Jeg støtter "barbie" stilen

Kjære huleboere og andre som ikke bryr seg om sminke, dere som ikke skjønner at klær og sånt er viktig kan bare slutte å lese innlegget, for da blir dere kanskje litt provosert. Jeg er lei av at folk skal kalle meg barbie, bare fordi at jeg bruker litt mere sminke og ser pittelitt bedre ut enn deg så betyr ikke det at du skal komme å si at jeg er falsk og oversminket. Jeg har følelser og shiter i hva andre sier om at jeg har litt mere utrigning og sminke enn du. Det falske håret jeg bruker kostet meg mye og jeg kjøpte det ikke for å bli kalt en "barbie". Men kjære dere hatere, jeg skal si en ting....alle er like verdt, til og med meg med tonnesvis av sminke og hvitt hår, takk!


nå dere, nå lurer sikkert dere på hvorfor jeg lagde dette innlegget, jeg fikk en kommentar på bloggen min som jeg slettet der det stod "De siste ukene har du virkelig blitt en kopi av barbie, Serine.." så derfor dere, så må jeg si til dere huleboere som ikke bryr dere så mye, ikke bry dere om hva JEG gjør og hvordan JEG kler meg, MY LIFE, OK? takk!

 

Its my life. OK, la meg være som jeg er, så ka du gjøre det du vil. 

 

Så alle sammen, jeg støtter barbiestilen, gjør du?

Jeg lager design

nå idag på skolen har jeg laget nytt design til min flotte bestevenninne charlotte, har sittet i flere timer nå og fikset det, liker å gjøre det. skal lage til susan også(besteveninna mi sørpå) og venter bare på at hun skal si ifra. vil du at jeg skal lage design til deg så er det kø, men det er bare å spørre på facebook! (trykk på bildet for å komme til bloggen)

er fornøyd med designet hennes, det ble som ønsket! skal begynne på susan sitt design idag, må bare slappe litt av i hodet før jeg gjør det. hihi, snakkes!

russemøte og hemmeligheter!

idag, eller nå er jeg på russemøte, har vært her siden klokken da jeg kom på skolen, ble igjen etter skolen. kan ikke si hva vi driver på med men det er veldig mye forbereding med russerevyen som blir utrolig bra! har med meg kameraet men jeg føler det blir for dumt av meg å ta det opp for å knipse bilder, bare fordi jeg skal ha det på bloggen liksom. så da kommer det litt bilder fra tiligere russebilder som vi har tatt på temadagene. gleder meg til russetiden(selv omjeg ikke er atten) så blir det fett. snakkes. skal jobbe vidre her, er sikkert ikke hjemme før ikveld en eller en annen gang, mamma kommer å henter meg i 9 tiden. BYE(en temadag, dette er ikke all russen altså)

hos emily

nå har jeg og charlotte kommet hjem fra emily, det var kjempekoselig å være der. vi så litt filmer, drakk brus og danset masse! kan nevne en sang vi alle tre bare digger, den her: 

nå skal jeg og charlotte snart legge oss, vi skal dusje først og flette håre vårt til imorgen, vil ha sånne småe krøller, det er så digg!
mobilkvalitet, luv it!finfinkveld! dusjen next!!!!

hey hey hey

idag har jeg ikke gjort så alt for mye, jeg er hos charlotte pia mi og vi skal snart spise middag, så etter det skal vi dra til en venninne som har fått seg nytt hus, emily! OG hun har tatt ny piercing, i tunga, at folk tør. hehe. så ellers ikveld er ikke panene så store, men jeg har det så koselig her med charlotte og familien, skal sove her til imorgen når vi skal på skolen. ja det glemte jeg å si, jeg skal også skal vi dusje håret(clipset) gleder meg, det blir så fint etterpå. snakkes. 

snakkes, middag no!

vi ække tam!

nå er jeg hos charlotte, bestevenninna mi! skal sove her til mandagen, herlig. dere blir garantert å synes at dette er teit men vi har virkelig prøvd ut pupper til haken. det er så fiint(ironi), vi blir sikkert å sitte oppe lenge ikveld, det er så fett å være oppe lenge i helgene, gjør som de kule. neida. haha som dere kanskje leser så har jeg fått litt i meg, ja det har jeg. snakkes!

orker ikke legge ut noe mere bilder. snakkes imorgen, da skal vi ta FINE bilder. hadeeeee!

"en så liten ting"

overskriften, altså den setninga går igjen og igjen i hodet mitt. EN SÅ LITEN TING. pfh skal vise deg så liten ting. orker ikke fortelle noe mere men jeg er shit lei av det her. jesusss. æææh!blirgalblirgalblirgalblirgal.....

Nytt design!!

endelig. nå er jeg kjempefornøyd. har sittet med dette i en halvtime. vanligvis kan jeg sitte i flere timer, eller kanskje jeg satt i flere timer men jeg har bare glemt tiden av. designet mitt er rosa som dere ser, jeg liker det veldig godt! nå skal jeg bare være en flink blogger framover og til alle som lurer, jeg lager designene mine selv om om dere vil at jeg skal lage til dere kan dere jo spørre, men jeg har alerede noen andre jeg skal lage til som jeg først må lage til da. 

 

snakkes! skal spise middag om noen straks, så blir det vel mere blogging iløpet av kvelden, kanskje en videoblogg? hehe, vi får se. hade!

hva synes dere??

planer for dagen!

først og fremst skal jeg sminke meg og få en ny header, jeg er lei den jeg hadde og nå har jeg bare en midlertidig, så skal jeg endre hele designet, jeg vil ha ett litt mere knæsj! ellers ikveld har jeg ingen planer, om det blir en fest ikveld sånn plutselig så kan jeg ikke si at jeg ikke blir å dra, jeg elsker sosialitet. men, hva mere skal jeg gjøre? om det ikke blir fest eller noe jentekvelder så skal jeg egentlig bare sitte i leiligheta å se film, se på serier og spise tyrkisk pepper(<3). men nå dere snakkes vi, bildene blir fra frokosten som jeg tok bilder at med telefonen, haha lite å gjøre!
også så jeg på tori and dean i hollywood. elsker det! 

 

Sangen min! bare min

band of horses-the funeral  

hvorfor det er min sang? det er bare det. elsker den, har elsket den siden første gang jeg hørte den, det er virkelig bare min sang, hører på den iallefall en gang i uka, dette har pågått siden 2009(?) teksten er fin, gitarspillet er fantastisk og jeg elsker å spille den på pianoet! loveloveloveee!

TGIF!

fredagfreeedaaag!!! endelig dere, jeg har ventet på denne dagen siden mandagen. haha, denne uken har vært lærerik. og jeg tror jeg skal lage en videoblogg i helga, jeg veit ikke bare helt hva jeg skal videoblogge om, dere bestemmer om dere øøønsker. idag på skolen var det veldig normalt og vi hadde bare helsefag, jeg tok med meg kameraet mitt på skolen idag, fikk tatt masse fine bilder. haha, men jeg har ikke hørt med folk i klassen om det er greit at jeg legger ut bilder av de, så jeg legger bare ut bilder av meg og mine nærmeste, fordi godtar slikt. men nå snakkes vi, jeg skal snart innover å handle litt til helgen, så tror jeg at jeg skal se over hekken når jeg kommer hjem. kjøpte den for lenge siden, men jeg har ikke sett han enda. haha!! snakkes!

hade, god helg <3

sydengavene!!!

mamma har kommet hjem fra thailand nå! hun kjøpte masse til meg, jeg er så glad. elsker alle gavene. noen gaver var veldig meg og morsome! det er godt å få mamma hjem, og jeg er glad hun har storkoset seg i syden med søskene og foreldrene sine. men nå skal jeg legge meg om få strakser, jeg er så trøtt og orker ikke tvinge meg til å være våken! god natt, her kommer gavene!


noen t-skjorter, herlige å sove i!

elsker dekslet jeg fikk til mobilen!!

hah, en pyntemoped som jeg skal ha på rommet, flirte godt da jeg så den!

den 1 tingen er en sånn som man puster inn i nesa slik at man ikke blir tett. den andre er en god mascara!

veske, jeg ønsket meg den her. passer perfekt når man skal på trening eller bare sove hos en venninne. 

 

jeg er kjempefornøyd med gavene mine! og godt å få mamma hjem.

Når bussen går rett foran øynene..

hater det, hvorfor meg?? jeg sprang og sprang til den bussen, og når jeg stod rett atmed den kjørte den avgårde. jeg ble potte sur og kom inn i kantina og ropte og banntes! jeg skal ikke si hva jeg ropte men jeg ble sikkelig suuur!  haha. men nå skal jeg sitte her å vente til neste buss, så vi snakkes!SUUURR. skal blogge senere når jeg kommer hjem

Mobilblogging: sløvpeis

Jeg har ikke blogget på lenge nå, grunnen til det sier jæ ikke! neida, det er ikke noen grunn men jeg har bare gitt litt faen i det siste...som dere ser så mobilblogger jeg også, ikke bra, da blir det kort tekst og mye skrivefeil når jeg ikke treffer rett på touch knappene, vell..her kommer et bilde fra idag:

Eller bildet tok jeg NÅ! har besøk av beste charlotte! vi skal se the notebook og skrike litt, godt med girls night! god natt!!

Hahah slapppeisee

Og jeg har på meg det her, faen så slapp, god natt aller beste lesere, vil takke for masse fine kommentarer i det siste av folk som leser bloggen min, jeg legger merke til dere! God natt<3

det å ta bilder av seg selv

nå er jeg på skolen, sitter å tuller med iselin, haha så morsomt. hun synes det er rart at jeg klarer å ta bilder av meg selv, haha i MEAN, jeg er jo NYDELIG! neida haha. men serriøst, jeg klarer ikke å ha samme profilbilde på lenge. hvordan takler hun. jeg klarer ikke sånt! jeg må endre bilder hele tiden. rar.no ja! men nåååå skal jeg ha time. helsefagshit..sorry ordspråket, men vil heldst ha fri!hater slett hår, fikk heldigvis krølltanga mi tilbake idag! 

Mobilblogg: hamburger

Det blir småe bilder nå, jeg vil ikke ta opp pc'en så derfor ble det mobilblogging. Gjorde noe flaut idag, gikk inn i feil bil da jeg skulle gå i en bil! Det var etter at vi spiste burger på mix:

Ja nammm!!!

God natt, gruer meg til skolen imorgen, personlige saker...natta<3

slik vasker man hair extensions

jeg kjenner mange som har hair extensions og har ikke vasket det en eneste gang. jeg synes det er viktig å ta vare på håret, det er jo noe jeg skal bruke hver dag og jeg vil jo at de skal se bra ut og ikke lukte. grunnen til at jeg vasket det idag var fordi jeg var på fest igår og alle røyket der(IKKE JEG!!), så da la det seg i håret og klærne, æsj. uansett, jeg vasket håret og jeg skal snart ta ut hår kuren, tenkte å kure det siden det skal bli stelt bra. her kommer en bildeforklaring:


1. ta håret i dusjen


2. ta vann i håret og gjør det vått 3. ta såpe og balsam i håret og dusj det ut.4. legg det slett ut og gnu inn hår kur.

 

(som dere ser er bildene veldig duggete, ja det ble jo såklart duggete når jeg har så sykt varmt vann) heh. snakkes imorgen!

gårsdagens festligheter!

igår var bare en herlig og spontan kveld. jeg satt i sofaen og bare kjedet meg sikkelig, jeg så ikke for meg at jeg skulle ut, men det ble fest i salangen og jeg såklart så spontan som jeg er hang meg med! det var masse herlige folk og alle var bare hyggelig hele kvelden. på hver fest er det sånn at jeg bruker å få stygge blikk og frekke kommentarer, denne gangen var det bare sykt bra og masse herlige folk! litt drama men det liker jeg, mye bra musikk og masse herlige folk. takk til dere som var der som gjorde kvelden så sykt bra!vann :)

aah herlige piker!

fjortizar. lovey!

jeg prøver ut midtskille!

jeg hater midtskille, men idag skulle jeg krølle håret mitt litt til, så tenkte jeg at om jeg delte håret ble det bedre, og wips hadde jeg midtskille. jeg måtte ta bilder så dere kan de hvordan det ble. det ble ikke så ille og jeg vurderer å gå sånn AV OG TIL, ikke hele tiden. jeg elsker å ha håret mitt på en side og det kan jeg ikke med midtskille så derfor kan jeg gå sånn av og til da. 
hva synes dere om midtskille? 

hårvideo(hva jeg gjør hver dag)

det er ikke altid jeg setter opp håret i en hestehale eller krøller luggen min i en sånn flette, men dere ser nå sånn ca hva jeg må gjøre hver morgen, nå er jeg blitt så vant til det at jeg glemmer av hvor lang tid det tar. mange av dere som leser ville at jeg skulle lage en hårvideo, jeg har jo ikke hatt en hårvideo på ett år snart. sykt. jeg skal ikke bleike håret mitt jeg før om lenge, jeg synes det er fint(rart det her) når man har bleika hår og litt ettervekst. hehe. her er videoen i alle fall. ikke se på de stygge veggene, haha

 

 

(filmet med mobilkameraet mitt) det ble ikke så ille som jeg trodde, siden mamma har mitt vanlig kamera så må jeg jo bare filme med det her. 

Jeg er den mest leste bloggen i min kommune

mange har sagt det til meg men jeg har aldri sjekket det ut, jeg måtte se nå nettopp og jeg så at jeg ligger faktisk på første plass og har flest lesere, whaat(?) takker til dere som klikker innom og dere er virkelig snupps altså! 

 

noen gjør kanskje "narr" av bloggen min fordi jeg ikke ligger på topplista(som flere tusen også ikke gjør), men jeg liker å blogge, ikke for å komme på noen som heldst plasser men fordi det er en del av hverdagen. så nå vet dere det da. sier en gang til, takk til leserne mine!

 

yepp! hvilken plass er du på i din kommune?

a year without rain

denne går til deg (<3)

10 ting jeg hater

nei beklager dere, skulle aldri fortalt dere hva jeg hater, mange føler seg truffet. håper vennene mine skjønner at jeg ikke mener dere. herrejessufader da :)

russelege løvberg

vil først og fremst si at jeg er utestengt av facebook for noen dager!! grrrr, sint. trykte på sånn virusgreier, smarte jeg. idag fikk vi i russestyret gensrene som vi har ventet på. den skal jeg bruke mye i russetia, jeg er jo russelege til dere som ikke vet. jeg skal på hver fest ha med meg plaster osv. som man trenger på en fest. jeg liker at jeg er russelege, fordi jeg kan så mye om førstehjelp at det passer meg bra det. gleder meg også sykt til grisefesten som da er om ikke så lenge, 1 mnd ca. det blir bra, feste hele natta og komme full på skolen. wohoo haha.Russelege

Løvberg

Sjøveganrussen 2012

 

fornøyd med den jaa! tro om jeg blir å ta mange munn mot munn metoder i den her? haha grisetee...

turngruppa mi

vil først og fremst si at vi manglet 3 stykker på treninga idag, og hun ene kom senere på treninga og da ble hun ikke med på bildene desverre. to av de andre er i syden å koser seg nå. men back to overskrifta. jeg er da hovedtrener til denne gruppa, også har jeg en herlig hjelpetrener som heter Inger Andrea. vi har kommet ganske langt i programmet vårt nå, og jentene på gruppa er kjempeflinke! de skal være med på NNM(nord norsk mesterskap) og voksenkretsturnstevne som er like etter.


trenere og barna!

sniktitt på dansen

hahahah, søte

sniktitt på dansen

alle sammen(nevner igjen at vi mangler 3 stykk

krølltoppen

jeg elsker krøller etter at jeg fikk det løshåret her har jeg bare brukt det hele tiden. jeg synes ikke det er fint hår et langt hår ikke blir stelt fint og sånn, så da kjøpte jeg meg jo krølltang og som dere ser så bruker jeg den hveer dag. men nå dere skal jeg på trening, jeg tar med speilrefleksen så kan dere få "møte" turngruppa mi. og en sniktitt på dansen deres? nei det får dere ikke, topp hemmelig!
krøller 4ever! liker du krøller?

 

pakken fra victoria secret er kommet fra USA!

åherregud jeg angrer IKKE på at jeg bestilte, har brukt nesten 400 kroner på de to bikinitoppene, og de var dødsfine! jeg og to bestevenninner bestilte denne pakken for en eller to uker siden, så det har tatt tid, og vi må jo betale toll avgifter også da. men her får dere se de da!de var veldig fine på, selv om den var litt for liten i str. helt greit rundt osv, men skulle ha vært en større cup. om dere synes det bildet som er zoomet inn på pynten er ille, så håper jeg dere skjønner at det så mye bedre ut når jeg tok bilde slik enn når jeg tok bilde av pynten på bakken. ikke reager, bare overse! elsker bikiniene og anbefaler flere å bestille fra victoria!

svar på spmr!

jeg fikk inn en god del spm og jeg skulle jo egentlig svare på videoblogg, men mamma har dratt til thailand på ferie og har tatt med seg videokameraet, så her kommer en skriftlig besvarelse! Har du noen gang hatt type? :))

Faktisk ikke, jeg er en veldig sjenert jente og med en gang en gutt gir meg veldig mye oppmerksomhet kan jeg bli veldig rar. så jeg har hørt fra gutter "koffer flire du? koffer e du sånn og sånn?" fordi jeg blir veldig fristnete når jeg liker noen, og det med forhold har jeg ikke tenkt på en gang. jo okei en gang, det var en gutt jeg likte kjempegodt, vi møttes på fritiden og var sikkelige gode venner, men det var mye tull som skjedde. jeg tror jeg kunne ha vært i et forhold med han DEN gangen, den dag idag er det en annen gutt jeg liker kjempegodt. herregud dette skriver jeg på blggen, flaut!

 

Dine favoritt bloggere?

www.annais.blogg.no og www.sophieelise.blogg.no, kjempe ulike jenter, men elsker bloggen deres!

Hvorfor blogger du?

Blogg er veldig viktig for meg, jeg får sagt det jeg mener, jeg er ikke så stor i kjeften in real men her kan jeg utrykke følelsene mine, det er jo bare å skrive de og ikke tenke at ganske mange leser det. også har jeg jo blogget i tre år nå og det er en del av hverdagen min!

Hva fikk deg til å begynne og blogge?

Topp bladet! jeg leste topp før og og for tre år siden var jeg hos faren min i grunnfjorden, da stod det i en rosa liten boble "få deg blogg du også! det er som en dagbok på nett", jeg har skrevet dagbok så lenge jeg kan huske så jeg tror egentlig den reklamen fikk meg til å blogge!

Favoritt musikk?

Nå for tiden går det veldig mye i avicii, det er sikkert fordi jeg skal på konsert med de og jeg er så gira! men sånn ellers hører jeg på alt fra contry til pop(okei ikke contry), men jeg har veldig dilla på en låt nå som er fra Nicleback-when we stand together, den er så sykt bra! 

Favoritt artist?

Har alltid vært blodfan av michael jackson, og han er den artisten som har laget best musikk synes jeg. jeg elsker justin bieber og jeg kan til og med si at michael jackson sine sanger gjør justin til null, så mye elsker jeg musikken til michael! rip king of pop!

Favoritt kjendis?

Synes det er så mange kule kjendiser, men jeg synes Ellen Degeneres er så rå! programmet hennes er sykt bra, jeg kan le så mye at jeg gråter, tuller ikke. ellers er det mange kule kjendiser, mange kjekkeinger som man sikler etter og mange pene man vil være. så orker ikke ramse opp alle!

Favoritt mat?

Lasagne er helt nydelig! elsker det og kommer aldri til å slutte å elske det, hver gang jeg og susan(bestevenninna mi som går sykepleien i akerhus nå) hadde jentekvelder spiste vi det, til frokost også, nam! miss it.

Hva ville du ha gjort hvis du fikk 1 million kr?

Jeg ville ha kjøpt mye shit jeg ikke trenger og spart til jeg skulle ha kjøpt meg hus. jajajaja, selvfølgelig hadde jeg kjøpt meg en sikkelig feet bil, en rosa barbie bil som det står "serine" i lilla på bilen, uten tak slik at fake håret mitt flyger av i fart, også skal jeg og venninnene mine høre på lene alexandra, ååh for en drøm! neida. hadde jo ikke kjøpt meg en sånn bil..selv om det frister nå, hehe!

Hvilket program bruker du for å lage header?

hahhahaha, det her er mange som lurer på, jeg bruker powerpoint, easy trick. Har du noen gang hoppet i strikk utfor ei bru?

NEI.. hater høyder, hater adrendalin og alt sånn farlige ting som jeg kan DØ av. her om dagen dere skulle jeg klatre på klatreveggen i gymmen, jeg gikk kanskje opp 2 sånne steiner man trør på, og jeg holdt på å skrike, jeg ville ned men gym læreren ville at jeg skulle høyere, jeg har så høydeskrekk. det er nesten trist.

Hva er ditt favoritt dyr?

Hund

Ditt favoritt TV program?
Jeg er sånn drama jente, så jeg elsker paradise hotel, big brother, svenske hollywood fruer, unge mødre osv. men er det en serie jeg elsker så er det OTH(one tree hill)! verdens beste serie.

 

Har du kjæreste?

Nei

Er du populær på skolen?

Heheh, kjempe. neida, det er egentlig ikke sånn "populær" og "ikke populær" på skolen vår.. de som ikke har så mange å henge med har sin egen gjeng, så de blir jo "kul" i sin gjeng da. og jeg har min "gjeng", sånn er det på vidregående. men jeg har mange venner altså. jeg er ikke mobbet eller noe sånt.

Hvor mange lesere har du i snitt?

ca 200. det varierer!

Hva fikk du i snitt i karakterboka?
4,5 tror jeg at jeg får iår. og det var det jeg ønsket så. dette halvåret skal jeg klare 5, og det tror jeg at jeg blir fordi jeg har bare fått 5'ere og noen 4'ere så langt.

Dine topp 5 favorittbloggere?

hm. 1. Anna Edwin(http://annais.blogg.no/)

2. Sophie Elise (http://sophieelise.blogg.no/)

3. Therese Charlotte (http://tcmn.blogg.no/)

4. Erica Mohn Kvam (http://l0ve.blogg.no/)

5. Serine Løvberg(såklaaart!!) haha


Sommer eller vinter?

Sommer

Vår eller høst?

Høst(blir atten)


Hvilken telefon har du?

Tidenes kuleste mobil noen gang, samsung galaxy s2. storfornøyd.

Hvor høy er du?

Tror jeg er 1,70 eller noe. sånn ca. jeg er iallefall høy.

Hva skal du til neste år?

Påbygg på sjøvegan vidregående. vil pause livet mitt nå, fordi jeg elsker klassen min og til neste år flytter alle bardufoss/bardu folkene, og jeg blir å grine når jeg skal si hade. herreguud vil ikke tenke på det....

Hva gleder du deg mest til akkuratt nå?

Imorgen, da skal jeg til tannlegen! neida, det er jo ikke så positivt om jeg har HULL, men jeg pusser virkelig tennern hele tiden. men jeg gleder meg mest til å reise til oslo og møte bestevenninna mi, og selvfølgelig shopping og konsert, det blir digg!

Hvilke skole går du på?

Sjøvegan vidregående skole, flott skole med mange kulturer...

hva er din drømme jobb?

Drømmejobben min er rettet mot sykepleier, når jeg har blitt sykepleier og jobbet i noen år skal jeg ta vidreutdanning til å bli helsesøster, det er drømmejobben desidert. 

vis du hadde alle pengene du trengte til å oppfylle en av drømmene dine, hva ville det vært?

Drømmer veldig om å få fikset setet på mopeden, det er blitt ødelagt, så om jeg fikk alle penger ville jeg bare ha fikset det med en gang! (til opplysning, jeg skal dra til skomakern med den og få nytt trekk, har latt mopeden stått ute når det regnet og setet smuldret nesten opp..)


Har du jobb?

Jobber på sykehjemmet her i salangen og stortrives, flotte kollegaer og godt arbeidsmilijø!(nå hørte jeg voksen ut,endelig)


Hva trener du?

Trener på treningssenter med en venninne tre ganger i uken på friskhuset,det er bare herlig. sånn ellers er jeg turntrener til en rekruttgruppe(12-13) og jeg trener jo litt på treningene deres også, jeg må jo vise ting osv. elsker det!

Hva vil du studere?

Sykepleier

Gleder du deg til å bli 18 år?
Jepp det gjør jeg, men jeg føler meg litt gammel, er det unormalt? jeg føler at når jeg blir atten så begynner jeg å få rynker. hah, jeg er så rar. men det er sant.

kordan e håret til pilus?

Veldig bra, jeg er stor fornøyd og anbefaler det virkelig, jeg føler meg mye bedre nå med langt hår enn da jeg hadde det korte, det er godt med langt hår!

synes du håret passe til deg sjøl?

Jepp, det synes jeg. perfekt farge og lengde

kjekkeste kjendis?

ah, usikker. men alle mennene på greys anatomy er helt fantastiske å se på! namnam

de der altså...grrrrrrrrrrr...


noen du savne?

Moren min(som er i thailand) og bestevenninna mi Susan(som studerer i akershus)

beste år noen gang?
usikker, 2011 har ikke vært bra. bare fælt..men jeg kan si at 2012 så langt har bare vært bra?


rot eller ryddig?

Ryddig takk!


livet ditt om 10 år?

Har sagt dette mange ganger før, men jeg håper jeg er gift og utdannet, kanskje jeg har barn? og hus da. men om ti år har jeg det bra håper jeg!

 

Kjekkeste person du kjenner?

Kjenner mange kjekkinger jeg! men kan ikke nevne her da, det blir for kleint!

Pepsi eller cola?

Cola

Hva heter bestevennen din?

Charlotte og Susan, de er de BESTEBESTE vennene mine liksom. også har jeg bestevenner da.

Hva synes du om jenter som slanker seg i ung alder?

Støtter de, har gjort det samme så. jeg gikk på lavkarbo i sommer, noe av det ekkleste jeg har vært med på, det var bare smør og fett, æsj...aldri mer!


Hvem ga deg ditt første kyss?

En som heter Simen Myrslett, hahah husker det så sykt godt. "skal vi være kjæresta?" 

Bruker du løsvipper hverdag? isåfall hvor kjøper du dem? (tenker a det kan bli dyrt og kjøpe mange på cubus f.eks)

Bruker det hver dag, og har brukt en god del penger på det ja, kjøper de fra cubus så det er ganske dyrt. de koster jo bare 50 lappen, men jeg bruker å hamstre inn når jeg endelig kommer meg på en cubus butikk. og til dere som leser, jeg anbefaler dere ikke prøve løsvipper, det er fint ja, men du blir avhengig og mister dine ekte øyenvipper...det har jeg gjort, før hadde jeg ikke ille øyenvipper, men nå er de blitt veldig tynne og kortere...dumt. men som sagt, jeg er avhengig av øyenvippeshiten. elsker det desverre!

 

kan du legge ut noen morsome bilda av deg?

okei dette kan bli ILLE

huff... sånn da har jeg svart på alle! takk for spm og håper jeg svarte bra nåkk. har sittet med dette innlegget i to timer nå. djesus :)

"koffer e du så bruuuun?!?!?"

hehehehehe. jeg har en hemmelighet du ikke vet! neida, jeg selvbruner meg såklart, hvem blir svart på hvite vinteren...vent litt, det er jo svart på vinteren..okei jeg snakker mellom 12:00-14:30? ja da er det hvitt! så back to the point, jeg selvbruner da meg selv med en selvbruning som mange tror suger ræva men den gjør ikke det! 

 

da jeg først brukte den ble jeg flekkete og ekkel, jeg ble sikkelig fæl. nå idag har jeg ikke like mye flekker, jeg bar på halsen fordi det er umulig å huske å smøre seg godt på halsen! men uansett, nå skal jeg høre på en digg sang og chille før jeg skrur på tv'en og går for disney! sangen er nickelback med when we stand together! 
HAHA, shmekk 

spotify premium!

endelig har jeg invistert til å kjøpe det da, det kostet noen kroner men hva er ikke musikk for meg? jo alt for mye. jeg var dritt lei han spotify reklame mannen som kom opp og pratet i flere min., og jeg kunne ikke høre en sang lengere enn 5 ganger så ble den kuttet av. 

 

samt synes jeg at spotify er ganske genial! tenk, først er det helt gratis, så får man hele verden til å elske det, så kreve penger, det er jo fantastisk genialt, selv om jeg ikke jeg foretrekker det da! vil jo selvfølgelig at det ikke skal koste noe, men SKJØNNER at de krever noe for det da! i <3 spotify!

har du spotify premium?

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits