Believe tour

Nå skal jeg fortelle dere hele historien fra A til Å. Siden jeg ikke har blogget på LENGE så skal jeg blogge nå om det, fordi det er viktig.

REISEN TIL OSLO:

Det hele startet med flyet til oslo, jeg var forkjølet og når jeg skulle lande hadde jeg sikkelig dott i ørene(egentlig helt ute av det blå at jeg skriver det her, men det var sikkelig ille!). Da jeg endelig hadde landet satt jeg der alene, ventet på kofferten min og så meg rundt omkring, hadde aldri sett så mange jenter med "I<3JUSTIN BIEBER" gensere samlet på ett sted. 

Så var det toget som ventet. Jeg ville bare komme meg til bestemor og bestefar som bor i Sande. Da jeg endelig satt meg på toget gikk tiden fort. Mamma kom å hentet meg på togstasjonen i Sande og jeg kom meg endelig hjem til besta og beste.

 

EN DAG IGJEN:

Den 16.04 satt jeg bare klistret til TV'en fordi alt handlet jo om Justin Bieber, til og med nyhetene sendte direktesending fra arenaen. Idag skulle jeg endelig dra til Susan, men det var ikke før sent på kvelden før jeg kom meg på toget til Susan. Hun møtte meg på Lillestrøm togstasjon og vi var i lykkerus av å møtes igjen. Sov hos henne den natten, dagen etterpå skulle jeg på shopping og dra ilag med Susan til arenaen, hun hadde også billetter bare at hun hadde ståplass.

 

 

BELIEVE:

 

Blogger fra flyet

Heihei alle lesere, lovet jo å blogge under NNM men det gikk ikke. Sitter på flyet som sagt, først fikk vi beskjed om at den var 2 timer forsinket, nå fikk jeg en gladnyhet om at den drar om 40 min. Skal jo til oslo nå, 2 dager til ##JUSTINBIEBERRR! Vaktene spurte om jeg skulle på "justin Bever" og jeg bare "nei..ska på justin BIEBER!" haha. Men nå skal jeg spille litt spill på telefonen før vi flyr i lufta:)

SNAKKES

Reiser en tur til Bodø

Hei og hå, jeg har ikke skrevet på bloggen min at jeg skal til Bodø idag, det er NNM i turn og jeg gleder meg kjempemasse. For noen år tilbake bodde jeg i Bodø, så det blir godt å komme tilbake til den fineste byen i Norge. Jentene jeg trener er kjempeflink, skal filme og legge ut når jeg har mulighet, for når jeg kommer hjem fra Bodø skal jeg på skolen og rett til Oslo, så det er bare opp og snu rett og slett. 

 

Jeg kjenner at jeg gleder meg til den lage bussturen vi har fremfor oss, det blir en 8 timers tur, det er det beste med turn, man blir så sammenspleiset av den turen. Vi ligger på en skole med City Nord, så om noen av mine gamle venner vil møte meg er det bare å ringe, jeg drar ikke til Bodø for å møte gamle venner, men for å være trener. Så kan hende jeg er litt opptatt, hehe:)

Snakkes, skal blogge via mobil denne helgen :)

5 morsomme fakta om meg

1. Jeg synger i dusjen, og det er som oftest Sirkus Eliassen som blir sunget der. Dette er standar "OPP NED BAK FRÆM OPP NED BAK FRÆM, SPEEILVENDT!" eller "FØR DU GÅR, FØR DU GÅR, FØR DU GÅR, Æ VIL AT DU.." ja. Og denne er den nye "I LOVE YOU TE QUIERO, I LOVE YOU ahAH AAAH! I LOVE YOU TE QUIERO, I LOVE YOU AYAYAY". Koselig

 

2.  Jeg er redd for å spise popcorn. Har hørt at man kan dø av det, at det var en gutt som skulle spise det en gang, så kom moren hjem og han lå bare i popcorn posen fordi han hadde spist så mye salt. Jeg er farlig glad i salt, så holder meg unna det tøvet!

 

3. Jeg liker å kalle meg selv for smart. Om jeg svarer feil på en oppgave høyt i klassen, så tenker jeg mens de andre flirer "hehe, men jeg tenker iallefall utenfor boksen!" Jepp. Så derfor liker jeg å kalle meg selv for smart, bare på en mer spesiell måte, trenger ikke ha en IQ på over tusen for å være smart, man er smart om man lukker opp en dør!

 

4. Jeg har en kul selvironi. Sånn som når jeg sier ting om meg selv som egentlig skulle vært "frekt" så er jeg bare tullette. Så alle som snakker med meg eller noe, dere vet at jeg sier mye tull, men jeg er fornøyd med den jeg er og hvordan jeg er bygd, og valkene<3 aeww. neida, ser dere, der kom selvironien min igjen. wtff

 

5. På snapchat er jeg veldig morsom. Jepp. Skulle ha vist dere alt men kan ikke ta det drøyeste, jeg liker å være overdrevent kul. ☮ ✌


hahah Noldus(katta mi), katter er en del av min humor. katter gjør hverdagen min bedre.

 

Natta. skal sove nå. Sliten. Til helgen skal jeg tilbake til Bodø ❤ NNM i turn, derfor jeg skal. Skal møte mange gamle venner, gleder meg! Så kommer jeg hjem på mandagen, men bare for å snu før jeg reiser STRAKA VEGEN TIL OSLO! LML LML LML snakkes imorgen ellernoe

Skole og snær

♡Hei alle sammen, nå er jeg på skolen. Tenkte å blogge nå siden jeg senere skal på revymøte for deretter SOVE til imorgen. Sov lite inatt! Tok nettopp opp en brødskive jeg hadde gledet meg til, helt til jeg fant ut at det ikke var SMØRR på skiva. Lagde den selv imårrest, skjønner ikke hvorfor jeg tenker så feil på morgen. ryddig pult

i'm so excited

 

so true. 

  

Anorakk

Overskriften ble bare anorakk fordi både jeg og Christel har på oss en anorakk, haha. Idag skal vi dra til finnsnes å sjekke ut livet, skal ikke feste idag altså. Sitter å ser på "artistgalla" med tårer i øynene. Stakkars barn... skulle ønske jeg hadde råd til å gi litt til de som ikke har så god råd, når jeg har inntekt skal jeg gjøre det. Men nå skal vi kjøre, snakkes. 

 

ilu bestevenn <3

Klarer ikke holde meg....

I flere dager har jeg gått rundt å tenkt på det...men egentlig ikke hoppet rundt av glede fordi jeg har noe å glede meg til! Justin Bieber om 12 dager for faen! Hvordan kan man ikke være stoka? Jeg gleder meg så sykt! Det å kunne sitte i salen, telle ned til verdens mest populære og fantastiske artist kommer ut på scenen, og det at jeg fant han på youtube da jeg var mindre gjør meg til en multi belieber. Og når han kommer ut på scenen, alle blir å hyle, skrike og klikke helt! At han skal puste i samme rom som meg, HERREGUD SÅ SYKT! Jeg skal såklart filme der ifra, hele reisen fra jeg går i flyet, på vei til Gardemoen og helt til bestemor, videoblogge hver forbanna dag som går, fordi jeg vil dele dette med dere, jeg vet ikke helt riktig hva jeg skal ha på meg under konserten, men jeg tror jeg skal ha noe lilla (Justin sin ynglingsfarge og han sier at han elsker når Beliebersene kler seg i den fargen.) Så ja, det gjør jeg. 

 

Jeg skal reise alene nedover til bestemor og bestefar som bor like utenfor Oslo, men mamma og lillesøstra mi er også der. Ja dere tenker sikkert "Sykt at du skal reise alene, det er jo kjedelig." Men det er faktisk ikke det, jeg tror ikke man trenger å ha noen man kjenner vedsiden av seg om man skal på en konsert, jeg er ikke avhengig av å ha noen der. Jeg er der for å se Justin, that'sit. 

 
Så i dette innlegget vil jeg bare vise dere hvor mye jeg gleder meg...dette er sånn jeg er når jeg er hjemme. Helt sant, hele tiden. Alltid. Forstått?

 

 

Skal du på Justin konserten? 

Army girl

Idag var vi på besøk hos luftforsvaret og fikk sett hvor mye Norge gjør for å holde landet til det fredfulle landet vi er. I dette innlegget tenker jeg å skrive litt om "jenter i militæret". Vi alle vet jo at forsvaret er ett "mannsdominert yrke". I det siste har bare flere og flere jenter ønsket å være med, hvorfor ikke? Det blir jo det samme som en mannelig sykepleier, synes det er så sykt kult at noen kan skille seg ut. Man skiller seg jo egentlig ikke ut da, men jeg tror dere skjønner poenget mitt. Man skal bli det man vil, om jeg vil bli en mekaniker så går jo det liksom. Landet er fantastisk idag!

 

Hva synes du om at jenter er med i forsvaret?

So true

 

Blogger senere ikveld, skal på trening nå. Fått nytt design og jeg kjenner at jeg savner blogging!

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits