thowback

Sykt å tenke på at det er så lenge siden den sommeren jeg var i Gran Canaria(4år siden), da jeg gikk ut av VGS(2år siden), da jeg var blåruss(3år siden). Klikker helt for meg, hvorfor skal tiden gå så fort? Også er det mange som sier at jo eldre du blir jo fortere går tiden, noe så teit, burde vært omvendt for min del. 

2011: Jeg var veldig glad i å suse på mopeden, elsket å henge på MIX(en liten kiosk med burger og kebab i Salangen). 

 

2012: Bieber fever, var omtrent det eneste jeg snakket om, jeg var også mye på fest og drakk hele helgen, ikke noe alkoholiker men jeg hadde det veldig gøy!

 

2013: Ble ikke roligere, jeg var enda JB fan, festet enda mye og hadde en utrolig vekst på øyebrynene, ene dagen var de tynne men ingen mellomrom, andre dager var de så store at de kunne ha blitt oppkalt for pannebryn..DETTE ER NOE MAN IKKE SER SELV, GI BESKJED TIL DIN VENN ELLER VENNINNE <3 Jeg fikk også lappen i 2013, så dette året gikk for det meste i Opel Corsa, altså jeg bodde i bilen min.

 

2014: Jeg hadde ett jobb år før jeg skulle flytte, var med gode venner og sluttet egentlig å drikke så ofte, var ikke så viktig. Jeg dro heller ut å kjørte tur HELE TIDEN. SERIØST, tenker på hvor mye bensin jeg brukte! 

 

HVAAAAAAA SYNES DU OM DETTE INNLEGGET?

2 kommentarer

Iselin Renée

02.06.2015 kl.21:33

Fine bilder :)

Tanja Höglund Pettersen

02.06.2015 kl.23:07

Så fine bilder! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Skriv en ny kommentar


hits