en lyykkedag for meg!

HERREGUD, jeg har ikke ord. jeg ramser opp de tingene jeg er så fantastisk glad for idag, jeg har serriøst ikke ord! for det første fikk jeg telefon om at jeg hadde fått sommerjobb i pleien på sykehjemmet, jeg er så stolt! for det andre har jeg fått friskhuset kortet nå, så jeg trener og trener, for det tredje, JEG HAR FÅTT SKILLE!!

fyfaaen, jeg er så glad, jeg har serriøst ikke ord, kan ikke beskrives. jeg gikk ut av sola, så så jeg at jeg faktisk hadde truseskille og bh-stropp skille! jeg måtte ta bilde for å vise dere, å vet dere hvorfor jeg plutselig blir brun?.... jo... betakaroten, ilove you! fytti jeg er så glad. WIHO!


jaja, litt fregner

dette burde du også bestille om du er albino som jeg en gang var (a)the sun is shining

nå har jeg begynt på betakaroten igjen, jeg tar sol hver dag nå så dette skal fungere!! om det ikke gjør det annmelder jeg betakaroten.no, så nå skal jeg bli brun. tilbake til tema...

det er bare 3 uker til jeg drar til gran canaria i puerto rico, jeg gleder meg så mye nå at jeg tror det e nesten det eneste som kommer ut av kjeften.

idag skal jeg på treningsenteret med christel, igår fikk jeg litt småkjeft da jeg hadde mamma sitt kort, jeg viste ikke at jeg ikke kunne gjøre det, så nå skal idag skal mamma være med meg å kjøpe ett kort. thank god.


morratryne, hade!

new from H&M, sommerklærne mine har ankommet

sorry lite blogging, men jeg har desverre et liv. nå, som dere husker jeg bestillte de klærne jeg var redd ikke skulle passe eller se bra ut, jeg er storfornøyd med klærne.

som dere ser er det litt redigert på kontrasten, det er fordi jeg ser ut som ett lik så jeg måtte endre litt på det da, ehhe, etter syden håper jeg på at jeg slipper å redigere farger..


tskjorte: 149,- highway shorts: 149,-


briller: 39,- t-skjorte:99,- shorts:149,- albinot.no...


kjole: 199,-

kjole: 39,-

t-skjorte: 99,- highway sjørt: 99,-


store bilder oojj...overskrift: techno

ikke kom her å si at techno ikke er bra for noen, fordi denne musikken er genial. jeg tror jeg skal bli en techno DJ fordi jeg elsker techno av hele mitt hjerte, det er mye bedre enn all musikk og artister, jeg har mange venner som ikke skjønner hva jeg ser i techno, sinnsykt at de ikke ser det selv, jeg slenger den beste technosangen som dere kan kose dere med, bare fordi jeg elsker det selv og jeg elsker techno av hele mitt hjerte!!


skrillex - kill everybody (btw hør alle skrillex sangene, de er best)

3 fine år på turn

før du leser dette innlegget, jeg skal IKKE slutte som trener. 

disse årene har vært helt fantastiske, jeg kan ikke tro selv at jeg skal slutte, men jeg må desverre. grunnen til dette er fordi jeg skal fokusere på å være trener og få bedre karakterer på skolen. hver dag det siste året, nesten hver dag har jeg turnet, det er sykt, men det er fordi vi har stresset med danser osv. 

da jeg startet på turn, sa jeg på første trening at dette var min siste, jeg kunne ingenting, jeg var livredd alt, men jeg fortsatte.. jeg forstod hvor mange herlige folk det var i turn og hvor morsomt det var, og morsomere ble det, den dag idag kan jeg rulle, kasterulla, slå hjul, bakoverrulla og nesten stå på hendene. 

her er bilder fra dagens oppvisning, de eneste bildene som jeg fikk tatt, alt var stress, her danser vi trenerdansen:


legger til en video som jeg laget nettopp fordi jeg blir å savne alt egentlig:
hiphop diva serine

haha, idag hadde vi en stor engelskprøve på skolen, jeg skulle faktisk skrive om irland at jeg var i irland og sendte et brev til mine venner i norge, jeg lagde faktisk dette bildet bare for å smigre læreren;


HAHA, ler meg ihjææl!

serine utenfor hennes irske skole...

back to tema, hiphop diva serine, ja idag dere så dro jeg på trening, som outfit denne gangen tok jeg en hiphop klesstil. orker ikke pynte meg for en turntrening (ikke at jeg har gjort det før)og noen timer på treningssentere, men jeg ser det er faktisk mange som trener i dongeritights, man kan ikke spagate i den, jaja deres valg.. men, her kommer den herlige stilen min, ææææ.... baam:
glupt smil det der ass...

 

kødda, hade snakkes!

hektisk dag

07:30 stod jeg opp, jeg ble fortvilt over meg selv, men jeg rakk skolen for å si det sånn.

09:30 hadde vi skolearbeid resten av dagen på skolen, vi lagde hus til utviklingshemmede, med hjelp av papp, lim, stoff og saks! bruk fantasien!

15:30 var jeg hjemme, spiste middag i fulle farta og holdt på å sovne av..

17:00 hadde jeg trening, trenertrening, den varte i nesten to timer.

19:00 dro jeg på treninssenteret for å ta sol, men trente også, masse styrke

20:15 dro jeg hjem, spiste mat og tok en lang dusj

21:01 dro jeg til susan for å se paradise hotel og tough love.

 


hanne og jeg konsentrerer oss om å lage huset klokken 09:30

 

imorgen skal jeg være flinkere å blogge, promise, snakkes!


ett år på videregående er snart over, waat?

jeg har vel egentlig tenkt over det masse i det siste. selv om jeg til neste år skal gå i samme etasje, samme skole og samme plass, så blir det ikke samme klassen.. jeg tror ikke jeg har fått så mange venner som jeg har fått på videregående, videregående har forandret meg som person.

 

okei. men etter videregående har jeg blitt mere skolelyst, jeg ser lyst på det meste, får bedre karakterer enn før og føler at jeg virkelig har valgt rett linje, og ikke minst møtt herlige mennesker med samme interesse som meg, nemlig å hjelpe andre og gi omsorg til hverandre! vi har de beste lærerne og det beste klasserommet, så det blir sikkelig trist å forlate dette lille året som gikk så fort...

 

jeg har bare sånn 15 dager igjen liksom, det er chill men også sikkelig stressende.. aaah, neste år blir bra da, jeg gleder meg sikkelig til helsefagarbeider, masse om sykdommer og sykehjemmet! wonderfull!


tegnet alle i klassen idag på tavla, sånn vi ønsker å bli.. <3 (tull altså)

elise, konse konse!!

tror ikke vi var klar over at den tok bilde da

tre gode vennerhvilken linje går du på vidregående?

sommertips; reker

reker, jeg kan ikke forklare hvor mye jeg elsker deg lille reke. du er virkelig en herlig liten skapning som stirrer med de store svarte øynene. *river av hauet, kaster den i søpla, dreger av føttene, tar av skallet* jeg elsker deg lille reke.komisk, reka er jo dau før jeg torturerer den, reker er så godt. så jeg tenkte å vise dere hvordan jeg lager en god rekeloffskive, grunnen til det er fordi jeg skal ha et fort innlegg, jeg har trening resten av dagen så, her kommer det;

du tar en enkel loffskive, rensker reker å legger på skiva

så tar du majones på, 

klem sitron over, masse masse!eat. eat!!

min mamma er bedre enn din mamma!

mamma og lillesøstra mi har vært i bodø i helga(angrer litt på at jeg ikke ble med), igår snakket jeg med mamma på telefonen og hun sa hun hadde kjøpt meg bygave, og som mamma har erfart disse årene er det klestilen min og at jeg blir mere glad for klær enn for ei klokke. 

 

hun kom hjem, jeg sprang rett ut for å hente gaven, jeg ble så glad! madonna t-skjorta hadde jeg ønsket meg faktisk, den er så kul, den andre t-skjorta var enda kulere, jeg ble jo satt ut. også fikk jeg sminkemappe, to singletter og hvite sokker, takk mamma <3dere får ikke se rommet mitt, flaut. og jeg har ikke sminke på meg eller noe, så jeg fjærna alt forutenom klærne.


<3<3

en flau natt

igår dro jeg til marita og møtte henne og christel. jeg var der i fem timer tror jeg,før jeg dro sa jeg til de at jeg skulle ønske at jeg ble stoppet av politiet. så klokken fire på natta eller noe skulle jeg kjøre hjem med mopeden. jeg så i bakspeilet mitt at det kom en gjeng med gutter i en bil, som de fleste gutter/ungdommer gjør når de kjører forbi er å peive med armene ut av vinduet å rope, jeg synes alltid det er flaut men uansett.. jeg kjørte og de for langt framfor meg.da jeg var kommet et stykke så jeg politiet stod med helt vanlige klær og en vest å peivet inn med armene. jeg stoppet, politiet sa;"vognkort og førerkort". jeg ga han førerkortet og vognkortet, plutselig begynte han å flire, han sa jeg var blitt lurt. jeg trodde først noen hadde lurt mopeden min, at den ikke var ekte. så sa han;" du har blitt lurt av thommasen, du kommer på TV". idet han sa det kom den bilen med gutter. åherregud da ble jeg flau. jeg er enda flau over det, fordi jeg var så glad da jeg liksom så politiet, så var det ikke politiet... ah.. en flau natt...lapp til stefaren min igår

klær bestillt (syden spesial)

om ikke så alt for lenge skal jeg til syden, jeg har nettopp fått stipend, jeg tenkte pengene skulle gå på det jeg trenger mest nå, klær til syden. jeg er utrolig fornøyd med det jeg har kjøpt, men jeg brukte en del penger da. 1000 kroner, men jeg fikk mye for pengene, ting jeg kan bruke når jeg kommer hjem fra syden også, det skal jo bli en het sommer i år. 

 

ett minus var da jeg skulle lete etter den kjolen jeg synes er finest i hele verden som h&m hadde IGÅR, men neida den var utsolgt og rett og slett borte fra selve H&M sia.. skuffende. men den kjolen var ganske dyr så jeg fikk mye mer for pengene da!

 

her er de 6 forskjellige outfitsene jeg har fikset for 1000lappen. sykt, jeg elsker klærne. det er mange klær som er veldig "utfordrende" om dere skjønner, mye hud som vises og mye former, men jeg så et skilt der det stod "live your life, wear whatever", da gikk det opp for meg at jeg skal gå i det jeg vil gå i! her er de, småe bilder da!


1. en herlig kjole med et veldig fint mønster i halsen. lett og lang.

2. en enkel kjole, strandkjole skal jeg bruke den som.

3. en stilig stor shorts, med en stor og lett t-skjorte over.

4. en fargefull stil og litt slapp stil. 

5. en fin og rolig stil, skjort over t-skjorte. veldig stram, her kommer utfordringen min.

6. veldig lik stil nr.4, slapp og fargefull stil!

whatcha say?

videoblogg - bli med på verdens undergang

dette er show dere. ingenting skjedde, det var det jeg viste. da klokken var 18:00 tenkte jeg at nå skal jeg lage en film som jeg kan se tilbake på(om det da ble jordskjelv) men det ble det ikke, så det vil si at denne videoen er veldig kjedelig, så bare len dere bak å følg lite med.

 

jeg skal være med susan ikveld, vi skal se film å kose oss med godteri. imorgen kommer mamma hjem fra bodø, det gleeder jeg meg til fordi mannfolk kan faktisk ikke rydde opp etter seg, jeg føler jeg bor i en grisebinge nå. pluss at mamma har gave til meg, jeg blir aldri for gammel for det!

 

klar for å dø?

haha, til dere som ikke har lest det. idag nøyaktig klokken 18:00 kommer jesus ned å velger sine disipler eller noe, det er litt rart at dette står på VG men ikke på BBC, sier jo bare en ting om saken. 

 

utrolig teit at det kom en person fra et annet land hit til norge for å si ifra til en i familien for så å si ifra til VG, når ikke hele verden prater om det så ler jeg bare. det har vært dommedager før og kom han, næi.

 

så ikveld klokken 18:00 skal jeg le høyt, sorry for dere som tror vi kommer til å komme et stort jordskjelv som suger oss ned til helvette og de andre opp til himmelen. byee!

jordbæær igjen

 som de andre dagene som har vært har jeg ikke noe særlig å blogge om, jeg hadde en stor matteprøve idag, det gikk bra da. senere skal jeg til susan så ja, ikke så mye mere å si om det. snakkes egentlig. jepp, det spiste jeg nettopp. æsj egentlig, jordbæra var ødelagt :/

stolt trener

her er turngruppa som jeg var på barnekretsturnstevne, jeg trener de som danser, de som hopper i bakgrunnen trener venninna mi janita :)

au. whats wrong with my kneskål?

haha, jeg har sletet sikkelig med kneskåla mi etter helga. jeg hoppet for mye fra fjell og berg pluss at en person la seg oppå meg så jeg har litt plage med knærne. så turntreninga gikk ikke så bra fordi jeg kunne ikke være med noe særlig å danse. nå er jeg hos iselin, hun har salangens fineste hus OG charlotte er her. jeg slenger ut bilder fra treninga, så skal jeg blogge om oss straks!
turn er herlig, dumt jeg må slutte :/

her kommer overraskelsen

...... trommelyder...... bambaaam! idag er det 17 mai, selv om starten på dagen ikke gikk så bra så har jeg alikavel klart å manne meg opp til en tur innover. jeg dro innover, hadde burgerdate med hanne og marlene, men hanne spiste ikke så egentlig var det bare en date med marlene. jeg fikk gnagsår, orket faktisk ikke å fikse plaster, så ja. så dro jeg hjem, spiste middag der og, spiste is, sovnet av i sofaen, gikk ut og kjørte til medby, det var kjedelig der så jeg for hjem. nå skal jeg se paradise. men her kommer overraskelsen dere har ventet på...mopeden var overraskelsen, ikke jeg da lol :)

pukepuke, natt til 17mai

nå har jeg snart fylt en handlepose med spy, jeg koste meg masse igår, men såklart dagen etterpå sier kroppen ifra. uansett jeg tror jeg må spy igjen så jeg slenger bare ut bilder....

 
 

btw. skrev dette innlegget imårrest

fjæra

nå skal jeg feire 16.mai med de beste. jeg har kledd på meg godt med klær og er klar for en lang natt. det har vært mye sånne her ting i mai, jeg elsker det fordi jeg er så sosial da, med omverden. jeg skal ha med meg kameraet, så dere får noen ferske bilder imorgen! vi snakkes people. imorgen er det 17 mai også, jeg har en overaskelse til imorgen også jeg skal vise dere. snakes.

 


nok en gang. snakes!

the sun warms my face

jeg gikk ut bare for å kose litt med hunden min, da fikk jeg en idè, spare litt penger, isteden for at jeg skulle dra til treningstenteret for å betale 30 kroner for 10 min, så tok jeg bare på meg bikinien min og hoppet ut i det, jeg tok sol med hunden min. etter en halvtime gikk jeg inn og fikk fregner av det, wæou!

dette spilles for tiden

dette er det jeg hører på nå for tiden, som dere vet er spotify så dum at de har gjort sånn at jeg nesten ikke har musikk igjen, da må jeg gå tilbake til den gamle måten min, youtube. jeg har også kjempelenge lurt på hvordan jeg skulle legge ut youtubevideoene fordi knappen som jeg skulle trykke på var borte, så nå fant jeg det ut, kos dere med musikken min!

 

sommer er best!

jeg tror jeg er som de fleste, jeg elsker når solen er på topp og hater når vinteren kommer inn.til dere som ser det har jeg endret hele designet mitt, så nå er jeg fornøyd, jeg har også fått ukens leser, sjekk ut. tilbake til overskriften, jeg liker sommeren, men det er noen ting jeg ikke liker, som at jeg står mye tiligere opp fordi jeg koker når jeg står opp. jeg må ha det kaldt vettu. nå skal jeg slenge ut et bilde fra en sommer og vinter ut av vinduet mitt!
sommeren er best jepp! hva mener du, sommer eller vinter?

yum

idag har jeg hatt gym, siste dagen med russen idag, de hadde time med oss i gymmen og danset, det var morsomt! da gymmen var over fant vi ikke skoene, tror du ikke russen hadde vært å lagt de inn i dusjen og spyylt over med vann, jo.. så jeg dro hjem med våte sko. det kunne vært værre. jeg dro på butikken og handlet jordbær og koksjokolade, dette skal jeg koke ikveld og dyppe jordbæra i sjokoladen, det kommer bilder av det senere. jeg gleder meg fordi jeg har aldri gjort det før, haha! jeg blir sikkert også å være ilag med bestevennina mi susan idag, imorgen skal jeg på barnekretsturnstevne, så jeg må stå opp tilig alle dagene egentlig!
nam, ha en fin kveld!

extreme makeover

idag har jeg virkelig jobbet hardt. på skolen jobbet jeg sikkelig med NAV oppgavene, da jeg kom hjem så jeg oth så rett i rydding. nå har jeg ryddet i flere timer, jeg er stolt av meg selv. så her kommer extreme makeoveren min for dagen, det slår programmet!

before;


after;


before;


after;


ja veit helt sykt hvor mye jeg har rotet i det siste, men det er fordi jeg har hatt mye å gjøre rett og slett! endelig kan jeg sitte her uten å føle skam ;)

skole freak

jeg er så lei av skole nå, jeg kunne ha tatt ferie på stedet, det er ikke det at jeg ikke liker klassen eller noe men jeg er bare så lei av skole og innleveringer. jeg håper også jeg får sommerjobb. så jeg sitter egentlig bare å venter på at jeg skal få en sommerjobb. jeg tror faktisk jeg får på sykehjemmet, det håper jeg da også fordi ellers så blir jeg lei meg fordi jeg aaaah, jeg vil.. men nå skal jeg spise is, hade!


svar på spm runde

hvorfor har du rosa moped?

fordi den er fin og jeg vil ikke være som alle andre.

er du forelsket?

nei

den peneste personen du vet om?

jente; http://www.google.no/imgres?imgurl=http://images.celeb9.com/blog/wp-content/uploads/2009/08/megan_fox2808.jpg&imgrefurl=http://andreabadendyck.blogg.no/1259268943_megan_fox_vakker.html&usg=__REsB7QuUtJDfoc5BF9RAmoTLefE=&h=490&w=376&sz=45&hl=no&start=0&sig2=_87u4b5jcOPBhmO7msZEUQ&zoom=1&tbnid=SDLvCV1DHHbnDM:&tbnh=153&tbnw=115&ei=Gz3ITeqqFMed-Qaq4JzZAQ&prev=/search%3Fq%3Dmegan%2Bfox%26um%3D1%26hl%3Dno%26biw%3D1345%26bih%3D585%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=634&vpy=227&dur=320&hovh=256&hovw=197&tx=105&ty=146&page=1&ndsp=25&ved=1t:429,r:13,s:0

gutt; http://www.google.no/imgres?imgurl=http://www.exposay.com/celebrity-photos/paul-walker-2003-mtv-movie-awards-CHKOq4.jpg&imgrefurl=http://www.exposay.com/paul-walker-2003-mtv-movie-awards/p/8449/1/%3Ff%3DPaul%2BWalker&usg=__g4N8WE2wSljGz5Kh9JMgn6WPpyw=&h=620&w=404&sz=37&hl=no&start=0&sig2=D9H1RcLywb3s8JEEk7cJcw&zoom=1&tbnid=g2J_579fbXMvqM:&tbnh=128&tbnw=84&ei=xD3ITe6jHYP0-gb0oOHUAQ&prev=/search%3Fq%3Dpaul%2Bwalker%26um%3D1%26hl%3Dno%26biw%3D1345%26bih%3D585%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=831&vpy=75&dur=2030&hovh=278&hovw=181&tx=116&ty=174&page=1&ndsp=30&ved=1t:429,r:6,s:0

liker du kaker?
spørs.


har du bilder av deg da du var baby?
ja har det.her ligger jeg i pappa sine armer. jeg er lik meg selv, ikke sant? kødda


styggeste bilde av deg selv?
det legger jeg ikke ut!


beste minne?

alle de minnene jeg har<3

Hva er det beste og det verste med Salangen?

beste; folkene
værste; alle kjenner alle.

Hvem er din bestevenn?

susan og janita

Er rosa din yndlingsfarge?

tror det

Hvem er den kjekkeste gutten på Svgs?

ingen kommentar.


Hva kostet den rosae mopeden din?

14 000 med hjelm og frakt

harstad innkjøp

idag var jeg i harstad med søskenbarnet mitt, jeg har kost meg hele dagen, jeg hadde med meg speilrefleksen men tror du ikke at jeg glemte minnekortet. omg, typisk. men jeg fikk nå tatt to bilder der jeg drikker en slags kaffegreie som var sikkelig god, til alle sammen, dere burde smake den. kaffe mocca eller noe sånt, med sjokoladesmak. den var dritstor og herlig. ellers shoppet jeg på slutten, det ble ikke så mye fordi jeg hadde ikke så mye penger, jeg kjøpte meg en genser og to skjærf. jeg har jo kjøpt flagg, sminkefjerner og 17mai pynt men det orker jeg ikke ta bilder av. dere får heller se på 17 mai når jeg skal stæsje opp mopeden! her kommer kafè bildene!

ERROR ERROR, mobilbilder;nam! gjentar. MOBILBILDER! her er dagens beste innkjøp;


skjerf ; 2 for 149,-

skjerf; 2 for 149  genser; 149,-

HADEE

SPM RUNDE

spørr meg, jeg blir å lage en video med svar til dere, bare spørr om alt mulig som dere kan spørre om, fra topp til tå, fra nese til øre, neida kødda, men bare spørr fordi jeg kjeder meg sikkelig så nå har dere muligheten. spørr, jeg sier det en gang til så dere skjønner det, spørr meg!! det er veldig viktig at du spørr meg om alt ting fordi jeg vil ha spørsmål! så spørr ivei!

 

spørr meg fra NÅ,

i love

hunden min, jeg elsker henne av hele mitt hjerte. nå ligger hun under senga mi, av en eller annen grunn liker hun å ligge under den og ikke oppå. idag har jeg vært hos bestemora mi, det var herlig. vi lagde oss smoothie og spiste is. så dro jeg bortover til christel for å hente penger til en fondation til imorgen fordi jeg skal reise til harstad med søskenbarnetmitt, grunnen til at jeg skal dit er fordi jeg skal til kjævortopeden. dette er det siste sjekken så jeg gleder meg, jeg liker ikke harstad i det hele tatt, drittby. men grunnen til at jeg kanskje ikke liker den er sikkert fordi jeg har vært der så mange ganger å bare gått og ventet på bussen. 12 timer i harstad er slitsomt.hunderase; irsk setter <3 verdens herligste hund (av og til, som nå)

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits