Norsk frisørskole

Hei alle sammen, til høsten har jeg kommet inn på norsk frisørskole som er en privatskole, det går over 5mnd før man går ut i lærling. Jeg skal flytte til tromsø, bo på en liten hybel forhåpentligvis om jeg finner og ta hele lærlingtiden min der. Jeg gleder meg, har aldri bodd hjemmefra så det blir spennende. Men det å finne seg boplass til 4tusen i mnd er nesten umulig. Jeg stresser allerede med det, så om det er noen av dere som vet om noe som blir ledig til høsten til 4tusen eller mindre så er jeg veldig intressert. Jeg tenker også å kanskje bo på kollektiv, men er så redd for at jeg ikke skal komme over ends med de jeg bor med, kommer som oftest over ends med de fleste av folk.

 

Jeg tror det blir ett spennende år, det går sikkert i surr for dere, jeg har skrevet om en million yrker jeg har ønsket, men jeg må si at dette året fikk meg til å tenke, det å ta seg ett år(jeg hadde ikke noe valg da haha) men ett år der man jobber og tjener seg litt cash så kan man også tenke på hva man egentlig vil jobbe med. Ville bli frisør som liten, klippet alle barbiedukkene mine, så dette er drømmejobben! 

 

Så om du vet om noen som leier ut i tromsø, ta kontakt med meg på facebook: Serine Løvberg. Jeg vet det er tidlig men har hørt om de som må bo i campingvogn og det er ikke ett tema engang, da bor jeg heller ute på gata. 

 

Tumblr | via Tumblr

 

Til helgen skal jeg en tur til tromsø, kjøpe meg noe jeg har ønsket meg sykt lenge! Flere år, hva tror du det er?

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits