Regrets

There are no regrets in life, just lessons.

 

I dette blogginnlegget skal jeg snakke litt om det å ha anger i livet. Vi alle angrer på ting som vi aldri kan ta tilbake, jeg skal dele mitt største anger.. Året er 2012, jeg gikk andreåret på videregående. Jeg var helt imot tobakk og hadde aldri smakt røyk(det er faktisk sant, har aldri røyket i hele mitt liv. Går ikke glipp av noe). Alle venninnene mine snuset, og jeg syntes det var teit. Jeg skulle iallefall ikke begynne med det, hadde prøvd det mange år før men det endte bare i spybøtta.

En kveld i vinteren 2012 satt jeg hos en venninne, hun og de andre snakket så fint om at det var så godt med en snus etter middag. Jeg lo og sa at det luktet stygt og var ekkelt. Men de utfordret meg til å prøve en boks av det svakeste, så jeg gjorde det. Den første boksen hadde jeg i en hel uke, og syntes ikke det var så godt, men den søte lille boksen var så utrolig herlig, og jeg ville ha mer. Tiden gikk, plutselig var jeg avhengig av det tranget til å putte inn en snus. Jeg holdt det hemmelig for foreldrene mine, men de skjønte det fort. 

 

Idag er jeg så avhengig av snus at jeg kan ikke gå timer uten det. Det er utrolig dyrt, snus er noe av det styggeste som er laget. Jeg har prøvd å slutte, men humøret mitt blir synket til de grader og jeg klarer ikke gjøre noe som helst. En gang da jeg skulle slutte begynte jeg å gråte, det er værre enn kjærlighetssorg. For meg er det en stor del av meg, og jeg angrer den dag idag på at jeg begynte i det hele og store. Skulle bare sluttet når leken var god. Jeg klandrer ikke venninnene mine, fordi folk har prøvd å utfordret meg til å røyke, men jeg har ett så stort hat mot røyk, men snus derimot var liksom en ting alle ungdommer gjorde. 

 

Jeg vil bare råde deg som leser dette, det er ikke kult, det er ekkelt. Og du får stygge tenner som gjør sånn at du må kjøpe inn tannbleiking for å holde tennene i stell. Men jeg syntes ikke det så noe kult ut da jeg startet, jeg bare ville kjenne den følelsen som alle venninnene mine syntes var så fantastisk. Og alle synes snus er kvalmende i begynnelsen, så hvorfor fortsette? Jeg vet ikke. Jeg er dum. Ett svakt menneske, men vær så snill å ikke begynn om du ikke har gjort det enda, folk vil bare dra deg ned i myra slik at du også må bruke 1000-2000 i mnd på noe som er bortkastet. Jeg ville aldri påvirket NOEN til å gjøre det. 

 

 

Så mitt spørsmål til deg, hva angrer du mest på?

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits