Bilen min

OPEL CORSA CITY 94 MODELL.

 

Har nå ikke blogget på en stund, skal snart flytte ut av hybelen til en leilighet med min beste <3 så beklager, men her er bilen min!

Flytte for seg selv

Spurte dere hva jeg skulle blogge om, dette var en leser som ønsket at jeg skulle fortelle, å jeg kommer til å være dønn ærlig.

1 august 2014 flyttet jeg på dagen, jeg hadde fått meg ett kollektiv som jeg skulle bo på, gledet meg så utrolig mye. Kjørte til Tromsø med masse klær, dro på butikken å handlet fordi jeg måtte jo ha mat. Det tok ikke lang til før jeg fikk hjemlengsel, all mat jeg lagde smakte ikke godt, jeg forstod ikke den kollektive trafikken her i byen, synes det var stressende å ta buss. Det tok ikke så lang tid (4mnd) før jeg flyttet ut ifra kollektivet, det ble for mye for min del å dele alt med noen andre å tilrettelegge meg til å være rundt andre hele tiden osv. 

Jeg flyttet på en liten hybel(der jeg bor nå) å hadde enda sykt hjemlengsel. Hatet rett og slett byen, men hadde jo fått meg så gode venninner så skjønte ikke hvorfor. Jeg tror i denne tiden var jeg deprimert rett og slett, fordi jeg visste ikke hvor vanskelig det skulle bli å flytte for meg selv, vaske klærne selv, lage mat, vaske rundt, rote bort alt å ikke kunne spørre mamma om hvor jeg hadde lagt det. Jeg slutta å snuse, dette ble ti ganger verre. (Må legge til at jeg hadde 2000kr i mnd å leve på). 

Så var jeg så heldig at jeg fikk meg lærlingplass, jeg tenkte at jeg måtte prøve, fordi dette var sikkert bare en periode i livet mitt der jeg ville hjem hele tiden. Da jeg begynte å jobbe på Nikita Jekta vokste jeg fort! Jeg fikk bilen min til Tromsø, jeg tror savnet på bilen min har vært så stort, jeg var lettet! Jeg fikk penger å rute med i mnd(fast lønn og stipend), da kunne jeg endelig dra på kino, ut å spise og dra på byen uten å bruke pantepenger. 

 

Jeg er nå utrolig glad for at jeg ikke flyttet hjem til Salangen, dette er noe som skjer med alle når de flytter, jeg kan nå idag si at Tromsø er mitt hjem 

 

Slik er det for noen å flytte for seg selv, hvordan var det for deg?

 

Hva har skjedd de siste 4 mnd?

Jo nå skal dere endelig få høre, det er så utrolig mye som har skjedd! Jeg har nå begynt min lærlingtid(har allerede jobbet de 4mnd) som skal vare i 3 år, jeg elsker jobben min, stortrives! Det er ett utrolig godt miljø på jobb, noe alle jobbplasser trenger. 

Jeg begynte desverre å snuse igjen etter 90 dager, pfh. Men når man skal slutte å snuse bør man ikke gjøre det fordi man har lite penger, man bør heller slutte fordi man selv vil. Når den dag kommer så skal jeg heller bestemme meg pga at jeg ikke vil, ikke fordi det er dyrt. (85kr i Norge for 1 snusboks, sykt)

Jeg var på Nicki Minaj konsert 17.03.15 med Susan(bestevenninna mi som bor sørpå), det var heelt sykt bra! Hun hadde ett sceneshow til tusen, blir ikke siste gang jeg drar på hennes Tour for å si det sånn!

I påsken var jeg på hytta i 2 dager, det var veldig trivelig, godt å bare slappe helt av!

Nå idag er hverdagen min egentlig helt fullproppet med jobb, trening og nå, bloggen! Så jeg skal gjøre mitt ytterste for at jeg skal fortsette med denne bloggen, er noe jeg har brent for siden 2009, 6 år. Wow. Så jeg vil at DU skal kommentere hva du vil at jeg skal fortelle dere litt mer om, om du er anonym så bryr jeg meg ikke, men bare si hva du ønsker at jeg skal blogge om! :-)

 

Kommenter hva du vil at jeg skal blogge om ikveld etter at jeg kommer hjem fra jobb :-)

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits