Happy valentines day (Kjære single)

Endelig går blomsterbutikkene i pluss, sjokolade blir solgt som bare det og det er lite trafikk ute, som vil si mindre skader. Facebook blir styrt av kjærlighet og klaging, det er ikke stakkars alle som får en rose eller en liten freia melkesjokolade. Buhu. 

 

Jeg er singel, 19 år og liker det. Alt for mange som leter etter den rette, har kriterier for hvordan han skal se ut, hva han skal gjøre og hvordan jobb han skal ha. Du finner ikke drømmeprinsen, og iallefall ikke ved å skrike på valentines. Det er fredag 14 februar, det er ikke dommedagen. Om du ikke har en kjæreste å feire den med, så ha en jentekveld med venninner og kos dere, for all del ikke snakk om hvordan dere skulle feiret deres valentine om dere hadde en, for guds navn. DET ER IKKE VERDENS UNDERGANG

 

Dette er sannheten. Så alle single, kos dere masse på valentines! Og til dere som er i ett forhold, ikke spis for mye sjokolade, kos dere masse!

 

<3<33<3 
Boy LONDON

Idag fikk jeg dekselet mitt til telefonen min og boy london skjorta! Jeg er overlykkelig. Ting tar tid når man bestiller fra ebay, særlig når det blir sendt fra Kina. Så jeg har ventet en mnd, idag er den neste dagen jeg ikke tenkte på pakkene, så roper mamma at den var kommet. Jeg hoppet av glede, herregud det er bare en genser og ett deksel men jeg elsker pakker, og jo lengere tid det tar jo bedre engentlig, det er nesten som om man får en julegave eller noe! 

 

flisette tupper hehehehe...

 

Elsker den, mobildekselet er det her


 

<3<3<33<3<3<3

Musikk jeg hører på nå

Hei og hå alle blogglesere, og alle facebook tittere hehe. Det er lenge siden jeg har lagt ut sanger jeg hører på, jeg hører jo på ∞  lista mi på spotify hele tiden, det er sanger jeg har lagt inn siden 2009 liksom, alt fra gammelt til nytt. Om du vil følge den er det bare å klikke på den helt nederst i innlegget! Men jeg skal slenge ut musikk som jeg hører alt for mye på nå, sånne sanger jeg konstant går å nynner på.  

 

 

Mye gammelt, men jeg er ikke så opptatt av det!

 

 

Hva hører du på nå?

KONSERTEN MED ELLIE GOULDING

Heihei, har gledet meg til å blogge om helga, var en fantastisk helg! Vi har shoppet og gjort alt det "normale" som man gjør i Oslo, drukket starbucks osv. Jæ du skjønne. Møtte Ole og Susan, men Ole måtte gå etter en times tid, men det var koselig! VI hopper rett til konserten. Bestevenninna mi Susan heiv seg med på konserten bare 3 timer før den begynte, jeg babblet så mye om den hele tiden at jeg skjønner godt hun ble med haha! Når vi fikk tak i billetter stod vi 1 time i kø, vi var nesten fremst, så når vi kom inn fikk vi faktisk STÅ FREMST. Jeg var jo litt redd for at fire tusen mennesker skulle presse meg, og jeg har litt skrekk for masse folk på en plass. Men med en gang Ellie inntok scenen var skrekken borte, og jeg skubbet unna jenter som ÆRLIG talt la seg oppå meg for å "slappe av", men ellers var alt bra!

Jeg fikk øyekontakt flere ganger med Ellie, det er jo litt kult da. Hun leverte bra på Lørdag for å si det sånn. Jeg slenger med noen bilder fra konserten, det var utrolig bra!

 

Bildene er tatt med iPhone så er ikke klart i det hele tatt. Men dere ser at det er henne iallefall!

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits