musikk jeg hører på!

 

 

ferske og digge sanger! 

 

Norges fineste 2000?!!?

hællåisen dere. jeg har vært å sjekket litt på facebook nå og ser at det faktisk er helt sykt hvor mange grupper det er der ute, norges fineste.... jeg trodde jeg skulle dø på latter da jeg så norges fineste totusen, det er ikke at det ikke finnes noen fine norges fineste totusen men jeg tenker bare tilbake på hvordan jeg så ut i sjetteklassen...ååååhmylord...

altså. når jeg gikk i skjetteklasse brukte jeg ikke sminke, jeg hadde aldri farget håret mitt og bh var ikke snakk om. nå når jeg ser på disse bildene av norges fineste totusen blir jeg helt sjokkert over hvor oversminket alle er og hvor ting forandre seg! blir nesten rystet, haha det er så utrolig rart. og ja. jeg fikk IKKE låv til å legge ut bilde av meg selv i skjetteklassen! 12 år, det skjønner jeg at mamma sa nei til, vi var jo små! 

 

hva synes du om "norges fineste 2000"? hvordan var du da du gikk i 6?

TAAAAAAAN<3

hei og hopp alle som kjeder seg som trykte inn på DETTE innlegget. nå er jeg TAAN, noe jeg elsker. selvtilitten min går sikkelig opp når jeg endelig får "litt" farge på kroppen. jeg smør meg hver kveld i en uke, så blir jeg rett og slett...skal ikke si det fordi det er et sjeldsord, men jeg blir faktisk det dere skjønner♥ 


fine hvite hår
liker du å være brun? HEEEEEE

Mopedfans! Awwawaawww

herrefred jeg må bare fortelle hva som skjedde idag. jeg skulle dra innover, såklart på mopeden min. jeg gikk inn å handlet og da jeg kom ut, skulle til å ta på hjelmen hørte jeg "Ka heite du?" jeg snudde meg og der stod en mor og datter(jenta såg ut som om hun var 4 år) jeg fortalt hva jeg het og jeg snakket en god stund med jenta, hun sa "ynglingsfargen min e rosa..." også vugget hun litt fram og tilbake, hun var så sjenert og søt. herregud så søtt! så lovde jeg henne at jeg og hun skulle kjøre ilag på hver sin rosa moped når hun var gammel nokk!

 

- mussmussmussmusmmusssss skal blogge mere elsker dere ja!

 

jeg lager russeklærne mine selv!

den ene jakka jeg har har jeg laget selv, noe som gjør den helt hundre prosent min og ikke så dyr som de andre. kjøpte en vanlig hettegenser og sydde på det norske flagg bak, jeg er ikke ferdig med forsiden så den får dere se senere!

 

 

sydd på. og dere. vi har tatt klassebilder. klassebildet ble helt ok, men enkeltbildet mitt ble FÆLT. legger det ut her, skal ikke bruke det på face for å si det sånn!


:(

 

hadeeem

Halvårsprøve, klassebilde og mopedføre!

herregud det er så mye som skjer for tiden. vi har klassebilde imorgen OG vi har halvårsprøve i norsk som da vil si at vi må bli sittende med rennende sminke på klassebildet. det er ikke så koselig... men er det noe som virkelig er koselig så er det at jeg har fått ut mopeden min. jeg er så glad. 

 

ønsk meg lykke til imorgen!

 

skal se jersey babes nå så snakkes <3

 

Spotlight ikveld!

heihei alle sammen, jeg vet ikke om det er noen av dere som husker at jeg var med i et ungdomsprogram på salangen-nyheter som het spotlight? nå er det ett år siden det startet opp og alle vi som sluttet for lenge siden skal være med ikveld og ha en jubileums sending. det blir digg. jeg gleder meg faktisk, det blir gøy å være tilbake å se hvordan det er nå med spotlight enn før da jeg var med. 

 

grunnen til at jeg sluttet den gangen jeg sluttet var fordi jeg hadde så mye å tenke på, lekser, turn og venner. så det ble for mye at jeg gikk på to ting på en gang. rett og slett. jeg steg i karaketer etter at jeg sluttet men jeg følte liksom at jeg savnet å være med gjengen. så derfor gleder jeg meg idag. husk å følge med ikveld da! håper jeg får inn noen bloggleseremeldinger, det ville made my day, helt klart! 

 

jubileumssendingen begynner klokken 19:00 på www.salangen-nyheter.com. håper flest mulig har muligheten til å følge med! byee!

 

MIN FØRSTE SENDING. HAHAHA GRØNT HÅR. snakkes!

fæstn

igår var vi på fest

"det kom flere folk assa"

tok ikke bilder iløpet av kvelden, helt ok det

ÅJA det glemte jeg å si, eeheheheee

hei og hopp alle blogglesere, idag har jeg vært i praksis, grunnen til at jeg ikke blogget igår er fordi jeg var på seinvakt og hadde ingen motivasjon til blogging. men nå alle sammen skal jeg dra til et sikkelig innlegg. idag har jeg trent etter at jeg kom hjem, også har jeg planlagt og tenkt på festen imorgen, jeg skal ikke drikke meg dritings..jeg lover. først skal jeg og gode venninner ha vinkveld, der vi drikker vin og så skal vi dyppe jordbær i smelta sjokolade. etter det er det parteey, så det blir hyggelig. men jeg skal jo på jobb på lørdagen derfor skal jeg ikke bli dritings, skal bare drikke og kose meg. 

 

det jeg ikke har fortalt dere ja! JEG HAR FÅTT TILBAKE SKOLEPC'EN OG JEG HAR IKKE MISTET NOEN BILDER ELLER NOE!!! wihooo. så her kommer randome bilder da;*
 
follow me on Instagram

hey alle, idag har jeg vært på skolen og hatt en fin dag. nå skal jeg snart trene, noe som jeg virkelig gleder meg til. nååt, eller jeg gjør jo det men gjør.det jo hver dag og det kan bli litt mye!

tilbake til saken, følg mrg på instagram, serinelovv;)

lieeek me

Svar på spørsmålsrunde - Charlotte

Nå skal jeg svare på spørsmålene dere har sendt inn til meg om Serine!

Hvem er favoritt kjendisen din? - Serine sin favoritt kjendis er Michael J og Justin Bieber så vidt jeg vet.

er du forelsket? - Ja Serine er forelsket, men i hvem sier jeg ikke, det er personlig for henne :)

sugen på noe søtt? - Kan godt hende hun har lyst på godteri, hahah!

Fineste gutten du har sett? - Fineste gutten hun har sett er eehm? Justin Bieber? på bilder? Jeg vet egentlig ikke.

Hvem er dine nermeste? - Hennes nermeste er familien hennes, meg og Susan.

hva heter hunden din? - Hunden hennes heter Ronja :)

hvor mange lesere har du?  - Jeg vet ikke hvor mange lesere hun har, men hun har mange! 

like ho nån?- Ja hun liker noen, men hvem er hemmelig.


legg ut et festbilde av ho..
driv ho på med mange på en gang? - Hun driver ikke på med noen atm.

kordan e ho i virkeligheta? - Hun er utrolig snill, hyper og stresser så utrolig mye at det er morsomt!

beste minne du har med ho? - Har så mange fine minner sammen med henne, slik som en gang når vi fortalte om hvordan livene våre var før vi ble bestevenner og gråt sammen.

blir ho fort irritert? - Det kommer helt an på, hvis det er noe hun ikke liker så blir hun irritert.

kordan e ho i fylla? - Hun er pratsom, høylytt og vill! haha akkurat som meg, er bare morsomt å være sammen med henne i fylla!

kordan e ho når ho e sint?? - Hun er virkelig morsom når hun blir sint synes jeg. Jeg ler av henne hver gang hun blir sint også begynner hun selv å flire av det!

Det var svarene på alle spørsmålene!
Håper dere er fornøyde!
- Charlotte Arntsen. 

photoshoot!

jeg og charlotte var ute idag og tok bilder av hverandre, det var veldig morsomt men kjempekaldt! her er noen av de "gode" bildene av meg!

;)

halla BALLA!!! cool girls driving in thaa car

hey, nå er jeg kommet hjem og har satt meg til rette i stolen min i leiligheta. noe som er fantastisk herlig og godt. jeg og søstrene mine kjørte fra pappa(grunnfjorden) til buktamoen, så ble vi hentet av mamma der og mamma kjørte oss hjem.

 

charlotte kommer om en time eller noe, hun skal overnatte her og jeg gleder meg så sinnsykt til å se henne igjen, jeg har liksom ventet i flere dager på å møte bestevenninna mi gjen at jeg får heeelt sånne gledestårer eller noe, haha, vi kan ikke skilles vi.

 

faktisk når vi kjørte i bilen så lagde vi videoblogg, ekke det fantastisk. sjekk ut. den er råååkul lissom!

 

 

fantastisk! HADE <3

last day

idag reiser jeg hjem til salangen! det er søster som kjører så vi slipper å ta buss, det blir digg. igår var vi ute, sikkelig dårlig vær de to timene vi var ute, en halvtime etter st alle hadde gått inn kom sola, ofc. på kvelden hadde vi påskequizzzz, jeg liker ikke quizer fordi jeg svarer egentlig bare feil. haha! så la vi oss i ett ti@.

ja btw!! lagde en ny hårfrisyre på meg selv! er lei av donut og slett hår;)

jeg og søster koset oss<3

hey fra påskeharen

vet dere hva!? jeg har liksom ikke fått blogget fordi blogg.no appen min var heelt på jorde og jeg brydde meg egentlig ikke! og nå fungerer den så da kan jeg fortelle mine dager. de siste dagene har jeg spilt mye draw something, sety film, spist gidteri, blitt erta av familien over hvor blond jeg er. okei jeg skal forklare HVORFOR..okei, vi snakket om at stemoren min hadde Sahara øyner en gang og hun måtte klippe ut sånne hinner på øynene, så spurte jeg "så du sånne skya da sia det heite sahara øya?"...ja..også en annen gang sa jeg "onkel fra afrika" og han er fra amerika..ja..og de titusenmillioner andre gangene har jeg fått hørt det. alle slår seg i hodet når jeg prater. whyywhy! OG JA! vi snakket om at det var en fyr som hadde en datter på 30 år. jeg bare "åherrreguuuud! korr gammel e farn, 80??!!" alle ble oppgitt. men sånn er det å være i serine sitt hode. ganske blondt og bleika

haha jaja, kos dere alle blogglesere vidreeeeeeeee

Mitt harde treningsprogram

jeg vil ha kroppen til Beyonce til dere som lurer, jeg er ikke ute etter muskler som ALLE andre bloggere er. jeg har lagt merke til at i det siste har ALLE bloggere blogget om å få en muskuløs kropp, thats not me, jeg er ute etter en slank kropp, trenger ikke mannemuskler for det. Her er mitt treningsprogram:

 

 

etter oppvarming til denne dansen, og litt lett aerobic for meg selv:
20+20 armhevinger på BALL
30+30 situps på BALL
føre en tung gjenstand mens man balanserer på hoftene fram og tilbake 20+10
spensthopp 20
armhevinger på knær 20+10
planken 1 min

Drikkepause

Knebøy 20+20
armhevinger 10+5
planken så lenge man klarerSånn, der har dere mitt treningsprogram. tungt ja men det er kjempeherlig en time etterpå.

.

..

hhhhh

jeg gleder meg noe sykt til ikveld, jeg skal være med pappa å hente SØSTER som kommer fra oslo med flyet. hun skal være her til lørdagen så reiser hun til bestemora si på finnsnes. nå gleder jeg meg silkelog til at jeanette skal komme, WIIIIHOOO!

hadeee!

nyter kanskje siste påskedag

idag er det sol og nydelig vær, jeg var ute med tanteungene mine og lekte, de er så skjønne. vi var ute i litt over en time før vi begynte å fryse, men det her tror jeg er den siste påskedagen, med sol og sånn. det er meldt overskyer og kanskje regn, håper ikke det blir sånt vær!

film på reise

nå sitter jeg og søstra mi på huttigbåten og ser breaking dawn, elsker den. tiden går jo også mye fortere når man faktisk ser film. på onsdag kommer søster nordover, gleder meg sikkelig til det, og.til å se alle hos pappa, ste søstrene mine der og småtante ungene mine, aaw<3

haha! blogges ikveld

idag reiser jeg

idag reiser jeg til tromsø med hurtigbåten og blir hentet av pappa der før vi setter kursen mot ringvassøya der pappa bor. endelig er det påske, idag sov jeg til 1215, det er lenge siden jeg har sovet slik. det var en sikkelig rar drøm jeg hadde, jeg måtte åpne ett brev og da jeg åpnet det ringte alarmen på telefonen min, nyan cat sangen. så jeg skvatt sikkelig, og hvordan viste drømmen at klokka skulle ringe DA?? skumle greier, neida, eller joda.. men nå skal jeg faktisk pakke, vi skal jo på fjellet i påska og da trenger jeg masse klær og ytterklær! vi drar halv 5, jeg kan jo blogge fra båten også, om blogg.no fungerer da, det fungerte ikke igårkveld pga de duste hakkerne..

snakkes senere!

BLOGG.NO e klikk!

men nå fungerer det. thank god for that!

igår...

jogget jeg til skårvika for å gå i.møte med charlotte og gro. jeg fikk et fæælt gnagsår..på kvelden spiste vi tikka masala og så en skrekkfilm som heter the woman in black, jeg så bare halve filmen fordi jeg ikke ville se mer. alt for skummelt!

(trist fordi jeg har vondt. hehe)

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits