjemmefest, så derfor støtter vi salangeeen! her er kanskje de siste gangene dere ser meg med russebukse, gleder meg til å gå i vanlig bukse.

god 16.mai alle sammen:D

jeg er programleder ikveld!

idag våknet jeg ganske sent, skal ikke fortelle dere hvor sent det var men jeg føler nå klokken 6 at klokken er 2 eller noe. skal snart kjøre innover til spotlight, se på www.salangen-nyheter.com klokken 20:00, da kjører vi live show, eller det kaller kanskje ikke liveshow, det er jo et program da. så send gjærne inn meldiger til oss og til andre kjente ikveld.


haha, sovedyrsees ikveld på www.salangen-nyheter.com

10 ting du ikke viste om meg!

1. jeg har en tvangstanke om noe helt teit, jeg må lage mønster med  øynene mine og passe på at det blir en trekantform, så kniper jeg øynene igjen fordi "fargen" skal lages. ER DET MULIG? har hatt det i flere år.

2. når jeg blir sint blir jeg veldig sint! mange tror ikke jeg kan bli sint, men er det noe som irriterer meg så sier jeg ifra! da jeg var mindre sa jeg aldri ifra om noen sa noe jeg ikke likte, nå idag har jeg lært meg at det hjelper ikke bare sitte å høre på, da fyrer man seg og sier ifra. når det har skjedd med vennenne mine  har de sånne her øyner: O.O, haha.

3. jeg hater døden. har hatet den siden jeg var liten, så jeg har aldri sett en død person selv om jeg jobber på ett sykehjem. jeg vil ikke se noen død eller noe sånt, synes det er ekkelt...

4. jeg er ikke spontan, jeg vil heldst at man skal planlegge en fest to uker før, får jeg vite det samme kvelden blir jeg stresset, og av og til drar jeg ikke da, bare fordi det ikke var planelagt. 

5. jeg har aldri smakt røyk i hele mitt liv, jeg hater det og hver fest jeg er på der folk røyker spyr jeg. men hver fest der det ikke er røyk blir jeg ikke kvalm en gang. for å si det sånn, røyk er ÆSJ!

6. jeg har gjort en del russeknuter som dere ikke en gang vet om:* 5 minutters poledance på en lyktestolpe ved et folksomt sted

* Pusse tennene med majones  * Kline med en russ av samme kjønn

 * Få signatur på brystet fra et medlem av russestyret (og jeg har signert mange fordi jeg selv er i russestyret)
* Spise et helt russekort (fyysj det var kvalmende)
* Gå bøssebærer for årets kreftaksjon 
Dette er det jeg har gjort sålangt, mange igjen på lista!

 

7.  det neste du kanskje ikke vet om meg er at jeg er veldig skolelei, andreåret på vidregående helsefagarbeider er et hardt sisteår, synes jeg da. alle sykdommene som vi må lære oss og alt det der, det er ganske mye prøver på en gang også, fordi vi har vært i praksis og på den tiden har vi bare vært to ganger på skolen, og prøver hver dag. så til dere som skal gå helsefagarbeider, vær innstillt på et hardt år.

8. jeg er ganske emosjonel om jeg kan kalle det det, jeg får veldig lett tårer i øynene av sånne småting. serier, one tree hill var virkelig nydelig. når jeg ser noen vinner eller går vidre på et program og de begynner å skrike får jeg tårer. og jeg hater å si hade. derfor gruer jeg meg til siste skoledag,det er 4 stykk i klassen man faktisk må si hade til, det er trist... 

9. jeg har ett mål om å gå ned tre buksestørrelser til etter sommeren, jeg går ofte tur og går på diett, har gått ned ett kilo da. wiho. men kiloene har ikke noe å si! og russebuksa mi er blitt for stor, men det er kanskje fordi den går ut? ja kanskje derfor, men jeg har 3 buksestørrelser jeg skal ned. jeg bruker 40 i bukse... så det betyr at jeg skal bli... i 36 eller noe sånt om det går ant!
10. jeg har bare vært sikkelig full en gang, det er ting jeg ikke husker derifra, det var faktisk i helgen. jeg hadde sittet på toalettet og sagt.. "ahh...dem har varmekabla i taket!" også hadde jeg snakket til meg selv i speilet. haha jeg husker ikke så mye, så for å si det sånn, aldri igjen. skummelt at man ikke husker!

 


 


 russebilder. snakkes!

i heart music, russelåter/festlåter

  

 

hva hører du på? :)

Slik så jeg ut før.huffdaa

haha, jeg var jo bare ett lite barn der!

TUSEN LESERE PÅ FÅ MIN?!

hei og hopp alle sammen, nå er det sånn at idag ble jeg nesten "tipset" på det nye ungdomsprogrammet Status, og seertallet mitt, eller lesertallet mitt er nå snart tusen stykk, jeg er virkelig takknemmelig for det! det var liksom mange folk som skrev det til meg på facebook fordi jeg fulgte ikke med på det idag, var bare innom en tur og så. så herregud ble sjokkert da jeg så hva som faktisk hadde skjedd!haha gammelt bilde. sitter på konfirmasjonspc'en min og lengter litt etter det svarte håret. fordi det var så langt.

 

snakkes!!

 

nyvasket leilighet!

sjekk hvor flink jeg eer

gidder ikke ta flere bilder, men det tok til sammen 1 time:)

RUSSETREFFET

kjære bloggeeen! nå har jeg og de fleste fra russen vært på russetreff, jeg og venninnene mine er jo ikke atten så første kveld var det en hjemmefest inni senja, den var ikke så bra. derimot IGÅÅR var vi på finnsnes på en hjemmefest, det var syykt med liv og utroolig bra! jeg koste meg, herrefred. gleder meg til neste år, da kan vi dra på OTTOS som er konge da. gleding, utrolig flott helg med herlige folk!

haha stjerten. MEN DERE, HAR.KNUST SKJERMEN PÅ MOBILEN MIN. haha, ser litt av det jeg skriver så dere må bleklage meg for skrivefeil.

Nye HØYTALEREEE

bestillte de fra en random side, når det er fint vær skal jeg teipe de på mopeden og spille på hlyt nivå, elsker å dumme meg ut! de er sykt bra, kostet 299,-. billig jepp. anbefales!

;)

1 ÅRS DAG FOR BLOGGEN MIN IDAG!!!

idag har jeg blogget til sammen ETT heeelt år (på denne bloggen da)! OG TIL SAMMEN 4 ÅR MED DE BLOGGENE JEG HAR HATT FØR. jeg er blogggaaal! så kos dere med bilder som er tatt oppigjennom bloggtiden på WISL. skal blogge masse år framover!

 

 

 

WIHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Russetid dag 1

Hei og hopp alle! igår var det første mai feiring og det gikk supert. forhåpentlig bedre fester senere og til helgen skal vi på finnsnestreffet og treffe andre russ i troms. jeg har gitt ut mange russekort så langt og jeg gleder meg til å gi ut flere. her er foresten en liten film av russepresidenten vår sin tale og litt av dåpen: http://www.salangen-nyheter.com/russetiden-er-startet.5049411-28288.html 
 

tror denne russetiden blir bra jeg, gleder meg noe syykt og er syykt stoka! hadde en ok dag igår, ble litt mye med ringing av sykebil og drama over alt(selv om jeg var en del av dramaet) så endte alt godt på slutten. så gleder meg til helga. skal fortelle dere alt som skjer i russetiden så dere skal bare holde dere på bloggen min hver dag! også mobilblogger jeg jo også. men da avslutter jeg med litt bilder fra igår og en sang som sier litt om humøret mitt nååå:

 Holdt bare flaska til en venninne som er over atten, ikke min, jeg drikker ikke ;););)

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits