converse

jeg har handlet ganske mye i det siste, men jeg har liksom aldri vist dere hva jeg har kjøpt meg! sist helg kjøpte jeg meg converse

har letet lenge etter hvite i min str!

leiij av å være sjuk!

nå har jeg vært syk i EN HEL DAG. og jeg er sikkelig lei. jeg ser på sånne tåpelige programmer som Lille Miss America, Dinner Dates osv. jeg blir så stressa når jeg er syk.. og nå har det endelig blitt mopedvær så det betyr at når jeg blir frisk skal jeg se om jeg får mopeden igang, fordi den har jo stått hele vinteren og egentlig skal den startes hver dag, og jeg har prøvd å starte den men den sier bare "brumbrumbrr...." også stopper den, det skjedde ifjord også, men plutselig startet den da. yæyææ...savner den. selv om jeg sover rett vedsiden av den hver natt, den står jo i garasjen.gleder du deg til sommereeen????

Twilight Maraton med syke meg...

jeg er blitt SYYYYK og jeg hater det. jeg var i praksis idag og da jeg hadde gått litt av dagen så kjente jeg at jeg var syk.ikveld skal jeg være alene og sitte her helt alene, ingen å være ilag med, bare henriette på telefonen og en stille meg som sitter å snyter nesa med papir mens jeg svelger ett parr ti paracetter... også skal jeg se alle twilightfilmene, det blir kos.

liker du twilight? jeg har lest alle bøkerne og er sikkelig stolt av det!! fordi jeg aldri i mitt hele liv har lest en eneste bok, eller jeg leste en bok som het "frans lærer å sykle" eller noe sånt. kult..

har du sett alle filmene?

svett og gjør meg klar til bikinisesongen

jeg er en jente som virkelig bryr meg om hvordan jeg ser ut, og er det noe jeg virkelig sliter med er det selvtillit.. tanken på å være tynn, aah...jeg får frysninger. de som er tynn tenker kanskje ikke på hvor helsikkes heldig de er. så nå gjør jeg meg klar for bikinisesongen, jeg skal selvfølgelig ikke bli spinkel(tror ikke det går med beinbygninga mi uansett) men jeg vil ha en strak og fin kropp, som dette: drømmekropp:

 

beyonce er så vakker <3 uansett tilbake til tema. ja, også håper jeg at jeg kan få en bedre selvtillit om jeg klarer dette målet!

kveldsmat <3

 

skole pc suger :)

min gamle skolepc som da hadde bluescreen 24/7 klarte å klikke og jeg måtte sende den inn, nå har jeg fått en lånepc, det er heeelt ok til jeg får tilbake eller en ny skolepc, jeg skal ikke ha en klikka pc... så vil bare forberede dere som skal begynne på vidregående neste år, digg med pc men den klikker jo av ingening!haha random bilde...men uansett, dere nå skal jeg begynne på en slankegreier for å bli tynn(såklart) fordi jeg orker ikke flere sommre med unskyldinger for ikke å bade når det egentlig er for å la vær å vise kroppen... så. skal begynne idag, så det blir godt med trening idag!

JUSTIN BIEBERS NYE SANG

jeg liker den etter å ha hørt den ett parr ganger, man hører på stemmen at han har blitt eldre, og for sjåvidt også på hvordan musikksjanger han har nå, det er litt trist. jeg skulle ønske han kom med en sikkelig partylåt som alle har dilla på, det hadde vært noe det. men så er det jo sånn at man kan jo ikke gjøre noe med det da, man får bare like det han leverer, jeg elsker stemmen hannes så uansett hva han synger så blir det bra! men jeg savner den gnisten jeg bruker å få av noen sanger liksom!

 

 

LIKER DU DEN NYE SANGEN? og btw..skolepc'en min fungere ikke lengere. toppers,så nå blogger jeg fra pcn til mamma og får nesten bare bruke den litt framover, håper på en ny skolepc, shit asså!

boblebad med bestepia

ikveld har jeg og charlotte vært sintsintsiiiiint fordi vi fikk vite at vi har to prøver imorgen, OG SKOLEPC'EN MIN FUNGERER IKKE!! så vi bestemte oss for å ta ett boblebad, men ikke noe vanlig boblebad, et ROSAA boblebad. det var koselig og morsomt, har ikke kost meg på så lenge!

nattii<3

noen GODE ting jeg har gjort de siste årene

tok mye solarium før syden:

vært på døgnvill:

jeg ble trener for en fantastisk gjeng:

jeg ble med på spotlight og hadde det kjempegøy:

hatt prty time med venner:

vært på jobb:

fått ny hårfarge og kjøpte clips:

ble valgt til russelege:

tok fly ALENE til min besteveninne i oslo, susan:

begynt med donut på hodet!:

spist mye frukt:

gått kreftinnsamling:

thats it. znakkezzz

Charlotte svarer på spørsmål om MEG

hei og hå alle sammen der ute, charlotte(besteveninna mi) som jeg er hos nå skal svare på hvert bidige spørsmål som DU spørr om, er det noe du lurer på som jeg selv kanskje ikke ville svart ærlig på så er det bare å hive innpå med spørsmål, Charlotte sier at hun kommer til å svare helt ærlig, jeg vet ikke om jeg liker dette men sånn er det nå bare, det er sikkert noen randome der ute som lurer på spørsmål. det kan være spørsmål mellom himmel og jord(det vil si alt...) jeg har også en sånn runde på charlotte sin blogg, www.charlottearntsen.blogg.no, så der kan dere også spørre henne spørsmål som jeg kommer til å svare på, hehee. vi snakkes. bare spørr!Spørr ivei ....

nå har jeg sett "the hunger games"

den var syyyyyyyyyyykt bra!! var på kino med charlotte og emily og selvfølgelig shopping før det, og shopoholikern(meg) kjøpte en god del nyttige ting. legger ut bilde ikveld etter dette innlegget eller imorgen.

tilbake til filmen, den var kongebra! hele filmen satt jeg i spenning og det var ikke ett sekund der man ikke ble underholdt! anbefales!!

haha, tok ikke bilder i byen så dere får kose dere med "venterpåbussen" bildene!

jeg farger håret!!

altså bare etterveksten! jeg bruker garnier lysblond sin hårfarge for ikke å ødlegge håret mitt med bleiking! det er søstra mi som farga det, hun er syk idag og jeg har senvakt idag på praksis.

som dere har lagt merke til i det siste har jeg bare mobilblogget, håper ikke det plager noen men jeg liker mobilblogging og hater skolepc'en:)

her er all farge i håret..og dette er min ekte lengde..kort:(

vasket fake håret mitt også!

klar for jobb og ferdigfarget!!

null ettervekst og rosa hodebunn

snakkes. skal mekke meg middag før jeg reker på fantastiske praksis:)

klar for praksis

jeg er i praksis i hjemmetjenesten, det er kjempespennende. jeg har fikset meg og jeg skal dra innover fordi jobben begynner.klokken tre, skal først på butikken å kjøpe meg mat til kvelden, jeg jobber fra tre til halv ti. har aldri vært i praksis på kveldsvakt i hjemmetjenesten, så jeg gleder meg. har senvakt imorgen også, det er så digg for da kan jeg se lenge på tv'en før jeg drar på jobb, og ikke minst sove lenge!!

snakkes!

haha arti å ta bilder. snakkes(igjen)

Reality program jeg elsker!

jeg virkelig bare elsker drama, jeg elsker å se på at andre krangler så lenge jeg ikke trenger å involvere meg. her er en liste av reality program jeg bare elsker!
yep, det er det meste tror jeg. elsker alt!! 

NNM

i helga har det vært NNM, jentene mine kom på 7 plass av 11 plasser, kjempebra! og dette er deres første NNM, de konkurrerte også møt 18 åringer liksom, så det er sykt bra og jeg er kjempestolt! vi har shoppet i helga, men jeg har ikke tatt bilder av det fordi jeg virkelig ikke gidder nå, nå skal jeg sove og glede meg til skolen imorgen(det er ikke ironi). det blir godt å komme i hverdagen, jeg har jo ikke hatt noe sånn helg siden jeg har måtte stått opp veldig tilig hver dag, men det gjør meg ingenting, det er ikke lenge før til påske og da kan man jo bare sove lenge da. 
 
NNM var veldig bra iår, vi skal begynne å jobbe veldig tilig med dansen til neste NNM og kanskje komme på en 5-4-3-2--1?? :)

 

turngruppa etter at vi hadde spist på egon, nam!!

 

vignette

denne appen er konge bra! det er sånne vintage bilder, jeg elsker sånt! last den ned, vet ikke om iPhone kan laste den ned men alle android mobiler kan! wihoo!

last den ned! morsom! nå skal jeg innover å kjøpe ingredienser til milkshake, nam!

russeklærne har ankommet!

hei alle sammen, skulle egentlig blogge dette innlegget igår men jeg sovnet av fordi pc'en låste seg. jeg var helt utslitt etter den steilia turen(ikke at jeg trente mye) men jeg ble så buss syk...og det beste å gjøre da er å SOVE. idag har jeg vært i praksis i HJEMMESYKEPLEIEN, det var kjempe morsomt! stortrives! 
 

russelua!!

russebuksa!!!

liten russelue!!

småting!!!

briller!!!
 

jeg går IKKE på slalom

nå er vi i Bardu på Steilia. jeg sitter bare å ser på de som faller, men det er jo ikke ofte da. charlotte, elisabeth, gro og jeg bare chiller max! tenkte å blogge for å oppdatere dere:)

alle er så sporty! jeg skal melde meg på ett slalomkurs og neste år skal jeg stå:)

nye gardiner og ting til leiligheta!

idag dere har jeg koset meg på skolen, faktisk en fin dag. første timen gikk til jobbing med en forfatter, de fire neste timene gikk til prøve(jeg var ferdig etter en time) og fikk fri resten. men så hadde vi enda en time der vi bare pratet, så kom en ny lærer og der pratet vi bare også. sikkelig koselig dag! imorgen skal hele skolen til steilia som da er en..hva heter det.. alphine sted? nei nå tuller jeg, eller jeg vet egentlig ikke. jaja.
 
i denne uka fikk jeg de nye gardinene mine! jeg har ikke fått vist de til dere enda!... så nå som dere ser her under så er de der, og det er engler på de (hjerte)
BTW: vi skal male hele leiligheta hvit og bytte ut de stygge møblene! jeg gleder meg som ett barn.
 
okei tilbake til saken, ja også kjøpte jeg noen ting til leiligheta da jeg var i tromsø med hele HS, det var masse fint der. jeg kjøpte mest ting til badet mitt, men orker virkelig ikke ta bilde av det, det er bare sånne smådetaljer liksom! syke hvor langt dette innlegget ble, jeg er sjokkert over at jeg KLARTE å skrive så mye. jeg tror det er fordi vi er ferdig med prøver og innleveringer i nærmeste tid.

  

#kremmerhuset

viktig sak!

idag skal gå kreftakjon idag på "mitt område", gleder meg faktisk veldig! vi skal samle inn for forskning av kreft, synes det er en fin sak russen skal gjøre(for en gangs skyld), og ikke minst, vi får en mini-bøsse som skal henge på russelua! russeklærne er her snart også, de er i bodø nå, gleder meg som ett barn! men tilbake til saken, håper vi får samlet inn nokk penger idag til å slå rekorden! jeg skal selv putte på 50 kr! og ja, jeg skal endre designet en dag når jeg har tid slik at jeg klarer å blogge for fult!

ha en fin dag vidre<3

hos lina stappmett!

heyheybloggen, idag har jeg vært på jobb, nå er jeg hos lina og vi har spist nydelig tikka masala, det var himmelsk godt og vi hadde isbitet til maten, med brus i. he-he. skal overnatte her inatt og det blir superkoselig! imorgen har jeg også jobb så da blir det ikke blogging før på kvelden. sent

moren fikset det fint for oss. aaw

nomnomnom

lina sin kreative klessamling. fantastisk!

KONY 2012

 

alle der ute, se denne videoen. viktig! jeg viste ikke om dette før jeg så denne videoen, jeg ble inspirert og støtter saken, derfor har jeg bruk bildet under som toppbilde på facebook, jeg lager dette innlegget og 20 april vil jeg dra til tromsø og henge opp plakater på natten(jeg og charlotte som best sannsynligvis skal). se videoen, den varer i en halvtime ja, men den halvtimen er verdt det! 

 
 

vil du gjøre en forskjell i verden?

egg

fin overskrift. idag stod jeg opp i tolv tiden, idag skal jeg fikse design til bennalou.blogg.no og være med janita. sitter å ser på tv nå, skal snart gå ned og fikse designet til benedicte. snakkes

da fikk dere en omvisning på kjøkkenet vårt. hah!

dævver

 

hahahahahahah! 

mobil apps jeg diggeeer!

heyhey alla tittare! idag chiller jeg bare med fashion spill og sånn som jeg elsker og dere BØR laste ned!

(orker ikke snu bildene,mobilblogger)

HER ER ALLE APPSENE JEG ELSKERRRRR! LAST NED DAA!!!!
okei sn@kke$.

mine topp 3 sykeste og skumleste mareritt...

 

 

drøm 3) jeg var ute og gikk, helt sånn random i åkern, plutselig ser jeg en bukse kommer springende etter meg, og jeg løper sikkelig sakte siden jeg drømmer. buksa sprang og sprang og stoppet aldri, sykt skummelt... den hadde ikke føtter og ben, den bare fløy der.. 

 

 

drøm 2) jeg var ute og fløy på en nydelig ørn, jeg kunne se alle nydelige landskap over alt...plutselig ser jeg en hau med vindmøller(til dere som ikke vet det, jeg hater vindmøller), og ørna setter fart ned mot ei vindmølle, jeg gråter og hyler og faller av oppå en vindmølle. så husker jeg bare at jeg så de skumle spisse greiene som snurrer bare gikk dritfort forbi meg. 

 

 

 

drøm 1) denne drømmen er sykt skummel....jeg var ute i snyen og lekte, tror faktisk jeg bygde snyhule, det var mørt ute og plutselig ser jeg det rosae monsteret kommer opp ifra snyhula..jeg hater det rosae monsteret, broren til susan hadde en film om det, og hver gang vi så coveret hylte vi og skrek..kan se om jeg finner det!'

 

finner det ikke, men det var helt ekkelt! æsj! ÆÆÆSJ! og monsteret spiste meg skulle jeg fortelle. det var ubehagelig.

har du drømt mye sykt i det siste? 

"jeg skal bare skryte litt av festene"

hehehheh, jeg fikk en kommentar på videobloggen min "fy faen så fjortis! er som om du skryter av at du drikker ''haha, ikke som i går på grisefesten" skjønner faen ikke at det er mulig."
 
kjære du.... jeg beklager virkelig om du tror jeg skryter av det, fordi det har jeg virkelig ingen grunn til....jeg er heller ikke fjortis som forteller at jeg skal kle meg finere enn da jeg var på grisefesten. og bare sånn at du vet det, så har jeg IP'en din og kan finne deg leeth, takk for oppmerksomheten.
 
 
okei tilbake til igår, igår var jeg i bursdagen hos marita og det var kjempekoselig med masse herlige folk. dro hjem i to tia.
 
fra nå av begynner hverdagen, jeg håper jeg får masse jobb i ferien, hvis ikke blir jeg sint!! jeg vil jobbe!
 

 

snakkes....!

videoblogg - før bursdagen

 

snakkes <3

sporty!

idag har jeg vært ute med janita og aket. wiho!

hahah, hade! fest om....3/4 timer :)

grisefest med russen!

nå er jeg hjemme etter en "lang" natt igår, ble dårlig klokken 23:00 som ikke var så bra.. men det var en bra fest med masse herlige folk! jeg vet ikke helt va jeg skal si mere om den kvelden, jeg dro ikke på nasj fordi jeg skal på fest ikveld også til en god venninne som blir atten år, gleder meg sikkelig, og idag skal jeg ikke kle meg som ett stygt dyr, men skal bruke nykjolen min!
blogges ikveld

mobilblogging: skole og dagen vidre

nå skal jeg dra på skolen, grisefest inatg, ser fram til det!

har på meg de høyhælte idag

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits