Oslo

Idag er det tirsdag, på torsdagen letter jeg, moren min og lillesøstra mi fra flyplassen. Vi skal til Oslo, eller Sande til bestemor og bestefar. Planene er at vi skal til Drammen å shoppe iløpet av dagene, deretter skal vi til Oslo på Ellie Goulding konsert(!!) Jeg gleder meg så sinnsykt, gruet meg litt i begynnelsen, siden jeg har en fobi for store folkemengder og vi skal STÅ. Men dette skal gå bra!

Jeg skal møte bestevenninna mi i Oslo, Susan, alltid godt å møte henne igjen. Hun studerer så hun bor ikke på denne lille plassen lengere hahha, kjipt, men livet må gå videre! Gleder meg iallefall!!

 

Har forresten blitt blond igjen! Hva synes dere?

 
Føler meg ikke som en blek albino lengere, jeg er jo naturlig blond så...og jeg har alltid hatt det mere morsomt som blond!

Sminkevideo

Jeg har nå laget en sminkevideo, det er litt flaut fordi jeg vet det er sånn man gjør når man er 14, men jeg ville bare vise dere at jeg bruker ikke så mye sminke, og at jeg er helt sinnsykt fornøyd med produktene jeg bruker nå. Sangen jeg bruker i videoen er Susanne Sundfør - White foxes. Håper dere liker videoen og ikke blir skremt på begynnelsen hehehe.

 

 
Lights

Hei og hopp alle sammen, jeg kom jo på at jeg har ikke delt med dere hva jeg fikk i julegave hos mamma og stefaren min, Ellie Goulding billetter. Jeg, mamma, lillesøstra mi, venninna hennes Vilde, moren til Vilde og den andre venninna hennes Benne, eller Benedicte som hun heter men jeg sier bare Benne. Vi skal alle sammen på konserten ilag den 1 februar i Oslo spektrum. 

 

Jeg er veldig glad i musikken hennes, også er hun så utrolig pen. Husker da jeg gikk første året, jeg hadde nettopp oppdaget dubstep som da er den beste musikken eveerrr. Så fant jeg en sang som het Lights dubstep remix, linken er nedenfor, du skal tro folk ble lei av at jeg hørte på den 24/7. Men det var der jeg oppdaget Ellie. Etter det har hun kommet med sanger som gir meg frysninger, Figure 8, Anything could happen, Burn, How long will I love you og Starry eyed.. elsker de sangene av henne. 

 

Den er så chill. Åh..

 

 

Liker du Ellie? :-)

Julelys

Nå begynner folk endelig å pakke ned julelysene, jeg er så lei julen at jeg har ikke ord. Det er alltid morsomt når folk begynner å dekorere husene, setter opp juletrærne og lyser opp  mørketiden, men jeg kjenner at det er godt å se at den vanlige hverdagen kommer. Det eneste vi gjør i julen er å spise, vi spiser oss så mett at vi vil rulle fra bordet, det er iallefall den følelsen jeg får under hver julemiddag. Nå har vi gått over til vanlig mat, det er å godt, tilogmed grandiosa er fantastisk. Heldigvis er det ett år til neste jul, og alle har ett helt år der vi kan gjøre det bedre enn i 2013, det er som å starte med blanke ark.

 

så tok jeg det her bildet med speilrefleksen min som jeg ikke har brukt på sikkert ett år, og litt julelys på hodet. Latet som om jeg var ett juletre, heheheh.

Nedenfor

Jeg er jo en jente som er glad i å være hjemme, men når en venninne spørr om vi skal finne på noe sier jeg alltid ja fordi jeg har lyst. Nå når det er vinter, mørkt ute og jeg rett og slett ikke orker å se ut av vinduet så blir jeg litt nedenfor når jeg heller vil være hjemme alene enn å være sosial. Jeg vet ikke hvorfor jeg har sånne perioder, men jeg får perioder når jeg ikke liker å snakke med andre, helst vil være ifred og for meg selv. Jeg tror ikke jeg er den eneste som har det sånn, håper iværtfall ikke det. Derfor skulle jeg bare fortelle at dagens blogging blir en litt kjedelig en, men nå vet dere enda en ting om meg, utrolig spennende. Det er mange som sier de har mørketidsdepresjon eller hva det heter, jeg har ikke det, jeg blir bare så lei alt det svarte og stille, det er ikke en eneste fugl som har irritert meg i vinter, det er så kjedelig at jeg savner faktisk måsene. Kommer til å angre på at jeg sa at jeg blir å savne de, generelt hater jeg måsehyl, men det sier bare litt om hvor mye jeg savner lyder, lys og shorts. Sommer. Herregud jeg gleder meg. 

 Gi meg sommer. Har du også problemer med at du synes alt er kjipt på vinteren?

Fra skolepc til mac

Om noen uker skal jeg kjøpe meg mac, gleder meg så sykt mye! Har ønsket meg mac siden alt for lenge. Grunnen til at jeg personlig liker mac er fordi det meste jeg gjør på pc er å redigere videoer, jeg elsker å redigere videoer, skjønner ikke hva det kommer av. Derfor er ikke moviemaker bra nokk for meg, jeg er rett og slett kresen når det kommer til hva jeg liker og ikke liker. Jeg har faktisk en video fra 2011, i februar der jeg ønsket meg macbook pro, men jeg skal kjøpe macbook air, denne videoen beviser hvor lenge jeg har ønsket meg den! Jeg er glad jeg kjøper den nå, jeg klarer å ta vare på ting nå isteden for før.

 

 

 

Til dere som leser bloggen min og vet at jeg kommer faktisk med flere videoblogger enn innlegg, så skjønner dere godt. Skal også få fikset designet mitt mot februar, men den tid får komme. Det er ikke det at jeg ønsker å nå topplisten, men etter å ha blogget i 6 år..shit det er sykt. Så er jeg alt for glad i det til å slutte smilefjes. 

weherrttitt

 

 

Mitt 2013

Idag er den 1. Januar 2014. Tiden går så fort, jeg skal ta en oppsumering med hva de største tingene for meg i 2013 var, dette har vært ett kjempeår!

 

26. feb: Da fikk jeg lappen, endelig. Jeg glemmer aldri da jeg satt i bilen med sensoren, jeg var så nervøs at jeg ville nesten bare hoppe ut av bilen. Men da vi hadde kjørt, jeg fikk roen i meg ble alt så mye bedre. Tiden i bilen gikk så fort at plutselig skulle jeg parkere, han satt stille og skrev, så sa jeg: "Eg e så nervøs du ane ikke...åååh huff det her gikk ikke bra... om eg klare det skal eg gå ut å danse.." Sensoren lo bare og sa: "Du skal få vette det no, gratulere du har lappen. No kan du gå å danse." Åh var så letta da, hadde en liten seiersdans. Glemmer heller ikke da jeg kjørte alene hvor rart det var, jeg trodde jeg gjorde noe ulovelig. Hadde masse venner i bilen, vi kjørte opp til 12-15 timer hver dag i to uker, men så skjedde det noe som aldri skulle ha skjedd. Bilen jeg kjørte da ble påkjørt, så jeg kunne ikke kjøre bil på noen uker, måtte dra til Tromsø til faren min å hente min bil, som jeg elsker over alt på jorda, lille Pernille. Om dere lurer på hva som skjedde med bilen som ble påkjørt, den ble helt knust, men mamma og stefaren min fikk seg en annen bil etter det.

 

20. jun: Etter tre år på videregående var jeg endelig ferdig, ikke det at jeg ikke trivdes der, men jeg var ganske heftig lei etter tre år. Jeg gikk på Sjøvegan Videregående skole alle årene, jeg hadde alle linjene jeg trengte der jeg bodde, det er jeg så utrolig takknemelig for, synes det er trist det er så mange som må pendle osv. (Hint hint til fylkeskommunen som vil legge ned skole, stfu.) Så når jeg var ferdig var jeg lettet, men glad for at jeg tok de årene jeg tok. Jeg gikk førsteåret helse og sosial som det het den gang, nå heter det helse og oppvekst. Så gikk jeg andreåret helsefagarbieder, tredjeåret gikk jeg påbygg. Tar med ett random bilde av meg og Noldus.
2 aug: Jeg ble flydd til oslo, skulle på intervju med ett program som heter Ingen kjære mor, det var veldig spennende, skulle kanskje svart de bedre, så hadde jeg kanskje vært en av de heldige, men ble desverre ikke det. Men det var en opplevelse å være så nær, men samtidig så langt unna..
31. aug: Ikke bare ble jeg 19 år(oh damn..) men jeg dro til afrika med fem fantastiske jenter, backpackertur. Ville bare oppleve noe, gjøre noe spennende. Jeg dro egentlig bare med en venninne, så møtte vi de andre i Belgia, så ble vi bare kjempegode venner alle sammen! Angrer ikke ett sekund på at jeg dro dit, jeg vil tilbake, noen som vil ta meg med gratis?? Jeg er med!Hva er det beste som har skjedd iår for meg, jo det skal jeg fortelle dere, det at man ser hvem sine ekte venner er, hvem man kan stole på og ikke. Å ha ekte venner er noe jeg takker for hver dag! 

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits