Rogers

Heihei, igår koset jeg meg masse ute med kolleger og venner, vi danset, sang og hadde det supert! Men siden noen av vennene mine er under 20 år så dro vi på ROGGERN, haha. For min del gikk det helt fint, danset og trivdes. Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive om kvelden, men den var super, også vorset vi hos oss, å det var koos.

 

Jeg og Hanne dro også en tur til Kaia(en plass der det bare er 40+), danset swing, herre min hatt så gøy, var ikke så ulikt som å være på bygdefest hjemme, så følte meg hjemme der hahaha! Så slenger jeg med gårsdagens beste sanger:

 

 

Hva gjorde du igår?

Helg

Idag gikk jeg av til helg fra jobb, det er godt å slappe helt av. Denne uken, altså på onsdag kom Iselin på besøk, som bor i Bardu, Charlotte kom også å vi lagde oss Tikka Masala, nam. Så dro vi å tok solarium, jeg fikk ingen farge, men sånn er det å ikke bli født med pigmenter..en vakker dag så kommer det kanskje.. Men det var veldig behagelig. 
Iselin sov over, fikk klippet seg på torsdagen og dro hjem da, det var ikke så lenge men veldig fint den tiden hun var her! 

Tidligere idag var jeg med Trine Lise og Inger Lise på bowling, det var SYKT gøy, men jeg tapte, selv om jeg ledet de to første rundene(10+10 kast). Skulle egentlig dra ut å drikke idag, men det ble ikke som planlagt, har vært litt slapp og trøtt, så la meg i 9 tiden, men fikk ikke sove så derfor våknet jeg nå haha. Nå sitter jeg og Inger lise å ser på "Legevakten 24timer", det er spennende. 

  

 

Hva skal du gjøre i helgen?

thowback

Sykt å tenke på at det er så lenge siden den sommeren jeg var i Gran Canaria(4år siden), da jeg gikk ut av VGS(2år siden), da jeg var blåruss(3år siden). Klikker helt for meg, hvorfor skal tiden gå så fort? Også er det mange som sier at jo eldre du blir jo fortere går tiden, noe så teit, burde vært omvendt for min del. 

2011: Jeg var veldig glad i å suse på mopeden, elsket å henge på MIX(en liten kiosk med burger og kebab i Salangen). 

 

2012: Bieber fever, var omtrent det eneste jeg snakket om, jeg var også mye på fest og drakk hele helgen, ikke noe alkoholiker men jeg hadde det veldig gøy!

 

2013: Ble ikke roligere, jeg var enda JB fan, festet enda mye og hadde en utrolig vekst på øyebrynene, ene dagen var de tynne men ingen mellomrom, andre dager var de så store at de kunne ha blitt oppkalt for pannebryn..DETTE ER NOE MAN IKKE SER SELV, GI BESKJED TIL DIN VENN ELLER VENNINNE <3 Jeg fikk også lappen i 2013, så dette året gikk for det meste i Opel Corsa, altså jeg bodde i bilen min.

 

2014: Jeg hadde ett jobb år før jeg skulle flytte, var med gode venner og sluttet egentlig å drikke så ofte, var ikke så viktig. Jeg dro heller ut å kjørte tur HELE TIDEN. SERIØST, tenker på hvor mye bensin jeg brukte! 

 

HVAAAAAAA SYNES DU OM DETTE INNLEGGET?

For ett liv

 

Nå sitter jeg og Inger lise, god og mett i leiligheta. Vi har nå nettopp spist fisk, andre dagen på rad. Tidligere idag gikk vi en tur opp til UNN å så oss litt rundt, det var veldig koselig fordi idag har det vært 15+++. Sitter i kjole, meget behagelig. Vi tenkte at jeg kunne blogge om hvordan vi har det, men det må bli en annen dag, nå har jeg fått tatt litt bilder da.

Så vil jeg fortelle hvorfor jeg har lagt ut den sangen som ligger helt øverst av innlegget, jo fordi jeg rett og slett er utrolig hekta. KING KUNTA. Klikker haha, Inger-Lise er veldig lei av at jeg hele tiden synger på den. 

På dette bildet, synger jeg. Hun skulle jo ta bilder av meg, så plutselig begynte jeg å synge KING KUNTA mens hun tok bilder, så hun fortsettet bare hahahaha.

 

Hva synes dere om det nye designet mitt?

Bilen min

OPEL CORSA CITY 94 MODELL.

 

Har nå ikke blogget på en stund, skal snart flytte ut av hybelen til en leilighet med min beste <3 så beklager, men her er bilen min!

Flytte for seg selv

Spurte dere hva jeg skulle blogge om, dette var en leser som ønsket at jeg skulle fortelle, å jeg kommer til å være dønn ærlig.

1 august 2014 flyttet jeg på dagen, jeg hadde fått meg ett kollektiv som jeg skulle bo på, gledet meg så utrolig mye. Kjørte til Tromsø med masse klær, dro på butikken å handlet fordi jeg måtte jo ha mat. Det tok ikke lang til før jeg fikk hjemlengsel, all mat jeg lagde smakte ikke godt, jeg forstod ikke den kollektive trafikken her i byen, synes det var stressende å ta buss. Det tok ikke så lang tid (4mnd) før jeg flyttet ut ifra kollektivet, det ble for mye for min del å dele alt med noen andre å tilrettelegge meg til å være rundt andre hele tiden osv. 

Jeg flyttet på en liten hybel(der jeg bor nå) å hadde enda sykt hjemlengsel. Hatet rett og slett byen, men hadde jo fått meg så gode venninner så skjønte ikke hvorfor. Jeg tror i denne tiden var jeg deprimert rett og slett, fordi jeg visste ikke hvor vanskelig det skulle bli å flytte for meg selv, vaske klærne selv, lage mat, vaske rundt, rote bort alt å ikke kunne spørre mamma om hvor jeg hadde lagt det. Jeg slutta å snuse, dette ble ti ganger verre. (Må legge til at jeg hadde 2000kr i mnd å leve på). 

Så var jeg så heldig at jeg fikk meg lærlingplass, jeg tenkte at jeg måtte prøve, fordi dette var sikkert bare en periode i livet mitt der jeg ville hjem hele tiden. Da jeg begynte å jobbe på Nikita Jekta vokste jeg fort! Jeg fikk bilen min til Tromsø, jeg tror savnet på bilen min har vært så stort, jeg var lettet! Jeg fikk penger å rute med i mnd(fast lønn og stipend), da kunne jeg endelig dra på kino, ut å spise og dra på byen uten å bruke pantepenger. 

 

Jeg er nå utrolig glad for at jeg ikke flyttet hjem til Salangen, dette er noe som skjer med alle når de flytter, jeg kan nå idag si at Tromsø er mitt hjem 

 

Slik er det for noen å flytte for seg selv, hvordan var det for deg?

 

Hva har skjedd de siste 4 mnd?

Jo nå skal dere endelig få høre, det er så utrolig mye som har skjedd! Jeg har nå begynt min lærlingtid(har allerede jobbet de 4mnd) som skal vare i 3 år, jeg elsker jobben min, stortrives! Det er ett utrolig godt miljø på jobb, noe alle jobbplasser trenger. 

Jeg begynte desverre å snuse igjen etter 90 dager, pfh. Men når man skal slutte å snuse bør man ikke gjøre det fordi man har lite penger, man bør heller slutte fordi man selv vil. Når den dag kommer så skal jeg heller bestemme meg pga at jeg ikke vil, ikke fordi det er dyrt. (85kr i Norge for 1 snusboks, sykt)

Jeg var på Nicki Minaj konsert 17.03.15 med Susan(bestevenninna mi som bor sørpå), det var heelt sykt bra! Hun hadde ett sceneshow til tusen, blir ikke siste gang jeg drar på hennes Tour for å si det sånn!

I påsken var jeg på hytta i 2 dager, det var veldig trivelig, godt å bare slappe helt av!

Nå idag er hverdagen min egentlig helt fullproppet med jobb, trening og nå, bloggen! Så jeg skal gjøre mitt ytterste for at jeg skal fortsette med denne bloggen, er noe jeg har brent for siden 2009, 6 år. Wow. Så jeg vil at DU skal kommentere hva du vil at jeg skal fortelle dere litt mer om, om du er anonym så bryr jeg meg ikke, men bare si hva du ønsker at jeg skal blogge om! :-)

 

Kommenter hva du vil at jeg skal blogge om ikveld etter at jeg kommer hjem fra jobb :-)

Juleønsker

❤ GO PRO ❤ IPHONE 5S ❤ PENGER TIL TATOVERING ❤ REISE TIL DISNEYLAND I PARIS ❤ BILLETT TIL TOMORROWLAND 2015 ❤ MICHAEL KORS VESKE ❤ KONSERT TIL A$AP ROCKY 

 

Hva ønsker du deg mest til jul? 

NIKITA

Jeg er så heldig at jeg har fått lærlingplass innenfor Raise, noe jeg har villet hele veien. Raise er en gruppe som inneholder Nikita, Hair shop og Headmasters, og tidligere har Norsk frisørskole hetet Nikita skolen. Men jeg fikk for noen uker siden en gladelig nyhet om at jeg hadde fått lærlingplass hos Nikita på jekta. 

Det er så rart at skoleåret mitt er over neste uke, det har gått så fort, særlig i det siste med masse eksamener, 5 eksamener er gjennomgått så er det 2 igjen. 

 

Jaa åh har fått lilla ombre! LOVE IT. Denne fargen sitter faktisk permanent iforhold til den jeg prøvde sist gang som gikk ut etter en vask, det var trist! Imorgen har vi friii fordi vi skal avspasere for ett extensionskurs vi hadde, så jeg kan sove leenge! Hva skal du ikveld?

 

Salongen på jekta

Svar på spørsmålsrunde

Heihei alle sammen. Her kommer videobloggen som egentlig skulle ha blitt laget for en stund siden, men pga flytting har jeg ikke hatt tid til noe! Men her kommer den!

 

 

 

 

Så nå skal jeg og Lene bare chille i senga, var på Italiobrothers igår, så nå er det avslapping! Imorgen har jeg eksamen så jeg skal øve litt også!

Leopardis

Idag hadde vi make up dag på skolen, det er noe av det beste jeg vet. Synes det er så gøy å gjøre uvanlige ting med sminken, det fikk vi virkelig prøve på idag. Jeg og Charlotte sminket hverandre, alle i klassen gikk to og to. Det var kjempegøy, vi ble så inspirert at da vi kom til jekta ville vi gi alle barn leopard print! Idag fylte Jekta storsenter 2år. 

 

Videobloggen kommer faktisk imorgen, mye som har stoppet det hele tiden! Nå kan jeg ikke gjøre den med leopardprint. JEPP gikk sånn på Jekta. 

Hva liker du best med sminke??

Slenger med favorittsangen min atm! 

Liker. Snakkes imorgen med videoblogg og greier!

Mine damer&herrer, ikveeld...

Ikveld må du følge meg på tv2 klokken 22:40, om du ikke gjør det kan du se reprise på tv2 sumo.no eller på lørdag klokken 13:50 (tror jeg). Jeg gleder meg ikke så mye selv, det er litt vanskelig å følge med uten å hakke tenner til tusen. Jeg sitter alltid å hakker tenner, så tenkte jeg "Kanskje eg frys?" Ballet på meg masse dyner, nope. Det er noe rart som skjer med kroppen når det går på tv. Pluss at jeg flirer tre ganger høyere enn vanlig, fordi jeg får en sånn tiks latter hahahah. Så pulsen kommer 3min før sendingen starter. 

 

Jeg har faktisk gledet meg mest til denne episoden, vi skal faktisk på barnehjem! Også får dere sikkert høre meg snakke engelsk, det er ikke gå gøy, men det er verdt å holde seg våken en time lengere. Skal du følge med??

JEG ER TILBAKE

Nå er jeg tilbake for godt. Jeg har ikke fått blogget så mye som jeg ville fordi jeg ikke har hatt ett godt nett eller noe å skrive om. Jeg har nettopp flyttet inn på en liten hybel alene. Jeg har gjort mye på denne tiden som jeg ikke skulle trodd om meg seg, jeg har sluttet å snuse, jeg kunne ikke vært mere glad enn jeg er nå, de første to ukene var jævli, men nå får jeg bare av og til ett sug etter snus, så jeg putter inn en tyggis. smart. 

 

Jeg skal svare på spørsmålsrunden min ikveld, så den kommer sikkert ut imorgen. Har vært så mye å gjøre på skolen, så har ikke vært tid til det. Takk til alle dere som har klikket inn på bloggen for å sjekke om det er noen nye innlegg, jeg ser dere på statistikken haha.  

 
Spørsmålsrunde

Jeg lurer egentlig på hva dere lurer på om MEG! Nå har jo tre program av 'Ingen kjære mor' gått på tven. Er det noe dere lurer på derifra eller nå idag? Jeg skal svare på videoblogg til dere, wiho!

 

Også har min blogging vært helt nede i det siste, når jeg er hjemme sover jeg, ellerså er jeg ute med venninner hele tiden! Så tiden er knapp. Men jeg skal etter å ha fått noen spm blogge om det og være aktiv. 

Spørr i vei 

Livet som student

Jeg går på skole, betaler 400kr i mnd for ett busskort, handler inn first price og coop produkter, spiser alle måltid alene og blir overlykkelig av 100kr. Dette er livet som student i en by. 

 

Jeg trives supergodt her i Tromsø, angrer ikke ett sekund! Jeg har ett koselig rom, bor med to utrolig hyggelige jenter og har en kort vei til skolen! Det eneste jeg vil trekke ned på er maten, jeg har måtte kuttet ned på melk(favoritten min), godteri(det er jo bare bra da meeen..) og snus(skal sies at det er bra, men det er vanskelig)! Så nå lever jeg på COOP x-tra varer og first price. Unnskyld meg det smaker ikke godt i lengden.. I begynnelsen syntes jeg det var helt toppers, kjente ikke forskjellen. Såklart det er noen varer man ikke kjenner forskjell på, pasta er pasta og potet er potet! Men fiskegratengen og fiskepinnene er ikke det samme. Jeg virker kresen, men jeg er ikke det til vanlig! Så begynte jeg å lese litt på hva som var i denne "Fiskegratengen". Ikke en eneste fisk. Fyysh... Nei livet som student er ikke lett! Men som sagt, stortrives!

 

haha bruker ett gammelt bilde av meg og Ronja! Koselig bilde, ser ut som om hun krepperer hahaha!

Bursdagen

Idag har jeg egentlig bare ligget i sengen, sett på Cake BOSS, spist mat og slappet helt av. Det er litt rart at jeg er halvveis 40, men det skal jeg ikke tenke på haha! Men dagen ble feiret igår, vi dro ut ett stort gjeng, hoppet og danset som noen gærne mennesker! Jeg synes denne feiringen var super bra, er kjempefornøyd! Om ikke skal jeg hoppe i dusjen, legge på nytt senge trekk og sove godt inatt, fordi imorgen er det skole og hverdag igjen! Jeg gleder meg til en ny uke med flere ting å lære! 

Mobilkamera!! Men takk for en fin kveld til dere som feiret med meg! <3

Modell

Igår på skolen skulle vi ha modell for hodebunns massasje og styling av hår. Min kunde(Emily) hadde veldig slitt hår fordi hun hadde bleket det gang på gang. Derfor vasket jeg det med en shampoo med proteiner i, for å styrke det, så en kur som skulle masseres inni hele hodebunnen, etter det fikk hun fuktighet i tuppene fordi det var så slitt, og håret trengte det. Når jeg da stylet håret var det som om det var helt nytt! Hun ble veldig fornøyd! 

 

Det var gøy å ha kunde dag, gleder meg til neste gang! Ikveld skal jeg feire bursdagen min, den er jo ikke før imorgen men skal dra ut etter klokken 00:00, blir jo 20 år!!

 

 

Overlykkelig

Alt er så spennende for tiden! Nå bor jeg i et kollektiv, jeg går på skolen hver dag, gjør leksene og elsker det! Jeg tar buss grytidlig på morgen og møter på min herlige klasse! Jeg er så takknemmelig. Imorgen skal jeg og hele klassen dra til en av de å spise taco, etterfulgt av å se Ingen kjære mor. Det tror jeg blir gøy, da blir det ikke så skummelt å se det når man er så få, vi er jo hele 20stk. Men gleder meg mest til taco hehe. Jeg har ikke spist taco på lenge..sikkert en uke siden...hahhaha.

Til helgen fyller jeg også 20 år, herremin, jeg er jo hallveis 40.  Emily og Lene kommer, ååh gleder meg. Så skal vi tre jentene som bor ilag og noen andre vorse litt før vi drar ut. Det skal bli gøy! 

 

Men jeg er så takknemmelig for de fine kommentarene fra alle dere som skal se på ingen kjære mor, jeg er jo heller ikke flau over det så jeg er bare glad noen vil følge med! Det er så koselig med brev fra folk jeg ikke har snakket med på lenge, blir nesten litt rørt. 
 

Nå skal jeg jobbe litt videre med skolearbeid, så skal jeg blogge etter første episode imorgen, snakkes imorgen da!!

 

OSLO&PREMIEREN

På torsdagen som var denne uka møttes alle vi jentene fra Ingen kjære mor. Det var så sykt godt å se de igjen, vi gikk ilag rundt omkring på karl johan, stoppet på T.G.I Friday og spiste utrolig god mat, himmelsk. Da kvelden skulle komme satte vi oss i litt fiksing, kjappet oss i en taxi og dro til den resturanten som skulle ha premieren i. Spiste utrolig god mat der også og drakk mye vin, mye. Vi fikk se første episode og andre episode! JEG gleder meg masse til alle dere andre endelig kan få se det! Jeg tror det blir spennende å følge med oss drittunger som er vant til å få alt på gullfat. Vi som da har vært i produksjonen og alle som var med kunne se tilbake på dette og le, le masse! Det er en veldig gøy serie som jeg tror blir å falle godt i smak for dere som liker humor og gråting på en gang. 

(Rwanda sangen)
 

Men det var veldig godt å møte de andre jentene, vet at det blir lenge til neste gang, men vi skal fikse noe til neste sommer, tomorrowland eller Roma. Så da får vi se hva det blir, jeg er iallefall utrolig glad i de, og coatchen, og alle andre som filmet, regisørene, lydmennene, alle i afrika, produsentene osv osv. Det er mange under en kam for å si det sånn! 

 

 

<3 

Game on

De to siste dagene har vært helt utrolig rare, jeg kan ikke forstå at alt dette skal skje. Til dere som ikke har fått det med dere, jeg er med i den nye sesongen av Ingen kjære mor. Jeg kom først til Bergen for tre dager siden, men jeg skulle opp tidlig så jeg la meg når jeg hadde reist hele den veien. Når jeg kom til hotellet var det veldig fint der, luksus. Jeg sov og da jeg våknet dro jeg rett til der lanseringen skulle være, ble sminket og de filmet direkte over til god morgen norge, jeg og Livden pratet om afrikaturen. Ida kom senere til Bergen. Vi gjorde oss klare til høstlanseringen for hele TV2. Det var en rød løper vi skulle gå over, gruet meg skikkelig til den, men det gikk jo bra. Senere på kvelden var det middag, masse alkohol og dans! Jeg snakket med mange av de jeg virkelig liker på tvskjermen, fikk ha en lang samtale med Agnete fra Skal vi danse! Hun var utrolig hyggelig. Samme med Suzanne fra Bloggerne, snakket litt med henne om dette med press på blogg. Jeg vet jo ikke hva jeg går til nå når dette kommer på skjermen, men jeg takler det. Og ikke minst TANTE JOSLIN! Herregud jeg lo så mye, fordi hun var jo så kul, og hun kom bort ofte og sa at tante joslin skulle fikse i det eller noe sånt. Hahaha det er det beste! Men det var rart å være med så mange kjente mennesker, følte meg som en hane i ett hønebur, men da festen kom ble jo alle så åpne og pratet mye sammen. Da var det ikke så skummelt lengere!

 

 

Gøy! Ble litt for mye vin, men dette var jo once in a life time så hvorfor ikke! Imorgen har vi en privat premiere vi som var med og hele teamet. Gleder meg til å se første episode! 
Gleder du deg til Ingen kjære mor iår? :-) 

Oh my gooood

Overskriften forteller litt hva hodet mitt tenker nå, jeg både gruer og gleder meg til første skoledag. Nå har jeg i en hel uke bodd hjemmefra, og flyttet inn her jeg bor i Tromsø. Jeg er så spent på hvordan de andre medelevene er, hvordan det blir å komme på skolebenken igjen IKKE MINST. Det er så utrolig gøy å tenke at jeg kan se fram til noe stort og jeg har 5mnd jeg aldri vil glemme framfor meg, ikke minst når lærlingtiden kommer, herregud jeg tenker for langt fram haha!

 

Men det er også noe som skal skje imorgen, jeg skal fortelle dere noen SVÆÆRT, ja ikke så svært men ganske stort da. Men jeg kan dessverre ikke fortelle dere hva det er før imorgen etter skolen, eller senere når jeg har tid til å blogge da. Nå skal jeg snart hoppe til køys. Så vi snakkes! ØNSK MEG LYKKE TIL DA!utsikta mi er ganske fin egentlig! WÆÆ GOD NATT(L)(L)(L)

8/32/38

Om 8 dager drar jeg til Kreta med familien min og venner i nabolaget, vi blir ett stort gjeng. Gleder meg som ett lite barn, det tror jeg blir en utrolig fin tur. Skal jo ha ett supert hotell og være på en såpass fin plass, pluss at det er syden, ingenting slår tromma på total avslapning som syden. Jeg elsker å reise, og lære nye ting. Om 32 dager begynner jeg på Norsk frisørskole i Tromsø, dette gleder jeg meg ekstra mye til, en helt ny start og bli kjent med nye mennesker, oppleve frisøryrket som jeg gleder meg utrolig mye til! Men på slutten i denne overskriften står 38..dette vil jeg ikke fortelle dere noe om helt enda, fordi jeg er så hemmelighetsfull at dere får vondt. Men det skjer noe stort da også, veldig stort. La oss det vært hemmelig en stund til, er ikke det gøy? Nei jeg forstår at det ikke er gøy, jeg synes det er gøy fordi jeg vet B, dere vet bare A. 

 

De siste dagene har det vært sykt varmt ute, de siste dagene har jeg lengtet etter regn. Nord Norge har aldri vært så tørket, pluss at jeg har ikke sett stussen til vind, utrolig. Tror kanskje vi får like fint vær som sørpå! 

 

Så hva tror dere jeg skal gjøre om 38 dager? Gjett, det er gøy ;-)

Regrets

There are no regrets in life, just lessons.

 

I dette blogginnlegget skal jeg snakke litt om det å ha anger i livet. Vi alle angrer på ting som vi aldri kan ta tilbake, jeg skal dele mitt største anger.. Året er 2012, jeg gikk andreåret på videregående. Jeg var helt imot tobakk og hadde aldri smakt røyk(det er faktisk sant, har aldri røyket i hele mitt liv. Går ikke glipp av noe). Alle venninnene mine snuset, og jeg syntes det var teit. Jeg skulle iallefall ikke begynne med det, hadde prøvd det mange år før men det endte bare i spybøtta.

En kveld i vinteren 2012 satt jeg hos en venninne, hun og de andre snakket så fint om at det var så godt med en snus etter middag. Jeg lo og sa at det luktet stygt og var ekkelt. Men de utfordret meg til å prøve en boks av det svakeste, så jeg gjorde det. Den første boksen hadde jeg i en hel uke, og syntes ikke det var så godt, men den søte lille boksen var så utrolig herlig, og jeg ville ha mer. Tiden gikk, plutselig var jeg avhengig av det tranget til å putte inn en snus. Jeg holdt det hemmelig for foreldrene mine, men de skjønte det fort. 

 

Idag er jeg så avhengig av snus at jeg kan ikke gå timer uten det. Det er utrolig dyrt, snus er noe av det styggeste som er laget. Jeg har prøvd å slutte, men humøret mitt blir synket til de grader og jeg klarer ikke gjøre noe som helst. En gang da jeg skulle slutte begynte jeg å gråte, det er værre enn kjærlighetssorg. For meg er det en stor del av meg, og jeg angrer den dag idag på at jeg begynte i det hele og store. Skulle bare sluttet når leken var god. Jeg klandrer ikke venninnene mine, fordi folk har prøvd å utfordret meg til å røyke, men jeg har ett så stort hat mot røyk, men snus derimot var liksom en ting alle ungdommer gjorde. 

 

Jeg vil bare råde deg som leser dette, det er ikke kult, det er ekkelt. Og du får stygge tenner som gjør sånn at du må kjøpe inn tannbleiking for å holde tennene i stell. Men jeg syntes ikke det så noe kult ut da jeg startet, jeg bare ville kjenne den følelsen som alle venninnene mine syntes var så fantastisk. Og alle synes snus er kvalmende i begynnelsen, så hvorfor fortsette? Jeg vet ikke. Jeg er dum. Ett svakt menneske, men vær så snill å ikke begynn om du ikke har gjort det enda, folk vil bare dra deg ned i myra slik at du også må bruke 1000-2000 i mnd på noe som er bortkastet. Jeg ville aldri påvirket NOEN til å gjøre det. 

 

 

Så mitt spørsmål til deg, hva angrer du mest på?

 Godt å føle seg trygg

Hei, dette er ett innlegg om hvor gald jeg faktisk er, og takknemlig. Igår dro jeg og Lene til Tromsø, prøvde lenge å finne fram til kollektivet jeg har begynt å flytte inn i. Når vi endelig fant det ble vi lettet. (Adressen fantes ikke på kartet. Eller GPS. Så sleit litt.) Vi sprang inn for å finne rommet mitt, det er perfeekt, hele huset er på fire etasjer og en skikkelig studentbolig, med tagger på vegger og store vinduer. Jeg tok bilder fra rommet, men vil egentlig vente til jeg har flyttet inn alt, nå ser det litt halvveis ferdig ut, det er ikke så pent. Men gleder meg til neste gang jeg skal dra dit å sove over, må bli vant til bylivet, ikke så vanskelig, men må jo busse til skolen hver dag og hjem, tror det blir litt skummeelt, men alt kommer etter hvert. 

 

På bildet kan du se litt av det jeg kjøpte i Tromsø, shoppingpia94.

 

skal du flytte hjemmefra denne høsten?

Fisketur

Igår kveld dro jeg, Ine, Lene og Ådne til Mjøsundbrua og fisket. Det var veldig koselig, fikk tilogmed 4 fiks på kroken, ikke at de var så stor..det var bare småfisk. Men gøy var det. Når jeg fikk en fisk skulle jeg kjappe meg å ta den av kroken for å kaste den i havet, slik at den overlevde. Ine ble så lei seg da fiskene døde. Trist. Hunden til Lene var også med, men vet ikke hvordan navnet hennes skrives, men kan prøve, Cassi, det må jo være sånn(?), hun var veldig opptatt av fiskene, og skalv for hver gang det kom en ny fisk. Den siste fisken skulle hun til å spise faktisk, hahaha. Søt. 

 Trivelig å gjøre sånne ting. Så for en gangs skyld  tok jeg med meg speilrefleksen. Liker du å fiske?

musikk til humør

Hei, i dette innlegget skal jeg fortelle dere hvilken musikk jeg hører på, spørs hvilket humør jeg er i liksom. Dere kan også følge min store spotifyliste her, det er over 2000 sanger der, samlet opp fra 2009. Jeg er veldig variert i musikk, og det er noe jeg må ha hver dag, uten musikk ingen meg rett og slett. Og jeg er ofte å leter etter ny musikk rundt omkring på nettet, det er kos. 

 
 
 
 
 

 

 

Så kan dere følge spillelista mi, dere ser hvor variert jeg er. Heeelt syykt!!!! neida. Men følg lista mi så får du med deg det nyeste!
 

 

Det gjør litt vondt ja

Idag stod jeg opp tidlig, hadde hele dagen framfor meg, men skulle til tannlegen. Jeg har ikke tannlegeskrekk, har ikke noe skrekk for noe som heldst helsevesen egentlig, de gjør bare en god jobb! Men tilbake til saken, jeg satt meg ned i stolen, fikk en god del sprøyter og skulle da trekke ut denne visdomstanna, kjente ingenting. Men da den kom ut sier tannlegen at det kom med en nerve, jeg tenkte ikke så mye over det, bedøvelsen var enda i funksjon. Gikk ut, skulle betale og fikk en resept på paralgin forte. Da jeg kom meg ned i bilen kjente jeg at det begynte å gjøre vondt, dro ned til apoteket og hentet ut medisinen, mens jeg stod der ville jeg bare gråte, det kjentes ut som om ti mann stod å hamret meg i munnen. 

Jeg kom hjem, fikk helt panikk og tenkte at dette blir ikke å gå. Jeg gråter ikke ofte, men når jeg har sikkelig vondt da hjelper det egentlig å få det ut med litt tårer haha.  Ringte mamma, tok en paralgin og etter bare en time datt jeg bort. Jeg sovnet av altså. 

 

Nå har jeg enda vondt, ising. Men kjennes ikke ut som ti mann haha. Ikke det jeg hadde forventet med dagen, men ting blir ikke som man forventer alltid, alle sa til meg at det ikke blir å gjøre vondt, men det er så typisk at jeg må oppleve det som ikke skal skje! Typisk. 
 

Har du noen gang hatt en vondt opplevelse i slike tilfeller?

 

 

Naturen spirer og fisken drar

Idag har vært en nydelig fin dag. Vi fikk endelig varme i nord. Det var utrolig herlig å kjenne sola for en gang skyld, håper den varer. Okei skal ikke skrive så mye som været fordi det er så utrolig kjedelig. Lene og Ådne spurte meg da jeg kom hjem fra jobb om jeg ble med på å ha bål i fjæra, såklart ble jeg med. Grillet og koset oss, to andre venner ble også med. De vil ikke utgi navnet sitt på bloggen. 

 

Vi grillet, koset oss, og jeg fisket faktisk. Det ble ikke noe napp, men en krok tapt.  Jeg klarte å sette kroken under en stein så vi måtte forlate den. Det er egentlig ikke så mye å skrive i dette innlegget, men fine bilder av naturen som spirer og fisken som ikke dro. Men jeg trodde det i 1sek. 

 

 

 

God natt.

Har skjedd så mye...

Jeg tenker ofte på bloggen, jeg sier til meg selv at jeg skal blogge fra a til å. Men greia er det at jeg ikke klarer å komme på noe som helst, jeg har sittet mange ganger og skrevet lange innlegg om hvor fustrert jeg er, jeg klarer ikke poste noe som helst. For hver setning tenker jeg. Men så har jeg funnet ut at jeg skriver jo faktisk ikke en roman, jeg bare deler privatlivet mitt på min egen hjemmeside. 

 

* Har hoppet i havet. Eller sprang ut og dyppet meg. Kaldt

* Gikk forbi en frisørsalong og der hadde de ett vindu man kune speile seg i, men jeg kunne ikke se inn. Jeg ropte "Åh så tynn eg så ut no!" og poserte. Venninnene mine lo seg ihel da alle på frisørsalongen så meg og lo.

* Har blitt gudmor til det ene tantebarnet mitt Linnea, og blitt tante til en liten gutt som heter Theo. 

* Har kjøpt meg ny pc. Toshiba laptop.

* Har sett hele sesongen av Orange is the new black. Ny sesong 2juni, gleder meg.

* Tok sol uten å bli solbrent. Stolt. Men fikk ikke farge, fregner..

 


 

Ellers har det ikke skjedd så mye, men jeg vil at DU skal kommentere hva du ønsker jeg skal blogge om. Har serriøst brukt 5t på dette lille innlegget.


SÅ KOMMENTER UNDER HER HVA DU VIL AT  SERINE SKAL BLOGGE OM ELLER VIDEOBLOGGE. ittje lur dej unna nu

 

3/6

Idag er en stor dag, en ekstrem stor dag. Dere vil ikke tro hva det er som har skjedd nå, er bare jeg som har tellinga haha så, bloggen min er hele 3 år idag, begynnelsen på trassalderen, digg. Og jeg har blogget 6 år av mitt liv, det er sinnsykt. Har ikke vært en så god blogger i det siste, men det kan jeg forklare dere med at både skolepcen min og den gamle acer pcen min er knust, og nå har admin fikset sånn at jeg må dra til de for å fikse skolepcen siden den er låst. Men de ser jo ingenting om de ikke bruker HDMI kabel. Men skal om ikke lenge kjøpe meg en pc, det lover jeg. Da blir det steike mye blogging hehehe.

 

Ellers for tiden har jeg fått en fast jobb, jeg gleder meg masse til å begynne på skole i tromsø og er stoka på framtiden. Så det blir mye i vente, også begynner jo den fine sommeren å komme! Det er så syykt herlig. Bilen min har jeg ikke fått kjørt så mye i det siste, masse som har måttet bli fikset etter at jeg fikk stopp på finnsnes, men det ser ut til at det blir å gå bra! Jeg blogger fra pcen til mamma nå så skal være rask og slenge ut noen bildeeerrr.

 

sånn, snakkes når jeg får pc. Ja vet jeg har grått hår, bare vent, alle blir å gjøre det samme snart.

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Desember 2014


hits