Støttekonserten

Heiaa, idag ble jeg hentet like etter at jeg hadde kastet i meg middagen! Christel og jeg dro innover, Ine holdt plass til oss og vi fikk plasser nesten helt fremst. Alle artistene var rågode, såklart noen sanger man ikke kan som man bare later som om man synger med på når man egentlig bare sier "me.me..meeeeeerkertrettttt" sånn tror jeg alle er. Det stor om denne konserten på hele VG, synes det var helt rart å se sin egen lille kommune komme på kartet liksom. 

haha, ser dere det borteste bildet? Det er så sykt mange som gjør det for tiden når de tar bilder, så tenkte at jeg også måtte henge meg i trutmunntrenden, eller hva er det mans skal kalle det? "jeg tror jeg er deilig men egentlig ser jeg bare forbanna dum ut"? 


Sikkelig rigget til. VAR FORRESTEN MANGE GANGER PÅ NRK1. KUUULT

Satt med disse flotte piene, Ine, Christel og meg!

 

Koskos og bra konsert! Angrer IKKE

Støttekonsert idag til familien Kvien

Heihei, idag skal jeg på støttekonsert for familien Kvien. Den er her i Salangen, og jeg vil at dere som har et godt hjerte og råd kunne ha overført de penger for å støtte. Kan du ikke kommer kan du mer enn gjerne gi et bidrag på kontonr: 4776 17 87884. Dette er en egen konto for dette arrangementet. Dette står det på støttekonserten sin facebookside. Det kommer artister idag, gleder meg til å se de og er kjempeglad for at de vil støtte:Åge Aleksandersen, Jonas Fjeld, Jørn Hoel & Steinar Albrigtsen, Trond Trudvang, Jenny Jenssen, Jardar johansen, Anne Nymo Trulsen, Marith Endresen m/pianist Svein Willy Andersen og Blått & Rått. Det å kunne støtte familien(som bor i gata mi også) er noe jeg er glad jeg gjør. 

 

Til dere som ikke har hørt om tragedien som skjedde for 3 år siden så kan dere se denne VG reportasjen, den er sterk: http://www.vgtv.no/#!/video/58146/mirakelgutten-even

 

 

Har du vært på støttekonsert før?

Henger jeg litt etter?
Haha, er det lenge siden de her kom ut? Skal smake på det ikveld, HÅPER det smaker like bra som det ser ut. Har du smakt dette?

Gullkorn

Charlotte og Serine trekker en lapp (fordi vi skulle ha et prosjekt i timen der vi skulle dele oss inn i grupper og være en eller en annen i fra krigen) Serine trekker Frankrike og Charlotte trekker Italia.
Serine:*Herreguud, Italia e jo hovedstaden i Frankrike, vi e på gruppe!!*
Charlotte:*eeeeeeehhh!*
Serine:*Nei vent, PARIS FOR F!*
Charlotte ler seg i gråt.

 

Serine kjører til rakettoppskytninga, tar opp telefonen for å ringe Christel(som jeg skulle møte der) og ringer:
Person:*Hallo?*
Serine:*HEI korr du e? Eg e her no?*
Person:*Det e ho charlotte du prate med asså..*

Serine ler og legger på, så skal hun ringe pånytt til Christel...
Person:*NO HAR DU RINGT FEIL IGJEN, det e ho Charlotte!*

 

Serine skal gå bort til læreren for å høre karakteren i matte, hun går bortover og setter seg atmed han.
Lærer:*Serine....du e litt fjortis...*
Serine:*HÆ?! Fjortis?*
Lærer:*Ja, fjortis.* 

 Serine hadde nettby for lenge siden, og Serine mimrer tilbake på hvordan profilen hennes så ut, der hadde hun masse farger og det stod ting Serine ikke forstod meningen. Her stod det øverst på nettbyen *She,she lick me like a lollipop*. Serine elsket Lil wayne, men det tok lang tid før hun forstod at en sang har også en tekst.

 

 

Kommer ikke på mere, men sånne her blir det framover. MORSOMT?

 

Hva ser jeg på youtube

Hællæ. en helt vanlig dag, skole, sove etter skolen, sitte å lese, se litt på disney og sjekke ut youtube. Haha, når jeg kjeder meg er det sånne ting som dette jeg ser på youtube, jeg er sikkert på at jeg har sett de her videoene hundre ganger! 

 

 

1:09. Elsker den

 

Kids react og teens react er også morsomt. Haha har subscribet. 

 

 

Haha, pewdiepie.. 1:26, første gang jeg så det holdt jeg på å le meg ihæl.

 

Keyboardcat skulle fått en pris, ler like mye hver gang!

 

Snakkes. kos deg

Lørdag, biff og overraskelse!

IDAG er det lørdag, idag har jeg fri fra alt som heter virkeligheten, det vil si at jeg skal sitte inne å chillee!! Fikk mamma til å kjøpe oss biff idag, sykt bra! sykt bra! Har maset om det i ukesvis nå. 

 
På torsdagen var jeg og klassen min på en utdanningsmesse, der vi fikk møte alle forskjellige mennesker fra Norge som ville ha OSS til å søke inn på DERES skole. Jeg var innom alle bodene, det var egentlig fordi jeg var åpent for alt. Presteskolen, statoil og millitæret. Jepp, også fikk jeg masse ting, eller jeg og venninnene mine gikk rundt omkring å plukket sånne reklamer, hallo, når man først er på messe så må man jo gjøre det! Var jo selvfølgelig på GOstudy og snakket litt om vaksiner jeg må ta. 

Overraskelsen var at jeg slutter aldri å blogge, jeg er så mye sterkere! Og jeg har flere lovers than haters ;-) Innleggene framover skal heller ikke handle om sånne dumme ting som har vært den siste uken, de skal ikke være krittiserende og jeg skal fortsette som før, datt litt ut etter alt det styret! Og jeg ser godt at jeg hadde ikke taklet å være toppblogger NOEN GANG, synes rett og slett synd i de som er der, alle de syke kommentarene. God helg :-)
Vil avslutte bloggen

Hei alle sammen. I det siste har det bare kommet en god del drittkommentarer som gjør meg så sykt provosert, "du er ikke særlig pen du heller", "back2africa,brownie", "du er dum". Okei, dere skal bare fortsette, men snart sier det stopp og da har du ingenting å pirke på lengere. GTFO.

Tumblr_mh1mhdume31s0zn8ro1_500_large

 

Jeg har lenge sittet å tenke på å legge ned bloggen, dette er ikke fordi jeg ikke elsker å blogge, noe jeg gjør, men det er rett og slett fordi jeg er så lei av å gi mye av meg, og dere er helt i hundre med å si sånne ting som sårer en person sikkelig! Og nå vet jeg godt hva kommentarene kommer til å bli 

"HALLO? Koffer starta du blogg? Du veit jo at du kommer til å få negative kommentara daa!"

Her er grunnen til at jeg lagde meg blogg:

 

Jeg startet i 9ende klasse med å blogge, har hatt mange forskjellige blogger men dette er desidert den beste siden bloggnavnet er lett å huske. Med tiden som har gått har jeg egentlig satt pris på at jeg har blogget så lenge som jeg har gjort, dette har gitt meg selvtillit fordi jeg ville at andre skulle forstå meg via bloggen, om det ikke kjente meg noe særlig. Problemet nå idag er at jeg var for drøy i ETT innlegg, og dere hater jo at jeg legger ut bilder av meg selv "stygg." HVOR ER LOGIKKEN? Det tar meg 4 min å gå ned til politistasjonen for å sjekke ut IP adressen din, så lenge du kommentere noe støtende så må du vite at det kan komme fint flott tilbake. Jeg ypper ikke til noe som heldst sak, men jeg vet selv hvordan jeg ser ut.

Og kjære kjekke/fine/beste/fantastiske du, jeg ser meg selv mer i speilet enn du får ut av de bildene jeg har på bloggen. Og om dere vet hjem jeg er, prøv heller å gå i trynet mitt for å si "Du e stygg." Du hadde ikke klart det, nei fordi du liker å sitte bak skjermen å være anonym.

Tumblr_lldbywyqcj1qi65dmo1_500_large

 

Så til imorgen, så er kanskje bloggen lagt ned. Takk til alle som har fulgt meg <3 Jeg er så glad i dere!

Syke videoblogger

Sorry med lite blogging, her er en liten video. Kos dere:

Drømmebryllupet

Sermonien skal starte med at alle sammen tar bilder av oss, slik vil jeg se ut i brudekjolen og elsker attituden til dama. Hun er så pen

Så skal vi dra på ferie og kose oss. Ta masse bilder som de gjør hergleder meg!!

Ramsund og tattoveringa

Heihei, idag er jeg i Ramsund med Charlotte og Emily, verdens herligste plass. Husker dere at jeg skrev ett innlegg om noe tattovering? Ja det var ikke jeg som skulle ta, men Emily som fikk en nydelig tattovering, sykt morsomt å se på pluss at det ser ikke vondt ut i det hele tatt. Vi var i harstad der jeg kjappet meg å kjøpe Girlfriend (Justin Bieber), den lukter kjempegodt! Så her er tattoveringen hennes: 

Emily er så heldig! 
Tattoo imorgen

Heia bloggen, imorgen skal jeg, Charlotte og Emily til Harstad, deretter drar vi til Ramsund(verdens koseligste sted og roligste plass.) Jeg gleder meg sikkelig. Det blir både tattoo og kos!!! Så dere får se bilde imorgen, alt er hemmelig enda!
Ja...jeg bruker lesebriller..

Hei alle sammen, jeg skulle egentlig bare vise dere lesebrillene mine, de er pittelitt for store, men det går liksom greit. De holder seg fast på hodet! En dag da jeg hadde de på meg i timen fikk læreren dem i øynene, så tenkte jeg bare "hm, brillene skal jo være på øynene, men ikke I øynene. HEHEHEE"

 

Kjøpt på otikkern i Tromsø. RØVERKJØP!!!

Salg fra meg til dere

Hei, jeg har blitt sponset av Nelly.com og Rapunzel Of Sweden, om dere trykker inn på disse linkene på siden av banneren kan dere se at det er sånn salgklikk. Jeg er så glad jeg gikk igjennom og fikk sponset!
 

Håper dere koser dere med salg, kommer mere etter hvert.

Grunnen til innlegget

Grunnen til innlegget var fordi folk har gått å sagt at jeg ikke ser ut med brunfargen min, noe som sårer meg. Synes det er utrolig drålig gjort at dere sier til meg at der ikke ser ut osv, jeg bestemmer selv hva jeg skriver på bloggen.

 

Til alle dere jeg ikke kjenner, forje innlegg var bare tull, dere kan kalle det for drøyt men les på toppbloggene og se hva de skriver, så skal dere se drøye innlegg.

 

Kommentarene bøser inn og jeg ler godt. Så søtt at dere bryr dere, men jeg bestemmer da selv hva jeg skal skrive. Dette innlegget var ikke meningen at noen skulle føle seg truffet, alle er perfekte som de er og til de som kjenner meg så BURDE dere ha vist at jeg gjorde det for fame. 

 

Ta dere selv i nakken og les innlegget pånytt, les godt igjennom det og se at ingen mennesker hadde skrevet det. Jeg fikk ideer fra vennene mine, thats it. Blogges
Jeg hater folk med store neser

19381_596269933722424_1782322739_n_large

 

Wishlist
Bli med i UKENS BLOGG
Hei, nå kjører jeg en "Ukens blogg",  har en god del lesere så det lønner seg å bli med. Legg gjerne igjen en kommentar når du har likt siden min!

Kårer vinner imorgen! Du får ett bilde av deg på banneren min og linken til bloggen, slik at alle kan trykke rett inn. I en hel uke!!

10 ting du ikke vet om meg..


Jeg våkner ikke på morgen om jeg ikke har en morgendusj. Hver forbanna morgen stiller jeg meg i dusjen å sovner litt av, etter en halvtimes tid så våkner jeg til. Dette er en sær rutine jeg har vennet meg til, kan ikke gjøre noe med det da. Jeg hater å handle i kantina på skolen, føler at alle stirrer på meg og ser om jeg tar det grove brødet eller det fine brødet. Så derfor har jeg sluttet å handle der. Pluss at jeg er blakk. he.he. Jeg har verdens "dårligste" humor, men tingen er jo det at det er veldig morsomt, det er jo ikke bare jeg som ler, foreksempel den her videoen, jeg dør av latterkrampe:

 

"nå har jeg nettopp stått opp, hatt krampetrekkning i hele natt..kommer nåk til å få MEEEEENS iløpet av dagen....."
hahahahahahahah!

 
Jeg hater 4 ord, vaske, koke, støvesuge og rydde. Rett og slett det kjedeligste jeg vet, folk som bare "åh gleder meg til å pynte til jul..." Og jeg bare "ÅNEEI!! Julevask, pynting og rydding!" Jeg kan lage mat om jeg lager Toro da, men ellers så står mamma for matlaging.Jeg har problemer med å ikke le på steder man ikke skal le, såklart ikke i helt serriøse sammenhegn, men sånn i timen kan læreren si en tørr lærervits, og jeg begynner å le, og når jeg først begynner å le så er det heller ikke så lett å slutte. Eller som som når mamma spørr meg noe serriøst "Serine har du tatt sminken min?" Så sier jeg "Neehieigehdieheieeeiiieee!!" Også begynner jeg å le, selv om jeg ikke har tatt den!


Jeg prater ekstremt i søvne, da jeg var mindre lagde jeg kalkunlyder når jeg sov, jeg sparket i veggene og av og til kunne jeg rope og hyle. Nå idag sier jeg ting som er helt ute på jorde. Hadde en samtale med søstra mi der hun kom inn på rommet mitt og jeg satt i senga og så på henne, hun sa "Serine e du våken?" Og jeg sa "Hæ?" snær 10 ganger før jeg sa at jeg var våken. Etterpå hoster hun lavt og jeg roper "HYSSSSSSSSSSSSSSSSJ!", så spørr hun meg om hun skal lukke vinduet og jeg svarer "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI!!!". Jeg har også mange ganger røyset meg og sagt til folk enten at de må komme seg ut, eller at de ikke må ta piercing. Haha dør.


Jeg elsker å prøve ut nye ting. Ikke sånne ting som å hoppe i fallskjerm eller springe et løp i VM.(den var drøy), men sånne ting som å smake på utenlandsk mat, prøve en ny stil eller sånne der ting. Dere skjønner sikkert.

 

Jeg har hatt fire dialekter i mitt liv, 1. Rundhaugværing, det er nesten det samme som barduværing. Man har samme tonefall som barduværinger men sier "Eg, meg og deg." Denne dialekta hadde jeg til jeg var 6 år. Så begynte jeg å prate som de på Moen, der sier de også "Eg, meg og deg" Men det er litt annerledens enn Salangsvering. Så flyttet vi til Bodø da jeg var 11 og jeg byttet raskt over til Bodøsk, hah, "Æ, mæ og dæ. Æ skal gå å spis. Æ treng dæ nu." Nå idag har jeg vanskeligheter å høre på Sirkuss Eliassen uten å bytte over til den dialekta. Den siste dialekta er den jeg har nå, SALANGSVÆRINGG!! Haha, "Eg heite Serine og av å te så prate e brett!" Haha, sånn er det.


Jeg sier det jeg mener til andre, før var jeg veldig sånn at jeg ikke turte å si ifra, men har fått veldig mot i de siste årene som har gått. Om noen sier til meg at jeg foreksempel ikke ser ut, noe som ikke har skjedd men skulle det nå skje så hadde jeg med en gang klikka og fortalt hvor ufattelig dårlig gjort det er av den personen å si det. Jeg er ikke sånn som sier til andre at de ser heller ikke ut, men tar det heller som ett voksent menneske å sier ifra.


Jeg elsker å gjøre andre flau, som å rope til folk i kantina som råkliner om de ikke har fått mat i det siste? Eller flaue søstra mi ut ved å legge ut et bilde av henne, det er kjempemorsooomt! Også har jeg ikke noe imot å flaue meg selv ut, skulle få 1000 kr av Iselin for å danse i kantina mens den var full. Vi peiset på musikk(sexy and i know it) men jeg trakk meg. Men gikk ut på gulvet og tok en 3sekunders festdans så ville jeg ikke mere. Men ellers elsker jeg å flaue meg ut.

 

VAR DETTE SPENNENDE??! hhaa

Prtyet

Hei alle sammen, igår var jeg i bursdag til Sindy, koselig! Inatt sov jeg og Charlotte over hos Camilla søta, og det var sikkelig koselig, vi pratet og hadde det morsomt. Inger Lise(søskenbarnet mitt) kom etter hvert og vi begynte å vorse, koseligkoselig. Idag skal jeg sitte å slappe helt av, spille farmville2 og se på tv. Elsker de dagene jeg bare kan slappe av, tror egentlig alle gjør det, særlig etter å ha vært sosial igår.

haha, whoopwhoop. snakkes <3

Russekortet mitt!

Heihei alle sammen, nå sitter jeg på skolen og skulle sjekke russekortet mitt, siden det er låst. Jeg gikk inn, var sikker på at det ble som det skulle bli, men nejda. Omg, det er noe jeg har skrevet på russekortet mitt som IKKE SKAL STÅ DER. "Vil ikkje være rødruss, rosaruss e bedre". Jaja, det er ikke verdens undergang. Skulle egentlig bare ha klikk på bloggen, fordi jeg vet jeg får det uansett ;-)

 

 

 

Hele skolepc'en min er faktisk reinstallert, så jeg har mistet alle mine hundretusen bilder jeg hadde på pc'en, litt kjipt, men om noen uker er det vel tredvetusen bilder allerede. Snakkes. 

Så brun at jeg er ekkel

Hei og hå, natt er det nå, men dere må skjønne alle små, at jeg la meg klokken 6 idag og! BRA DIKT!!! Idag på skolen fikk jeg litt vell mye blikk, hehe, det var helt sykt, folk stirret og så helt forskrekket ut, men jeg skjønner dem ganske godt, jeg ser ikke menneskelig ut, og å gå fra albino til skalikkesidet på en dag er vell litt i overkant. Så idag har jeg rett og slett bare skjemtes. Har ikke bilde fra dagen, fordi imårrest smurte jeg meg inn med selvbruning, så jeg fikk jo ikke sett hvor brunt det ble før senere på dagen, oh my god, jeg blei flau da. Hadde gått på skolen som en klovn. Imorgen er en ny dag, flere stirringer og spørsmål om jeg har vært i syden(ikke at jeg skjønner at folk tror at jeg har vært i syden å fått flekker over alt, har de ikke hørt om selvbruning?) Yey yey, snakkes, skal sove snart, skule imurgen.


nættæ

Ah yeah!

Nå sitter jeg å ser på tv, øver til naturfagsprøven og samtidig spiller jeg farmville2. Idag har jeg egentlig bare gjort det, fikset hjemme. Sjekk ut sengetrekket mitt, omg elser det. Fikk den nermeste av Iselin i julegave!! Og den andre fikk jeg ifjord i julegave hos søstra mi! My bed rocks!
snakkes <3

Haha omg

Noen folk er skummel på face

Haha æsj. Godnatt

Innkjøp

Finnsnes 050113

(Vintersko, det er ekte skinn og fôr i dem)
Økonimisko 799,-(You only live once tskjorte, selv om jeg hater yolo.)

Cubus 129,-(Tightser og bukse)

Lindex 199,- 199,- 99,-


(Sminke, selvbruning og peeler)
Vita 99,- 69,-

(Treningsklær)

Kapphal 149,- 259,- 129,- 129,-

 

Takk mamma <3

Videoblogg, dip dye

Heihei alle sammen, nå er jeg kommet hjem fra trenermøte og har endelig vært på sjøvegan å fått frisk luft. Jeg lagde en video der jeg filmet mens jeg tok i dip dyen, så kan dere se hvordan man gjør det om dere også ønsker å gjøre det! (Selv om det finnes tusen sånne på youtube) Men jeg lagde foreom lizm.

 

 

 

Hva synes du om videoen?

Dip dye

Hei, dag dip dyed jeg håret mitt, konditorfarge. Snakkes, skal på trenermøte!! Videoblogg når jeg kommer hjem! Om hvordan man fikser det osv! <3

Fly bestillt!

Hei alle sammen, nå har det seg sånn at det er ikke så veldig lenge til jeg skal ut å reise, jepp, jeg skal reise....  til Oslo på Justin Bieber konser i APRIIIL! Flybillettene er bestillt, prøver å få tak i Charlotte sånn at hun bestiller samtidig som meg, herregud gleder meg så sykt, bare 4 mnd igjen, 106 dager!


(Hadde ikke bilde av meg og Charlotte) Her er JWOWW og SNOOKI, Charlotte er ganske lik JWOWW som blir sånn fort sint og snær, jeg er SNOOKI som ikke vil blande meg inn i noe og er litt pysete. Også drikker vi veldig mye. Perfecto. 

Idag stod vi ikke opp før klokken 4. Iknow. Sånn halv seks gikk jeg opp til mamma og bare "god morgen", ble bare pittelitt flau da det var besøk i stua, jodajoda. Vi snakkes <3 

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits