Hva har skjedd de siste 4 mnd?

Jo nå skal dere endelig få høre, det er så utrolig mye som har skjedd! Jeg har nå begynt min lærlingtid(har allerede jobbet de 4mnd) som skal vare i 3 år, jeg elsker jobben min, stortrives! Det er ett utrolig godt miljø på jobb, noe alle jobbplasser trenger. 

Jeg begynte desverre å snuse igjen etter 90 dager, pfh. Men når man skal slutte å snuse bør man ikke gjøre det fordi man har lite penger, man bør heller slutte fordi man selv vil. Når den dag kommer så skal jeg heller bestemme meg pga at jeg ikke vil, ikke fordi det er dyrt. (85kr i Norge for 1 snusboks, sykt)

Jeg var på Nicki Minaj konsert 17.03.15 med Susan(bestevenninna mi som bor sørpå), det var heelt sykt bra! Hun hadde ett sceneshow til tusen, blir ikke siste gang jeg drar på hennes Tour for å si det sånn!

I påsken var jeg på hytta i 2 dager, det var veldig trivelig, godt å bare slappe helt av!

Nå idag er hverdagen min egentlig helt fullproppet med jobb, trening og nå, bloggen! Så jeg skal gjøre mitt ytterste for at jeg skal fortsette med denne bloggen, er noe jeg har brent for siden 2009, 6 år. Wow. Så jeg vil at DU skal kommentere hva du vil at jeg skal fortelle dere litt mer om, om du er anonym så bryr jeg meg ikke, men bare si hva du ønsker at jeg skal blogge om! :-)

 

Kommenter hva du vil at jeg skal blogge om ikveld etter at jeg kommer hjem fra jobb :-)

4 kommentarer

maiken elise

09.04.2015 kl.13:41

Hørtes veldig spennende ut :-) Har selv prøvd å slutte å snuse både pga jeg vil å fordi det er så dyrt, men får det bare ikke til, haha.. Ha en fin dag :-)

10.04.2015 kl.01:53

kan du ha spm runde?

-H

10.04.2015 kl.10:16

Kan du blogge om: Hvordan er det å flytte for seg selv? :)

Bra du prøvde å slutte værtfall, du klarer det nok endag!:D stå på med lærlingtia :)

18.04.2015 kl.21:26

Hvilken bil har du? Hvordan er det å kjøre i "stor byen"?

Hva tenker du om framtiden(familie, jobb, bosted osv) ?:)

Skriv en ny kommentar


hits