8 timer senere...

Nå har jeg kjørt i 8 timer, det var sikkelig herlig å kjøre med venninner og bare slappe helt av! Om det ikke hadde vært så glatt ute som det er nå så hadde jeg sikkert kjørt enda lengere, men nå ble både hodet og øynene trøtte. Inger Lise sover over hos meg inatt, det er kos. Imorgen blir det mere kjøring ofc. Så bloggingen blir ikke helt på topp, men jeg kan jo videoblogge i bilen eller noe bare for å vise dere at jeg er en dyktig sjåfør? haha neida, alle vet jo at jeg er det...hehe. OKEI helt ærlig, mange tror jeg kjører farlig, men jeg er faktisk flink! DET SA SENSOREN IDAG. 

Ja okei bildet fra igår, siden jeg bare tok rare bilder idag. Snakkes

LAPPEEEN!!

Idag fikk jeg lappen! LML! Skal kjøre videre! Vi snakked liksom!!!!!

Har ikke fått bilen min enda, kjører gammelbilen til mamma og stefaren min, snart får jeg den lille søte kula mi!

Katy Perry

Noen av dere som også har sett Katy Perry sin film? Part of me heter den, jeg elsker den. Man får liksom sett hvordan Katy har det i hverdangen, hvor stor reise hun har vært på for å bli den hun er idag, når hennes ektemann og hun går ifra hverandre, alt! Det er en så sykt digg film, dere aner ikke. Etter å ha sett en så bra film om henne så kan jeg trygt si at alt hun gjør er fantastisk. 

 

Dette blogginnlegget vil kanskje virke litt overdrevent og teit siden jeg blogger om en sanger, men denne filmen må du virkelig se om du elsker musikk, er ofte inne på www.topp.no foreksempel(for oss som liker sladder, hehe) og liker musikken hennes fra før av. OG hun er faktisk 27 år(!!). HVEM SKULLE TRO DET? Hun ser ut som om hun er 20, ikke at det er så stor alderforksjell men det sier da vell litt. 


 

Okei dette er egentlig ikke lov da...men det er ikke jeg som har lagt den ut eller noe, men bare google "Katy Perry Part Of Me Free Watch Movie Online

 

Liker du Katy?

Og vinneren av konkurransen er....

"Har allerde likt siden din hihi :) ønsker å vinne siden jeg er fast leser av bloggen din, og har fulgt med på de fleste bloggene du har hatt :) du er også ei av de herligste jeg kjenner! Hadde vært gøy med flere lesere, kanskje det hadde fått opp blogglysten min som før (:"

 

 

Så for denne gang ble vinneren Maria Kristiansen som også er en av mine venninner. Nå må dere ikke tro jeg valgte henne ut fordi hun er venninne eller noe, men hun blogger ekstremt bra og det å miste blogglysten fordi man nesten ikke har lesere er ikke morsomt, derfor vil jeg gi henne ett lite løft i rumpa slik at hun kan så på videre med bloggingen. http://mariansen.blogg.no/ er bloggen hennes om dere ikke klarer å trykke inn på bildet. 

 

Jeg skal fortsette med slike konkurranser, neste gang vil jeg se flere delta i dem, det er jo kjempemorsomt å bli linket av en toppblogger(hehe,takk nettavisen, nå kan jeg bruke den tittelen), så dere må bare følge med videre! 

 

Men nå, ta dere god tid til å lese Maria sin blogg, eller Mia som jeg kaller henne!

Gå vekk

Nå er det nesten ikke snø ute, jeg er nesten i hundre fordi snøen går vekk (endelig)! Gå helt vekk snø. Idag skal jeg og mamma til finnsnes, min siste kjøretime(wiho). Hun er her snart så jeg bare slenger ut bildene jeg tok idag, eller for 5 sek siden. Snakkes


Ha en fin mandag videre!

Videoblogg - Positivt med bygda

 

 

Home sweet home

Heihei, igår var jeg i Tromsø hos pappa, skulle være der til mandagen men fikk en veldig fort beskjed om å komme hjem så jeg dro hjem. Nå er jeg i SALANGEN, til alle dere som leser bloggen og aldri har hørt om SALANGEN så er det en veldig fin plass i midt troms, dere har kanskje hørt om Sjøvegan VGS? Ikke det, nei okei jeg er ei sikkelig bydejente, så bygda er den beste plassen. Jeg skal blogge litt senere om hva jeg gjør hjemme, eller hva man egentlig gjør i en bygd, så dette blir ett innlegg til dere byjenter og bygutter som ikke aner hva vi gjør og hva dere går glipp av. 

Skal fikse meg litt nå, dere vet, kjedesminking er jo ganske normalt idag. Så det skal jeg gjøre, så lager jeg snart innlegget om "10 ting man gjør på bygda"

Fyrer på med spørsmålsrunde

Heihei, jeg fyrer på med en spørsmålsrunde så dere lesere kan spørre meg om alt! Såklart svarer jeg i videoblogg. Men det blir en gang til uka jeg svarer på den. Der kan dere spørre meg iforhold til ting dere lurer på, jeg får jo ikke så veldig med kommentarer men når jeg lager ett innlegg så får jeg alltid spørsmål! 

 

Slenger ut en videoblogg av alle videobloggene jeg har hatt de siste tre-fire årene, siden jeg skal ha en videoblogg! 

 

Spørr ivei

Konkurranse, få lesertall

Hei alle bloggere, nå skal jeg kjøre en konkurranse slik at DU også kan føle litt på det jeg føler på nå. Krabbet opp på topplista på torsdag, på fredag var jeg på 31 plass, nå er jeg på 22 plass! Over fem tusen lesere og jeg er sikker på at denne konkurransen vil falle i smak til dere som leser bloggen min.  

 

(Klikk på bildet for å komme inn)

 


Haha bra tekst. 

Så sender du inn kommentaren din. Skriv gjerne opp hva du heter så jeg kan sjekke om du likte facebook sia mi :) 

 

Lykke til!

RusseRAVE

Heia alle mine fantastiske blogg lesere! Igår var jeg og Charlotte på russerave i Tromsø, det var veldig gøy men jeg er jo sjuk så jeg satt for det meste å hosta.

Byen er full av spesielle folk..herregud det er mye rart man ser!

Skal blogge når jeg kommer til pappa, mobilblogger bare nå. Tenkte å kjøre en konkurranse, når man er på topplista må man nyte det. Snakkes <3

(vi var de første som kom. wihoo liksom) OG PETTER PILGAARD VAR DER!!! Sa hei til han, han svarte ikke. Han skulle bare ha vist hvor fan jeg er av han..hah neida

Sliten krigere. Men nå skal vi spise burger! Snakkes<3

Klar for russerave!

Heihei alle sammen, idag skal jeg på russerave i Tromsø, gleder meg som en stork. Jeg har ikke fikset håret mitt enda men resten er fikset. Tingen er det, vi skal kjøre fra Brøstadboten til Tromsø ikveld, derfor må vi begynne å drikke i bilen og bare komme oss rett til Tromsø for å gå rett ut. Haha, det er svært stressende men greit å fikse seg halv 3 liksom, når man skal på fest er det kjedelig å fikse seg sent på kvelden, da må man gå å vente(Tror mange jenter vet hvordan den følelsen er), så egengtlig er dette bare konge. 

Har ikke med kameraet mitt så tok med telefonen. Gleder meg til ikveld, kommer masse bilder imorgen!! 

 

 

Hva skal du gjøre denne fredagskvelden?

JEG ER PÅ TOPPLISTA!!! €)"EJFHFE

Omg! Våknet idag mårrest med en mld fra moren min der hun sa til meg at jeg var blitt linket av www.nettavisen.no pga. piercing innlegget mitt. Jeg gikk inn på bloggen min da for å se om jeg hadde fått noen lesere, åh ja det hadde jeg! Nermere 5 tusen forskjellige maskiner har klikket inn på bloggen min og jeg er nå på 31. plass på mest leste blogger i NORGE. JEG ER SÅ GLAD. JEG HAR IKKE ORD. JEG SKAL TIL TROMSØ IDAG PÅ RUSSERAVE OG JEG BLIR BARE Å TENKE PÅ EN TING, JEG ER PÅ TOPPLISTA! Og den linken ble lagt ut igår kveld! Så imårrest hadde jeg to tusen lesere! KLOKKA ER BARE HALV 11 LIKSOM! Jeg er i himmelen! Jeg ligger over Linni Meister liksom!!!

 

Klikker snart! er helt i hundre. Måtte sjekke om jeg drømte liksom! 

Fremtiden min

Nå har det vært mye om og men om hva jeg skal bli osv. Da jeg så hvor lite en turistguide tjener fikk jeg sjokk, så jeg fikk panikk og fant ut at jeg måtte kjappe meg å finne noe jeg skal bli. Som sikkert mange av dere vet så har jeg gått helse og sosial/helsefararbeider. Jeg ville ikke bli sykepleier, det var drømmen min, men plutselig fikk jeg bare en sånn tanke i hodet at jeg ikke ville bli det, det er et sykt krevende studium og man må faktisk kunne matte. haha. 

 

Utdanning.no hjalp meg! Jeg snakket med mamma(det var jo egentlig hun som sa til meg at jeg kunne bli det) og hun sa at jeg kunne jo bli en helsesekretær, jeg spurte hva det var og fant masse ut på utdanning.no, jeg tenkte lenge på det og fant da ut at jeg lenge har hatt lyst å jobbe som tannlege(faktisk), men da måtte jeg ha hatt R1 matte og fysikk, så da fikk jeg vite at det er faktisk noe som heter tannhelsesekretær, åh det er jo helt perfekt! Det er en varierende jobb, stille plass(uten roping osv) og en spennende jobb. 

 

Så nå til høsten flyr jeg avgårde til Bali i 3 mnd. Så kommer jeg hjem og jobber, jobber og jobber hele tiden det siste halvåret. Så flytter jeg til Tromsø og går på Breivika vidregående skole(ja ett år til...men må ha det) der jeg går tannhelsesekretær. SÅ er jeg det, jeg gleder meg så sinnsykt utrolig mye! 

 

kult! kos dere videre på skolen!

SUPERSALG på nelly!!

Heihei, igår kveld tok jeg meg tid til å bestille sko på nelly. Jeg har bare svarte høyhælte og ble egentlig ganske lei å bare ha sånne fest/bursdag/party/sånn der sko. Igår var det supersalg og jeg fikk kjøpt det jeg lenge har hatt lyst på, ble så glad da det var salg at jeg tenkte å dele det med dere! Salget er ikke over enda, tror det er idag også så kan du bestille det du ønsker. Alle jenter fortjener sko som ser bra ut, er det ikke sånn? 

Bestillte de her, gleder meg! Dere blar ned på linken "Salg", trykker på festsko og WIPS! Salget er her:

Aldri ta piercing

Idag måtte jeg til legen, etter 5 år med piercing, 5 år med opp og nedganger har den vært med meg. Egentlig er det litt trist. Men på lanet i helga trodde jeg det var en kvise som kom under piercingen min, det gjorde veldig vondt og jeg fikk ikke opp piercingen, jeg hadde fått betennelse. Hevelsen ble større og større, jeg hadde fått betennelse.

Det gikk en dag og jeg dro til legevakta, der jeg skulle få den av. De hadde aldri i sitt liv opplevd noen med ett sånt type problem. Etter to bedøvelsessprøyter(BTW det var sykt vondt i leppa, som å få en ballong i leppa) så fikk de den av. Hevelsen ble bare litt...okei veldig mye større enn før.

 


(bra bilde) men det er vondt.


Til sluttord, takk for alle de fine årene PIERCING. Du har betyd mye for meg. Du har blitt en sjelevenn som lå ikke er her lengere, bare ett sort hull som spor etter deg. Takk.....

ALDRI TA PIERCING 

Spill jeg anbefaler for ANDROID

Hei alle sammen, dette blir ett lite "hermeinnlegg" fra TCMN, men jeg synes det innlegget var bra siden nesten alle har iPhone. Så derfor lager jeg ett innlegg for dere som har ANDROID. Senere skal jeg vise dere hvordan man kan endre themnet slik at alt endrer seg, ikonet osv. Dette er noe jeg lenge har lurt på hvordan man skulle gjøre det, etter 2 år med samsung galaxy s2 har jeg endelig funnet ut den vanskelige oppgaven. Vet ikke om dere husker da jeg hadde en svart samsung? Ja det er derfor jeg har hatt den til sammen i 2 år, siden jeg knuste den svarte, så kjøpte jeg en hvit likedan. ELSKER DEN. La oss nå gå tilbake til det innlegget skulle handle om.

Jeg har de beste spillene mine i en mappe som heter "Games", de andre spillene mine er bare sånne jeg nesten aldri spiller. 

1. Hangman

I dette spillet (som dere kanskje egentlig skjønner) skal man gjette ordet, det kommer bokstaver nede, om jeg da trykker på en "T", enten vil det komme opp en T på linja der oppe som da vil være rett, ellerså vil det komme enda en strek på hangmannen, om å gjøre å ikke henge han da. Dette spillet spiller jeg som oftest når jeg kjeder meg sikkelig!

 

2. Ice Cream Drop

Jeg ELSKER det, det er en iskrem som har regnbue bak seg(sikkelig søtt spill) og han hopper nedover og tjener penger, det er liksom om å gjøre å få han så langt ned man klaret, det blir vanskeligere og vanskeligere, så det er lett å bli "avhengig" av å spille det om man er en sånn person som må bli bedre enn man er. Tror de fleste er sånn, men last det ned, det er kjempemorsomt og tiden går veldig fort når man sitter å spiller dette.

3. Knock down 

Dette er et spill som ligner veldig angry birds, bare det er vanskeligere synes jeg. Fordi du skal skyte på småe sånne bokser med fjes, også er det veldig søt musikk!!!!! Du har bare så og så mange skyt der du skal skyte ned disse boksene, og for hver level blir det mindre skyting og vanskeligere. Dette elsker jeg! Spiller det før jeg legger meg hver kveld.

4. The Simpsons TAPPED OUT

Herregud elsker det, det starter først med Homer som er alene og har mistet alle, så må jeg bygge hus og da finner jeg noen er, deretter bygger jeg mere og finner noen der. Det er så sykt morsomt, vanskelig å forklare, og innimellom kommer Homer med de morsome kommentarene sine. Hahaha!

 

5. Subway surf

Jeg tror egentlig ALLE har dette spillet, det er egentlig bare at man skal springe framover, tjene penger, kjøpe nye ting. Det var jo en gang jeg spilte det i over 1 time, satt bare hjemme å spilte, det var sykt det. YOLO

 

6. Super Gangnam 

Isteden for Super Mario, så har de laget en app med Super Gangnam. Det er Psy som Super Mario, haha det er liksom laget i sikkelig dårlig grafikk og musikken er sikkelig sånn som Super Mario på nintendo 64 liksom. Det er sikkelig morsomt, man hopper seg framover bane etter bane, samler inn penger ofc.

 

7. TAMAGO

Okei hvorfor lasta jeg det ned? Djesus asså. Det er....ett egg.....så skal man..liksom bare...trykke på egget...til det sprekker. Men det som er, okei jeg er flau over å ha det, men det er egentlig ganske morsomt, jeg har ikke klart å sprekket egget enda, GLEDER MEG TIL DET. Du skal tappe på skjermen 999,999 ganger. Ja en million ganger for å få knust det egget. 

 

8. Temple Run2

Alle har da vel hørt om Temple Run? Til dere som ikke har hørt om det..okei alle har hørt om det hallo! I Temple run 2 er det samme prinsippet, bedre kvalitet og MYE mer vanskelig. LOVER DERE, om dere laster det ned og bare "Haha, før va eg snær dritgod i det så klare sekkert lætt det hær liksom!" NEI, jeg var sikkelig god i Temple run før, nå må jeg øve meg masse. Elsker det.

 

9. Yumby Smash

Det er sån der greier man skal smashe, det er veldig morsomt, så tar man tilfart og bare smasher til. Tror bare dere må laste det ned for å skjønne det fordi nå vil jeg spille det og jeg er lei av å forklare dere hvordan apper jeg har. Haha

10. Mega Jump

VERDENS beste spill. Du skal hoppe opp, få penger, om du ikke treffer en penge faller du rett ned i bakken. Dere burde laste dette ned, det er så mye bedre enn alle spill i hele verden. MEN man kan ikke spille det i senga da, fordi jeg bruker som oftest å ligge på sia, og da tror telefonen at du vrir telefonen til siden, men egentlig så ligger man bare på siden. Jaja, men dere skjønner.

 

 

Håper noen av de appene her virket morsom, snakkes!

VIDEOBLOGG fra SVGS lan

 

haha

LANET

Hei nå sitter jeg på lanet, det er ikke så mye å gjøre her egentlig, folk banner, sliter med spillet sitt og vi sitter bare her å ler. Vi koser oss på vår lille flåte. Alt er mekket opp, xbox(vi sang lips ista, hørtes tydeligvis veldig godt, noe vi ikke forstod før en time etterpå). Så har de andre spilt snær LOL og snær pangpang greier, nå har jeg ikke peiling på hva det er, men jeg håper jeg forklarte det rett. Det er kos her. Nå er jeg trøtt. 


Teorien CHECK

Hallo alle søte ❤❤

Idag tok jeg teorien og BESTOD, jeg er så glad, lykkerus til himmelen og tilbake. Har øvd og øvd lenge nå, og endelig var jeg klar for dette, stod opp til vanlig skoletid, tok teorien på nett før jeg dro, satt i ca 50 min og bestod, jeg ble så glad at jeg satt å skalv. L.Y.K.K.E.R.U.S 

 

Det virker kanskje som om jeg overdriver, men jeg er ikke en person som klarer å tenke logisk når det kommer til svar, og når jeg endelig klarte den så er det som å gå ned 100 kg og hoppe i fallskjerm, alt på en gang liksom. Om noen sier til meg "Du veit at høyre egentlig e venstre", så kan jeg tro på det i noen sekunder før jeg sjønner at jeg ikke tenker logikk liksom. Så dette er stort for meg!

 

Nå skal jeg på lan om ikke lenge, bare to timer igjen, xboxen er pakket, gitarene er med, mikrofonene og. Jeg er klar for en svett helg med minne flotte venninner! Blogger fra lanet senere! :)

. atm

 

 

 

 

Tumblr_m8rpfqbt9n1r3fi52o1_500_large

Min valentines day

Hei alle sammen, idag er jeg ikke særlig bra, eller jeg er sjuk for å si det sånn. Håper bare jeg blir frisk til imorgen, skal på LAN!!!! Så dette er det jeg gjør på valentines day, men tenkte å fortelle dere hvor teit den dagen egentlig er, den er litt overdrevet.I Norge er det ikke sånn at man drar på date eller noe, det er ikke som i USA der de faktisk tar valentines day på alvor.Her kan dere se hvordan USA er på valentines day og Norge:


Jeg hater at de feirer det sikkelig og får fri(helt sikkert) mens vi bare er ett saueland. Vi i Norge skal bare feire 17 mai!!!


ALLE butikker er fylt med rosae ting også står det "KJØP DETTE I VALENTINES GAVE", det er jo kjempebra at det faktisk er tilbud til det, men det er ingen i Norge som kjøper det i gave til noen. Det finnes kanskje de som feirer denne dagen, men jeg ser ikke for meg at det er noen som egentlig gjør det her i Norge.

 

Åh, når folk sier "jeg har ingen valentin på valentines day!". Okei, tenk på de som ikke har en far på farsdagen? Og de som ikke har en mor på morsdagen? Slutt å klag.

 

.....kommer ikke på noe mere. nå skal jeg spise litt mat om jeg får i meg. så snakkes vi helt sikkert. skal blogge litt oftere nå. lover

 

Tumblr_mi7kqjfpm91rebwcno1_400_large

Videoblogg - KLAGING

haha, klaging på G

 

 

Du er feit

Hei alle sammen! Dette innlegget er dedikert til alle de der ute som synes at de er for stor, at ingenting passer av klær som det gjør på modellene. Alt det folk sliter med når det kommer til vekt, grunnen til at jeg lager dette innlegget er fordi jeg har vært der selv, der alt var forferdelig fordi ingenting var like fint på meg som venninnene mine som har size XS. OG jeg blir så provosert av enkelte som skal skrive anonyme kommentarer eller skrive anonymt på formspring.

 

Idag er vi i 2013, idag er det veldig inn å ha en fit kropp, smal midje, tynne lår og store pupper. Hvorfor? Det er jo bare å se i et klesmagasin der de alt for tynne jentene står å poserer til kameraet. Mange lider av spiseforstyrrelser, dårlig selvtillit og føler seg rett og slett ikke bra. Hvor mange har ikke dratt på fest og sett noen med samme kjole som deg, og man tenker "ånei..no blir noen å se at ho e tynnare enn meg." Jo, det er sikkert mange som har opplevd det og følt seg helt forferdelig.

 

 

"valketroll" og "feita", hva får deg til å smile av å kalle noen det? Hva er det som er det som gjør deg så "konge" av å si det? Føler du deg bedre enn alle andre? Er du bedre enn de med valker fordi du ikke har en eneste valk? Nei det er du ikke. Skulle ønske jeg kunne fått en slutt på dette med påpeking av at andre er feit osv, det er bare helt forferdelig å høre at venner av deg eller deg selv får høre at noen kaller deg feit, ingen blir bedre av det. Du som skriver det får kanskje litt mere selvtillit, men da skal jeg si deg at den personen som får drittslenginga i trynet er den som blir sterkere, jo mere du påpeker at noen er feit, jo bedre psykisk blir en person til å takle det.

 

Jeg har fått mange kommentarer om at jeg ser fæl ut, at jeg er feit, at jeg er dum osv. Nå ler jeg bare, fordi det som er så sykt bra er at jeg har fått en selvtillit nå som DERE har gitt meg, dere har vist meg at jeg er så mye bedre fordi jeg får dette slengt i trynet. Såklart ingen blir glad av en sånn kommentar, men man skjønner etter hvert at det er noen med ett forferdelig tryne eller veldig sjalue jenter som sitter bak dette å skriver det. Om det var en gutt som skrev det, har møtt gutter som har sagt til meg rett ut på fest "du e feit." Jeg tenker at hodet må jo være en helt annen plass enn der dere tror den er. ;)

 

Så alle dere som leste dette innlegget, dette er også til gutter om dere føler dere for store, (jeg synes nå gutter med fett på kroppen er mye finere helt ærlig), så vil jeg si at DU er nydelig, DU er fantastisk. DU er akuratt som du er blitt, og vær glad for det, uansett hvor mange som skal stå imot deg å si at du ikke ser bra ut, så svar tilbake "JEG er perfekt som jeg er, og jeg digger at du bryr deg!"

<3 

Russefesten

Heihei, igår var det russefest på finnsnes! Inger Lise har bursdag idag, 18 år(!!), så igår fikk jeg DJ'en til å si at hun hadde bursdag. Etter det gikk hele kvelden nedover, folk spydde på gulvene, ikke minst at uansett hvor man gikk så kunne man jo bare skli seg bortover, æsj. Og nei. nei. 

Idag har jeg vært i bursdag hos Inger Lise, med farmor, tante, onkel, søstra mi og ..meg. haha, det var kjempekoselig!

 

Imorgen har jeg min siste kjøretime, bykjøring. Gleder meg, god natt <3

Videoblogg - Musikksmak og tull

 

he.he.morro

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits