Livet som student

Jeg går på skole, betaler 400kr i mnd for ett busskort, handler inn first price og coop produkter, spiser alle måltid alene og blir overlykkelig av 100kr. Dette er livet som student i en by. 

 

Jeg trives supergodt her i Tromsø, angrer ikke ett sekund! Jeg har ett koselig rom, bor med to utrolig hyggelige jenter og har en kort vei til skolen! Det eneste jeg vil trekke ned på er maten, jeg har måtte kuttet ned på melk(favoritten min), godteri(det er jo bare bra da meeen..) og snus(skal sies at det er bra, men det er vanskelig)! Så nå lever jeg på COOP x-tra varer og first price. Unnskyld meg det smaker ikke godt i lengden.. I begynnelsen syntes jeg det var helt toppers, kjente ikke forskjellen. Såklart det er noen varer man ikke kjenner forskjell på, pasta er pasta og potet er potet! Men fiskegratengen og fiskepinnene er ikke det samme. Jeg virker kresen, men jeg er ikke det til vanlig! Så begynte jeg å lese litt på hva som var i denne "Fiskegratengen". Ikke en eneste fisk. Fyysh... Nei livet som student er ikke lett! Men som sagt, stortrives!

 

haha bruker ett gammelt bilde av meg og Ronja! Koselig bilde, ser ut som om hun krepperer hahaha!

2 kommentarer

Polska.blogg.no

01.09.2014 kl.18:36

det høres som om du har det greit da :D er sikker på at det er mange som har det mye verre..

Linda

03.09.2014 kl.18:42

Lag middag før fleire dager, vest du har fryseboks tilgjenglig, lag i store kvantum! ;-)

Kan virke dyrt å skremmende på kontoen i starten ^^ men eg overlever, eg har kutta ut å spise brød.

Å bake heller typ rundstykker å polarbrød. Å d e myyykje billigere enn å kjøpe brød. I stede før et billigbrød til 4 - 7 kr (spørs om d e coop el first price). Man får laget flere rundstykker ect, til en god pris vil nå jeg si ! :)

Skriv en ny kommentar


hits