russerevy, fet

som dere vet var jeg på russerevyen. den var dritbra, jeg skal ikke si så mye om den, jeg hadde trodd det skulle skje værre ting med meg, men jeg var heldig. ikke i avisa, det puppebildet av meg kom i avisa, greit det, men de skulle gjærne ha skrevet under at jeg demonstrerte på det bildet å at jeg ikke er sånn i virkeligheten. også hadde de tatt ett bilde av meg fra jeg var kanskje fjorten, der jeg har masse solpudder i trynet, haha, det er bare morsomt! nå skal jeg gå til min aller beste venninne, susan, imorgen blir det prty i fjera, jeg gleder meg syyyykt!! snakkes !

snakkes !

Kate's bryllups kjole

helt nydelig, jeg har fulgt bryllupet idag på skolen og da jeg kom hjem, det er så søtt. kjolen, wow, jeg har ikke ord, den nydelige boderingen på armene ned mot kjolen. selve kjolen er helt fantastisk. jeg ble sjokket, hadde sett for meg noe litt mere stivt liksom, når jeg så denne kjolen fikk jeg gåsehud. det er helt ærlig den fineste kjolen jeg har sett i hele mitt liv, perfekt!
hva synes du?

starbucks, nmnmnmnmnam

ok igår var jeg på trening, jeg sovnet av så jeg kom en time forseint, så dro jeg innover, hadde trening, dro ned til treningssenteret for å ta sol, det var noen i sol så jeg ble sittende å prate med vilde og marianne, jeg gikk nedover med vilde, jeg kjøpte meg nmnmnmnmnmnam(frappuccino), jeg tok sol i 12 min, jeg dro hjem i pissvær, jeg glemte å blogge, jeg skammer meg..

 

neida det var bare en tulletekst, men det var faktisk sånn dagen egentlig var, bare i litt mere detaljer. idag skal jeg på russerevyen, jeg gleder meg til å se om de har klart å mekket en revy, det er ganske vanskelig, så er det litt kult å tenke på at til neste år så skal jeg være russ, så det er ikke så lenge til det, gleder meg allerede, selv om det er lenge til da!

snakkes <3 jeg skal skrive om revyen når jeg kommer hjem fra den, blogger sikkert litt før også

hvem vil du skal vinne paradise?

jeg tenkte at jeg skulle iallefall si hvem jeg heier på, jeg tar tommel opp og tommel ned, ofc. jeg liker ikke nye folk, desverre, fordi jeg syns de alltid ødelegger stemninga eller noe, for noen dager, også får de så store fordeler som ikke de som faktisk har jobbet for ikke har. så ja nå skal jeg bare vise dere hvem jeg liker og ikke liker med en tommel opp, og de jeg ikke liker med tommel ned.okei det var de jeg liker og ikke liker :) men hvem jeg vil skal vinne, det veit jeg ikke enda!

Spotify lista mi

FeEEEL IT

http://open.spotify.com/user/serinelovberg/playlist/0XYWBEaOhxMvUKIWqQy7XX

 

her er til alle dere som vil ha min musikk, det er bare å subscribe, jeg har ikke noe særlig å skrive om, jeg kunne ikke kjøre mopeden min idag fordi det desverre ble drittvær, så den står alene hjemme, i garasjen, alene. kødde bare, men jeg håper jeg kan kjøre den til trening, har ikke noe særlig lyst å dra på trening, vi heller jogge meg en tur å bli sikkelig svett, fordi det er ikke så tungt for kroppen å gå på turn, bare hodet. så ja, skal jo på stevne til helga, hele turngruppa skal sove over der men jeg vil ikke fordi jeg vil feire første mai!

her var det sol og fint vær.. i miss it. men hør på musikken min dere så glemmer dere alt! btw bildene er tull egentlig

a cup of tea

herlig. lene seg tilbake å nyte one tree hill som man kan se gratis her, elsker den sia, fikk den fra haawt, så jeg skal ikke stå for den kredsen, jeg har begynnt å sett segsongene på nytt fordi det er så bra, og jeg har sett alle sesongene flere ganger på rad, jeg blir aldri lei! nå skal jeg nyte en kopp te så snakkes vi!
snakkes 

krølltopp

igår da jeg la meg fant jeg ut at jeg skulle flette håret mitt, det gjorde jeg, da jeg våknet hadde jeg krøller, liker veldig godt krøller men jeg orker ikke å gjøre dette hver dag, pluss at da jeg dro til skolen med mopeden ble håret litt ødelagt siden hjelmen flatet det ned. lol, men herregud det gjør ingenting fordi man ser jo at det er krøller. snakk om å la lite å skrive om, men det er ikke noe særlig mere å skrive om, jeg er på salangen-nyheter klikk her for å se. flaut. futti...

 

idag skal jeg på trening, så jeg blir ikke å blogge før jeg kommer hjem, om jeg ikke blogger før jeg drar på trening, u never know. snakkes piker.


liker du krøller?

nei du skal ikke veie deg

jeg har en plan, planen min er at jeg skal komme i buksestr small, men for å gjøre det skal jeg kjøpe inn en bukse i small, og en genser i small, så skal jeg bruke de som motivasjon. det er ingen vits å veie seg, jeg har mange muskler på kroppen min så det hjelper ikke hva enn jeg gjør desverre, det går sikkert for sikkelig overvektige folk eller tynne småe jenter, men jeg har jo danset hele livet mitt så det er ikke så lett da, de fleste har jo være aktiv hele livet sitt. idag skal jeg ut å jogge, dra på turntrening, så denne dagen blir fylt med mye trening. jeg vil ikke at denne bloggen skal gå ut på at jeg skal gå ned i vekt, men jeg kommer til å fortelle litt om det fordi det er så viktlig at man ikke ser på vekten sin, jeg vet om en jente som er tynn, hun veier opp til 60 kilo, fordi hun har muskler. så til alle andre som vi ha bikiniformen til sommeren, legg bort vekta å spis regelmessig og sunt, tren masse! intensiv trening er best(jogging, gå turer, dansing osv)

 


Prøver du å gå ned i vekt??

JEG FIKK FARGE IDAG FOR FØRSTE GANG

idag har jeg trent på treningssenteret, etter en time med hardtrening skulle jeg ta sol, jeg puttet på 60 kroner som da tilsvarer 20 min, jeg fikk sikkelig masse fregner idag (som vanlig) pluss at jeg fikk farge på skuldrene, det er ikke brunt da men det er rosa, det vil si at jeg kan bygge opp fargen til syden. det er under 2 mnd til vi skal til gran canaria så jeg må bare bruke masse penger på sol så slipper jeg å slite i syden med surking fordi jeg blir bare solbrent!


vises ikke så godt men det er farge der!


men her vises iallefall fregnene !


grillkos og herlig sol

idag dere er det herlig vær. jeg grillet med bestevenninna mi janita, løvbiff. eller vi grillet det ikke fordi jeg fant ikke ut hvordan jeg skulle grille i grillen, så vi stekte det på panna og spiste ute i sola. det er så herlig vær, varmt. jeg går bare i t-skjorte. jeg skal å trene senere og ta sol så nå lar jeg bare maten synke før jeg skal trene. vi skulle egentlig grille igår, men janita kom ikke hjem fra bursdag før i 11 tiden på kveden så da var vi ikke sulten heller. søstra mi kommer hjem fra hytta idag så jeg må kjøpe inn litt mat. til dere som ikke vet det så er foreldrene mine på hytta og jeg sitter her hjemme å koser meg!nam. snakkes!

selvtrening er herlig

idag har jeg trent litt, som jeg gjør hver dag da som mange ikke tror. jeg er en kraftig jente som vil gå i bukse str. small til sommeren, large er ikke noe særlig i mine øyner. skal jo til syden så kroppen må være i form til da, derfor trener jeg muskler en dag, så intensiv en annen dag, det er utrolig herlig. idag var det muskler jeg trente! så til alle sammen som vi gå ned noen kilo og se bedre ut til sommeren, det er bare å endre på livstilen, ikke spis godteri og dritt! jeg elsker å kose meg med godteri men nå er det over. str small, here i come! syke jeg er sliten nå, herlig!!
beste treningsmusikk;

i like the way you move - the rock masters

ecuador - sash!

no limit(extended no rap) - 2 unlimited

 

hvilken hårfarge kler jeg best?


her er den hårfargen jeg har nå, blondt. jeg elsker den fargen fordi det er min ekte farge! jeg har ikke farget håret mitt på 6 mnd, det er sykt dere! så nå skal jeg bare la det vokse ut å la det være blondt 4ever.jeg hadde brunt hår lenge, når jeg ser tilbake på det kjenner jeg at jeg savner det litt, fordi det var så langt, derfor! men en dag har jeg så langt hår bare i blondt så jeg skal ikke klage!

 

svart hår, det hadde jeg sykt langt hår, det er faktisk den fargen jeg har sletet mest med fordi etterveksten kom dagen etterpå. men alle sammen sier til meg at jeg kledde den mest, kan hende, men jeg vil aldri ha den fargen igjen!


hvilken farge kledde jeg best synes du?

strømpebukse med mønster

hva syns du om det? jeg syns selv at det er ikke noe man kan gå med på hverdagen, jeg finner ikke ut hvilket antrekk jeg kan bruke til det og hvor? jeg fikk den i julegave hos bestemora mi, det er jo utrolig kult da men hvordan kan jeg bruke det? jeg kan bruke det under en shorts, såklart. dette er sikkert noe jeg kan bruke til sommeren da, selv om det ser ut som om det er sommer her i salangen, fantastisk.

 

snakk om sommer, vi har en her i nabolaget som spiller trekspill hver sommer, det er koselig, og idag våknet jeg til at han spilte den harmoniske musikken sin, er det rart jeg føler det er sommer?
hva synes du?

Følg meg på

Facebook for bloggen: http://www.facebook.com/pages/WISLbloggno/139495912792945?fref=ts

Instagram: @Serinelovv

Twitter: @Serinelovberg

 

 

TV

Kommer senere..

Om meg

Mitt navn er Serine Løvberg, jeg bor i en liten kommune som heter Salangen. Jeg har blogget 5 år sammenlagt og trives med denne hobbyen, ellers er jeg veldig glad i trening, jobben min og alle jeg har rundt meg. Jeg er også en musikkelsker, er ikke vi alle det? Nei har møtt på folk som ikke hører på musikk, merkelig. Jeg elsker alt fra Rock-RnB-Dub-Klassisk-pop osv. 

 

 

 

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits