ikke helt fri nei

idag har vi skole fri, skulle egentlig ha en prøve idag men den ble heldigvis utsatt til fredagen, da kan jeg lese enda lengere. idag har jeg vasket leiligheta og brukte 2 timer på det, storfornøyd. skulle vist dere alt det fine jeg kjøpte igår på kremmerhuset men jeg orker ikke nå, får heller så gjøre det etter trening idag. og nå har jeg foresten blitt vant til fakeneglene mine, haha, finaly. vi snakkes! skal spise TORSK. nam <3

 

<3<3 

mobilblogging: tromsø tur og sykehus

det hørtes dramatisk ut, men det var jo liksom hele klassen som dro på foredrag om alle vidteutdanninger. det var så dykt morsomt når vi satt på forelesninga, jørgen(haveaniceeavning.blogg.no) satte foten son fast i en stol, det er sikkert ingen som skjønner, orker ikke forklare med neglehandicapet mitt! men tilbake til hovedsaken, det var lærerrikt på unn.


etter det dro jeg, charlotte og iselin på PEPPEEEEEEES! det var godt, selv om jeg egentlig ville på burgerking....

haha fint vær.....
hmmm... hva mer skjedde.. ALLSANG PÅ BUSSEN JA!! når vi dro hjemover, kjemprhyggelig for oss som sang, andre ble bare irriteeert

NATTA!", fri imorgen!

hemmet ved ytterste del

fakenegler altså! (btw skal blogge om tromsøturen litt senere når jeg skal sove, kanskje om en time eller to, har fri imorgen, forteller mere om det senere) ja som dere ser i overskriften ser dere at jeg er hemmet ved ytterste del, altså neglene. jeg kjøpte meg fakenegler og elsker de, problemet er bare å bli vant til det.... det er til og med vanskelig å skrive på pc'en... men uansett, sjekk ut bildene:


slik så neglene mine ut...

men....wihooo! skal file de imorgen da. håper jeg blir vant til det inatt!

mobilblogging: hektisk og snyette

idag har vært en sikkelig hektisk dag, først skole(generelt mandag..) så revyøving(fra fire til halv 9) så spiste jeg, for.innover for å kjøpe snacks til bussturen imorgen..ja kan jo fortelle litt om det da, vi skal på sykepleierskolen å se hvordan det er, gledingss! også...dro jeg hjem, fikset litt nye sanger til spotify lista mi og wips så skulle man legge seg.. hele senga var full av snø...æææææh! flottegreier. sånn er det når jeg skal ha det kaldt!

i vinduskarmen!

du ser det ikke på dyna, men jeg lover deg, det lå ett tynt flsk med det!

haha skeptiiisk! natta <3

mobilblogging: barnevakt

venninna mi som heter Elise er ett år eldre enn meg og har en nydelig datter som heter Maya, de og kjæresten har nå flyttet inn her igår, så nå er jeg barnevakt til Maya når de er nede i den gamle leiligheta å vasker ut. det er kjempekoselig, jeg og Maya ser på prinsessefilm og danset litt isted. kooos, tenkte bare blogge og fortelle dere om det, fordi jeg har blitt en så elendig blogger! skjærpings! blogges imorgen. snakkeeees!

pink nails

jeg synes det med neglene er veldig viktig å passe på, selv om jeg spiser de og de ikke ser ut på meg. jeg skal begynne med fake negler når jeg en gang orker. hver gang jeg har startet med det har det endt opp med at jeg har revet de av isteden for. men selv om, så synes jeg det er viktig å passe på at neglene ser bra ut, så jeg fant en kjempebra negellakk når jeg var i oslo! O-P-I.

lakker du neglene dine?

Spilles for tiden /musikktips\

starships - nicki minaj

 

 

no light, no light - florence + the machine

 

 

ai se eu te pego - michel telo

 

 

down to earth - acoustic justin bieber

 

 

gravin degraw - not over you

har du smakt tacofakos?

haha, okei det jeg og charlotte lagde heter ikke tacofakos, men jeg føler at navnet bør være det, bare som dere ser på bildene så der det ut som en tacofakos. lol. uansett. igår var det fylla og kjempegøy, i seljeskogen. men uansett, vi har jentekveld og koser oss masse, vi ser på disney og gjør ikke en annen shit enn å bare sitte her. sånn skal en jentekveld være! snart skal jeg game litt guitar hero og så regner jeg med at vi skal se en film eller noe sånt. det er kos faktor det her!

om du vet hva navnet på det er, fortell meg! den er på den taco reklamen. det er syykt godt! snakkes. finner ikke guitar hero plata så må spille demo...fml.

paradise deltagerne!

gleder meg så sykt til en ny sesong av paradise! det er virkelig en serie jeg ELSKER like mye som jeg elsker one tree hill! jeg synes deltagerne i år var veldig varierte, så gleder meg til å se om det blir mye drama osv. jeg elsker også drama, ikke når jeg er involvert men når jeg kan stå på siden å se på, derfor er jo dette programmet helt supert for å se på drama sidenfra. 

 gleder du deg ?

im sorry lizm

herregud, jeg har ikke blogget på en dag liksom. snart to dager, og har ikke følt for å gjøre det heller desverre. så nå random kommer det ett innlegg om at jeg er på skolen, har ikke gjort noe særlig idag, vi har jobbet med prøver og oppgaver så det er egentlig derfor jeg ikke har blogget! siden jeg kom hjem har jeg ikke gjort så mye. 

 

vet ikke egentlig hva jeg skal skrive. 

 

ja det får bli det. snakkes senere. kanskje jeg gjør noe sprell på bloggen ikveld da!

har ikke tatt noen bilder heller, så det får bli dette bildet. snakkes!

mobilblogging: da var jeg hjemme!

etter en kort og fin helg hos susan så har jeg endelig satt føtterne mine på nordnorsk jord, det skjønte jeg godt da jeg dro fra sol og varmegrader til snø og kuldegrader. det har vært en kjempefin helg, og jeg skal ta meg en tur til iløpet av året! DET MÅ JEG. men nå vidre idag skal jeg jobbe med prøven vi har imorgen, gruer meg sikkelig til den men når jeg har øvd nåkk så går det vel bra. 

 

kjøpte herlig drikke på starbucks som åpnet igår, fullt av mennesker der. fikk bare drukket halve så måtte jeg kaste den da jeg gikk igjennom sikkerthetskontrollen. 

  

 

snakkes senere! om jeg blogger da.

Oslo og sushi

i dag har jeg vært på karl johan  og det var masse fint der. kjøpte meg nye sko som jeg bare elsker. gikk med de i byen, men fikk sikkelig gnagsår når vi hadde vært på regjeringskvartalet og måtte gå til sushirestauranten, dere lurer sikkert på hva jeg synes om det, det var helt OK. vårrullen var sikkelig god, men jeg ville nesten spy når jeg tygde sushien fordi laksen bare slei i kjeften,æsj. men kunne sikkert spist med reke, jeg tok bare laks og krabbe. sånn ellers brukte jeg bare tusen kroner i dag, ikke så mye men jeg er fornøyd med all shopping iløpet av denne turen. I morgen reiser jeg?så jeg skal nyte denne siste dagen, det har vært fantastisk fint her i oslo med bestevenninna mi. nå ikveld skal vi bare ta det helt rolig, vi skulle egentlig se til en fest om det var noe ??liv??, men vi fant ut at vi heller tar på oss chilleklær, ser på tv og spiser natchos. mye koseligere.

 

i innlegget nedenfor ser dere alt jeg har kjøpt her i Oslo.


vakre søster!


 

utrolig fin dag!!

innkjøpene


bik bok 499,-


bik bok 349,-

kjole: hm 149,-    t-skjorte: hm 99,-

gina tricot 199,-

bukser h&m 349,- (har en til men den har jeg på meg)

sorbet: 499,-      cubus: 199,-

indiska: 59,-t-skjorte: bik bok 199,-    genser: bik bok 399,-    bukse: cubus 349,-


59,- 100,- 59,-

 

a dt var det, også har jeg kjøpt litt gaver til en god verdi av penger, men elsker å kjøpe gaver til folk da! 

Føler meg som hjemme

jeg tuller ikke, det er som å være hjemme når man er her, jeg kunne ha vært her i flere mnd omså, eller nei da hadde jeg savnet vennene mine nordpå. i dag skal vi på karl johan, det blir digg, skal shoppe pittelitte mer, jeg forteller dere ikke hvor mye jeg brukte i går, jeg fatter ikke en gang at jeg brukte så mye, men uansett, det blir digg å shoppe i dag og. har heller ikke vist dere alle klærne jeg har kjøpt, men jeg har kjøpt masse og skal vise dere ikveld.. skal også på sushirestaurant i dag, å jeg og susan skal gå med søsteren min i dag (jeanette) som bor her, så må nesten ha litt finere bilder enn mobilkvalitet i dag altså. men seriøst, dere skulle sett i går alle de posene jeg hadde, det var som murstein! haha, blir kanskje litt mobilblogging i byen eller på toget, det kan dere jo bare sjekke ut.

 

Til dere som leser bloggen min: jeg har en fanside, som dere kan like, så ser dere hver gang jeg kommer med ett innlegg fordi jeg deler alle innleggene på den siden! så det er bare å like, da blir jeg glad og ? ja jeg blir bare glad egentlig!

 

og en siste ting, jeg har lastet ned en overfalls app, så om det skulle skje noe så for mamma og pappa mld hvor jeg er henne osv. det er jo lurt å ha når man går i «voldtekstbyen» og det er ganske mange drap her, jeg vil helst ikke oppleve en slik hendelse, så alle som bor her i oslo eller noe har sikket denne appen, lurt!

 
igår kveld meg og susan.

idag, klær fra bik bok, elsker de. 


 

snakkes <3

mobilblogging: shopholiker

idag har jeg og susan vært på Strømmen Storsenter, syykt stort masse fint på butikkene! vi.skal nå legge oss straks, har vært en koselig kveld og jeg har fått møtt venninnene til susan, sikkelig hyggelige jenter. imorgen(idag) skal jeg og susan på karl johan på enda mer shopping og møte søstra mi for å spise sushi, det blir superbra! god natt!

søte dyr på dyrebutikken, å æsj, så en tarantella...fyyysj

her er en liten del av det jeg handlet meg, orket ikke ta bilder å styr, gjør det imorgen eller så lan jeg gjøre det på søndagen:)

godmorgen OSLO!

hei alle sammen, igår klokken 00:15 landet jeg på gardemoen, klokken 00:30 fikk jeg bagasjen min og klokken 00:45 var jeg kommet meg på plass i hybelen til susan, det er utrolig fint her, hun bor i lillestrøm så det ligger litt utenfor the city, selv om dette også er en by da(i mine øyner som er vant til lille sjøvegan). susan er i praksis på sykehjemmet nå, jeg er alene og har spist frokost og bare koset meg med høy musikk, tatt noen bilder også. og ja skulle si det, jeg er ikke redd for å fly lengere, jeg hadde "reisefeber" igår og da jeg satt meg på flyet (etter 3 timer med venting) så kjente jeg ikke nervene, det var vel fordi jeg så en gutt sov, så tenkte jeg "HALLOOO...hvorfor skal jeg være redd når han ligger der å sover?" haha, så flyskrekken er over. thank god.  

 

idag skal jeg på shopping, susan fortalte om et kjempestort senter med alle mulige butikker, hun har ikke gått igjenom der enda fordi det er så stort. åh gleder meg. og nå dere kan jeg blogge fra mobilen min til en hver tid! jeg har fått talkmore slik at jeg kan være på nett hvor hen og hvor lenge jeg vil, ringe i 500 min og sende 500 sms. sykt digg! så det kan hende jeg blogger fra byen bare for å oppdatere dere. ååh livet er så digg nå! snakkes!


klokken 10:00 imårrest. nydelig vær idag!nomnomnom, jeg elsker makrell i tomat. haters gotta hate.snakkes! ha en fin dag vidre du også!

mobilblogging: 2 TIMER FORSINKET??!

nå sitter jeg på FLYPLASSEN og skulle ha vært i lufta for 20 min siden. flyet ble forsinket og jeg må nå soøitte her helt alene og kose meg med gratis brus og baguett...og facebook såklart, det er det som gjør "kosen". og jeg har bare nett i en time, så om 40 min så må jeg sitte med en oppspist baguett og en halvfull cola...OG jeg må tenke på at jeg kunne ha vært halveis fremme. grunnen til at flyet er forsinket er tekniske problemer..hjeeelp. tenk om det skjer noe? neida kødda, men det kan jo skje da..neida, kødda igjen. snakkes, OG JA DERE, har heldigvis fått vindusplass langt bake og sitter alene i tre seter. herlig! om det ikke kommer en random dude og setter seg med meg da. okei nå snakkes vi, skal facebooke!
btw. mitt neste fly går 2200...gad

åååhh...okei gir meg...det.går ikke ant å laste opp bilder på shit nettet. så dere får ikke se det fantastiske bildet av meg, neida kødda men..snakkes!

mobilblogging: reiseklar og gira!

om 2 timer(20:00) sitter jeg på flyet til gardermoen, skal for første gang fly ALENE og har flyskrekk på det høyeste, men nå er jeg bare gira, hsr ventet på denne dagen i nesten 2 mnd nå og endelig er dagen her! skal møte bestevenninna mi og iløpet av helgen skal vi møte.søstra mi også å spise sushi ilag. blir en sykt fin helg og gleder meg bare til jeg hører "captian landing" eller hvordan det skrives! skal blogge mere ikveld eller imorgen, eller kanskje på flyplassen(?) jeg vet ikke enda, spørs om det er nett. snakkes på den andre siden av norge da! pusspuss

(utrolig gammelt bilde av meg og susan, så vet dere hvem hun er) hun blogger også på www.gullstrupen.blogg.no

Idag flyr jeg til Oslo og ser fram til en herlig helg!

idag reiser jeg, alene..med fly...og jeg har flyskrekk...og det er litt vind i lufta.. haha, neida det går sikkert helt bra, om noe ikke skulle bra så har dere alle sammen minner fra bloggen min da. men nå skal jeg spise frokost med hele HS(helsesektoren) som går på denne skolen, 70 elever i ett klasserom. koselig. vi snakkessss!

 


haha , snakkes <3

sminke150212

her er sminken jeg bruker for tiden. husk å se i 480p

 

 

natta <3

HVORDAN HÅRFARGE KLER DE BEST?brunt med striper / platinablondt / brunt / blondt med striper ?

 svart / rødt / blått / blondt ?

 orange / blått / svart / blondt rødt?

 brunt / rødt / blondt / svart ?

hva synes du? 

sminkevideo kommer imorgen!

imorgen som dere ser skal jeg komme med sminkevideo, jeg tenkte å gjøre noe litt "morsomere" på bloggen enn det har vært i det siste. det har liksom ikke vært noe oppturer(altså videoer eller konkurranser), så derfor tenkte jeg hvorfor ikke?.  

 

hva har jeg gjort idag? hatt skole. jeg har blitt skuffet idag men hatt en fin dag, om dere lurer på hva heg ble skuffet for så kan dere se innlegget nedenfor. uansett, det var en positiv dag fordi vi hadde det så sykt morsomt i friminuttene, jeg ler sånn at tårene triller hvær gang. eller når det er morsomt da. ja, så kom jeg hjem og ryddet hele leiligheta. og NÅ er jeg her og skal snart smørre meg inn i selvbruning. vi snakkes, må snart legge meg. natti!sjekk ut bloggen imorgen da!

NEEEI AVICII KONSERTEN ER AVLYST!

ååh! jeg er så skuffet nå! hadde gledet meg sykt til helga, og nå blir det ikke noe av det, avicii har avlyst. jeg hadde sett for meg en sykt bra konsert i oslo spektrum. jeg er så sykt skuffa...fikk vite det for ett kvarter siden og nå...åååh! men herregud, jeg skal sørover uansett, til min bestevenninne Susan såklart! men jeg tror hun også blir veldig skuffet når hun hører om det her. det veit jeg, vi hadde gleda oss så fælt! ååh....lørdag klokken 1800-2100 så blir jeg å være SINT fordi da skulle vi hatt the time of our lifes.... SUR

mobilblogging: farging av ettervekst!

herregud, har hatt den der "hey reidar!" sangen på hjernen i nesten 1 uke nå! synger på den hele tiden...æsj!

har overnatting av beste charlotte arntsen, som dere sikkert vet hvem er. vi har farget håret mitt og lillesøstra mi har blitt brunette! det ble fint og jeg farget bare etterveksten, den var så mørk! bare se her;

røødt bilde, æsjæsj! har brukt det innvendige kameraet sånn at det ble veldig rødt. men anyway...nå skal jeg snart sove! skal bare spille litt wordfeud, så er det leggetid. dere få se bilde av håret imorgen, tar bilde med speilrefleksen og lager ett bra innlegg, ikke de her stygge.mobilinnleggene, det suger. natta!

Morsdag og dødsfall

hei hei, idag skal jeg reise hjem til salangen, det er faktisk ikke lenge før jeg reiser. fikk helt panikk ista fordi jeg har mistet spotify premiumen min, og jeg skal reise 3-4 timer med buss, da må musikk til. heldigvis har jeg "lurt" mobilen min til å ikke logge ut og inn av spotify sånn at den musikken som er der ikke går vekk. idag er det morsdag, verdens beste mamma(ikke ofte jeg sier dette, men jeg mener det) hun er verdens beste, hilde! alle har sine krangler, men det går over til en hver tid. 

 

Whitney Houston døde imårrest...huff, en fantastisk artist, det minner meg sånn om barndommen, jeg elsket "I wanna dance with somebody" da jeg var mindre, den er jo fengende da! også er den "I will always love you" nyydelig! det er trist hun er død, god musiker! 

 


ha en fin dag vidre! blogges!

 

vi alle ser opp til streker

det er alt for mange idag som tenker på vekta si, hvordan de ser ut og oppfører seg den dag idag enn for 40 år siden. de fleste mener at skal du være tynn må du ha xxs i str og se sånn her ut:

 

jeg har sittet lenge å tenkt, hvorfor heter størrelsene (EKSTRA EKSTRA SMALL, EKSTRA SMALL, SMALL, MEDIUM, LARGE, EKSTRA LARGE, EKSTRA EKSTRA LARGE) jeg tenker hver gang jeg er i butikken at jeg må finne klær i L, noe som ikke er så kult når det står en piletynn jente i kassa med det fineste håret og bruker sikkert størrelse xxs i alt. det værste av alt er at når de bretter klærne i kassa så løfter de hele plagget langt i været slik at alle kan se. jeg synes det er litt ekkelt å se hvor mye større mine klær er enn hennes hode. 

 

str. L er en så stygg str, jeg tenker på de som må ha xl, hvordan kan det være? skulle heller hete "1,2,3,4,5,6"? hvorfor ikke det, det blir for domt å si "du bruker str 42, da er du STOR" og "du bruker str 35, du er ekstra liten". herregud det er så teit de størrelsene, man skal jo egentlig ikke tenke på de men jeg hater navnet LARGE. 

 

ALLE sliter med selvtillit, jeg tenker på en venninne av meg, jeg trenger ikke nevne navn. hun er ikke tykk, men hun føler selv at det er mye som må vekk på kroppen. jeg blir oppgitt, ikke fordi hun klager over det fordi jeg klager jo selv, men tenk. en jente som bruker xs kan klage på kroppen sin. VI ALLE SER OPP TIL STREKER? 

 

jeg tror ikke modellene har det så bra egentlig, de må spise så og så mye, jeg er glad jeg kan gjøre hva jeg vil og er egentlig fornøyd, såklart jeg kunne ha trent litt bort, men jeg har hauevis med venner som ikke bryr seg om jeg er stor og jeg har det godt! pluss bare sånn at dere vet det, jeg har sykt stor beinbygning! sier ikke sko str min, det er flaut. 

 

okei. 42. æsjæsjæsjæsj!

 

 

alle sammen, vi må slutte å være så fiksert på kroppen vår og heller tenke på hvor bra vi har det! jeg har det bra som jeg er, og jeg shiter i om folk sier noe stygt bak ryggen min om hvordan jeg ser ut, jeg trener ofte og spiser det jeg vil. SHIIITER I DET. 

 

 er du enig? er vi for fiksert på kroppen vår den dag idag?

shoppoholiker

jeg har ett problem med shopping, SOM ALLE ANDRE JENTER. men jeg er kanskje litt ekstrem, når jeg klarer å bruke 3 tusen på 1 time så har jeg ett problem, men herregud, jeg har masse penger(sier ikke hvor mye jeg har) men jeg må begynne å spare til bil snart så jeg skal ikke bruke så alt for mye. men her kommer iallefall dagens innkjøp.


alle bh'er 129,- på h&m

bukse, 249,- cubus

bik bok, 249,-

bikbok, 149,-

the bodyshop, 219,-   og   269,-

139,-    159,-    59,-  


cubus, 199,-

 

 

snakkes! skal jobbe med sirkulasjonssystemet!

to søte små

våknet for en time siden, har bare dusjet og fikset meg, skal til byen senere på shopping alene, det blir ikke så gøy men sånn er det når man ikke kjenner så mye folk her i byen. jeg har skrevet en lang handleliste over hva jeg skal kjøpe, jeg skal ikke kjøpe alt for mye fordi jeg skal til oslo neste helg og vil handle noe der også. ikke at jeg ikke har penger men jeg kjøper ikke ting jeg ikke trenger, unødvendig. 

 

jeg har verdens søteste tantebarn. eller jeg er jo egentlig ikke tantene deres om dere lurer, men faren min er ilag med kei som har en datter som heter line som har barn. og line ser jeg på som en søster så derfor kaller jeg de for tantebarna. men nå skal jeg spise frokost, snakkes!


åååh det blikket er så søøøtt!

brage spiller på telefonen min<3

adele <3

sanger som spilles hardt for tiden!

(elsker han første som synger..aawww!)

 

kanskje noen gamle sanger her, men elsker alle sammen. så dette er det jeg hører på, legg merke til at jeg har en sikkelig random musikksmak, herregud jeg kan like alt fra jazz til pop låter liksom. håper dere fikk noen tips, masse god musikk! 

hus nr 2

skulle blogge tiligere, men kom meg ikke inn på blogg.no så det gikk ikke. men som jeg sa til dere igår, jeg skulle blogge om huset til pappa som er på en liten plass som heter for grunnfjorden, når jeg er hos pappa er jeg HER da, så nå kommer bildene. 

 

huset ble bygd i 200...husker ikke. fordi det huset som stod her(som vi bodde i) brant ned ett år, men jeg husker ikke hvordan år det var. så bygde de helt nytt hus og jeg synes det er kjempefint her. 
blogger senere! mussmuss

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits