Filmen fra Gran Canaria

se i 480p :)

Aqua Land og bursdag

idag har lillesøstra mi bursdag, vi spiste på pinokkio og alle på pinokkio begynte å spille "happy birthday", beste av alt, hun ble flau. 

 

aqua land er en stor badeplass her på gran canaria. jeg tok ALLE skliene, det er heelt sykt fordi jeg liker vanligvis ikke å gjøre ting som er høyt oppe, i stor fart osv. jeg koste meg sikkelig, jeg har aldri vært med på noe så sykt i mitt liv. jeg kjørte boomerangen, den VÆRSTE sklia der. fyyfaader for ett sug. jeg har ikke noe særlig bilder fra idag, men googlebilde går bra det? alle som drar til gran canaria, dra til aqua land. 

denne tok jeg 2 ganger, den verste av alle skliene på maspalomas, vi startet der oppe og sklei nedover og fikk sikkelig sug i magen, så for man fram og tilbake til man stoppet. jeg hylte og hylte. har det på film men kan ikke legge ut desverre. men når jeg kommer til norge SKAL jeg legge ut! natta. imorgen skal vi på shopping!

"æ trur ikke det"

jeg bruker vanligvis å si "eg", men siden søskenbarnet mitt og de andre sier "æ" har jeg fått bodø dialekta mi tilbake, ikke at er noe problem, men foretrekker "eg". idag har jeg bare sittet for det meste inne fordi igår på stranda ble jeg sol breent, da har jeg sittet inne å hadd latterkrampe, en dag inne gjør ingenting. vi gikk ut for å spise, så jeg var ute, bare ikke i sola.

 

blogginnleggene fra igår var sløve, jeg satt lenge å lastet opp bilder, hadde ikke tid siden jeg hadde det så morsomt med de andre. nå har jeg tid. de andre er nede på spillerommet, som det bare er billiard på, jeg liker ikke billiard, så jeg er her å blogger heller, sitter på verandaen. tror det er rundt 20 varmegrader, eller mer. 

 

imorgen skal vi til badeland, en plass med masse skiler og sånn, siden lillesøstra mi blir 13 år så må det feires, gleder meg kjempemasse til det, liker sklier!bilde fra stranda, jeg hadde slått hjul og sånn, så etterpå så jeg ikke ut. halve bhen vises jo (btw bildene er små fordi jeg kan ikke laste opp store bilder i syden)

the beach

snakkes

er ananas inn?

sigurd og meg. begge hadde en lik t-skjorte, er ananas inn? hhahahah

im living in a dream right now

gran canaria er fantastisk. jeg har virkelig ikke ord. idag var vi med en båt for å se på delfiner, men det kom ingen, det eneste vi så var flygefisker, noe jeg aldri har sett. så kjørte båten oss til en "kardemommeby" som jeg kaldte den, siden den var så søt og sånn. 

etter å ha vært på den plassen, der jeg kjøpte skoen mine også, dro vi rett hjem for å slappe av. jeg blogget litt, tok en dusj å fikset meg for kvelden, så gikk vi ned på en resturang som het "tango", en kjerring stod å sang der hele tiden, hun skulle også synge dancingqueen, men hun kunne ikke en gang si "young and sweet", hun sa "hofjen weed..", serriøst, hun kunne ikke sangen! så kom det en tryllekunstner å hadde show. det var morsomt. bildene for dagen, som tar iallefall 1 time å laste opp, minner bare på det.

 


brukte 1 time på bildet ovenfor. fra nå av, småe bilder, selv om jeg hater det!...: 


nettet er dårligst på kveldene, så jeg må blogge småe bilder på kveldene, desverre, det ser ikke ut, men jeg skal prøve å få blogget på dagen, så slipper jeg den driten. god natt!

ohlala, new shoes

ohlala, i love them! 239,-

sushi

overskriften sier noe? jepp, idag smakte jeg på sushi, det var ikke så ille som jeg hadde trodd, det var O.K. etter å ha spist på kina stedet, gikk jeg og lillesøstra mi på desperat vifteleting. vi letet og letet, så endelig fant vi en butikk med en liten vifte, en sånn rosa plastiskvifte som i norge ville ha kostet, sikkert 15kr. han som jobbet i butikken sa "10 euro", jeg sa "for both of them?" han bare "no, for one.." jeg kjøpte de, men så i ettertid ble jeg litt sur fordi jeg hadde blitt lurt så jeg gikk tilbake å sa "sorry, but my mom bought me the same fan. can i get the money back?" han bare ristet på hodet, jeg er sikker på at jeg stod der i fem minutter for å prøve å få pengene tilbake. men han, neeida han ga rett og slett faen i det... d.u.s.t. fra nå av skal jeg ikke bli lurt!

snakkes imorgen

nye innkjøp fra gran canaria

jeg har lastet opp bilder i en halvtime nå. skal prøve å blogge her ifra, ser ut som det fungerer nå faktisk! skal også endre designet mitt om en stund, jeg blir desperat av å ha en header nå!


viser også ett bilde på slutten som viser hvor mye farge jeg har fått på denne uka som har gått :)


jææ storkoser meg

jo jeg kan blogge, jeg har bare ikke noe særlig tid. jeg tenkte å fortelle dere litt hvordan det går med meg her nede. jeg har vært på shopping, spist på mange forskjellige plasser, fått forespørsel om jeg vil være kjæreste med en dude og blitt brunere! 

selv om jeg ikke kan legge ut bilder, så tar jeg bildene fra arkivet, det eneste valget... men jeg storkoser meg dere! når jeg kommer hjem (4.juli lander vi i oslo), da skal jeg love, det blirt ett stoort innlegg!dere må også like facebooksiden min her. talks <3

hade bra norge, sees om 16 dager

flyet går 09:30, så det er en time til flyet går. jeg er avslappet, ikke redd, har vært på tax free'en å kjøpt meg sminkeservietter, godis og tyggis. har også kjøpt boka "vann til elefantene", skulle låne den hos susan, men glemte det helt av, like greit å kjøpe den! 

det er bra det er nett på flyplassen, ellers hadde tiden gått enda saktere. jeg blir helt klart å blogge i granis(gran canaria), som jeg kaller det. 

her i oslo regner det, drittvær. så jeg gleder meg faktisk til å komme meg over skyene, der er det sol, særlig til målet, sola steiker der! når jeg kommer fram skal jeg hoppe rett i bassenget, såklart sjekke inn, kle på meg bikini og smørre meg inn i solkrem først da.

hadee ;*

gardemoen airport

nå er jeg på vei til syden, igår pakket jeg på denne tiden, idag sitter jeg på et hotelrom å chiller. siste skoledag var egentlig ganske bra, ble hentet kvart på tolv av mamma før vi dro til evenes der flyet skulle gå til gardemoen. jeg grua meg sikkelig til flyet,desverre. jeg liker ikke fly, den førlesen før jeg skal på fly hater jeg, men imorgen skal jeg jo på en enda lengere flytur, så dagens flytur var bare en smakebit, så jeg grugleder meg til imorgen, skal jo til gran canaria, så det er jo null stress!

 

lillesøstra mi har fått seg et kamera, så vi blir å flime i syden, av og til blir jeg å komme med filmsnutter. idag har vi jo filmet litt i flyet, men sånne unødvendige ting orker jeg ikke legge ut!
gleder meg sånn til imorgen. husk å følg bloggen!

Les mer i arkivet » April 2015 » Desember 2014 » November 2014


hits